Archívum: 2011. szeptember 26.

talált cica

2011. szeptember 26., hétfő

2011. szeptember 23-án, péntek este sétált be a kertünkbe Újpesten egy kis cica. 5 hónap körüli, fekete kandúrka. Egyelőre eredeti gazdiját keressük!

Érd.: telefonon, egész nap.
06 30 482 13 00

Gazdira váró cicák

2011. szeptember 26., hétfő

Gazdira vár 3 darab 7 hetes fekete-fehér cica. Sajnos nálunk már nem maradhat, szüleim a 6 macska mellé lassan velük együtt raknak ki, úgyhogy sürgősen gazdit kell nekik találnom. Nagyon aranyosak, esznek, isznak, almot használnak. Ha az anyukájuk természetét örökölték, akkor igazi kis gyöngyszemek lesznek.:) Nem mellesleg remekül elvannak a többi cicával, sőt, amstaff kutyánkon is imádnak ugrálni, szóval nagyon közvetlen kis lények. Ha meghallják a hangom egyből jönnek, másznak az emberre. 2 kisfiú, és 1 kislány (akinek a legsötétebb a buksija) várja szerető gazdiját. Szállítás megoldható!

Telefonszámom:
06-20-225-04-41
email címem:
tzsuzsu(kukac)gmail(pont)com

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!

2011. szeptember 26., hétfő

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 8 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget – az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!