Archívum: 2011. március

Ivartalanítás

2011. március 30., szerda

Segítse adója 1%-val az elárvult állatokat!

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna u. 2. sz.
Tel.: 42/727-736, 20/9605-402
web: www.allatbarat.com
allatbarat(kukac)allatbarat(pont)com

Elveszett Cica

2011. március 30., szerda

2011. március 28.-án este tűnt el a Farkas László utcából, ez a 1,5 éves, nőstény cica, Szofi névre hallgat. Ismertetőjele: szürke-cirmos, és fehér bundázatú, nyakörv nem volt rajta. Nagyon várjuk haza, nekünk ő családtag.

Kérjük, hogy aki, látta, vagy aki befogadta, értesítsen minket az alábbi telefonszámon:
70/977-4476


örökbeadó nap és jótékonysági vásár

2011. március 30., szerda

Kedves Állatbarátok!

Az Elszánt Állatvédők és a Budapesti Állatmentők idén is megrendezik örökbeadó napjukat (ápr. 16.) és jótékonysági vásárukat (ápr. 30.). Helyszín a már “szokásos”: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kerék utcai játszótere (Óbuda).

Az örökbefogadó napon a helyszínen kedvezményes chippezést biztosít az Elveszett Állatok Alapítványa – nem csak a helyszínen örökbefogadható kutyák számára!

Aki bármelyik rendezvényen szívesen segítene akár önkéntesként, akár adományok felajánlásával, írjon az
ellancs(kukac)gmail(pont)com-ra vagy hívja a
20/9784-345 telefonszámot.

Köszönjük a mentett állatok nevében is, ha továbbküldöd ezt az üzenetet!

Péntek az utolsó nap a szoboszlói kutyáknak!

2011. március 30., szerda

Sajnos elérkezett az idő!! Péntekig van haladék a kutyáknak a szoboszlói gyepin. Megszűnt az ideiglenesünk aki több kutyát vállalt .. Sőt azokat a kutyákat is el kell hoznunk akik nála vannak úgy 30-at kb. Mivel a telep tele van és sajnos csak kabáról heti 5-6 kutya várható így nincs hely a 14 napon túli tartás lehetőségére!!!

Ezek a kutyusok S.o.S. gazdikeresők vagy ideigleneskeresők és azonnal vihetők!!!

SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!A HAJDÚSZOBOSZLÓI KUTYÁK NEM ÉRDEMELNEK MEG 1 ESÉLYT????

Tel: 30/418-44-28 vagy
boxerek(kukac)citromail(pont)hu

Fáni: barátságos szuka kutyus,más kutyákkal is jól kijön.

Debi : nagyon szép keverék szuka kutyus. Kedves de kicsit félénk ami érthető a körülmények miatt.

Lusy: ő egy különleges kislány kisméretű nagybundájú kedves és nyugodt kutyus.

Bíborka: kedves ,érdeklődő kutyus. Magas kerítéshez ajánlott.

MANÓKA SOS!!!!

2011. március 30., szerda

MANÓKA: 5 ÉV KÖRÜLI IVARTALANÍTOTT KEDVES KEVERÉK KANOCSKA. KB 4 kg SÚLYÚ NAGYON KEDVES ,BÚJÓS ,PUSZI ADOGATÓ EMBERHEZ SZOKOTT KUTYUS ISZONYATOSAN SÍR UTÁNUNK.
GAZDI VAGY IDEIGLENES KÉNE NEKI SÜRGŐSEN! KUTYÁKKAL BARÁTSÁGOS DE NAGYON FÉL A NAGYOBBAKTÓL!

SOS Ő IS A KARCAGI GYEPIN!

06-30-525-0760
karcagiallatvedok(kukac)gmail(pont)com


Hófehér cica allergia miatt gazdit keres!

2011. március 30., szerda

Sajnálatos módon fiam szőrallergiája miatt májustól új otthont kell találnunk cicánknak.
Szeretném Hófehérkét szerető gazdihoz lehetőleg lakásba elhelyezni. Barátságos szobatiszta lány cica. Kb 6 éves, oltott, nem ivartalanított. Itt van néhány kép róla.

elérhetőség: 70/941-5793, Székesfehérvár,
erdelyi.istvan.szfvar(kukac)gmail(pont)com


Maglódi kutyusok és Buksi

2011. március 30., szerda

http://gallery.site.hu/u/Vasmaccs_/Maglodi_kutyusok/

és
Buksi (neki az egyik ZZ-s önkéntes szretne segíteni. Már egy éve a
Budaörsi menhelyen raboskodik szegényke.)

http://gallery.site.hu/u/Vasmaccs_/Buksi_001/

buzavirag28(kukac)gmail(pont)com

Április 11-ig meghosszabbították az ivartalanítási akciót!

2011. március 30., szerda

Lulut el akarják altatni

2011. március 30., szerda

Egyszer már örökbefogadott kutyus.Ma reggelre megálmodták hogy nem kell a kutya,keddig ha nem viszi el,el fogják altatni.Vera nem tudja visszafogadni,mert telt ház van nála.Teljesen normális kutya, szukákkal, kanokkal is jól kijön, náluk a macskát sem bántotta ,szobatiszta ,nagyon jól viselkedik mindenhol. 5 éves körüli, nincs ivartalanítva. Segítsen aki tud légyszi!!

Érd: 30/638-2645

képek itt

Elveszett a fekete cicusunk!

2011. március 30., szerda

Nyíregyházán 2011. március 23-án szerdán este eltűnt a 2 éves fekete ivartalanított nőstény cicánk. Piros nyakörv van a nyakában. Vélhető tartózkodási helye Örökösföld és környéke. Aki bármit tud róla, kérem értesítsen, 2 kislányom nagyon várja haza!

20/4773633

Köszönjük a segítséget!

Kisfröccs is régóta vár

2011. március 30., szerda

Kisfröccs már 8 hónapos. Fél éve vár gazdára. Oltott ivartalan, kedves.

www. macskamentok.hu
06705621032

Nagyfröcsi

2011. március 30., szerda

Macskamentők alapítvány gondozásában középkorú ivartalan nőstény macska várja a gazdáját. Kicsit félénk. gazdája kórházba ment ő sintér telepre került.

www.macskamentok.hu
06705621032

Cilike gazdit keres

2011. március 28., hétfő

Gazdája halála miatt leadott középkorú felnőtt macska gazdit keres.
Középkorú felnőtt nagyon kedves, dorombolós , kissé félénk. Oltva ivartalanítva gazdit keres.

www.macskamentok.hu
06705621032


Citrom SOS gazdit keres!!!

2011. március 28., hétfő

Citrom SOS gazdit keres!!! Segítsetek kérlek ennek a gyönyörű cicának gazdit találni mert el akarják altatni!!!! Kutyákkal barátságos fiatal cicalány.

Aki ismer cicamentőket továbbítsa légyszi!
Köszi!!!!

06-30-525-0760


talált cica

2011. március 28., hétfő

Mai dátummal, délután 16:45 perckor találtam egy fehér-iromba cicát a Király u. 85. szám alatt, a VII. kerületben. Nem túl nagy cica, és még fiatalabb lehet, bár már nem is túl kicsi. Fényképem még nincs. Van bolhaírtó nyakörve.
Keresem eredeti gazdáját!

Köszönettel:
06703178781

Szentes

2011. március 28., hétfő

FONTOS! !!Kedves állatbarátok, állatmentők, szimpatizánsok! MOST kell összefognunk egy nagyon fontos ügy érdekében!
Segítsetek, hogy Sanya manó társai is megmeneküljenek a borzalmas kínhaláltól! Jár nekik is egy fájdalommentes, gazdis, boldog élet! Sanya manó amit most 10 hónaposan átél, megél, az se ember se állat nem kíván senkinek… 🙁 Folyamatos orvosi ellátásra és kezelésre szorul, a bőre vérzik, ahogy berepedezett, a rühtől-atkától, kihullott a szőre a kis testén… 🙁 Sanyikát Erdélyi Kriszta vette pártfogásába, ő ápolja a kis testét, gyógyítja a kis lelkét:(. De túlélési esélyei így is csak 60-70 %. Ha őt nem mentik ki pár napja, ő ma már ma nem élne… Az ott maradt kutyák hasonló helyzetben vannak, és ha nem teszünk semmit, meghalnak. Ahogy látjátok a képeken, a testük nagy %-án már kihullott a szőr, a legkülönbözőbb fertőzésektől, élősködőktől. Amiben a segítséget kérjük: ahonnan a Sanyika ki lett mentve az utolsó utáni percben, ott bizony még van pár kutyus, akiket ha nem kezelünk le és a kennelt nem fertőtlenítjük, hosszú és fájdalmas halállal végzik. A gyógyszerekre és a speciális fertőtlenítőkre gyűjtünk! Kérek mindenkit, aki akár csak pár száz forinttal is, de ha tud segíteni azt kérem, az alábbi bankszámlaszámra utaljon, vagy a következő dolgok beszerzésében segítsen:
– Gumikesztyű
– Steril vatta
– Fertőtlenítő szerek
– Fecskendő, tű
Gyógyszerek:
– Ivomec
– Tak-Tic
– Polly-B
– Catosal
– Riletyne (injekció)
– Riletyne (tabletta)
Számlaszám: 11732002-20387875 Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány

Fontos, hogy a közleményben fel kell tüntetni, hogy: SZENTESI KUTYÁKNAK!
Tárgyi felajánlásokat a következő címre tudjátok eljuttatni: 1034. Budapest, Raktár utca 52. Ziegler Állateledel Bolt
Ha kérdésetek van: bpallatmentok(kukac)gmail(pont)com

Kérlek titeket minél szélesebb körben terjesszétek, osszátok meg, hogy minél előbb cselekedni tudjunk!

Segítségkérés

2011. március 28., hétfő

Csórikával ez van most: Mariann és Eszter még vasárnap felvették egymással a kapcsolatot, Eszter egy pesti állatvédő, nagyon lelki-ismeretes. Jelen állás szerint még ma elindul Csórikáért Kelemérbe, de legkésőbb a napokban. Tehát úgy néz ki, Csórika így megmenekülhet, ahogy konkrétabbat tudok, azonnal jelzem, és köszönöm mindenkinek, aki segíteni szeretne Csórikának. De azt kérem, ne szervezkedjünk keresztbe, aki menteni szeretne, az most gondoljon inkább Baktatóra vagy Snopyra, esetleg a kilenc kiskutya egyikére, akiket ma hoznak hozzám Barcikáról, miután egyetlen menhely sem vállalta a buszmegállóban talált apróságokat. Aki pedig anyagiakban segíteni tudna, az kérem, tegye meg, mert annyira összegyűltek nálam most az állatok, hogy még az ennivaló megvétele is komoly problémát okoz napról napra, nemhogy az oltások, ivartalanítások, kezelések. Dorothy ellátását is ma kell rendeznem, plusz az altatás elől szombaton hazahozott Snopyt ma viszem oltatni és ivartalanítani. Tegnap Szilvásról érkezett egy apró kislány, Barbika, ő első oltását kapja meg, Dorothy pedig még szurikat kap, pénteken pedig második oltását. Két hete a temetőnél talált, széttört lábú, immunhiányos, bőrbeteg, összevert fekete mopsz asszonykám, Leila is komoly kezeléseket igényelne, miután az állatorvosnak nem engedtem, hogy elaltassa, hiszen annyira vidám és boldog tud lenni ez az apró ráncos kutya, mióta szeretetben él. Dallast múlt héten mentettük ki az ózdi rendőrök segítségével egy hírhedt cigánytelep árnyékszékéből, ő oltásokra és ivartalanításra vár, mielőbb. Vasárnap egy felnőtt, ivartalanított, sokat szenvedett vörös kandúrt is befogadtam, nem tűri meg őt a többi macska, ezért ha bárki nyugodtabb körülményeket tudna biztosítani neki, az hatalmas segítség lenne.És bár nagy örökbe adások is történtek a napokban, Gyurika, Ribizli, Pandácska, Maca, Yoni, Szuszika, Naomi és a többiek még mindig /némelyek már lassan egy éve/ várják szerető gazdájukat. Snopynak és Fridának pedig nem megy a nagy társasági élet,ezért ők nagyon sürgősen keresik új otthonukat. Sajnos, fájdalmas dolog is történt, egy általam két éve, minden reggel és este etetett öreg kutyussal, mivel a tegnapi orvosi kezelés és a gyógyszerek, úgy néz ki, nem segített Rajta, valószínűleg ma utolsó útjára kell elvinnem Őt, a szívem szakad bele, angyallelkű Hektorom, aki végigkúszott az udvaron, hogy a kerítésen át benyúló kezemig elérjen, aki maga mellé fogadott egy árva cicát, hétén dajkálta és kosztját osztotta meg vele, aki becsülettel őrzött egy üres házat éveken át, ez a kiváló kutya már napok óta vívja szörnyű csatáját, és attól félek, visszavonhatatlanul elfogyott az ereje… Én most nagyon kivagyok, látni a fájdalmát, és látni azt, hogy hiába mentek meg százat, akkor újabb ezer lesz, akire iszonyú sors vár, ha nem lépek közbe, már nincs pillanatom, mely nem Róluk szólna, és ha nem kapok segítséget, talán elveszek, macástól, baktatóstól, rozikástól,hérástól…… Ezért kérem, aki csak a legkisebb segítséget is adni tudja és szeretné, az tegye meg.

Elérhetőségeim: 0670/597-8277 (14 óráig dolgozom, nem mindig tudom felvenni),
dikuszka(kukac)gmail(pont)com, vagy facebookon (Fazekas Ildikó, Ózd) Számlaszámunk, ha anyagiakban szeretnél segíteni az ózdi védenceken /ma csak a tartozásaimat fogom tudni rendezni a doki felé/
HEROSZ Ózdi Szervezete OTP 11734121-20043678.

Minden eddigi segítséget hálásan köszönök, a négylábú barátaim nevében is. Ildikó

Zorall és Bambinó

2011. március 28., hétfő

Zorall kb. 2,5 éves, szeretik ha dédelgetik simogatják foglalkoznak vele, ivartalanított, szoba tiszta.

Bambinó, kb. 1,5 éves, nagyon ember központú, szereti a gyerekeket, szeret játszani, szereti ha törődnek vele. Ivartalanított és szoba tiszta.

Mindkét macska eddig lakásban tartott.
Külön-külön is elvihetőek.

Elérhetőség:
Tel: 06203135268
Email: szhajni71(kukac)gmail(pont)com

Egész nap lehet érdeklődni.

Kilenc bébikutyus

2011. március 28., hétfő

HA VALAKI BÉBITÁPSZERBEN SEGÍTENI TUD, ANNAK IS NAGYON NAGY HASZNÁT VENNÉNK MOST!!!
S.O.S.!!! Kilenc,kb. két-háromhetes kiskutyát hoztak hozzám tegnap, akiket Barcikán találtak egy buszmegállóban, szatyorba téve. Elvitték őket menhelyre, ahol azt tanácsolták nekik, hogy dobják Őket a Sajóba…Ezután vissza akarták tenni őket, csak még felhívtak engem, tudok-e segíteni. Kértem, nehogy sorsukra hagyják őket, hiszen akkor kínhalállal halnak meg valahol ezek az apróságok, és bár fogalmam sem volt, hova teszem őket, megbeszéltük, hogy másnap elhozzák őket nekem Ózdra. Kedden délután meg is érkeztek, kicsik, édesek, gyönyörűek, töltött káposztaszerűek. Az alutasakost már eszik önállóan, nem kell őket cumiztatni, evés után összebújnak egy kupacba, és az igazak álmát aludják, mit sem sejtve arról, mekkora szerencse, hogy élnek…Nálam a fokozott parvoveszély és a nagy létszám miatt nem maradhattak, és a Jóisten áldja meg azt az ismerősömet, aki első szóra elvállalta mind a kilencüket, át is sétáltam velük rövidke életük következő állomására. Azonban itt nem sokáig, csak napokig maradhatnak, ezért kérem, ha bárki tud, akár csak egy kiskutya elhelyezésében, az tegye meg mielőbb!!! Napokon belül megoldást kell találnom számukra. Rotikeveréknek tűnnek, de persze, még bármi lehet belőlük. Egészséges, ragaszkodó pici babák, ugye, lesz, aki segítő kezet nyújtson???

0670/597-8277, vagy
dikuszka(kukac)gmail(pont)com

sos Berta

2011. március 28., hétfő

Berta egy 10 hónap körüli kedves fiatal kislány. Nagyon rémült volt, mikor érkezett, de már sokat
fejlődött. Nagyon szereté, ha szeretné valaki őt is!

A hatvani gyepin várja megmentőjét!
ariar60(kukac)gmail(pont)com
20/2480208

Lili

2011. március 28., hétfő

Március 15-e körül találták ezt az 1 év körüli lány cicát Csepelen egy buszmegállóban.
Szelíd, barátságos, nyugodt.
Ivartalanítás után gazdit keres.

70-9-444-404


Elveszett!

2011. március 28., hétfő

Elveszett! Erik másfél éves ivartalanított kandúr, fehér, fülei és farka vörös, néhány vörös folttal. A nyakában vörös-sárga textilnyakörv van. 2011. febr. 8-án reggel veszett el a XII. ker. Vércse u. 9.-ből. Aki látta, esetleg befogadta, kérem írjon!!!

a.sieto(kukac)gmail(pont)com

DORKA

2011. március 28., hétfő

Barátnőmmel öt napja találtuk ezt a kis tüneményt! Nem sikerült megtalálni, hogy honnan szökhetett ki. Menhelyre kinek lenne szíve beadni?

Kb. 7-9 hetes lehet. Láza nem volt, egészséges, jó állapotban lévő kutyus – mondta az orvos. Oltást és féreghajtót kapott. A széklete szilárd, teljesen rendben van.

Nyugodt, barátságos és jól kezelhető kiskutya! Eszik, iszik, szépen, alszik és simán veszi az akadályokat, lépcsőt, stb. és pld. elviseli gond nélkül a pórázt is!

Hihetetlen, de ez a csöppség szófogadó és szobatiszta. Igaz, ennek a feltétele, hogy sűrűn ki kell vinni. Bújós, kedves és imádni való! A tükörképét nagyon komolyan megugatja, sőt már most figyel mindenre és már most jelez, morog, ugat ahogy a “nagyok”!

nyuginyugicsigaver(kukac)gmail(pont)com


Mázli és Lujzika új otthonát keresi SOS!

2011. március 28., hétfő

Hálás, kedves és bújós, puszit osztós Mázli és kölyke, Lujzika nagyon sürgősen keresik új otthonukat együtt vagy külön is.
Mázli egy nyíregyházi áruház parkolójában hozta világra a tél derekán Lujzikát. Onnan ideiglenes befogadóhoz kerültek, ahol kiderült, hogy Mázli szabadulóművész, de ha jól érzi magát, meghálál minden jó szót, simogatást. Mázlika nagyon bújós és ragaszkodó, nagyon tud szeretni és akkor millió pacsit és puszit osztogat. Szereti a labdát és az egyéb hurcolászható játékokat.
Lujzika pedig igazi virgonc kislány, nagyon játékos, édes ördögfióka. Mindketten túl vannak a féreghajtáson, egy kombinált oltással is rendelkeznek. Cicákat nem bántják, de kergetőzni szeretnének velük, gyerekekkel kitűnően viselkednek, egy rossz mozdulatuk nincs, ideális családi kutyusok lennének!!!!
Ideiglenes befogadójuktól örökbe fogadták őket együtt, de az új “gazdi” nem készült fel két kutyára, főleg nem rájuk. Segítsetek, hogy ne kelljen újra és újra költözködniük, ne kelljen folyamatos bizonytalanságban élniük! Annyira aranyos, hálás kutyusok, megérdemelnének már egy fix, gondos, igazi OTTHONT!!!!!
Szállításban segítünk mindenképpen!!!! (most Nyíregyházán vannak)

További képek itt: https://picasaweb.google.com/anita.toth/MazliEsLujzi#

Érdeklődni lehet:
leila88(kukac)freemail(pont)hu vagy
30-6035205 (Brigi)

örökbefogadó nap április 16.

2011. március 28., hétfő

2011. április 16-án örökbefogadó napot szervez az Elszánt Állatvédők
Önkéntes csapata. Részletek a plakáton!

Gazdit keresnek

2011. március 28., hétfő

Szerető gazdiját keresi ez a két tüneményes kislány. Várhatóan közép termetűek lesznek felnőtt korukra. Irén kicsit bátrabb, ugatósabb, Írisz visszahúzódóbb. 3 hónaposak, játékosak, bújósak.

Érdeklődni lehet: 30/913-3784


Paintball gazdit keres

2011. március 28., hétfő

Gazdira talált

Gazdit keres Paintball, az 1 éves, ivartalanított nőstény, bújós, dörgölőzős bűbájos cica. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Tigrince gazdit keres

2011. március 28., hétfő

Gazdit keres Tigrince, az 1 éves, ivartalanított, selymes szőrű nőstény cicus. Kedves, beszélgetős, bújós. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Calista gazdit keres

2011. március 28., hétfő

Gazdira talált

Gazdit keres Calista, a 3-4 hónapos, ivartalanított, oltott, cirmos lányka. Félős, de nem vad, nem harap, nem karmol, kézben dorombol.
Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.

Calisto gazdit keres

2011. március 28., hétfő

Gazdira talált

Gazdit keres Calisto, a 3-4 hónapos, ivartalanított, oltott, cirmos kandúrka. Kicsit félős, de nem harap, nem karmol. Előzetes egyeztetés szerint hétvégente Budapesten tartózkodik.


Corito gazdit keres

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres Corito, a 4 hónapos, ivartalanított, oltott, vörös kandúrka. Kicsit félős, de nem karmol, nem harap. Budapesten fogadható örökbe.


ápr. 30. jótékonysági Vásár

2011. március 27., vasárnap

Az Elszánt Állatvédők Önkéntes Csapata és a Budapesti Állatmentők idén először megrendezik jótékonysági vásárukat ahova mindenkit szeretettel várunk! Helyszín: III. ker, Óbuda Kerék utcai Máltai játszótér. Tárgyi adományokat is szívesen várunk a plakáton lévő telefonszámon lehet jelentkezni ez ügyben.

Baktató még hisz…

2011. március 27., vasárnap

S.O.S. – bajban van egy fekete, loncsos-bozontos, nevenincs kutyus Sajónémetiben, akiről még fotó is csak hátulról készült, bandukolás közben… Hosszú hetek óta kóborol szegény, enni akkor kap, ha valaki megszánja a falu utcáin, több helyen azonban inkább veréssel, rúgással fogadják. Ráadásul a napokban lesz az oltás ott is, sintéri jelenléttel, valószínűleg akadnak majd olyanok, akik még békés jelenlétét sem tűrik meg ennek a csendes, borzos kutyának, és bejelentik őt. Az pedig az álmok visszafordíthatatlan végét jelentené… Pedig ez a kutyus valóban csak szeretetre, gondoskodásra és jó szóra vágyik, mégis úgy tűnik, ennyi sem juthat neki ezen a világon.

Kérem, ha valaki esélyt tudna adni ennek a fekete, loncsos-bozontos, nevenincs kutyusnak, aki bizalmat szavazna egy hátulról lefényképezett, végtelen léleknek, az azonnal jelezze felém,
dikuszka(kukac)gmail(pont)com-on vagy a
0670/597-8277-s számon.

A kutyust én Baktatónak neveztem el, fiatal, pár éves, puli jellegű kan kutyus, különös ismertetőjele, hogy szemeiben a végtelen hit látszik. A mindennek ellenére létező, emberekbe vetett hit…Ami most örökre elveszni látszik… Segíts, kérlek…Ildikó

Zöld

2011. március 27., vasárnap

Gazdit keresünk Zöldnek, mentett fekete cicánknak.
4 tesója az idők során begazdisodott, már csak ő vár gazdira. Impozáns termetű, robosztus kamasz legényke, fénylő kékes-fekete bundával. Játékos, kedves cica, idegenekkel kissé félénk, de nekünk ölbemászik, fetreng, pocakot simiztet. Kedvenc játéka egy kimustrál cipőfűző, órákig képes eljátszani vele 🙂
Nagyon bízunk benne, hogy valaki esélyt ad neki is a boldog, hosszú gazdis életre. Ivartalanított, 2 kombinált oltása van. Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel, mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, ezért az orvosi ktgek részleges megtérítésével, lakáscicának költözne.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461


Oszi

2011. március 27., vasárnap

Oszi kb. 5-6 hónapos,barátságos, dorombolós, fetrengős kissrác. Egy gyártelepre vackolta be magát, és igazi pasi módjára nemes egyszerűséggel leszólított minket :)Azóta ivartalanítottuk, 1 kombinált oltása már van.
Oszika igazi főnyeremény: bújik, dorombol, még az orvosi vizsgálat közben is egyfolytában berreg és azon is elgondolkodik, hogy egyen-e vagy bújjon-e.
Végleges, szerető családot keresünk számára, ahol élete végéig szeretnék és oltanák őt, és minden körülmények között gondoskodnának róla, ahol családtagként élhet.
Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel , mivel a cicákról magánszemélyként gondoskodunk, ezért az oltási ktgek részleges megtérítésével keres gazdit, olyat aki lakásban tartaná.

Érd.:
macsek.monika(kukac)gmail(pont)com vagy
halaszia(kukac)gmail(pont)com
30-565-1461

Gazdikereső tüneményes, csupa-csupaszív fiatal mentett kandúrka!

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, ivartalanított, chippel ellátott, fiatal szeretetbomba kandúrka!

Az utcán találtam tökéletes testi-lelki állapotban, nyakörvvel a nyakában, ám senki nem kereste, így most új gazdájára vár, arra, aki vigyáz rá és megbecsüli Őt…

Leírhatatlanul hálás, édes, emberközpontú, nyugodt, alkalmazkodó cica ő, akivel az égvilágon semmi gond nincs, és aki temérdek szeretettel képes
elhalmozni az embert.

Egészséges, szobatiszta, kisgyerek, más cica, kutya mellé is befogadható – nem túlzás állítani, hogy Tökéletes cica, ideális családi kedvenc, hűséges társ.

Csak egyet szeretne igazán: egy saját, szerető gazdit, akit elhalmozhat szeretetével.

Várja hát szerető jólelkű leendő gazdáját ez a tündérvirág, jobb sorsra érdemes kandúrka!


Gazdikereső nagyon helyes, nehéz sorsú, 5 hónapos kislegény!

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos, ivartalanított, chippel ellátott, szobatiszta, más cica mellé is befogadható helyes és gyönyörű kisfiú!

Nagyon szívszorító az ő története: üldözött cicaként kellett leélnie gyerekkorát, minek hatására még mindig benne van a félelem. Ám mivel gyerek még, és az őt régóta etető hölgy felé nyitott, bújt hozzá, egy
zerető otthonban magára talál majd, és teljes értékű, hűséges, egy életre hálás, nagyszerű cicája lesz valakinek!

Várja jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes helyes és gyönyörű kislegény!


Gazdit keres Nyuszi, a tündéri, nehéz sorsú, 5 hónapos kislány cica!

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 5 hónapos ivartalanított, chippel ellátott, szobatiszta, más cica mellé is
befogadható helyes és gyönyörű kislány cica!

Nagyon szívszorító az ő története: a kórházudvarban üldözött cicaként kellett leélnie gyerekkorát, minek hatására még mindig benne van a félelem. Ám mivel gyerek még, és egyébként az udvarban is nyitott
felénk, barátkozott, egy szerető otthonban magára talál majd, és teljes értékű, hűséges, egy életre hálás, nagyszerű cicája lesz valakinek!

Nyuszi, a jobb sorsra érdemes helyes és gyönyörű kislány várja jólelkű örökbefogadó gazdiját, megmentőjét, életének rendbe tevőjét!


Gazdikereső nagyon helyes, kb. 5 hónapos mentett kislány!

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett kb. 5 hónapos, különleges mintázatú, nagyon helyes, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!

Szomorú a története: a kórházudvarban sokan üldözték, ám az emberekbe vetett hite töretlen maradt: nagyon hálás, ember-centrikus kislány, akinek leghőbb vágya egy saját, szerető gazdi, aki kárpótolja őt a méltatlan gyerekkoráért. Egy biztos: ő ezt sokszorosan fogja viszonozni.

Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is befogadható.

Várja jó lelkű örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves és szép, jobb sorsra érdemes kislány!

Gazdikereső tündérvirág, nyugodt, kórház udvarából mentett kislány cica

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira.

Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett (ex)kandúrka

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúrka!

Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz – és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget…

Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó – ideális családi kedvenc!

Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes bűbáj!

Gazdikereső tündéri, gyönyörű, fiatal mentett (ex)kandúrka!

2011. március 27., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett, ezüst-fehér színű, ivartalanított, chipes, bűbájos fiatal kandúrfi.

Az első perctől kezdve egy bűbáj, aki nagyon hálás a törődésért: minden vágya az, hogy az ember ölében lehessen, a végletekig gazdi-centrikus, “szól”, ha nem vele foglalkoznak. Szobatiszta, problémamentes, más
cicákkal is jól kijön, játékos, nem válogatós – ideális családi kedvenc!

Várja szerető jólelkű örökbefogadó gazdiját!

Házi cica – 3 éves nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. március 27., vasárnap

Gyönyörű, majdnem olyan kék, mint a brit cicák, kedves, felnőtt, ivartalanított cica gazdit keres. A cica emberekkel kedves, a pofija kerekded és gyönyörű, egyszínű szürkéskék a bundácskája. Egyedüli cicának ajánljuk. Lakásba szeretnénk adni, örökbefogadási szerződéssel, költségek részleges térítésével vihető el. Kérjük a gazdit, hogy hozzon magával cicahordót.

Akinek megtetszett, hívja a
06/70-771-2717-es számon Máriát, vagy a
06/20-8282-452-es számon engem.

Házi cica – 2 éves kandúr, ajándékba ingyen elvihető!

2011. március 27., vasárnap

Gyönyörű, ivartalanított kandúrka szerető gazdiját keresi. Eddig lakásban éltek a cicusok, oda is szeretnénk adni felelős gazdinak. A cica TÖKMAG gyereke. A cicának sárga a szeme, gyönyörű ápolt a bundácskája. Igazi kis feketepárducka. Örökbefogadási szerződéssel, költségek részleges térítésével, cicahordóval vihető el a cica.

Akinek megtetszett, kérem hívja Máriát a
06/70-771-27-17-es számon vagy engem a
06/20-8282-452-es számon.
Pest 21. kerület

Nagy Fröccs gazdit keres

2011. március 20., vasárnap

Macskamentők alapítvány gondozásában gazdit keres ez a csodálatosan szép hatalmas darab macska.
Amit lehet róla tudni: gazdája halála miatt a rokonok leadták a sintér telepre altatásra. Szerencsére erre nem került sor.
Középkorú felnőtt , nagyon kedves, dorombolós felnőtt macska.
Virtuális örökbe fogadóját is várja szeretettel.

06705621032
www.macskamentok.hu

KERESSÜK A CICÁNKAT!

2011. március 20., vasárnap

ELTŰNT A XVIII. kerületi SZEMERETELEP-ről 5 ÉVES VÖRÖS, NAGYTESTŰ, IVARTALANÍTOTT KANDÚR CICÁNK, 2011. március 14-én a kora reggeli órákban. Kertes házban él, de inkább „benti” cica, családtag.

KÉRJÜK, AKI VALAMIT TUD RÓLA, HÍVJA a:
290-6082-es számot.

ELŐRE IS KÖSZÖNÜNK MINDEN SEGÍTSÉGET!


Új orvosok az ivartalanítási akcióban – már 32 helyszín!

2011. március 20., vasárnap

Zserbó cica bajban

2011. március 20., vasárnap

Sziasztok van egy cica házunk alatt lévő pinyoba etetgették,gyerekek is de azt mondják öreg cica,nem tudom meghalt gazdia kirakták kijár wc-ni …..de szerintem rossz bőrben van,valaki segítsen nem értek cicákhoz haza nem tudom hozni :((( kutyákat kedveli mindenki után megy 1éve van ez,szerintem nem fogja ki bírni meleget sem köv. telet :(((( hozzá szegődött egy régóta itt élő cica mica és össze bújva együtt vannak! valaki segítsen,be fogják üvegezni idővel pinyot és mennek az utcára :(((((((((((

S.o.S nekem nincs rá lehetőségem magamhoz venni sajnos :(((
képeket csináltam róluk! keressetek itt ha segíteni tudtok S.o.S

A melyik ül a képen, olyan játékos hemperegve sírva hív oda bár kit csak simogassák,gondoskodik a másik cicáról Zserbóról(gyerekeke nevezték el így!)
Kérlek titeket segítsetek 🙁

Újhegyi lakótelep X.ker Gőzmozdony utca 20 lépcsőház alatti pinyos a sarkon van!

cicaanya(kukac)citromail(pont)hu

Gazdit keres

2011. március 20., vasárnap

Sziasztok! A nevem Dezsőke. 1 éves legényke vagyok. Őszinte legyek? Az leszek, hiszen az állatoknál ez nem kérdés! 2 hete még nem szerettem az embereket. Egy autós elütött, cserben hagyott. Kórházba kerültem, haragudtam az egész világra. Ma már más szemmel látlak Titeket! Hála két nagyon jó embernek, újra hiszek és bízok bennetek. G.E. és G.GY. segített nekem a lelki felépülésben, így most teljesen egészségesen várom, hogy végleges, szerető családomhoz költözhessek. Kis közép termetű vagyok, lakásba és kertbe egyaránt szívesen költöznék. Mindennel és mindenkivel kompatibilis vagyok. Semmi más vágyam nincs, mint egy szerető otthon. Szeress, hogy szerethesselek!

Ha tudnál szeretni kérlek hívd az alábbi telefonszámot:
20/353-3620

SOS!!!! SOS!!!!

2011. március 20., vasárnap

BOGLÁRKA EXTRA SOS MERT VALÓSZÍNŰLEG TERHES ÉS A GYEPIN VAN. BÁRMIKOR KIHOZHATÓ AZ ÁLLAPOTA MIATT DE NEM TUDJUK ELHELYEZNI!!! HA VAN VALAKINEK ÖTLETE ÉS TUD SEGÍTENI HÍVJON BÁRMIKOR!!!!

Karcag Nemes Tímea 06-30-525-0760

ELVESZETT CICA

2011. március 20., vasárnap

Fehér színű, kék szemű 2 éves kandúr. Kék nyakörvet visel. Utoljára 03. 12-én láttuk Pestszentimrén (XVIII.ker.), a Paula utcában.
Aki látta, vagy megtalálja, kérjük, hívja ezt a telefonszámot.
+36 30 831 06 92
Köszönjük!

Léna, németjuhász eredeti vagy új gazdáját keresi

2011. március 20., vasárnap

Léna, 1 év körüli németjuhász kutya gazdit keres. Hamarosan ivartalanítva lesz. Kérlek, olvassátok el a csatolmányt, amit az ideiglenes befogadó gazdi írt!

Érd: 06-30-924-2543.

Hull a hó

Elveszett Cilike cica!

2011. március 20., vasárnap

ELVESZETT CICA!
Budapest XXI. kerületéből a Bánya utcában kinyomta a szúnyoghálót és elszökött egy dagi fehér cica. A cica vidékről került a gondozásomba. A cica Cilike névre hallgat, szelíd, lehet simogatni, fel lehet venni. A füle és szeme kezelés alatt áll. Különös ismertetőjele, hogy a farkincáján piszkosabb a szőr és a füle két oldalán is, mert a füle gyulladásban van. Most ment volna ivartalanításra, de egy óvatlan pillanatban meglógott. Jó húsban van a cica. Sajnos nem ismerős a lakótelepen, biztos nagyon meg van ijedve.

Kérem, aki megtalálta, legyen szíves hívjon fel a
06/20-8282-452-es számon.

A macsek kb. 5-6 kilós lehet. A tejecskét elfogadja. Nagyon várjuk haza!

keressük!!

2011. március 20., vasárnap

Üdvözletem!
A segítségüket kérném. Március 7-én elveszett Baranya-megyében a kutyánk. Pár nappal később aki megtalálta Pécsváradról el vitte Barcsra vagy Nagyatádra. Állítása szerint a kutya megszökött tőle. Nem tudja hol van. Nekünk nagyon hiányzik és szeretnénk vissza kapni. A kutyus 2 éves ivartalanított kan Beagle kutya. Szobatiszta, trikolor, a fülében tetoválás. Nagyon barátságos mindenkivel. Az egész család nagyon várja haza. Igazi kis kedvencünk.

Ha tudnak róla valamit kérem hívják a pécsi Misina menhelyet, vagy a
06 20 266 48 93 telefonszámot.

Macskamentők alapítvány gazdikeresői

2011. március 20., vasárnap

www.macskamentok.hu
06705621032

Nemrég bekerült , idősebb, kevés fogú, ivartalan kandúr, veszettség
és kombi oltással. Kissé félénk, de kedves , nagyon szép!

Beszari kandúr párja, együtt kerültek be, ivartalan , nagydarab
nőstény. Érdeklődő , kedves, dorombol. Veszettség elleni+ kombi
oltással. Középkorú

Ivartalanított nőstény, félénk, kombi, leukózis elleni oltással.
Középkorú

Elveszett!

2011. március 13., vasárnap

Gazdára talált

2011. március 8-án éjjel elveszett Budapest alatt lévő lakásból a cicám. Sötét, szürkés cirmos színezetű, körülbelül kilenc hónapos, még nem ivartalanított kandúr macska. Kicsit vadóc, de nagyon hálás a simogatásért!

Előre is köszönöm!

gazdit kereső picurok Sürgősen

2011. március 13., vasárnap

Macskamentők alapítvány gondozásában gazdit keresnek ezek a picurok.kb. 4hó. kandúrkák.
Egy hölgy mentette őket egy macska gyűjtő hölgy halálakor ottmaradt
20 macska közül. Macskanáthásan kerültek be. Most már jól vannak.
Oltásaikat megkapták.
Bundájuk nagyon különleges: nagyon selymes és inkább pöttyös mint csíkos, sárgás színű alappal. kedvesek , szelídek.
Mivel lassan itt a kismacska szezon, kérek mindenkit hogy sürgősen hirdessétek!

További info: 06705621032
www.macskamentok.hu


Ezüstös szürke macskaszépség gazdit keres

2011. március 13., vasárnap

Ez a cica nyolc uszkárral él együtt egy családi házban.Az udvaron két hatalmas kaukázusi van, amelyek már három macskát megöltek.

Ez a cica még nem volt kint az udvaron soha, csak lakásban él, de folyamatosan szökne, és akkor az lesz a vége.
Ezért ajándékoznák el. Féltik és szeretik.
A tulajdonságai: nyugodt, hízelgő, tiszta.

Bírja a dögönyözést, nem harap, nem karmol. Ivartalanított kandúr, másfél éves. Nem jelöl.

Csak olyan helyre javasoljuk, akik vagy szocializálják a kerthez vagy lakásban tartják, mert nem ismeri a kinti életet, autót, más kutyákat, bárki elviheti, mert dörgölőzik, nem fél az idegenektől, kutyáktól.
Nagyon kedves cica!

06-1-258-24-92!!!
vagy 06-30-240-5656
vagy e-mail: diamondstarlight(kukac)t-online(pont)hu


Fröcsi cica gazdit keres!

2011. március 13., vasárnap

Fröcsi vagyok, körülbelül 8 hónapos ivartalanított kislány. Tavaly télen leadtak az Illatos úti ebtelepen, ahonnan novemberben sikerült megmenekülnöm egy áldott jó lélek jóvoltából. Miután hazavitt, első dolga az volt, hogy meggyógyítson, mert az Illatos úton töltött 14 nap majdnem az életembe került:( Januárban végre sikerült meggyógyulnom a 14 napos rabságban összeszedett betegségeimből. Gyógyulásom után átestem az ivartalanításon, na annak nem örültem, de Tilda elmagyarázta, hogy ez az én érdekemben történt, ezért megbocsátottam Neki. Még szurikat is kaptam az Állatorvosi rendelőben, amik állítólag szintén az érdekemet szolgálják, így már készen állok arra, hogy örökbe fogadhass, dorombolhassak Neked és odabújhassak Hozzád. Tudom, hogy szerető gazdim leszel, és én is nagyon foglak Téged szeretni. Nem fogod megbánni a döntésedet, hogy engem választottál.

Érdeklődni utánam a Macskamentők alapítványnál tudsz
macskamentok(kukac)t-online(pont)hu
Tel: 06/70/562-1032
http://www.macskamentok.hu

Segítségkérés Paksra, továbbküldésre is

2011. március 13., vasárnap

Tisztelt Állatbarátok, Állatvédő szervezetek!

Pakson sajnos megint éheznek az állatok!
Tudom, hogy mindenkinek gondjai vannak, tudom, hogy Erzsikének túl sok a több száz állat,
de azt is tudom, hogy egyedül nem tudja megoldani, támogatás nélkül nem megy.
“Bűne” a koré…., az állatoknak fáj az ember, Lányi András: Az Földnek fáj az ember után szabadon.

Azt viszont megértem, hogy nincs lelki ereje az állatok végleges lealtatását választani élelem hiányában!

Amíg az önkormányzatok több száz millióval támogatják a gyepmesteri telepeket, a sintér telepeket, az intézményes kivégzés helyszíneit, az ivartalanítás és a befogadó menhelyek helyett, addig úgy gondolom, minden érző lélek támogatására szükség van!

Akár egy zsák táppal, ha v.kinek erre telik segítse kérem az állatokat.
Vácikai Cerberus Állatvédő Alapítvány
www.paksiallatmenhely.zug.hu

(Számlaszám: 70600047-14000728 Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, Paks , Váczikai Cerberus Alapitvány

Gaálné, Erzsébet tel. száma:06-20/248-92-82

Minden segítséget megköszönünk!