Archívum: 2011. május 02.

7 perc a lovakért

2011. május 02., hétfő

UTCÁN ÉL!!!!!!

2011. május 02., hétfő

Ezt a nagyon helyes, barátságos, 2 év körüli legénykét egy kocsiból rakták ki. Azóta rója az utcát és keresi azt azt a helyet, ahol végre ismét nyugodtan hajthatná álomra a fejecskéjét, ahol szerethetne ismét!

Ha bármi módon tudsz rajta segíteni, hívd a
20/3326-870 számot, vagy írj az
e.krisztina(kukac)chello(pont)hu címre!

Gazdit keresnek!

2011. május 02., hétfő

Gazdit keres Adél és Léda. Ezt a két kislányt egy bejelentés alapján szedtük össze Gyöngyöspata és Szurdokpüspöki között. Mondhatni, hogy az utolsó napon. Csont soványra voltak fogyva és több tucat kullancsot és férget irtottunk belőlük. Mára már összeszedték magukat. A jó szóért és a simogatásért végtelenül hálásak. Hihetetlenül jó természetű, kedves kutya lányok. Labrador, vizsla és német juhász vér látszik csörgedezni az ereikben, várhatóan nagy-közép méretűek lesznek felnőtt korukra. Végleges, szerető családjukat keresik, szegények életük eddigi 3 hónapjában már bővel kiböjtölték azt, hogy jöhessen a BOLDOG ÉLET!

Érdeklődni lehet:
20/3326-870 vagy
e.krisztina(kukac)chello(pont)hu

Angyalka gazdit keres

2011. május 02., hétfő

Angyalkát egy templom kertjében találtuk. A cica feje tetején van néhány szál szürke szőrszál, a többi szőre hófehér. A szeme zöldes, tappancsai rózsaszínűek. Dorombolós, tündér kedves, bújós, madárcsontú tünemény. Lakásba szeretnénk adni, mert Angyalka süket. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

06/20-8282-452 | Pest 21. kerület

gyönyörű nagy cica

2011. május 02., hétfő

Kedves, bújós, tündéri, dorombolós, fésülgethetős óriás cica. Kb. 7-8 kg a súlya, de olyan kedves, mint egy kiscica. Szerető gazdi jelentkezését várjuk. Örökbefogadási szerződéssel, költségek részleges térítésével vihető el cicakosárral. Mivel kijárós volt a cica, így nyugodt, csendes helyre családi házba is örökbe adjuk.

Érdeklődni:
06/20-8282-452 telefonszámon vagy a
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címen lehet.

Maci 13.kerület – ideiglenes kéne…

2011. május 02., hétfő

Jó lenne az öreg kutyónak legalább egy ideiglenes befogadó, mert szegényke le fog romlani, attól tartok…

Aki befogadná, írjon Micunak!
micupeace(kukac)gmail(pont)com

Maci sztorija