Archívum: 2011. november 23.

eltűnt cicák

2011. november 23., szerda

A cicákról: Bolha és Chessie tűntek el, Bolha novemberben, pár napja, Chessie korábban, még októberben. Mindketten nagyon fiatal, nagyon barátkozós kiscicák, július 7-én születtek és a Kishegyesi útról tűntek el. Chessieről reméljük, hogy elvitték, így legalább jó helye van (mivel magától nem ment el messzire a háztól), de Bolhát nagyon féltjük a hidegben.

(egyébként mindkét kiscicán sötétzöld bolhátlanító nyakörv volt; Chessie a kis fekete-fehér cica nagy, össze-vissza álló szőrrel, Bolha a szürkés-feketés-barnás-vöröses cica 🙂 )

celiahna(kukac)gmail(pont)com



Cica gazdit keres

2011. november 23., szerda

Találtam egy édes kiscicát, aki 3 hónapos. Kiskandúr, hófehér és rendkívül okos, ügyes, barátságos, dorombolós és hálás. Sajnos egy pici albérletben lakom párommal, aki nem tűri meg ezt a kis tündért, és a tulaj sem engedi az állattartást.
Képet sajnos nem tudok küldeni, mert se olyan telefonom se egyéb technikám nincs hozzá. A cica oltva, féreg hajtva és élősködő mentesítve van. Nem karmol, folyton játszik és rendkívül társas cica.
Kérlek segíts, hogy el tudjam helyezni egy igazán szerető gazdinál, aki bent tartaná és elfogadná egy kedves társ hatalmas szeretetét. Budapesten bárhol átvehető.

Adok hozzá oltási könyvet, almot, ételt és játékot is.

Slash a puli-SOS KARCAG!!!!

2011. november 23., szerda

SOS ALTATÁSVESZÉLYBEN A KARCAGI GYEPIN!!!!!!!!

Slash-nek neveztük el. kb 4-5 éves lehet, de ez a max. szerintem . Nagyon jó fej és barátságos fiú és lány kutyikkal egyaránt.

már lejárt az ideje, ezért sajnos bármikor altathatják!

kérlek,ha tudsz segíts neki…..az üzenet továbbításával is akár…

Karcag 06-30-525-0760 Tímea


ELVESZETT FRANCIA BULLIK!! (ÉRD)

2011. november 23., szerda

2011. 11.21-ÉN 12 ÓRA KÖRÜL ELVESZETT ÉRD, PARKVÁROSBÓL FIDÓ 6 ÉVES, ÉS TÖKI 3 ÉVES KAN, IVARTALANÍTOTT FEHÉR, FEKETE FOLTOS FRANCIA BULLDOG KUTYUS. NAGYON HIÁNYOZNAK, HA BÁRKI TUD RÓLUK KÉREM HÍVJON.

0620-597-27-53



Talált cica

2011. november 23., szerda

Debrecenben a Hunyadi-Bethlen-Egyetem sugárút vonzás körzetében találtam egy gyönyörű jól tartott. ápolt fekete-fehér lány cicát. Nagyon barátságos. Valószínű lakásban tartott szépség.Sajnos én befogadni még ideiglenesbe sem tudom 8 saját cicám miatt. Különös ismertető jele hogy az egyik első lába fehér a másik fekete. Várjuk a gazdi jelentkezését ha nem lesz meg a gazdija örökbe fogadható.Nem szeretném ha kint fagyoskodna a hideg éjszakában főleg hogy valószínű benti cica lehetett. Képet később tudok csatolni.

Érdekl: 20/459-7852 egésznap vagy a
gabriella.thern(kukac)freemail(pont)hu.