Archívum: 2011. március 07.

ivartalanítási akció vidék!

2011. március 07., hétfő

A Fekete István Állatvédő Egyesület és a szombathelyi Állatkórház ivartalanítási akciót szervez 2011. március 1-étől szuka kutyák és nőstény macskák részére.

A tulajdonosok a következő kedvezményes árakat fizetik:

szuka kutya: 12.000,-

nőstény macska: 5.000,-

Érdeklődni: 20/52 10 435

****************************************
Tóth Tilda Macskamentők alapítvány
Mail.: macskamentok(kukac)t-online(pont)hu
Tel.: 06705621032
Web.: www.macskamentok.hu
Adószám: 18023271-1-42
Bankszámlaszám:
12012307-01195906-00100004
****************************************

Madlene gazdit keres

2011. március 07., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Madlene, az 1 éves, cirmos-fehér, ivartalanított, kedves, bújós nőstény.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik (egyébként Gy-M-S megyében)


Szfinx gazdit keres

2011. március 07., hétfő

Gazdira talált

Gazdit keres Szfinx, a 8-10 hónapos, ivartalanított nőstény. Kedves, szelíd, apró termetű cirmos-fehér cicus, a fejecskéje hosszúkás. Nyelvét gyakran kidugja 🙂
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik (egyébként Gy-M-S megyében)


Hamupipőke gazdit keres

2011. március 07., hétfő

Gazdára talált

Gazdit keres Hamupipőke, az 1 éves, ivartalanított, lila színű ( hamuszürke – kékes cirmos ) nőstény. Lábhoz dörgölőzős, bújós, kedves cicus.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik (egyébként Gy-M-S megyében)


Snopy ás az altatásra ítélt álmok…

2011. március 07., hétfő

Snopy kb. két-hároméves, vadászkutya keverék , árva kan kutyus, aki S.O.S.ideiglenes befogadóra vagy gazdira vár! Március 23-án altatni akarják!

0670/597-8277, dikuszka(kukac)gmail(pont)com

Snopyt nemrég fedeztem fel Királd egyik utcájában, miközben Górénak hordtuk az ennivalót, és feltűnt, hogy ez a véznácska, csenevész kutyus egy lánc végén őriz egy lakatlannak tűnő házat, mindig üres tányérok között. Az első etetése után már mindig türelmetlenül ugatva-kérve, mégis örömmel üdvözölt minket. Mostanra sikerült találnunk egy szomszédot, aki információkkal szolgált a kutyusról, állítólag ő eteti, látja el Snopyt, akinek idős gazdája pár hónapja meghalt, a ház új tulajdonosai pedig március 23-ára elaltatását tervezik. Ekkor lesz Királdon az összevezetett oltás, ott kívánnak megszabadulni a jobb sorsra érdemes kopómix legénykétől… Miközben megetettem a kerítés túloldaláról a rám régi ismerősként tekintő Snopyt, megismerhettem egy végtelenül szomorú sorsot, egy halálra ítélt lelket. Az első pillanattól éreztem, hogy ez a kiskutya bajban van, most pedig lehetőséget kaptam, hogy megmentsem őt, és nekem muszáj élnem vele, hiszen az utolsó esély én vagyok most. Megbeszéltem a szomszéd bácsival, hogy 23-ig elhozom onnan Snopyt, és mielőbb a tulajdonosokkal is felveszem a kapcsolatot, nehogy egy rosszul mondott dátum vagy egy előrehozott rossz döntés miatt elkéssek… Megígértem hát a bácsinak, és legfőképpen annak az árva, kerítésen túlról szívembe zárt kutyának, hogy 22-én legkésőbb visszajövök érte és elviszem. Ezért keresek NAGYON SÜRGŐSEN gazdit vagy átmeneti befogadót Snopynak, aki ügyes jelzőkutya és biztosan kiváló segítője lenne egy jólelkű vadásznak is. Úgy jöttem el onnan, hogy a lelkem ismét kuszább lett egy sors minden bánatával és reményével, és én csak egyet tudok: életet kell mentenem, megoldás után kutatva, mert azt a tekintetet, ott, az üres falak és tányérok közt, azt a lánc végéről nekem könyörgő tekintetet én már elfelejteni nem tudom. És nem is akarom. Ha bárki egy kis zugot és védelmező szeretetet tudna adni Snopynak, az kérem, mielőbb jelezze felém. Hiszen minden nappal közelebb kerülünk a végzeteshez.

Kérlek, segíts!

0670/597-8277, dikuszka(kukac)gmail(pont)com
(Ivartalanításban, ellátásában, fuvarban – bármiben segítek.)

Kutyi SOS!!!!!!

2011. március 07., hétfő

Ez a szomorú szemű öreg kutyus az Illatos úton raboskodik, és ha nem szeret bele Valaki, akkor Őrá biztos altatás vár:(, pedig még élni szeretne!!!

http://www.illatosut.hu/index.php?pid=13376

Telefon: 1-280-6832
http://www.illatosut.hu/eler.php