Archívum: 2011. október 02.

gazdit kereső cicák

2011. október 02., vasárnap

Mind a három cica az utcán él, sajnos ki vannak téve az autós forgalomnak és elég sok kutya is van a környéken. A fekete cica kandúr, a másik kettő nőstény, körülbelül 1 évesek lehetnek. Sürgősen kellene nekik gazdit találni, a fekete cica elég sovány, a másik kettő viszonylag jó állapotú, de mivel nőstények, így ki vannak téve az állandó vemhességnek, az első cica 4-5 hete szült, de a kiscicák elpusztultak nagy valószínűséggel. Mindhárom cica teljesen barátságos, bújósak, emberhez vannak szokva, nem félnek, így ezzel sem lenne gond.

A cicák Esztergomban vannak, de ha lenne valaki, aki befogadja őket, akkor biztos a szállítást megoldjuk valahogy akár nagyobb távolságra is, a lényeg, hogy legyen valaki. Ideiglenes befogadónak is örülnénk. Az ivartalanítást és féreghajtást talán meg tudjuk oldani valahogyan, persze az örökbefogadó rugalmassága is kell majd, mivel utcán élnek, így kicsit nehezebb a befogásuk is. Lassan itt a tél és igazából félő, hogy megpecsételné a sorsukat, mert olyan helyen vannak, ahol nem nagyon tudnak elbújni valahová, főleg ha kiscicák is lesznek, akkor ők sem maradnak így meg.

Elérhetőségem
dave87ebay(kukac)gmail(pont)com
valamint a 06-20-257-5695-es telefonszám.

SOSOSOS!!!!! Dajkacica kerestetik

2011. október 02., vasárnap

SOSOSOS!!!!! Dajkacica kerestetik, pár napos cicákat kiraktak Budapesten, a Kérlek, ha tudtok, azonnali segítség kellene, mert hozzá nem értő állatbarátnál vannak, semmije nincs, amivel ápolhatná, etethetné!!!

Hívjátok Timit, ha tudtok valami megoldást:
06-70-389-9943

!!!ELVESZETT!!!

2011. október 02., vasárnap

Pomázon a Huba utca 5-ből elveszett egy Narancs nevű vörös-fehér színű 5 hónapos fiú macska.

Aki megtalálja,kérjük az alábbi telefonszámon jelezze!
06-20-374-88-24

Eltűnt cica!!!

2011. október 02., vasárnap

2011. Szeptember 28-án eltűnt a békéscsabai, Kapisztrán u. 3. Szám alól!
Ivartalanított fiú cica, nagyon hűséges, Önmagától nem tűnt volna el. A macska udvaron tartott volt és a kutyáinkkal együtt aludt és játszott. Egy alkalommal már AZ egyik szomszéd beadta a menhelyre és onnan került vissza, de már ott kerestük és mondták, hogy nem tudnak még róla!
Nagyon hiányzik, mert nagyon édes és értelmes kismacska, bárhova mentünk hétvégére horgászni vagy kirándulni jött velünk és a kutyáinkkal együtt és esze ágába sem volt elmenni, hanem körülöttünk volt. Azért írok Önnek, mert bízok benne több esély van rá, hogy megkerüljön, hátha valaki megtalálja.
Attól tartok, hogy valamelyik „kedves” szomszéd esetleg befogta és kirakta valahol jó messze. A furcsa AZ, hogy a második macskánk tűnt el, aki szintén ragaszkodó volt és keverék utcai macska létére nagyon különlegesen szép volt. Remélem, hogy valaki megtalálja és vissza tudja adni, mert nagyon fáj, hogy a kismacskának biztos nem volt választása és hova kerülhetett???!!!

Mobil: 06702661218


Lilla gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Lilla, a 3 hónapos kék-fehér kislány cica. Oltott, ivartalanított, parazitamentes. Nagyon félős, nem simogatható egyelőre, de beszélgetős. Kerti cicusnak javasoljuk biztonságos környékre. Átvehető Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében.


Confetti gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Confetti, a tricolor, ivartalanított,1,5 éves nőstény, a fején és a farkán vörös és szürke foltok vannak, de egyébként hófehér cicus. Kedves, szelíd, bújós. Egyedüli macskának, csak lakásba ajánljuk. Nem szereti a többi cicát.
Átvehető Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Tigrince gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Tigrince, az 1,5 éves, ivartalanított, selymes szőrű nőstény cicus. Kedves, beszélgetős, bújós. Átvehető Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében.


Vörci gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Vörci, a 6-8 hónapos, vörös fiú cica, gyönyörű világos zöld szemekkel. Ivartalanított, parazitamentes. Csak evés közben engedi magát simogatni, és egyáltalán nem szeret lakásban lenni így biztonságos helyen kinti tartásra is javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.


Szemi gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Szemi, a 4 hónapos, fekete-fehér fiú cica. Oltott, ivartalanított, parazitamentes. Nem engedi magát simogatni, csak evés közben, de mégis mindig az ember közelében akar lenni. Nagy esélye van idővel kedves cicává válni. Benti, vagy biztonságos helyen kinti tartásra is javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Bandita gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Bandita, a 10 hónapos, ezüstös cirmos-fehér fiú cica. Oltott, ivartalanított, parazitamentes. Minden lében kanál, nagyon kedves bohóc, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.


Rajmund gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Rajmund, a 3 hónapos cirmos fiú cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Bújós, állandóan kedveskedő, bűbájos cica, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Őzike gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Őzike, a 3 hónapos, világos cirmos lány cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Játékos, nyafizós, édes macsek, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.


Temi gazdit keres

2011. október 02., vasárnap

Gazdit keres Temi, a 3 hónapos cirmos lány cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Nagyon kedves, dörgölőzős cica, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Gazdit keres Tigris!

2011. október 02., vasárnap

Kb. 2011. május közepén született lánycica. Három hetesen, kiszáradva, egy kertben találtuk magára hagyva.
Játékos, aktív, vagány kiscica, aki emellett bújós és kedves is.

Csak macskabiztos ablakokkal rendelkező lakásba adjuk örökbe, olyan gazdinak aki tudja mivel jár egy kölyök nevelése és egy felnőtt macska tartása (oltások, orvosi költségek, stb…).

Ivartalanítási kötelezettséggel, chipezve, oltva mehet az új gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel. Egy-két látogatás után (Budapest) mi visszük el a cicát leendő lakhelyére.
Nem szabadulni akarunk tőle, hanem élete végéig hű és gondos gazdit szeretnénk találni neki.

Tel.: 06-20-312-7841

Képek


Gazdit keres Prudencia!

2011. október 02., vasárnap

Kb. 2011. május közepén született lánycica. Napokig egy forgalmas út mellett élt egy kartondobozban. Kedves, játékos, aktív, vagány cicagyerek. Kutya-, macska- és gyerek kompatibilis.
Oltva, ivartalanítva, macska betegségekre szűrve fogadható örökbe szerződéssel és oltási költség egy részének megtérítésével, kizárólag lakásba!

iszilvasi81(kukac)gmail(pont)com,
06/20 382-8785 | Pest 4. kerület”