Archívum: 2011. augusztus 13.

S.O.S!!!! Sürgősen befogadókat, gazdákat keresünk!!!

2011. augusztus 13., szombat

Jelenleg sintértelepen lévő cicák. Befogottak, leadottak, szelídek, vadócok, kölykök, felnőttek… Teljes teltház van, az altatás elkerülhetetlen. Kb. 20 kiscicát már elaltattak. 🙁 Ők is a felelőtlen emberek áldozatai. Befogadókat/gazdákat keresünk! A felnőttek ivartalaníttatását vállaljuk, ideiglenes befogadó esetén gazdakeresésben segítünk!

Tömegesen kerülnek be macskák, nincs helyünk, az altatás elkerülhetetlen.

Az összes macskaketrec foglalt, van olyan ketrec, amiben 4 kamasz macska van Fizikailag nem férnek el a ketrecben, egymás hátára mászva alszanak…

Eredeti gazdákat is keresünk, befogott cicák is vannak. Hátha keresi őket valaki…

Kérjük csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalják az ivartalanítást (nincs szükség újabb szerencsétlenekre, akik ki tudja hol végzik majd…), illetve akik tudomásul veszik, hogy a cicák előélete nem ismert, megviseli őket a telep mind lelkileg, mind egészségileg!

olahgaborne(kukac)gmail(pont)com
06-30-542-0085

Cigány gazdit keres

2011. augusztus 13., szombat

A cicának gyönyörű fekete a bundája, sárga a szeme és borzasztó emberbarát. A hajléktalanok cicája volt, de sajnos őt nem vitték magukkal. Biztos szívesen lakna egy kertesházban, ahol nagyon vigyáznának rá, nehogy baja essen, vagy lakásban olyan gazdival, aki sokat van otthon. Szeret magyarázni a cica. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítva vihető el Budapest XXI. kerületéből.

Sziszi cica gazdit keres

2011. augusztus 13., szombat

Ez a gyönyörű, kedves, bújós, csöndes és nagyon barátságos cica szerető gazdit keres egy cicaéletre. Sziszike kb. 3 éves lehet, talán oroszkék cica is volt a felmenői között. Előző gazdái elhagyták és terhesen került a gondozásunkba. Ivartalanítása természetesen megtörtént. Lakásba szeretnénk adni a cicát. Örökbefogadási szerződéssel, a költségek részleges térítésével vihető el saját cicakosárral. Sziszi Budapest XXI. kerületében lakik jelenleg.