Archívum: 2011. augusztus 10.

3 kiscica gazdit keres

2011. augusztus 10., szerda

3 kiscica gazdit keres Horányból (Szentendrei-sziget/Pest megye). A fekete kislány. 2 fehér-szürke van: egy lány, egy fiú. Kb. 3 hónaposak.

Érd: 06-20-9766-883.


Óriási zsúfoltság a gyepmesteri telepen!

2011. augusztus 10., szerda

A nyíregyházi gyepmesteri telepen nagyon sok befogott, leadott kutya van, jelenleg több apró kölyök is. Ha kutyát szeretne, minket is keressen!
A kutyákat előzetes bejelentkezés után lehet megnézni a ZOMBORI BOKOR 4 SZÁM alatt. Tel: 0642/420-738

A kutyákról érdeklődni Márton Karolinánál is lehet: 0670/4103505

HA ÖRÖKBEFOGAD, KÉT ÉLETET MENT MEG! EGYET, AKIT HAZAVISZ, ÉS EGYET AKI A HELYÉRE KERÜLHET, ÉS ÍGY ELKERÜLHETŐ AZ ALTATÁS! MINDEN ÖNÖN MÚLIK!

Richy: két év körüli keverék kan kutya, bizalmatlan, de nem agresszív. Barátságos szóra megnyugszik, csóvál.

Pengő: kb 2 éves németvizsla keverék kan

Ribizli: tacskó-pincsi keverék szuka. Nagyon kedves, bújós. kb 3-5 kg. kb 3 éves

Buksi: ivartalanított labrador méretű keverék kan. Kedves.

Joli: Kedves, pumiszerű 3 éves szuka.

Radír: Ré az anyukája. Terrier- németjuhász keverék. kb 6-7 hetes. Kedves, játékos. kb 15 kg lesz

Ré.: Kölykével kerlt be a telepre. Kedves, kissé félénk. Kb 10-15 kg, terrierkeverék. kb 3 éves

Rossi:kedves, kb 20-25 kg nagytermetű schnuzer-bearded colli mix. 1-2 éves

Sába: kedves labradorszerű keverék szuka.

Sanyi : aranyos külsejű kb 2 éves közép méretű keverék kan.

Suba: kedves, kissé félénk kb 10 kg keverék kan.

Zsivány: kissé félénk, nagyobb méretű talán puli keverék kan.

Zsolti: nagyobb, labrador méretű keverék kan. Kedves, jó házörző.

TRi: Barna kölyök kan

3 fekete kan kölyök

Puli szerű kan kölyök

eltűnt kiscica!

2011. augusztus 10., szerda

Június 11-ére virradóra eltűnt pici cirmos cica szürke-fehér kb max 1 éves ivartalanított kislány a Budapest Zugló Bánki Donát Parkból,ha valaki elvitte talán kérem szóljon,egy idős néni sír nagyon utána.

Elérhetőség memory98(kukac)freemail(pont)hu vagy
06 30 611 24 97 vagy
Bánki Donát Park 12/e 2/9.

Köszönöm

Folti cicának gazdit keresünk

2011. augusztus 10., szerda

Folti 2. napja van nálunk, bár jól érzi magát, de 5 macskám van rajta kívül (ők sem jönnek ki jól), de a 6.-al Foltival pláne nem. Folti nagyon le van fogyva és tele van hegekkel és sebbekkel, néhol a bundája is hiányos. Amúgy nagyon kedves csendes cica. Szeretetre éhes. 1-2 macskával még esetleg jól kijön, de olyan helyet keresek neki, ahol legalább a beilleszkedése alatt tudnak rá kicsit többet figyelni, és szeretgetni őt amiből eddig kimaradt. Noé állatotthonnál próbáltam érdeklődni, de ott sajnos cicák terén telt ház van.
Ha valaki befogadná, még a gazdához eljutásban is tudnánk segíteni.

Érdeklődni lehet: 06303028873

3 kiskutya gazdit keres

2011. augusztus 10., szerda

3 kiskutya gazdit keres Horány-Lajosmajorban. Az erdőben találtak rájuk az ideiglenes befogadók. 2 schnauzeres van, 1 fekete-barna. Mindhárom lány. Már féreghajtózva és bolhátlanítva vannak. Oltva is lesznek.
2-3 hónaposak kb.

Érd: 06-30-814-6360

Gizmó orvosi rendelő cicái

2011. augusztus 10., szerda

A GIZMÓK Állatorvosi rendelőben /Bp IV Árpád ut 16. Tel: 06-20-6696107/ Két
felete/ 2 hónaposak/, egy szürke /3 hónapos/, kiscica várja a gazdit. A
szürkecica egyik szemére megvakult, sajnos az orvosok már nem tudták
megmenteni a szemét. Mindhárman kislányok! Az orvosi rendelőben oltás áráért
ivartalanítási kötelezettség vállalásával fogadhatóak örökbe.

Eltűnt a lányom kékesszürke, nagy, ivartalanított karthausi cicája

2011. augusztus 10., szerda

Eltűnt a lányom kékesszürke,nagy,ivartalanított karthausi cicája Győrben,Marcalváros I.-ben (Cuha utca környéke) tegnap éjjel.(2011.08.07.) A neve: Éden.
A cica beteg (húgyköves),kezelésre szorul.
Kérlek,segítsetek!!!

06 20 256 5678
bordasnereka(kukac)digikabel(pont)hu

Talált cirmos-fehér fiatal fiú cica

2011. augusztus 10., szerda

Gazdára talált

A XI. kerület Csukló utcában kóborol egy ápolt, kedves, fiatal fiú cica.
Tegnap (aug. 6-án jött először)
Sajnos befogadni nem tudjuk, nagyon éhes, már második este megetettük.
A gazdáját, vagy gazdit keresünk neki.


Zalán gazdit keres!

2011. augusztus 10., szerda

Zalán 2011 márciusi születésű kisfiú. Testvéreivel együtt 3 hetes korában egy szelektív hulladékgyűjtőböl kukáztunk. Azóta családi környezetben, más cicákkal és kutyákkal együtt nevelkedik, akikkel gond nélkül kijön. Zalán életvidám, jókedvű kiscica, könnyedén és érdeklődéssel fogadja az időközben érkező újabb mentvényeket. Az folyó víz lenyűgözi,nagyon szeret segíteni mosogatásnál,fürdésnél, de a felmosás is jó mókának tűnik a szemében , és úgy általában minden ami körülötte történik a nagyvilágban. Reggelente hangos dorombolással, dagasztással, fülcimpa rágcsálással jelzi, hogy szerinte már ideje felkelni, de viszonylag könnyedén tudomásul veszi, ha tudtára adjuk, hogy szerintünk ez nem így van. Ivartalanított, oltott, mivel apró kora óta szeretetben, biztonságban él kimondottan emberszerető, ragaszkodó , kiengyensúlyozott kis zsivány. Olyan családot keres, ahol továbbra is szeretet és gondoskodás veszi körül élete végéig. Ivartalanítva, oltva van. Örökbefogadási szerződéssel keres gondos és felelős gazdit, lakáscicának költözne és mivel a mentvényeinkről magánszemélyként gondoskodunk ezért az orvosi ktgek részleges megtérítésével, természetesen oltási könyvvel keres gazdit.


Tüsi gazdit keres!

2011. augusztus 10., szerda

Tüsikét az utcán, kutyasétáltatás közben találtuk. kb. 12 hetes, emberszerető, ragaszkodó, helyes pofiú, kedves kandúrka. Mindenkivel jól kijön, emberrel és a többi mentvénnyel egyaránt. Felelős, szerető családot keresünk neki, ahol élet végéig szeretnénk, gondoskodnának róla, akkor is ha megbetegszik, vagy megöregszik. Tüske örökbefogadási szerződéssel, 2 kombinált oltással, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe lakásba, családtagnak. Mivel mentvényeinkről magánszemélyként gondoskodunk az oltási ktg részleges megtérítésével keres gazdát.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Puszi gazdit keres!

2011. augusztus 10., szerda

Puszi cica egyik éjszaka szegődött mellénk,ölbe mászott, kérte, hogy vigyük magunkkal 🙁 Eszméletlen kedves,ivartalanított kisfiú, embert lát máris dobja el magát, várja a szeretgetést. Imád ölben lenni, szereti ha fésülgetjük, még a hasát is !! Helyes, kistestű, tömzsi fiúcska, aranyos kerek buksi fejjel, csillogó sárga szemekkel. Végleges, szerető családot keresünk számára, ahol élete végéig szeretnék és oltanák őt, és minden körülmények között gondoskodnának róla, ahol családtagként élhet. Puszi cica igazi álomcica, a többi cicával sincs semmi gondja, jólelkű, szeretnivaló cicus. Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel , mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, ezért az oltási ktgek részleges megtérítésével keres gazdit, olyat lakásban tartaná.


Pepi gazdit keres!

2011. augusztus 10., szerda

Pepike kóbor mamacica mentett kölyke,9-10 hetes, életrevaló kandúrka. 4 hetesen került hozzánk, emberszerető, kedves, jókedélyű kiscica. Tesói már gazdisok, csak ő vár szerető családra. Korának megfelelően élénk és játékos. Pepike örökbefogadási szerződéssel, lakáscicának fogadható örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel. Olyan családot keres, ahol az elkövetkezendő 10-15évre keresnek családtagot.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Irénke gazdit keres!

2011. augusztus 10., szerda

Irénke, ahogy az lenni szokott születése után nem sokkal nekivágott az ezer veszéllyel teli világnak 🙁 Kutyás házba tévedt, így ott nem volt biztonságban, nem maradhatott, így került hozzánk. 8 hetesre becsült, kedves, játékos kislányka, ami vörös színben ritkaságszámba megy. Szerető, felelős gazdit keres, hogy további élete már boldog biztonságban és gondtalanul teljen. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel keres gazdit, olyat aki lakásban tartaná. Kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek akik családtagot, társat keresnek, élete végéig szeretnének gondoskodni erről a csöppségről, akik már most látják benne a felnőtt cicát.


Kicsik gazdit keresnek!

2011. augusztus 10., szerda

2011.06.elejei születésű kicsik. Életveszélyes helyen, a belvárosban születtek, mamájukat sajnos nem tudtuk elhozni. 3 cirmos-fehér, 2 fekete , 4 kisfiú, 1 cirmos-fehér kislány. Puha, tömött bundájú, játékos kisgömböcök. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelettséggel, lakáscica-családtagnak költöznének, olyan helyre ahol hosszútávon szeretnének gondoskodni róluk.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

http://gallery.site.hu/u/turaipanka/macskamentes/karpat/


Mia gazdát keres!

2011. augusztus 10., szerda

Mia lakótelepi, lépcsőházi ki-bejárós, tavaly nyári születésű kedves, szépséges kislányka.
A lakók egy része ellenséges, agresszív volt vele szemben, ezért a testi épsége érdekében jönnie kellett onnan.Ivartalanítottuk, megkapta első kombinált oltását is.
Aprócska termetű, vékonyka, jó étvágyú, dumálós kislányka.
Örökbefogadási szerződéssel, lakáscicának, családtagnak költözne. Mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk az orvosi ktgek részleges megtérítésével.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461