Archívum: 2011. február 20.

Mentett házi cica – 3 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

3 hónapos, különleges mintájú cirmos kislányka szerető gazdit keres. Pici vékonyka farkincája van, bájos pofija és pöttyös a mintája. Kicsit félénk, de simogatható, szeretgethető, barátságos kiscica. Lakásba szeretnénk adni ivartalanítási kötelezettséggel, örökbefogadási szerződéssel, a költségek részleges térítésével

Házi cia – 4 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Kisbéka a Balaton mellől került hozzám. Eléggé félős, de gyönyörű, kistestű kiscica. Szeret játszani a többi cicával, már a kutyustól sem fél. Kicsit kancsal, zöld a szeme, a farkincája végén van egy fehér bojtocska. Pici rövid lábú cica, nem is lesz nagytermetű.. Egyszerűen imádnivaló. Álomgazdi jelentkezését várjuk. Lakásba, ágybamacskának szeretne menni esetleg másik cica mellé, hogy legyen kispajtása. Örökbefogadási szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel vihető el.

06/20-8282-452 | Pest 21. kerület

Csepeli Kismókuska

2011. február 20., vasárnap

Kismókus: kb. 3 hónapos, félénk, ámde annál nagyobb étvágyú kislány cicus. Türelmes gazdinak ajánlom, aki kivárja, míg egy kicsit szelídül. A testvéreit a kutyák ölték meg, érthető, hogy fél a cica.
Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és a költségek részleges térítésével fogadható örökbe. Szereti a többi cicát.

Érdeklődni: 06/20-8282-452 vagy
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu

Mentett házi cica – 3 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Devilke a mentett kiscica szerető gazdit keres. A cica kb. három hónapos, nagyon érdeklődő, barátságos, kedveskedő, minden lében kanál kiscica.Mellette nem lehet unatkozni, nagyon igényli az ember társaságát. Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és a költségek részleges térítésével vihető el ágybamacskának.

Házi cica – 5 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető!

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Házi cica – 4 hónapos nőstény, ajándékba ingyen elvihető! Ő az a kislány cica, aki Pátyon az M1-es pihenőnél próbált gazdit keríteni magának, de senkinek sem esett meg a szíve rajta. Lakos György mentette meg őt és így került hozzám. Nagyon különleges kiscica, trikolor, pöttyös, cirmos, kedves, bújós, dorombolós álomcica, Pötyike pajtása. Örökbefogadási szerződéssel, költségek részleges térítésével vihető el lakásba.

vörös perzsa cicát találtam

2011. február 20., vasárnap

Egy szép, nagy, ápolt vörös perzsa cica kóborol ma reggel óta a XIX. Kosárfonó u. környékén. Reggel is és este is itt volt mikor etettem az én kinti cicáimat. Nemrég óta veszhetett el, valaki biztos nagyon keresi!
Egy fekete, fiatal felnőtt cica, különösebb ismertetőjele nincs, de nagyon félős, 4 napja becsatlakozott ide a Kosárfonó u-ba, szintén gazdiját keresi!

Tel: 30 246 3778

ELVESZETT NAGYSÁNDOR PAPAGÁJ

2011. február 20., vasárnap

2010 december 27-én Budakalász és Óbuda-Békásmegyer környékén elrepült Goffi nevű Nagysándor fajtájú papagájom. Kérem aki látta valahol, értesítsen, nagyon hiányzik. Több mint tíz éve élt velem a madár.

Köszönöm: Veronika
0620-562-7449

Legolas

2011. február 20., vasárnap

Gazdira talált

Legolas egy lila orientális kandúrka. Fiatal felnőtt. Oltva, ivartalanítva, féreghajtva keresi álomgazdiját.
Nagyon embercentrikus, azonban más macskával egyáltalán nem jön ki. Kutya és kisgyerek mellé sem ajánljuk.
Olyan családot keres, ahol ismerik a fajtát, sokat tudnak vele foglalkozni. Ahol családtagként szeretnék és gondoskodnának róla.
Örökbefogadási szerződéssel, orvosi költségtérítés ellenében adjuk, csak nagyon jó helyre.


Tamara

2011. február 20., vasárnap

Gazdára talált

Szerető, felelős gazdit keresünk Tamarának! Sintértelepről mentettük, Kb. 4-5 hónapos, hihetlenül kedves, játékos, dumálós kiscsaj. Fülgyulladásból kezeltük ki, legközelebb 2 hét múlva szorul kontrollra. Olyan gazdit keres akinek ez nem jelent problémát.

Ivartalanítva, 2 kombinált oltással, oltási könyvvel, örökbefogadási szerződéssel, benti cicának költözne. A cicákról magánszemélyként gondoskodunk ezért, oltási ktg részleges megtérítésével vihető el, lakáscicának.


Honey

2011. február 20., vasárnap

Honey a biztos halálból, egy lovardából került hozzánk. Hihetetlen, hogy hogyan maradt eddig életben a számtalan veszély között, ami egy ilyen helyen fenyegeti még egy egészséges cica életét is. Eszméletlen kedves, feltétel nélkül megbízik az emberekben, végtelenül hálás. Honey egyik szeme hiányzik, a másik súlyosan károsodott, mielőbb el kell távolítani. Ennek ellenére első perctől kezdve boldogul a számára idegen, új helyen, ételt, italt, almost gond nélkül megtalálja. Valószínűleg sosem látott 🙁 ezért most kiválóan boldogul látása nélkül.

Nagyon bízunk benne, hogy valaki így is esélyt ad neki is a boldog, hosszú gazdis életre. Örökbefogadási szerződéssel, oltási könyvvel keres majd szerető, elhivatott gazdit, miután ivartalaníttattuk és szemműtétjén túl lesz.


Bessike, starjáni n.juhász szuka gazdit keres

2011. február 20., vasárnap

Jó fej kutya, nagyon kedves és emberszerető. Ami viszont érdekes, hogy hiába volt elengedve egy marha nagy kennelben, egész éjjel és szinte egész nap szaladgált és ugatott. Sőt, egyik éjszaka meg is szökött (tönkretéve a kennel rácsát), így Éváék keresgélhették éjjel egykor. 🙁 Viszont kipróbálták, hogy mi van, ha ismét láncra kötik, mint ahogy tartva volt eddig. Na azóta hangja sincs, meg is nyugodott. Számomra ez nagyon érdekes, viszont mivel ellene vagyok a kutyák láncon tartásának (mindezek ellenére is), azt javaslom a leendő gazdinak, hogy legyen a kutya szabadon, de sokat foglalkozzanak vele. Mozgassák le mind fizikailag, mind agyilag és akkor szerintem nem lesz semmi baj. Elvileg más kutyával jól kijön, legalábbis mikor kiszökött, nem bántotta Éváék szuka kutyáját. Reméljük ez így is marad. Elvileg jövő héten vinnénk a fajtamentőkhöz. Onnantól sajnos el fogjuk veszíteni az útját, de hát bíznunk kell bennük, hogy jó helyre adják…

Érdeklődni:
20/259-3685,
30/559-0540,
fimovi(kukac)gmail(pont)com


Kira kiskutya

2011. február 20., vasárnap

Kira, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.

Érd: 06-20-220-0223.

Kriszta kiskutya

2011. február 20., vasárnap

Kriszta, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.

Érd: 06-20-220-0223.

Kormi

2011. február 20., vasárnap

Kormi, 3 hónapos tacsi-pincher keverék szuka gazdit keres Szentendrén. Nagyon apró termetű, az is marad. 6 éven aluli kisgyerekekhez nem ajánlott, mert fél tőlük.
Érd: 06-20-220-0223.

Beteg kutya segítséget kér!!! SOS

2011. február 20., vasárnap

Nevem Perjésiné Sticz Hajnalka, kutyám Brittany 3 éves fajtatiszta bernáthegyi. 1 éve beteg lett. Epilepszia-szerü rohamai vannak /most kb. 3 hónapja nincs/. Nyáron testszerte vérző fekélyei voltak, a szőre kihullott. Gyógyfüvekkel, gyógyteákkal kezeltem és helyre jött. Most kb 1 hónapja kiújult, nagyobb terjedelemben. Jelenleg 2 hete nem eszik, már alig iszik, és csak fekszik. Folyamatosan vérzik a bőre, főleg mellkasa, arca /már nem lát/.
Bolhás is, a bolha ellen folyamatosan kezeltem, többnyire hatástalanul /bolhaporok, bolhacseppek, bolhanyakörv, neostomosan-oldat/.
Tavaly nyár eleje óta próbálok segítséget kérni de senki sem segít, süket fülekre találtam.Most már fel is jelentettem magam a helyi szolnoki Csillagszem Alapítványnál, de ez is hatástalan maradt. Sőt az én kérésemre a szomszédom is feljelentett, minden eredmény nélkül. A kutyus szenved, haldoklik.
Egyedül, saját jövedelem nélkül nevelem a két kislányom, segítségem nincs /utóbbi 2 évben kerültem ilyen helyzetbe, férjem elhagyott, édesanyám, testvérem meghalt, munkámat elveszítettem, gépkocsimat elvitte a Bank, árverezés előtt állunk/.
Fentiekből talán kitűnik, hogy miért kérek Brittany gyógyításához segítséget.
Ő gyönyörű, barátságos, gyermekszerető kutya, még így leromlott állapotában is.

Tószegen (Szolnok mellett)
telefonszám: 06209603108