Archívum: 2011. október

Cicák örökbefogadó gazdit keresnek

2011. október 31., hétfő

A képen látható cicák testvérek, jelenleg kb. 4 hónaposak. Vidám, kedves, ápolt, jól táplált állatkák.
Feltehetően mindkettő lányka, a jelenlegi ideiglenes befogadóknak nem volt módjuk megállapítani pontosan a nemüket.
A két cicus gazdit keres!

Jelenleg egy bekerített kertben laknak, ahol búvóhelyük, ellátásuk megoldott, de a jelenlegi gondozó idős kora miatt nem igazán tudja tovább ellátni őket.

Mint az a képen is látható, nagyon szeretik egymást. Jó lenne ha együtt fogadná be őket valaki, mert nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ha erre egy mód van nem szeretnénk elválasztani őket!
Egyiküknek már volt gazdája néhány napig, de a másik cica olyan búskomor lett, hogy inkább visszahozták azt az egyet is!

(A későbbi ivartalanításban kérésre tudunk segítséget nyújtani.)

Érdeklődni lehet:
06 20 220 0223, vagy
06 70 625 8150


elveszett cica

2011. október 31., hétfő

2011.10.29-én tűnt el Csepelről a Hengerész utcából Zsófi nevű, fehér-szürke cirmos, sárga szemű, ivartalanított, másfél éves nőstény cicánk. Rózsaszín-fehér nyakörvet viselt, szív alakú bilétával rajta nevével és címével.

ELVESZETT, KERESEM!

2011. október 31., hétfő

Tegnap, 2011 október 29-en, délutan3 körül elveszett a II. kerület Törökvész út 98/B-ből egy 2008-as születésű Marci névre hallgató miskárolt, szürke színű európai házimacskánk. A nyakán egy piros-szürke nyakörv van. Alakja tömzsi, nagy sárga kerek szeme van.
Szeret nyitott ajtókon bemenni (garázs, pince stb), lehet , hogy valaki véletlenül bezárta.

A cica chipezve van.
Chipszáma: 985120021083597

Aki látta, vagy tud róla valamit, kérem jelentkezzen a
20-440 5391 vagy
20-279 7629 vagy a
06-1-200 3487
telefonszámok valamelyikén.

Bogyó és Bajszi

2011. október 31., hétfő

Bogyó és Bajszi, kb. 6 hetes s.o.s bántalmazás elől mentett kicsik.
Bogyókának a trixi kislánynak hiányzik az egyik lábfeje, és mivel használja is ezt a lábát, idővel sajnos amputálni kell majd, mert a csonk nem terhelhető 🙁
Nagyon reméljük, hogy akad meleg szívű gazdi aki őt szeretné családjába fogadni illetve ha valaki támogatni szeretné őt a műtétjében annak is nagyon örülnénk, mert a cicák napi ellátása is komoly gondot okoz számunkra , egy ilyen műtétre már végképp nem futja 🙁
Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel lakáscica családtagnak költöznének.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461Gofri

2011. október 31., hétfő

Gofri kóbor mamacica mentett kölyke, 2011. májusi születésű barna-cirmos-fehér mellényes kislányka. 4 hetesen került hozzánk, ezért jól szocializált, emberszerető és kedves. Jókedélyű, magyarázós, korának megfelelően élénk és játékos, ha nem figyelünk rá, így vagy úgy, de igyekszik a figyelmünk középpontjába kerülni.

Oltott, ivartalanított cica.
Örökbefogadási szerződéssel – mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, orvosi ktgeink részleges megtérítésével – lakáscica családtagnak költözne , kivételesen nyugodt és biztonságos helyre kertes házba is, ha a cica alapvetően bent élhet, és életét nem fenyegeti állandó veszély.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Farkinca

2011. október 31., hétfő

Farkincát egy lakatlan telekről mentettük ahol több társával együtt húzták meg magukat. A telken hamarosan építkezés indul, ezért további sorsuk bizonytalanná vált 🙁
Farkinca egy tündéri kedves, dorombolós, ölbebújós kicsi fiú, aki napokig “könyörgött” , hogy hozzuk őt el:(
Pedig tudtuk, hogy nehéz lesz neki gazdit találni, egy átlagos cirmoska, enyhén debil fejjel, balesetben megsérült farokkal amit csonkolni kellett 🙁 totál combo 🙁
Pedig tényleg a világ legédesebb kiscicája, semmi mást nem akar, csak az ember közelében lenni, érdeklődve figyelni, hogy mit csinál. Egy szava sincs, nem randalírozik, nem rombol, megelégszik azzal, hogy most már biztonságban van, tele a poci.
Ő még nem tudja, hogy van még ennél is jobb: puha ágyban a gazdi mellett aludni, percek helyett végtelen sok ideig élvezni a simogatást, szeretgetést.
Reméljük valaki így is esélyt ad neki, mert tündérien kedves, hálás és ragaszkodó kisfiú.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscica-családtagnak költözne, kivételesen nyugodt és biztonságos helyre kertes házba is , ha alapvetően bent élhet és családtag lehet.

Bence

2011. október 31., hétfő

Bencét egy lakatlan telekről mentettük,ahol többedmagával húzták meg magukat, de már nem voltak biztonságban. Kb. 9-10 hetes, kissé megszeppent kandúrka. Kicsit még vékonyka, de megfelelő körülmények között egykettőre összeszedi magát. Gyönyörű szép felemás: kék-zöld színű szemecskéi vannak. Örökbefogadási szerződéssel, 1 kombinált oltással – mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, orvosi ktgeink részleges megtérítésével – lakáscica családtagnak költözne.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Elveszett cica

2011. október 30., vasárnap

Csütörtökön (2011.10.27.) elveszett MÁZLI névre hallgató 2,5 éves ivartalanított kislány cicánk. 2 hónapos korában találtuk az út mellett, kidobták egy autóból. Ebből a balesetből kifolyólag visszamaradt neki tájékozódási és koordinációs gondja. Kertes házban lakunk Bács-Kiskun megyében Szalkszentmárton külterületén. Kint van a kertben, de még soha nem ment el itthonról. Borzasztóan hiányzik, nagyon nagyon szeretnénk visszakapni. Nagyon kedves, szelíd, barátságos cica, ezért elképzelhető, hogy valaki elvitte. Ha valaki látta, vagy befogadta, vagy tud róla valamit, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken.

+36-30-412-8666;
+36-30-279-4542;

renocs25(kukac)freemail(pont)hu

Előre is köszönjük!


Szonja, német juhász szuka

2011. október 30., vasárnap

Szonja 2 éves szuka, Budapesten a XXIII. kerületben (Soroksár) van. Gazdát keres sürgősen, aki megfelelően gondját tudná viselni. Elég rossz állapotban van jelenleg, sürgős lenne az orvosi ellátása…

info(kukac)kisherceg(pont)net


Cica gazdára vár

2011. október 29., szombat

Vácon, a volt hajógyár területén találtunk egy fekete-fehér gyönyörű kiscicát.
Elég vadóc, de sok türelemmel betörhető!

Sajnos nálam már 5 befogadott cica van, így helyhiány miatt nem tudom magamhoz venni!

Kérem, aki be tudná fogadni, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:
20/328-5844

Örökbefogadó nap, 2011. okt. 22., Óbuda

2011. október 29., szombat

Örökbefogadó nap, 2011. okt. 22., Óbuda

Kleó igazi otthonra vágyik – Nyíregyháza!

2011. október 29., szombat

Gazdit keresünk ennek a csupa szív kislánynak! Örökbefogadó “gazdája” kitette őt a kocsiból, majd elhajtott. A kutyus várta, várta, de nem jött érte vissza senki. Ha nem találunk neki otthont, sajnos visszakerül a menhelyre…
Egészséges, tiszta kutyus, aki szeretettel fordul felé, azt bizalmába fogadja. Kérlek, segítsetek, hogy végre megtalálhassa a helyét!
Köszönöm annak, aki segíteni próbál Kleó nevében is! Ha lenne gazdi, szállításban is próbálunk segíteni mindenképpen!

Telefon: 30/977-6989 vagy
berencsi(kukac)solino(pont)hu


Talált kiscica

2011. október 29., szombat

Tegnapi napon találtunk Budapesten a XIII. kerület Kartács utcában egy körülbelül 10 hónapos csupa fekete fiú kiscicát.
Átmenetileg befogadtuk de keressük gazdáját. Teljesen szobatiszta, nagyon nyugodt, gyönyörű fényes szőre van.
Nyakában fekete nyakörv.

piiccii(kukac)gmail(pont)com

Eveszett kiscica Tatabányán

2011. október 29., szombat

Vasárnap este Tatabányán, a Skrován Imre utcából elveszett egy 2,5 hónapos fehér kiscica, helyenként fekete folttal.
Kedves, barátságos cica, enyhén mandulavágású szemekkel.

Kérem, aki tud róla bármit vagy megtalálta az jelentkezzen a
20/552-0726-os számon, vagy a
lotuszka(kukac)freemail(pont)hu emailcímen.

A testvérének és gazdáinak is nagyon hiányzik.


Új gazdit keresek Selymes cicusnak

2011. október 29., szombat

S.O.S.
Imádott cicámat egyéb okok miatt (párom allergiás a macskaszőrre, kertes házból lakásba költözés miatt nem tarthatjuk meg) elajándékoznám. 🙁 Még mindig nem jelentkezett senki, pedig sürgős lenne!
Paraméterek:
fajta: európai rövid szőrű
szín: cirmos-fehér
kora: másfél év
neme: nőstény
Neve: Selymes
Nagyon barátságos, bújós! Lakásba vagy udvarra is vihető, mindkét területen jól érzi magát! Várom a jelentkezőket! Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik tényleg nagyon szeretik a cicákat és biztosan tudnának majd gondoskodni róla (mind étkezés, mind szeretet szempontjából)! Nagyon sürgősen találnunk kell neki új gazdit!
Jelentkezni nálam (Enikő Zsófia Kovács) lehet:

lupi18(kukac)gmail(pont)com e-mail címen vagy a facebook-on!


KisZseni ÁLOMgazdiját, családját keresi!

2011. október 29., szombat

Emberszabású társaim, akik ideiglenesen vigyáznak rám, azt mondják, hogy én vagyok a világ egyik legokosabb cicája. Ez azért van, mert az utcán találkoztunk, majd felvittek otthonukba és az első percekben “belaktam a lakást” és értettem, hogy mit akarnak Tőlem. Hiszen nem vagyok hülye. 🙂 Azt mondták “sicc le az ágyról”, lejöttem és nem próbálkoztam 100x és 100x újra, mint a többi “átlagos”, erőszakos, makacs cica. 🙂 Aztán mondták “nem pisilünk a parkettára”, ezért még egyszer odapisiltem, de őriztem tovább, nem mertem eljönni onnan, tudtam, hogy szidás jön, bűnbánó arcot vágtam, mondhatni inkább hogy pókerarcot, azt hitték, beteg vagyok.

Egyértelmű, hogy kiváló családtag leszek valahol, hiszen rendkívül SIMULÉKONY természetem van, kedves vagyok, nagyon-nagyon okos, nyugis, szeretetreméltó szőrgombóc és igazán szerény. 🙂

Kb. 6-7 hetes lehetek, azt mondják, nekem fogalmam sincs.

Gazdiiiii, gyere értem, az elkövetkezendő sok-sok évben hű társad leszek, sok-sok boldog percet fogok még okozni Neked.

petrovicsanna.anna(kukac)gmail(pont)com


talált cica

2011. október 29., szombat

A teraszunkon találtunk egy 7 hónapos házi cirmos cicát. Nagyon kedves, bújós, minden simogatásért hálás. Nekünk már 2 cicánk van, így sajnos ezt a cicát anyagi okokból már nem tudjuk megtartani. Nem tudjuk finanszírozni az ivartalanítást és egyéb orvosi, oltási költségeket. Szeretnénk gazdát találni neki a tél beállta előtt. Budapesten lakunk. Szirénáról (mi így hívjuk) mellékeltem képeket.

szaboanyuka(kukac)vipmail(pont)hu


Gazdát keresünk!

2011. október 29., szombat

Három mentett, kb. 7 hetes kiscica keres szerető, róla egész életében gondoskodó családot!

Folti, a vagány bandavezér, aki ölből, dorombolva szereti nézni a kiosztott feladatok végrehajtását. A főnök hűséges követője, az elsőre óvatos, de feloldódva bújós Tigrincs, elegáns ezüstszínű felöltőben. Nem utolsósorban pedig Szőrike, aki szende kinézete ellenére igazi „rossz kislány”, és semmiben sem marad el bátyjai mögött.
A cicák jelenleg Pest megyében laknak, szállításban esetleg segítek.

Szobatiszták, féreghajtás, bolhairtás megtörtént!


Mordeháj eltűnt Nagykovácsiból

2011. október 23., vasárnap

2011. OKTÓBER 19-ÉN SZERDÁN TŰNT EL NAGYKOVÁCSIBÓL, A ZSÍROSHEGY TETEJÉRŐL.

5 ÉVES IVARTALANÍTOTT KANDÚR. ROBOSZTUS, SZÉP NAGY CIRMOS-FEHÉR CICA.
KÜLÖNÖS ISMERTETŐJELE, HOGY AZ ORRA EGYIK SARKA PIROS, AMÚGY AZ EGÉSZ ORRA RÓZSASZÍNŰ. BARÁTSÁGOS, KEDVES MACSKA.
FELBUKKANHAT REMETESZŐLŐSÖN, ADYLIGETEN, SOLYMÁRON.

HA BÁRKI MEGLÁTJA VAGY MEG TUDJA FOGNI,

*HÍVJA A 30/9215-290 SZÁMOT*!


Cicák

2011. október 23., vasárnap

Ők Budapesten a XX. kerületben születtek valamikor augusztusban egy házhoz szegődött kóbor cicától. Egy fekete és egy cirmos lány, egy fekete fiú. Féregtelenítve voltak egyszer és bolhátlanítás is történt. Mamájuk korom fekete, ő is befogadóra vár, mert ahova költözött, már van négy saját macska.

Tel.: 06-30-951-8013

Borka gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Borka, az 1 év körüli, vörös-fehér nőstény. Sintértelepről mentettük kölykeivel együtt, már csak a mama keres gazdit. Ivartalanítása folyamatban. Parazitamentes cicus. Még félős az őt ért rossz élmények miatt, de nem karmol, nem harap. Simogatható cica és néha már dorombolni is hajlandó. Biztonságos környéken kinti tartásra is javasoljuk.

Trixi gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Trixi az 5 hónapos, ivartalanított, tricolor lányka. Ezt a gyönyörű fiatal kislányt testvéreivel együtt egy temetőből mentettük, oda születtek. Itt pártfogó etetőjükön kívül mindenki üldözte, bántotta őket. Pártfogójához mindig bújt, dorombolva üdvözölte. Egy kis törődés után ő egy remek cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Biztonságos környéken kinti tartásra is javasoljuk. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség.

Pepsi és Kóla gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Pepsi és Kóla, az 5 hónapos, fekete testvérpár. Külön-külön is örökbefogadhatóak. Dupla kombinált oltásuk van, parazitamentesek. Kedves, aranyos cicák, csak lakásban való tartásra javasoljuk őket. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com

Buffy gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Buffy az 1 éves, ivartalanított, buflák fejű, imádnivaló kandúr. Bűbáj kedves, ragaszkodó macsek. Csak benti tartásra adjuk örökbe.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


talált cica – Biatorbágy, Alkotmány utca

2011. október 23., vasárnap

Tegnap, 2011 október 22-én megjelent nálunk egy cica Biatorbágyon, az Alkotmány utca 8-ban.
A macska ránézésre fél éves, nőstény. Fekete, illetve fekete-szürke csíkos. A nyakában van egy türkizkék színű
nyakörv. Kézhez szokott, dorombolós, bújós – ebből gondoljuk, hogy elszökött valahonnan. Hazamenni nem tud
vagy nem akar: játszik a házban lakó másik 7 cicával.

Néhány hétig tudnk róla gondoskodni, szeretnénk mihamarabb megtalálni a gazdáját.

tamas.rev(kukac)gmail(pont)com


Tigrince gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Tigrince, az 1 éves, ivartalanított, selymes szőrű nőstény cicus. Kedves, beszélgetős, bújós. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Elveszett cica!

2011. október 23., vasárnap

Október 21-én délután Gödöllőn kertünkből eltűnt Dízel, egy 4 hónapos, oltott, fekete fiúcica. A nyakán található 2-3 fehér szőrszál, egyébként teljesen fekete, még a talppárnái is. Nagyon kedves, bújós cica. Sokat “beszél” és nagyon hangosan dorombol, bundája igen fényes. Lehet, hogy a szomszéd kandúrja kergette el, vagy elcsavargott és valaki befogadta, azt gondolván, hogy nincs gazdája. Nagyon várjuk haza!

Elérhetőség:
hahn_judit(kukac)yahoo(pont)com
06703924883


Szemi gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Szemi, a 4 hónapos, fekete-fehér fiú cica. Oltott, ivartalanított, parazitamentes. Nem engedi magát simogatni, csak evés közben, de mégis mindig az ember közelében akar lenni. Nagy esélye van idővel kedves cicává válni. Benti, vagy biztonságos helyen kinti tartásra is javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Stuart Little gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Stuart Little, a 4 hónapos, szinte teljesen fehér fiú cica (a fején és a farkán szürkés cirmos). Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Puszilkodós, dörgölőzős cica, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Rajmund gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Rajmund, a 3 hónapos cirmos fiú cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Bújós, állandóan kedveskedő, bűbájos cica, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Temi gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Temi, a 3 hónapos cirmos lány cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Nagyon kedves, dörgölőzős cica, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.

Macskavilág Alapítvány
macskavilag(kukac)gmail(pont)com


Őzike gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Őzike, a 3 hónapos, világos cirmos lány cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Játékos, nyafizós, édes macsek, csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.


Lord Garamond gazdit keres

2011. október 23., vasárnap

Gazdit keres Lord Garamond, a 3 hónapos bengáli keverék, pöttyös cirmos fiú cica. Dupla kombinált oltása van, parazitamentes. Csak lakásban való tartásra javasoljuk. Budapesten vagy Győr-Moson-Sopron megyében vehető át.


Sutyika és Marcika a két jóbarát

2011. október 23., vasárnap

Sutyika és Marcika nagyon szeretik egymást, összebújva alszanak, idejük nagy részét együtt töltik. Sutyika szerény, nem tolakodó, nem nyávogós, nagyon kedves ivartalanított fiúcska (fahéj és fehér mintás). Marcika a sziámi pajtása nagyon félős, állandóan bújkál, ahogy valaki beteszi a lábát hozzánk. Sajnos az egyik pajtását örökbeadtam és utána lett ilyen bújkálós. A két cica most úgy néz ki, hogy egymásra talált, így csak együtt szeretnének gazdihoz költözni. A cicák szeretnének olyan otthont, ahol csend és nyugalom van, nincsen kisgyerek, mert tőlük nagyon félnek. Örökbefogadási szerződéssel vihetőek el Budapest XXI. kerületből. Kérem csak olyan gazdi jelentkezzen aki ért a sziámi cicához, nem zavarja, ha a cica hangosan mondja a magáét, mert Marcikánál előfordul.

Telefon: 20/8282-452
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu


Mirácska

2011. október 23., vasárnap

Miruska egy tündér bűbáj cica. Mirácskát nemes egyszerűséggel kirakták kiskorában bibis lábbal egy szemetes tetejére. A cica most kb. 4 hónapos lehet, bújós, ölbeülős, dorombolós, emberekhez nagyon ragaszkodó cicuska. Ő egy igazi álomcica, aki álomgazdit érdemel! Imád ölbeülni, mikor a számítógép előtt vagyok, éjszaka pedig velem alszik. Budapest XXI. kerületében lakik ideiglenes gazdinál, innen lehet elvinni örökbefogadási szerződéssel. Kérem, hogy csak álomgazdi jelentkezzen érte!

Telefon: 20/8282-452
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Flóra

2011. október 23., vasárnap

Flóra cica cirmos és fehér mintás, gyönyörű, brutál kedves, ivartalanított, kb. fél éves lánycicus. A többi cicával, kutyussal problémamentes a kapcsolata, az embereket pedig kimondottan imádja. Bújós, kedves, dorombol ezerrel. Álomgazdinak szeretnénk adni lakásba. A cica Bp., XXI. kerületben lakik ideiglenes befogadónál.

Telefon: 20/8282-452
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Trixi

2011. október 23., vasárnap

Trixike kb. fél éves múlhatott, az első tüzelésnél babái születtek, de őket sajnos nem találtuk meg. A cica ivartalanítva lett, maximálisan egészséges, emberekkel kedves, a többi cicával kicsit távolságtartó. Testalkata pici, törény, karcsú, gyönyörű háromszínű cica. Lakásba szeretnénk adni, szerződéssel vihető el Csepelről.

Telefon: 20/8282-452
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Molnárka

2011. október 23., vasárnap

Ez a nőstény kiscica kb. két hónapos lehet. Nagyon rossz körülmények között élhetett, egy kedves állatbarát majdnem elütötte az autójával, úgy szedte össze az útról. Nagyon vagány, játékos, emberekkel és más állatkákkal maximálisan barátságos. Lakásba adjuk ágybamacskának, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el. Budapest XXI. kerületben van a cica ideiglenes befogadónál.

Telefon: 20/8282-452
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

gazdikereső fekete kiskandúrka

2011. október 23., vasárnap

A kiscica kisfiú, kb. 6-7 hetes lehet. Egy lakatlan telken ült és ordított torka szakadtából, mint egy bősz oroszlán. Talán tenyérnyi kis apróság lehet. Egészséges, pajkos, játékos, gyönyörű kiscica. Örökbefogadási szerződéssel vihető el, Budapest XXI. kerületből.

Telefonszám: 06/20-8282-452
vagy cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Talált cica

2011. október 23., vasárnap

Augusztus végén, Budapesten a XIII. kerületben a 105-ös busz végállomásánál találták ezt a cirmos-fehér cicát. Idősebb, ivartalanított lány. Eredeti gazdiját keresik, aki biztosan hazavárja.

Tel:
3209-809 csak este (Piroska) vagy
06-20-492-3621

Szerető, gondos gazdit keresünk egy kb.5 hónapos kiskandúrnak

2011. október 23., vasárnap

Mütyürke nagyon szép (cirmos-fehér foltos) és rendkívül kedves cicus.
Folyamatosan igényli az emberi társaságot, nagyon bújós, dorombolós, ezért kimondottan társállatnak, lehetőleg lakásban tartásra szeretnénk őt adni.
Utcáról mentettük, parazitamentesítve és oltva van, szobatiszta.
Ajándékba, ingyen adjuk.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
06 30 741 3693
allatmentok(kukac)gmail(pont)com
(A cica Budapesten van.)


Szerető gazdit keresünk egy szuper cica számára!

2011. október 23., vasárnap

Lizi kecses mozgású, elegáns, okos cicalány, ugyan akkor vagány és nagyon jó fej.
Fiatal (1-2 éves), teknőc-tarka, nőstény cica létére nagytermetű, nyúlánk. Különleges jelenség.
Utcáról mentettük, parazitamentesítve és ivartalanítva van, szobatiszta.
Emberekkel rendkívül barátságos, kutyákkal és más cicákkal jól kijön (nem fél tőlük, nem bántja őket).
Hagyja magát dögönyözni, nem kap oda, ezért gyerekek mellé is biztonsággal vihető.
Nagyon igényli az emberi társaságot. Imád bújni, dorombolni, imád az emberek közelében lenni, a kanapén heverészni, éjjel az ember mellé bújva szundizni.
Ajándékba, ingyen adjuk, de gondos, körültekintő gazdinak. Lakásba vagy kertesházba egyaránt vihető, de kertesbe csak a házba való bejárási lehetőség biztosításával.
Jelenlegi befogadójánál sajnos csak október 25-ig tud maradni, így elhelyezése SOS!


felhívás: különleges MACSKÁK szépségversenye

2011. október 19., szerda

Kedves Gazdik!

Szeretnénk meghirdetni a ” különleges ” CICÁK szépségversenyét.
Várunk minden olyan cicát, aki valamilyen szempontból sérült:
félszemű, vak, hiányzik a lába…satöbbi.
Ami miatt megszületett ez a gondolat, az nem más , minthogy felhívjuk a figyelmet arra , hogy ezek az állatok VANNAK!
Nekik törődésre, szeretetre van szükségük és nem sajnálatra , vagy félrenézésre A fogyatékosságaikkal együtt is egészek. Szeretnek, félnek, éheznek, és fáznak.
Gazdára várnak. Egy olyan személyre ,aki olyannak látja őket kívülről is, mint amilyenek belülről : csodálatosnak , tökéletesnek, akik élni akarnak.Boldog lenni és dorombolni.
Ezért keressük azokat a nagyszerű embereket, akik ezt az üzenetet már megértették. Biztonságos otthont nyújtanak egy ilyen cicának.

Kérjük tehát azokat, akiknek ilyen CICÁIK vannak nevezzenek.
Ennek feltétele:
A Macskamentők alapítvány email címére: macskamentok@t-online.hu küldeni:
-Minimum egy jó minőségű ( max: 3-4 mb) képet küldeni szíveskedjenek.
Ezen jól látható legyen az állat fogyatékossága is.
-Kérjük írja meg az állat nevét , nemét ( ivartalanított -e) életkorát. A CICA családhoz kerülésének körülményeit.( menhely, utca..stb.)
-Esetleg bármilyen infót , amit fontosnak talál, hogy megosszon velünk.
-Gazda nevét , elérhetőségét is kérjük.

Nevezési határidő: 2011. NOVEMBER 30.

Az állatok helyezéséről a kuratórium tagjai döntenek. ( Természetesen az ő állataik illetve rokonaik állatai nem indulhatnak.)

A nyerteseket emailben értesítjük. Ajándékokkal kedveskedünk nekik.

Kérjük azokat a magánszemélyeket , cégeket, alapítványokat akik szívesen támogatnák kezdeményezésünket
tárgyi, vagy élelem stb. adományokkal jelentkezzenek és álljanak mellénk, hogy minél színesebben tudjunk ajándékozni.
Anyagi támogatás a bankszám: Raiffeisen 12012307-01195906-00100004 “szépségverseny”
Tárgyi adományok átvétele egyeztetéssel történik.
Természetesen , aki kéri ,fel fogjuk őket tüntetni a honlapunkon is.

Előre is köszönjük.

fehér-cirmos foltos cicák

2011. október 19., szerda

Gorbi (fiú) és Pimpi (lány) mentett kiscicák, akik már közel 5 hónaposak, ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, chipezve várják leendő gazdijukatt, aki lehetőség szerint lakás cicának szeretné őt/őket, vagy csendes környéken kinti-benti cicának. Nagyon játékos és kedves, dorombolós, ölben ücsörgős, bájos cicák! Szeretik az ember közelségét, más cicák társaságát is. Egymáshoz nagyon ragaszkodnak szívesen költöznének együtt gazdihoz, de természetesen külön-külön is örökbe lehet fogadni őket, adomány ellenében és örökbeadási szerződés aláírásával.

Elérhetőség:
70/3848-216
orsi-75(kukac)yahoo(pont)com


Elveszett cica

2011. október 19., szerda

Elveszett 2 éves, ivartalanított, fiú cicám 2011. október 15-én, szombaton délelőtt,
Remeteszőlősön (Budapest, Hűvösvölgy mellett).
Egészséges, fényes, fekete-fehér, félénk, de játékos, jókedvű cica és Sütinek hívják.
Még otthon reggelizett, aztán szokásos csavargó útjának indult és nem jött haza azóta sem.

Kérem ha bárki megtalálja, vagy látja értesítsenek! Nagyon hiányzik, 4 cica pajtásának is!
06-20-532-1302
gyorgy(kukac)yahoo(pont)com

Talált cicák

2011. október 19., szerda

Találtam utcára kidobott két árva nőstény cicát a 14. kerületben. Kérem segítsen nekik gazdit keresni. Mi is folyamatosan keressük a megfelelő gazdit, de eddig sajnos sikertelenül. A jövedelmem és a szűk hely miatt nem tudom gondjukat viselni, mert már van egy saját cicám is. A képen látható két cica nagyjából 5 és 8 hónapos lehet, és már teljesen szobatiszták.

Elérhetőség:
Tel: 06 70 256 4316
E-mail: bartos.lrnt(kukac)gmail(pont)com


elveszett cica Nyíregyháza

2011. október 17., hétfő

ELVESZETT!!!
2011. 10. 16-án este eltűnt a képen látható cica. Ivartalanított nőstény macska, LUNA-nak hívják. Ismertető jegye, hogy a hasán a szőr aranybarna színű. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy JUTALOM ellenében hozza nekünk vissza, nagyon várjuk haza.

Elveszett cirmos cica

2011. október 17., hétfő

Kedves Állatbarátok!

Elveszett Hegyeshalomban egy három éves szürke-fekete csíkos cirmos cica, barna bolhairtónyakörvet visel, barátságos természetű, kicsit soványkás testalkattal, kiscicái voltak. A cica csak vendégségben volt, Téten lakik, lehetséges, hogy elindult hazafelé, a környező településeken is felbukkanhat Győr felé. Ő a család kedvence, nagyon várjuk vissza.

Aki látta vagy befogadta kérem küldjön e-mailt:
finci2011(kukac)citromail(pont)hu címre vagy
telefonszám: 70/249-3624


Talált cica

2011. október 16., vasárnap

Szia, 2011.10.14-én találtam egy cicát a IX. kerületben egy építkezés mellett. Nem hívtam, mégis a lábamhoz dörgölőzött, dorombolt és nyávogva nézett felfelé. Hazahoztam, de sajnos a Cicám nem fogadja el. Az állatorvos szerint ápolt, kb. két éves kandúr cica. Egészséges, de azért a biztonság kedvéért kapott oltást és féreghajtót. Egészen biztos, hogy lakásban tartották, mert azonnal otthonosan érezte magát a melegben, az almot azonnal használta rengeteget mosdik és nagyon hízelgős. Folyamatosan bújik, ölbe-mászik, csak éppen a másik Cicával nem jönnek ki sehogysem. Mivel nekem elsődleges a már négy éves ivartalanított Kedvencem, így sürgősen gazdit kell találni ennek a vörös cirmos cicának. Nálam sajnos nem maradhat tovább, mert már így is bujkálni kezdett az Cicám a saját otthonában.


Lucy S.O.S!

2011. október 16., vasárnap

Kedves Állatbarátok!

2011.09.30-án az utcán kóborolva találtuk Lucy-t a keverék, szuka kölyökkutyust. Kb. 3 hónapos lehet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem ütötte el valaki (nekünk majdnem sikerült 🙁 ). Szegényke sovány volt, tele bolhával. Elvittük a tatai állatklinikára, ahol Lucy (ejtsd: Lüszi) kapott féreghajtó tablettát, illetve túlesett az első oltásán. Nagyon okos, figyelmes, bújós, puszilkodós, igényli a törődést! Tündéri, ahogy tud örülni az embernek. Nekünk már van két nagytestű kutyusunk és egy cicánk, így nem tudjuk megtartani.
Szeretnénk neki találni egy szerető családot, aki további életében gondját viseli. Lakásban vagy családi házban is egyaránt jól érezné magát. Az utóbbihoz rövid szőrzete miatt csak megengedett bejárással vihető. A szobatisztaságot még tanulnia kell, de türelmes, segítő gazdival véleményem szerint hamar elsajátítja. Gyerekek és idősek mellé is ajánljuk barátságos természete miatt. Max. középtermetű lesz. Jelenleg Vérteskethelyen van. Szállításban lehet, hogy tudunk segíteni, ez megbeszélés kérdése.

Érdeklődni a következő elérhetőségek valamelyikén:

Mobil 1 : 20/310-3347
Mobil 2 : 20/809-1774
E-mail: medveczkyjudit(kukac)gmail(pont)com

A segítséget előre is köszönöm!
Judit

Ui.: Egyre sürgetőbbé válik, hogy Lucy-nak találjunk egy szerető családot! Nálunk nagyon nincs jó helye szegénynek! A nap nagy részét a ház egyik szobájában tölti. A többi állatunk miatt keveset tudjuk csak kiengedni. Nem ezt érdemelné! Kérek mindenkit segítsen!!! E-mailban, telefonon minden érdeklődőnek szívesen válaszolok és írok Lucy-ról! Szükség esetén további képeket és videót is küldök róla!

talált cica

2011. október 16., vasárnap

Elkeveredtem, eléggé szedett-vedett állapotban találtam rá az ideiglenes gazdijaim házára a Helikopter lakóparkban. Az elmúlt héten náluk ettem, aludtam, így már egészen megerősödtem. Viszont jön a fagy esténként, és fázom. Ideiglenes gazdijaim nem tudnak befogadni, mert náluk már lakik egy másik cica. Keresek valakit, aki tud szeretni engem.

Nagyon barátságos, hűséges természetem van. Még az egészen apró gyerekekkel is szívesen és türelmesen játszom. Nagyon szeretem, ha simogatnak, és szeretek jókat enni. Csak egy kis melegre, és egy igazi családra vágyom, aminek én is a tagja lehetek.

Ha te vagy az, akire várok, hívd kérlek a
0670-38-51-939-es számot!

Vörös foltos fehér cica


találtam Lucky cicát

2011. október 16., vasárnap

Találtam Budapesten a Rákosfalva park 4 szám alatt kb egy hete egy nagyon kedves és szelíd cicát, aki várja hogy törődjenek vele. Nem bújik el és nem mozdul, látszik, hogy házi cica!! Valaki kidobhatta és sorsára hagyta. :(( Sokkal jobb gazdit érdemel!! :(( Azért írok, hogyha van valaki, aki örökbe tudná fogadni vagy tud valakit, akinél jó helye lenne, befogadná azt nagyon megköszönném. Szeretném, hogyha a hirdetésemet sokan látnák, hátha vagy elkóborolt és valakinek hiányzik vagy segíthetnénk találni neki egy szerető gazdit. Félek, hogy meg fog fagyni, mert biztos szobához szokott!! Enni kap, de otthonra lenne szüksége.

jobb.viktoria(kukac)gmail(pont)com

salgótarjáni Talált kölyök kutyusok

2011. október 16., vasárnap

Salgótarjánban találtunk 5 szuka kölyök kutyát egy szatyorban kidobva
a 21-es főút mellett.
Ideiglenesen elhelyeztük őket,féregtelenítettük most szeretnénk nekik
szerető gazdikat találni.
Kb 8hetesek lehetnek.

Elérhetőség:
+36705316715
+36704162699

SOKAT SZENVEDETT, talált kislány cica keresi gazdiját!!!

2011. október 13., csütörtök

2011. október 8-án, budapest 13. kerület kertvárosi részén találtuk a képeken látható cicát. Szeptember 30-án elkapta egy kutya, majd csodával határos módon megmenekült, és eltűnt. Több, mint egy héttel később, szombat este találtunk rá egy pincében, valószínűleg már a kutyatámadás óta ott volt étlen-szomjan, mert nagyon lesoványodott. Bal hátsó lábát egyelőre nem használja, mert a harapás következtében idegi sérülése lett, de mozgásában nem gátolja, hogy “3” lábú. Lába idővel javulni fog, két állatorvos is látta, röntgen felvétel, ill. papírunk van a cica állapotáról. Nagyon kedves az emberekkel, szelíd, étvágya nagyon jó, mindent megeszik, játékos, és dorombolós. Az almot rögtön megtalálta. Színe teknőctarka, kisebb termetű, kora kb. 1-2 év közötti. Megérdemel még egy esélyt az élettől! Nagyon hálás, szeretetre éhes cica. Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik lakásban tartanák, és nagyon fogják szeretni!!!


talált SOS cica

2011. október 13., csütörtök

Mentett cica ideiglenes, vagy állandó befogadót keres.
A cica szombatig maradhat ideiglenes befogadójánál. Pesten van és kb féléves kandúrka. Féregtelenítve van.

Elérhetőség:
20/3267121 vagy
20/2137924

Többet sajnos nem tudunk a cicáról, mivel találtuk a 22. kerületben.

talált cica

2011. október 13., csütörtök

Nagyon aranyos kiscica keresi eddigi vagy új gazdáját! A XX. kerületben a Gubacsi hídtól nem messze, a Duna parton találtuk lefogyva. Ott nem volt gazdája, információk szerint egy ideje ott kóborol.

Személyleírása: Tinédzser korosztály, szürke, szépszemű.
Jól nevelt, nem nyávogós, nyugodt, emberhez ragaszkodó, játékos, mindenevő.

Nem nagyon értek a szőrös állatkákhoz, de szerintem nincs betegsége.
Sajnos nem tudjuk megtartani, és maximum péntek délelőttig lehet nálunk.

hajdun(kukac)freemail(pont)hu

Kb. májusi születésű kis cicák szerető gazdit,végleges otthont keresnek!

2011. október 13., csütörtök

Rákospalotán találtunk egy “alomnyi” kis cicát,jó pofák játékosak,szobatiszták. Elhelyezésük sürgős megoldást igényelne,mert a saját cicákkal együtt nagyon sokan vannak.

Érdeklődni
06204628611
aniko.bacsa(kukac)freemail(pont)hu

S.O.S. Gazdikereső kiscicák !!! (Cili és Lili, kb. 6 hónapos szürke-fehér cirmos nőstények)

2011. október 13., csütörtök

A kiscicák neve: Cili és Lili
Koruk: kb. 6 hónaposak (testvérek)
Faj: macskák
Nemük: nőstény (mindkettő)
Színük: szürke-fehér cirmos (mindkettő)
Fajtájuk: házi macskák

S.O.S. felelős örökbefogadó gazdit keres a hideg időjárás beállta előtt!

Nem megszabadulni akarunk tőlük, hanem egész életükre szerető, s felelős gazdit találni nekik!

Cili és Lili kedves, barátságos és játékos kb. 6 hónapos édes szürke-fehér cirmos nőstény cicusok. Ők már erősebbek, bátrabbak és szeretnek többet kergetőzni. Bár ők is emberi kézhez szoktak, hosszabb ideig annyira nem már kedvelnek ölben lenni. Nem karmolnak.

Az állatorvos által kiállított egészségügyi könyveiket az örökbefogadó(k) rendelkezésére bocsátjuk.
Cili és Lili többször féregtelenítve, külső parazita-mentesítve lettek.
A füleik is többször tisztítva lettek spec. fültisztítóval.
Kaptak Diarsanyl bélpasztát, homeopátiás cseppeket és gyógytápot is
(Royal Canin Gastro Intestinal).

Cili és Lili ajándékba vihetők, azonban a felelős örökbe fogadó(k)tól kérjük a gondozásához való hozzájárulást (élelem, orvosi vizsgálat, gyógyszerek, stb.),
s ha itt oltatjuk be őket helyben az állatorvosnál, akkor a kombinált oltás árát is – máskülönben a szükséges oltások beadását az örökbe fogadási szerződésben
kérjük vállalni).S.O.S. Gazdikereső kiscicák !!! (Cirmike, kb. 4-5 hónapos sötétszürke cirmos nőstény)

2011. október 13., csütörtök

A kiscica neve: Cirmike
Kora: kb. 4-5 hónapos
Faj: macska
Neme: nőstény
Színe: sötétszürke cirmos
Fajtája: házi macska

S.O.S. felelős örökbefogadó gazdit keres a hideg időjárás beállta előtt!

Nem megszabadulni akarunk tőle, hanem egész életére szerető, s felelős gazdit találni neki!

Cirmike simogató emberi kézhez szokott, kedves, barátságos, kb.4-5 hónapos édes sötétszürke cirmos nőstény cicus. Nem karmol.
Az állatorvos által kiállított egészségügyi könyvet az örökbefogadó rendelkezésére bocsátjuk.
Cirmike többször féregtelenítve, külső parazita-mentesítve lett.
A fülei is többször tisztítva lettek spec. fültisztítóval.
Kapott Diarsanyl bélpasztát, homeopátiás cseppeket és gyógytápot is
(Royal Canin Gastro Intestinal).

Cirmike ajándékba vihető, azonban a felelős örökbe fogadótól kérjük a gondozásához való hozzájárulást (élelem, orvosi vizsgálat, gyógyszerek, stb.), s ha itt oltatjuk be helyben az állatorvosnál, akkor a kombinált oltás árát is – máskülönben a szükséges oltások beadását az örökbe fogadási szerződésben kérjük vállalni).


S.O.S. Gazdikereső kiscicák !!! (Babuka, kb. 4 hónapos barna cirmos kandúrka)

2011. október 11., kedd

A kiscica neve: Babuka
Kora: kb. 4 hónapos
Faj: macska
Neme: kandúrka
Színe: barna cirmos
Fajtája: házi macska

S.O.S. felelős örökbefogadó gazdit keres a hideg időjárás beállta előtt!

Nem megszabadulni akarunk tőle, hanem egész életére szerető, s felelős gazdit találni neki!

Babuka simogató emberi kézhez szokott, kedves, barátságos és rendkívül nyugodt természetű, babusgatást kedvelő, kb.4 hónapos tündéri barna cirmos kis kandúrka.
Nem karmol.
Az állatorvos által kiállított egészségügyi könyvet az örökbefogadó rendelkezésére bocsátjuk.
Babuka többször féregtelenítve, külső parazita-mentesítve lett.
A fülei is többször tisztítva lettek spec. fültisztítóval.
Kapott Diarsanyl bélpasztát, homeopátiás cseppeket és gyógytápot is
(Royal Canin Gastro Intestinal).

Babuka ajándékba vihető, azonban a felelős örökbe fogadótól kérjük a gondozásához való hozzájárulást (élelem, orvosi vizsgálat, gyógyszerek, stb.), s ha itt oltatjuk be helyben az állatorvosnál, akkor a kombinált oltás árát is – máskülönben a szükséges oltások beadását az örökbe fogadási szerződésben kérjük vállalni).

Babuka iránt érdeklődni lehet a
06 30 271 9990-as telefonszámon, illetve az
s.o.s.gazdikeresok(kukac)gmail(pont)com e-mail címen.

Köszönjük!