Archívum: 2010. december 15.

Újdonság!

2010. december 15., szerda

Kérlek Benneteket, hogy a sürgős, nagyon SOS eseteket lehetőségetek szerint osszátok meg a Facebook üzenőfalatokon, így még több emberhez tudnak eljutni!!! Nagyon szépen köszönöm! Gyuri
Olvasd el a további részeket »

Keresik!!!

2010. december 15., szerda

Vasárnap elveszett Bácsalmásról egy kis termetű fekete tacskó-keverék kutya.

A kutyus ,,Pimpa” névre hallgat.

Ha bárki látta vagy tudja, hogy hol van, kérem jelezze:

Telefonon: 06-79/342-187
E-mailen: toth.zoltan97(kukac)citromail(pont)hu
Skypen: toth.zoltan971
Köszönjük segítségükeT:Tóth család

keresik Roxy-t

2010. december 15., szerda

2010.december 4-én Sopron-Bánfalváról elkóborolt Roxy névre hallgató óriás schnauzer szuka kutyám.Füle lógó, farka csonkolt.Chip van,a tetoválás a fülében nehezen látható.11 éves,jámbor, félénk kutyus.A nagyon hideg éjszakákat talán átvészelte valahol.

Minden információt hálásan köszönök.
30/4002538


Angyalok Erdeje a budapesti Felvonulási téren – 2010. december 6. – 2010. január 6.

2010. december 15., szerda

http://www.angyalokerdeje.hu/

A helyszín a Felvonulási tér Műcsarnok és a Damjanich utca közé eső területe.

Elveszett Bosco, az egyik ZZ-s örökbeadott kutya!

2010. december 15., szerda

Ma este (2010.12.13.) elveszett Gödről egy örökbeadott kutyánk, Bosco. Bosco egy kb. 3 éves, hatalmas termetű boxer keverék. Ivartalanított kan, chipezett. Farka boxeresen rövidre vágott, színe tigricsíkos.
Végtelenül kedves, szelíd, szinte birka kutya, sőt inkább félénk idegen helyen. Valójában egyedül ki sem mert menni az utcára, ezért nagyon valószínű, hogy szándékosan vitték el, ráadásul a nyakörvét megtalálták az utcán…

Aki látja valahol vagy tudja, merre lehet, hol érdemes keresni, az azonnal értesítsen minket:
jutka(kukac)zoldzebra(pont)hu vagy
30/447-64-92

SOS segítségre van szükségünk

2010. december 15., szerda

Sziasztok!
Nagy segítségre van szükségünk!
Újonnan létrehozott telephelyünkre a hideg idő beálltával egyre több hajléktalan, magára hagyott kutyus kerül be, és a férőhelyünk sajnos korlátozott!
Kérjük segítsetek, hátha van olyan állatbarát a közeletekben aki szívesen befogadna egy-egy kutyust, nekik a lényeg, hogy szeretet vegye őket körül, ne bántalmazzák őket, mert ők lelkileg már szenvedtek eleget, mára már elfogadják az emberek közelségét, nem félnek, nem reszketnk egy kétlábú láttán:

Füleske(3973) husky jellegű kan, 1-2 év körüli,Kecskeméten egy hobbi soron kirakták és a sorsára hagyták, Nagyon eleven, játékos, barátságos. Közvetlen az emberekkel és más kutyákkal is.Nagyon igényli, hogy foglalkozzanak vele, melyet bújással, kedvességgel viszonoz. Jó jelzőkutya. Nagy mozgásigényű.

Bonika(2904)puli jellegű szuka, 12 éves, fekete szőrű. kedves, ragaszkodó kutyus,imádja a hangját hallatni, és a gondozók közelségét.kora ellenére energikus, életvidám.

Teddy(3473)4 éves, keverék szuka,rövid, tigriscsíkos szőrű.Sajnos nagyon nehéz az ő helyzete, és a miénk is, sajnos nem tudjuk, milyen élete volt, mit tettek vele, miért nem bízik az emberekben.Reméljük idővel mindez már megoldódik, és nem lesz ilyen lelki problémája a kutyusnak.
oltásokat megkapta,chipje van

Tera(2416) 6 éves, német juhász keverék, szuka rövid, rajzos szőrű.
Bekerülésekor nagyon harapott, támadott, de nagyon sokat szelídült.
Kissé félénk még, de próbál közeledni a gondozók felé. Minden emberben nem bízik meg, de aki neki kedves, azt elfogadja

Kormi(3376) ivartalanított kan 4-5 év körüli,kissé félénk de barátságos, Bundás(3375) 6 éves szuka,sehova nem megy Kormi nélkül.
Elválaszthatatlanok egymástól kis koruk óta együtt élnek.Évekig jártak őket etetni a szomszédok, állatbarátok de sajnos eladták a telket ahol meghúzta magát a két jóbarát, így bekerültek hozzánk! Csak együtt fogadható örökbe a két kutyus!

érd: 06-20-577-5617
www.menhely.eu
Cím:6000 Kecskemét, Kisfái 211/a
Köszönjük a segítséget
Üdvözlettel
Szurgyiné Zsuzsa Menhely csapattag