Archívum: 2011. november 16.

Keressük Trixit

2011. november 16., szerda

Keressük Trixi névre hallgató kis termetű tricolor cicánkat, 10 napja veszett el Siófokon, a környéken bárhol lehet. A cica különös ismertetőjele, hogy farkincáját begörbítve az oldalán „viseli”. Ivartalanított, nagyon kedves, de kicsit félős cica. Magas jutalmat kínálunk annak, aki segít neki hazatalálni!

Tel: 06208001970

eltűnt cica

2011. november 16., szerda

November 8.-án a XVI. kerületből, Mátyásföldről eltűnt a képen látható kb. 8 hónapos, ivartalanított lány cica. Valószínűleg valaki magával vihette, mert szabad kijárása volt (kertes házban lakunk), nagyon barátságos. Nem tud normálisan nyávogni, rekedt a hangja. Autó nem üthette el, a szomszédok nem zárták be sehova, egyszerűen felszívódott. Még tavasszal találtam a Szilas-patak partján kidobva, nevelgettük, rendbe hoztuk, és most nagyon hiányzik.

Az elérhetőségeim: 0630/4789249,
vonalas: 403-6870
e-mail: laura.pazmandi(kukac)gmail(pont)com

Előre is köszönöm a segítséget.


elveszett cica

2011. november 16., szerda

2011. november 10-én a III. kerületi Aquincumban eltűnt fekete, Tzatziki (caciki) névre hallgató egy éves ivartalanított kandúr cicám. Nagyon barátságos, kedves jószág, könnyen megszokja az idegeneket. Különleges ismertető jele, hogy az oldalán van pár fehér szőrszál, amúgy teljesen fekete.

Remélem, megkerül.


Koromfekete fiú cica keresi gazdáját

2011. november 16., szerda

1 éves gyönyörű koromfekete színű fiú cica, nagyon barátságos, az ember közelségét nagyon igénylő dorombológép . Féregtelenítve, bolhátlanítva van, s az első oltását is megkapta. Szerető, felelősségteljes gazdáját keresi Miskolcon és környékén lehetőleg lakásba! Most ideiglenes befogadónál van, de nem lehet ott sokáig.
Eddigi hányatott sorsát feledtetni tudó, életre szóló gazdáját keresi!

Elérhetőség: 70/7741375
pihe73(kukac)gmail(pont)com


mentett cicák

2011. november 16., szerda

2011 október vége felé Hevesvezekény után a 31-es főút mellett, messze a várostól, az út szélén látunk két kiscicát, párom nagy könyörgésemre visszafordult, megálltunk.
A cicák beszaladtak a bokrok mögé, én utánuk,és kiderült, hogy öt kiscica kölyök van ott a szántóföld vagy micsoda szélén a bokrok mögött. Sokat kellett könyörögnöm, hogy elhozhassam, ami szintén nem volt egyszerű, mert nem voltunk szállításra felszerelkezve.
Lényeg, hogy eljöttek velünk Budapestre, gondoltam találok nekik gazdit, de eddig még nem sikerült ( neten hirdettem), pedig nekünk is voltak saját kiscicáink és azoknak találtam gazdit, igaz az nyáron, tavasszal volt.
A cicák meglátásom szerint nem elvesztek, hanem kirakták őket, mert elég messze voltak a falutól, kettő között kb.
talán két hónaposak lehettek, így most talán 3 hónaposak. 4 lány és egy fiú.
cicák kicsit gyengék voltak, köszönhető a kaja nélküliségnek és a bennük lévő kullancsoknak, , már nagyon szelídek, bár amikor találtam, se voltak túl félősek.
Esetleg, ha lehetne erre az oldalra is feltenni őket, azt megköszönném, mert nagyon sürgős lenne nekik gazdit találni, sajnos mi egyet sem tudunk megtartani, mert nekünk is van 3 cicánk. Mi is csak az udvaron tudjuk tartani, de legalább enni kapnak, ezért még a nagy tél előtt jó lenne nekik egy otthon.
Esetleg abban nem tudnak tanácsot adni, hogyha nem találok gazdit, nincs-e olyan menhely vagy valami, ahol befogadnák, mert mi nem tudunk 8 cicát a házban tartani a 1,5 éves kislányom mellett, de nélküle se lenne megoldható.