Archívum: 2010. október

ELTŰNT BETEG YORKI KOMÁROMBAN!

2010. október 31., vasárnap

2010.10.30.-ÁN,SZOMBAT DÉLUTÁN ELVESZETT EGY KB 2 KILÓS IVAROS YORKI KAN KOMÁROMBAN A VASÚTÁLLOMÁS ÉS A RAKPART KÖZÖTT!!!!!

KÜLÖNÖS ISMERTETŐJEGYE,HOGY PIGMENTHIÁNYOS,VAGYIS AZ ORRA HEGYE ÉS A KARMAI BARNÁK!
ILLETVE AZ EGYIK MELLSŐ LÁBA EGY TÖRÉS MIATT FERDE!

A MEGTALÁLÓNAK MAGAS PÉNZJUTALOM!!!!

A KUTYUS LELKI BETEG,HÉTFŐN HALT MEG A GAZDÁJA,SZOMBAT DÉLUTÁNIG EGYEDÜL VOLT AZ ÜRES LAKÁSBAN!

Tel.:30/943-75-69
30/532-82-45
30/631-96-94

Halloween

2010. október 31., vasárnap

Kedves Mindenki! Nemrég értesítettek, hogy Halloweenre sok-sok fekete
cicát keresnek ÁLDOZATRA! Kérlek benneteket ismeretlennek senki sem
adjatok fekete macskát, mivel feláldozzák Halloween-re!! Sokan keresnek
mostanában kizárólag fekete cicákat.
Sajnos több ismerősöm megerősítette a fentieket.
Köszönettel: Szabó Erzsi

Cirmi

2010. október 31., vasárnap

Október 23-án találtunk a kertünkben egy cicát, akinek gazdát keresünk.
A cica emberhez szokott és láthatóan eddig gondozott körülmények között élt.

Amennyiben valaki ráismer elkóborolt cicájára, vagy egyébként magához venné e fehér-szürke foltos szép állatot, kérem jelentkezzen a következő telefonszámon:

06-20-424-55-56

Nagyon szomorú! Aki tud, segítsen!

2010. október 31., vasárnap

HAMAROSAN ÚJRA KUTYABEGYŰJTÉS LESZ NYÍREGYHÁZÁN, CSAK REMÉLHETJÜK, HOGY NEM TÖRTÉNIK MEG AZ, AMI A LEGUTÓBB BEFOGOTT 16 KIS SZERENCSÉTLENNEL, DE A GYEPMESTERIN LÉVŐ KUTYUSOK ÉLETÉRE – AKIK MÁR MOST IS NAGYON ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, SOVÁNYAN, RESZKETVE A HIDEG KENNELEKBEN ÉLNEK – MINDENKÉPPEN HATÁSSAL LESZ. VALAKIKNEK MEG KELL HALNIA…, HA ÖRÖKÖSFÖLDRŐL IS ÖSSZESZEDIK AZ ÁLLATOKAT…
HA CSAK 1-1 KUTYUS BEFOGADÁSÁVAL SEGÍTENÉNEK A MENHELYEK, MINDENKI MEGMENEKÜLHETNE.
TUDOM, HOGY NAGYON SOKAN VÁRNAK SEGÍTSÉGRE, DE ILÉN, INEZ, ŐK MÁR OLYAN RÉGÓTA KÉRIK, HOGY VALAKI KÖNYÖRÜLJÖN RAJTUK. KIS TESTÜK, LELKÜK, MÁR BELETÖRŐDÖTT A LÁTSZÓLAG MEGVÁLTOZTATHATATLANBA, DE BIZTOS, HOGY ENNEK ÍGY KELL LENNIE?

SEGÍTSETEK, KÉRÜNK TITEKET!
70-410-3505

Képek

Nyíregyházán elveszett egy félénk sziámi ivartalanított kandúr

2010. október 31., vasárnap

2010. október 25-én, hétfőn Nyíregyházán, a volt Damjanich Laktanya környékéről elveszett egy ápolt, fején, a végtagjain és a farkán sötétbarna, a teste többi táján világosbarna középszőrű, kékszemű ivartalanított sziámi kandúr, aki Vircsike névre hallgatna, ha nem lenne annyira félénk. Nagyon várjuk haza, mert már nem fiatal, (10 éves) és nagyon fázós. Különös ismertetőjele, hogy rengeteget nyávog.

telefonszám: 20/368-66-59

1 éves spániel

2010. október 31., vasárnap

A képen látható spániel ebecske gazdit keres.
Érdeklődni
mkrisztinaeva(kukac)gmail(pont)com címen tessenek!


ELVESZETT!

2010. október 31., vasárnap

ELVESZETT! A 11.kerületben gazdagréten a képen látható kb. most már 5 hónapos lánycica! Tegnapelőtt veszett el, gazdagrét közepén kb.! Az alábbi telefonszámon, kérem értesítsenek ha van valami hír róla!
06306010560 vagy a
krisszti(kukac)freemail(pont)hu-n!

Előre is köszönöm!

ELVESZETT KUTYUS!

2010. október 31., vasárnap

Keressük Gildát, aki szombaton (2010. október 23-án) a
Hegyeshalom-Nickelsdorf határátkelőnél veszet…t el. Épp az új
osztrák gazdihoz utazott, amikor meglógott a kocsiból. Kis-közepes
testű, félénk szuka. Bizalmatlan, kapkodós, de barátságos, közeledésre
megnyugszik és meg lehet fogni. Chipje van, még nem regisztrált:
968000005664678 ez a chipszám. Leendő gazdija 100 Eurot ajánlott fel a
nyomravezetőnek. Gilda valószínűleg a határ mentén mozog. Nevét a
menhelyen kapta, nem hallgat rá.

Tel.: 06 309 360 650
Köszönjük a segítségeteket!

Nyíregyháza Gyepmesteri telep november

2010. október 31., vasárnap

A kutyák egyre soványabbak, fáznak…. AKI TUD, KÉRJÜK VÁLLALJA BE IDEIGLENESEN A KUTYÁT!!!!
06704103505

A kutyáknak SOS Befogadó helyet keresünk!
06704103505
martonkarolina(kukac)gmail(pont)com

cikk

topic

MACSKAMENTŐK TANYÁKAT/LOVARDÁKAT KERESNEK MENTETT ELVADULT, ÖRÖKBEADHATATLAN IVARTALAN CICÁK SZÁMÁRA!

2010. október 31., vasárnap

Macskamentő magánemberekként hatalmas szükségünk lenne olyan helyekre, ahova a kóbor, befogás után ivartalanított elvadult, félősebb, tehát gazdára esélytelen cicákat el
tudjuk helyezni.

Egy lovarda, tanya az életre való esélyt jelentené ezeknek a cicáknak, tekintve, hogy
az utcán életveszélyben vannak (nagyon gyakoriak a mérgezések és egyéb irtási módok), örökbefogadó gazdájuk pedig nem lesz, így nem tudjuk őket megmenteni a biztos halál
elől.

Nem kéne számukra más, mint egy viszonylag nyugodt, nagyobb autó-forgalomtól és veszélyt jelentő kutyáktól/emberektől mentes hely, ahol van hova behúzódniuk, és ahol adott esetben etetve és valamilyen szinten felügyelve vannak.

Ami talán növelheti a befogadási kedvet: biztosan segítenének a rágcsálók elleni harcban.

A cicákat minden esetben ivartalanítva és füljelölve (= nemzetközileg elismert jele az ivartalanításnak) vinnénk el leendő lakhelyeikre.

Cica-életek megmenekülésének reményében nagyon várjuk lovardák, tanyák jelentkezését!

Érdeklődni:
06305177925 (Budapest)
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentő

MACSKAMENTŐK ÉLETMENTŐ TÁROLÓHELYISÉGET KERESNEK MENTETT CICÁK RÉSZÉRE!

2010. október 31., vasárnap

Macskamentő magánemberekként – menhely híjján – hatalmas szükségünk lenne egy olyan helyiségre, ahol kultúrált módon a mentett cicákat végleges elhelyezésig ideiglenesen tartani tudjuk.

Sajnos özönlenek a bajbajutott, életveszélyben lévő macskák hírei, és mi – leginkább a hely híjján – csak töredéküknek tudunk segíteni.

Olyan budapesti elhelyezési lehetőségre lenne szükségünk, ahol/vagy ami közelében lehetőleg van ablak, vízhasználati lehetőség, áram (de ezek sem életbevágóan fontosak), és ahol nem fenyeget embertársaink részéről incidens-veszély a macskázás miatt.

Ha esetleg valakinek van olyan erre a nemes célra alkalmas tárolóhelyisége, amit éppen nem használ, vagy nélkülözni tud és esetleg térítésmentesen rendelkezésre bocsátaná/vagy baráti áron kiadná, annak nagyon várjuk jelentkezését!
Köszönettel!

Érdeklődni:
06305177925 (Budapest)
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentő

Gazdikereső mentett, nagyon kedves kislány cica

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett ivartalanított, oltott, chipes nagyon kedves kislány cica. Az emberekbe vetett hite az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: nagyon barátságos, simulékony természetű, problémamentes. Kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható. Vágyik a saját gazdira, akiben nem kell többé csalódnia és akivel kölcsönösen nagyon szerethetik egymást.Bent van tartva, szobatiszta. Várja méltó gazdiját!


Gazdikereső mentett, tündéri kiskandúr

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 10 hetes, gyönyörű (különleges zöld szemű) és nagyon kedves, tesójával együtt az utcáról mentett kiskandúr. Az elmondások alapján mamájuk kóbor cica volt, akit megmérgeztek, így ők magukra maradtak – így kerültek a gondozásunkba. Nagyon tündéri baba, bent van tartva, szobatiszta, játékos, más cica mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve adjuk örökbe leendő szerető gazdijának. Időpontegyeztetés után megtekinthető. Nagyon várja sorsa jobbra fordulását!


Gazdikereső mentett, 15 éves tüneményes vak cica

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Sacika, a képen látható sintértelepről mentett nagyon hányatott sorsú, 15 éves (ivartalanított), oltott, parazitamentesített, csodaszép, egészséges, kedves VAK lány cica.
Nagyon szomorú a története: gazdája meghalt, a rokonoknak pedig nem kellett, leadták hát a sintértelepre, ahol altatás várt volna rá. Szeme állítólag fejlődési rendellenesség miatt hiányzik; orvos látta, nem kell vele semmit csinálni. Vakságától eltekintve korát meghazudtolóan remek állapotban van, gyönyörű fényes a szőre, és egészséges (valaki nagyon jól tarthatta, szerethette…) A hendikepje ellenére prímán feltalálja magát, megtalálja az almot, edényt, boldogan tudja élni megszokott kis életét. Ami már-már hihetetlen: a bizalma, töretlen hite. Kivételesen ember-centrikus cica, állandóan jön, bújik, belesimul az ember tenyerébe, és egészen kifordul – így vakartatja magát. Neki egy a lényeg: hogy az ember érintse, az ember közelében lehessen. Igy teljes a boldogsága, a mennyekben érzi magát.
Nagyon vár szerető, leendő gazdijára, megmentőjére, akiben nem csalódhat, és aki hátralevő életében sok boldogságot adna neki – ennek a szomorú sorsú, mégis bizakodó, és nagyon hálás, rengeteg szeretet adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgynek.


Szomorú sorsú cica vár szerető gazdijára!

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Ancsikát az utcáról mentettük, ahova az őt etető emberek elmondása szerint azért került, mert gazdája meghalt, a rokonok pedig így oldották meg a macska elhelyezési kérdését…Szerencsére még épp időben érkezett a segítség, így ez a kedves és nem mellesleg gyönyörű cica megmenekülhetett.
Ancsika idősebb, nyugodt, problémamentes, szobatiszta, más macska mellé is befogadható drágaság. A kezdeti ijedtsége elillant, most már biztonságban érzi magát, és egy bújós, dorombolós tündér…
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a nagyon szomorú sorsú, sok szeretetet kapni és adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgy! Idősebb, nyugodtabb életvitelű embernek is remek társa lenne.

Gazdikereső mentett, tündéri kislány!

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható tüneményes, utcáról mentett, max. 10 hetes kislány cica! Emberfüggő, dorombolós, játékos, ugyanakkor problémamentes, szobatiszta, más cica, kisgyerek mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja leendő, méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes nagyon szép és bájos kiscica!

Gazdikereső gyönyörű, csupaszív fiatal kislány cica!

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes, max. 8 hónapos, gyönyörű márvány szürke-fehér színű kislányka!
Az első pillanattól kezdve egy nagyon nyugodt, finom lelkű, dorombolós bűbáj: az eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Ha meglát, azonnal üdvözöl, és mindent beleadva dorombol– ekkor ölbe veszem, Ő átkarolja a nyakamat és belebújik a hajamba. Így vagyunk percekig, és ennél több neki nem is kell a boldogsághoz! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, chipezve, parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját ez a tüneményes, nagyon jó lelkű, jobb sorsra érdemes kislány!

Tündéri kisbaba várja szerető gazdiját!

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható, kb. 8 hetes, tüneményes félhosszú szőrű kislány cica.
Este, az utcán meglátott, és én csak arra lettem figyelmes, hogy egy a semmiből feltűnő, pöttöm szőrmók száguld felém nyávogva, egyenesen a karjaimba – segítséget kérve. Hatalmas szerencséje volt. Vizes volt, saras, és náthás, de legalább valaki még épp időben érkezett… Az első napokban sokat kellett küzdenie, de stramm kiscica lévén hamar felépült, és mostanra már egy egészséges, erőtől kicsattanó, kiegyensúlyozott, problémamentes, játékos, és leírhatatlanul hálás, dorombolós, ember-függő Drágaság, aki nagyon közel került a szívemhez. Ő egy igazi, rendkívül értelmes, intelligens, belevaló kislány, akinek a hite mindig töretlen. Más cica, kutya, kisgyerek mellé is örökbe fogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve adom oda szerető, leendő gazdájának ezt a tüneményes, és nem mellesleg gyönyörű kislányt. Nagyon szerencsés lesz az, aki örökbe fogadja…


Ózdi gyepin baba kutya, pénteken altatják!

2010. október 27., szerda

Ez a tündéri, még baba kisfiú kutya vár altatásra az ózdi gyepmesteri telepen! Bújós, kedves, aranyos és még alig élt szegény, 2-3 hónapos lehet. PÉNTEKIG VAN IDEJE, UTÁNA MEGHAL! KÉREM, AKI TUDJA, MENTSE MEG AZ ÉLETÉT!! Pestre szállítása megoldható!
Ideiglenes befogadása is életet menthet!

Most pénteken! 2010.10.29-én altatás!
+3620 335 35 71
foxik(kukac)freemail(pont)hu

Harcos és Mürge segítségért kiált… SOS!

2010. október 25., hétfő

Ma hoztak nekem egy árokban talált kiskutyát, akit vagy nagyon megvertek, vagy megharapták, kis torkán nagyra nőtt tályog duzzanata látszik, nyakában egy vágásig húzott cipőfűző volt, kis szívében pedig rengeteg félelem. Azonban a simogató kezek közt megnyugodott, gyorsan hozzászokott a szeretethez. Harcos már megküzdötte a maga csatáját rövid életében, most már békességre, kiegyensúlyozottságra lenne szüksége. Valakire, aki meggyógyítja, aki szereti és vigyáz rá. És akkor Harcosnak is lenne kire vigyáznia, mire felnő. Mert hogy ő egy kölyök, és ezért hiába hozták, a gyilkos parvo árnyékában nem tehettem meg, hogy behozom. A szerető kezek, aki rátaláltak, hazavitték, de náluk, a pincében, csak egy-két napra húzhatja meg magát a kiskutya, mert már több befogadott állat osztozik a házon. A fiatalok nem egyedül döntenek, ezért egy-két nap az, amit vállalni tudtak, ez idő alatt muszáj helyet találnom ennek a csepp ártatlannak. A sérüléseit leszámítva egészséges, ez pedig pár nap ápoló gondoskodás hatására szintén helyre jönne. Harcos keresi a kezet, mely Őt simogatni hivatott. Kérlek, segítsetek, találjunk gazdit, vagy egy átmeneti befogadót nagyon gyorsan Harcosnak, mert belehalnék, ha újra küzdenie kellene valahol az életért. Kép hamarosan. Harcos kb. négy-öt hónapos, fekete fiú kutyus, tele bizalommal és reménnyel. Ne veszítse el…

Ha segítenél, engem elérsz a
dikuszka(kukac)gmail(pont)com-on, vagy a
0670/597-8277-s számon, ha pedig befogadnád, hívhatod a pár napra oltalmat biztosító Mariannt is a
0620/42-46-721-s számon, a kis fekete kutyára kell hivatkozni, és rám. Harcos jelenleg Kelemérben él. Orvosi ellátásában, bármiben szívesen segítek.

És egy másik bajban lévő, csak ő macsekok népes táborába tartozik. Mürgét, a fiatal szürke kandúrt tegnap találták az ózdi uszodánál, magára hagyva sírt, segítséget kért, mindenkitől szeretetet kunyerált. Egy valóságos macskamentő ismerősöm hazavitte, azonban a családja annyira rossz néven vette az újabb pártfogásba vett albérlőt, hogy a cica mégsem maradhat tovább. A holnapi nappal mennie kell! Mennie kell annak, aki befogadása óta azt sem tudja, hogy hálálkodjon, ha útban van, megbújik a melegben, de akkor igazán boldog, ha kényeztetik, simogatják. Nem fogja érteni, mit csinált rosszul, hogy mégis újra utcára kerül… Nálam már eddig is teltház volt, macskailag is, ám tegnap még Robin, a nagy fekete kandúr is itt maradt, mert a befogadását ígérő hölgy “eltűnt”. És már ezt is nehezen tudom megoldani, még egy süldő cicát egyszerűen már nem tudok hova tenni. Kérlek benneteket, segítsetek megmenteni az ő álmát is!

Ha segítenél, engem elérsz a
dikuszka(kukac)gmail(pont)com-on, vagy a
0670/597-8277-s számon, ha pedig befogadnád, hívhatod Melinda nénit a
0620/54-38-069-s számon, a szürke cicára kell hivatkozni, és rám. Mürge jelenleg Ózdon él. Orvosi ellátásában, bármiben szívesen segítek.

Kiskutyák

2010. október 25., hétfő

7 hetes kiskutyák gazdit keresnek. Kitették őket. Most nálam vannak. Tudnak önállóan enni. Megkapták a féreghajtót már. Chivava-tacskó keverékek vegyesen.

Fiúk, lányok vegyesen.

Érd: 06-20-9766-883

A Szentendrei-szigeten, Horányban vannak.

szentendrei cicuska

2010. október 25., hétfő

Ennek a 4 hónap körüli oltott, féregtelenített,
nagyon hányatott sorsból mentett szobatisztává vált kisfiúnak keresek
gazdit, aki lakásban, ill. lakás-kerthasználattal tudná tartani. Nagyon
bújós, dorombolós, emberbarát, cica-barát fiúcska.

Érd: 06-20-9766-883


NAGYON S. O. S.!!!!!!!!!

2010. október 24., vasárnap

Az előzmény segítségkérője megint hívott.
A három kölyök halott anyjukat őrzi még mindig! (másznak rá, lökdösik őt) 🙁
A kölykök akkorák, hogy tudnának önállóan enni!

Ha valaki lehetőséget adna számukra az életben maradáshoz, akkor a szállításban tudna esetleg segíteni ha nem az ország másik felébe kéne vinni.

Elérhetőség: 06-20-23-200-23

állatvédő csereajánlata

2010. október 24., vasárnap

Ikertestvérem szeretné a csatolt fotókon látható bútort elcserélni fa-vegyes tüzelésű kályhára, és akkor télen is tudna ideiglenes állatkákat fogadni a nagykovácsi házukban!

Sziasztok!
Ezeket a koloniál, igen jó állapotú (mondhatnám új állapotú) bútorokat szeretném elcserélni fa-vegyes tüzelésű kályhára és egyéb értelmes dolgokra… Továbbítsátok kérlek mindenfelé!

30/9215-290
linocska001(kukac)gmail(pont)com

Idős NJ kutyáink gazdira várnak

2010. október 24., vasárnap

Sziasztok!
Kérjük segítsetek az idős német juhász kutyáinknak szerető gazdit találni.

ALLISON(3927) 10 éves NJ szuka, rövid rajzos szőrű,Korát meghazudtolóan jön megy egész nap.Mindenbe beleszól bármi is történjen!Pórázon vezethető, mindenkivel barátságos, hamar alkalmazkodik minden helyzethez.
Ha kell valakinek egy olyan kutya aki mindent megeszik amit adnak neki, és soha nem mondja ,hogy nem volt finom, akkot Őt kell választania!

ANTON(4047) 10 éves, NJ ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű.Szelíd, nyugodt autóhoz szokott. Tanult kutya.Hát Ő kicsit horkolós de szívesen feküdne a gazdija lábainál, hogy felmelegítse.

MEDVE(2731) 13 éves, NJ ivartalanított kan, fekete-vörös színű a bundája.Kedves és barátságos öreg úr,aki néha félti a hasát. Etetésnél figyelni kell mert a többieket elzavarja a kaja mellöl. Pórázon vezethető. Nagy kertbe ajánljuk.

MINERVA(2868)9 éves, NJ rövid ordas szőrű szuka.Neki mindegy ki szól hozzá, fiatal, vagy idős, kövér vagy sovány csak a szavát lesi, figyeli, és csak szeretni akar.

TOBI(1848) 9 éves,ivartalanított kan,rövid rajzos szőrű. kissé alulszocializált szegény, sokat bánthatták.Pórázon már vezethető, de egy külön egyéniség, igyekszik a maga feje után menni, kicsit több odafigyelést igényel, koránál fogva is.Szeretettel, türelemmel a gazdi, ha valóban szeretné a hátralévő 5-6 évét megszépíteni a kutyusnak, akkor SZENT lesz számára.

Köszönjük a segítséget
Üdv
Mentsvár csapata
tel: 06-20-524-7671
Cím: Kecskemét Kisfái 211
www.mentsvar.hu

gazdira váró kiscicák

2010. október 24., vasárnap

Most kb 3 hónaposak, állatorvos látta őket, féregtelenítve, bolha irtva vannak, mindketten kislányok. Szeretnénk nekik szerető családot találni, ha van rá mód akkor nem lenne rossz, ha egy helyre kerülhetnének, mivel nagyon ragaszkodnak egymáshoz.Kedvesek, nagyon tudnak hízelegni, dorombolni, játszani… Tényleg szépek és aranyosak. Ha a mi “haramia kiskutyánk” mutatna hajlandóságot az elviselésükre, mi is megtartanánk, de sajnos ez nem akar összejönni immár 1 hónapja próbálkozunk, hiába. 🙁

noryza(kukac)freemail(pont)hu
A mobilom: 06 30/ 333-2404


cicák Bp.II.ker-ben, S.O.S.

2010. október 24., vasárnap

Kedves Barátaim, kérlek Benneteket, segítsetek hirdetni a képen látható kiscicákat és Rajtuk kívül még három kismanót, mert nagyon nehéz helyzetben élnek. Ott tengetik napjaikat, abban a II.kerületi bp-i gyermekotthonban, ahonnan a kis hörcsögömet is kimentettük, és Gina kutyát is (apropó,ő újra bajban van, róla is hamarosan írok, ismét befogadóra vár!). Ott a hátrányos helyzetű gyerekek nem jól bánnak az állatokkal (nem részletezném…), és ezért sürgősen gazdikat, befogadókat kellene találni ezeknek az apróságoknak.

Érdeklődni utánuk: 06-20/4622619 telefonszámon és a
kondorkataster(kukac)gmail(pont)com címen
TÉNYLEG SÜRGŐS!

Ő lenne az a cicus,Dezső.kb 3 hónapos,kisfiú.szobatiszta,
most is itt rombolja a lakást :),jó étvágyú,játékos.Megkapta az első féreghajtóját is.Lehet simizni,dögönyözni,mindennek örül.Várja a végleges meleg otthont, a simiző kezeket,és a fincsi kajákat.Nem válogatós.:)”

Kis méretű kiskutyák gazdit keresnek

2010. október 24., vasárnap

7 kirakott kiskutyát ideiglenesen befogadtam ma. 6-7 hetesek. Már önállóan tudnak enni. Nagyon kicsi termetűek. Akkorák, mint egy 3 hónapos kismacska.
ÖRÖKBEFOGADHATÓAK!!!

Érd: 06-20-9766-883


Bonifác

2010. október 21., csütörtök

Gazdára talált

Bonifác a nevem,3 hónapos cirmos kandúr vagyok.3 hete találtak az utcán,ott nagyon féltem és fáztam,no meg éhes is voltam. Sajnos jelenlegi befogadóimnál nem maradhatok,ezért keresek egy szerető gazdit,aki gondoskodni tudna rólam és viszonozná a szeretetemet. Állatorvosnál már jártam, kaptam kötelező oltást,amit 1 hónap múlva meg kell ismételni és a kiskönyvemben dokumentálni. Nagyon szeretek játszani,főleg focizni a pingpong labdáimmal,amiket mindig elkeverek és sose találok meg,mert még butus vagyok. Állítólag nagyon jó a dorombolóm,mert még ha félálomban vagyok is, elnyomja a TV-hangját. Szeretek 8-asokat írni a lábak körül,amikor kapom az ételt. Érdeklődöm a technika iránt,se a porszívótól,se a mosógéptől nem félek. Igénylem az emberek társaságát és nagyon érdekel minden,amit csinálnak.(Felmosni még nem tudok,de már segítettem párszor). Kommunikációs készségem igen jó,ha beszélnek hozzám válaszolok és a véleményemet elmondom,kedves vékonyka hangomon.


Kutyikák SOS!

2010. október 21., csütörtök

A XXII. ker-ben költözés miatt sürgősen gazdit keres 3 gyönyörű kutyus!
Macika 1 év körüli, Regina 2 év körüli ivartalanított kistestű terrier keverék kislány.
Nagyon barátságosak, szeretetéhesek. Pórázas sétát még tanulniuk kell.
Igi 2 év körüli kedves, barátságos, emberszerető nagytestű kan kutya.
Már jó ideje gyakran vannak magukra hagyva, ez megviseli őket, nagyon hiányzik nekik az ember közelsége!

Tel: 06-30-2-115-951

Gazdikereső cicák SOS

2010. október 20., szerda

Van egy kedves ismerősöm, aki lassan több mint 1 hónapja kómában van és van 3 gyönyörű cicája, akiknek első körben megpróbálok gazdit keresni.
Nagyon kedves számomra ez az ismerősöm. Nagyon nehéz élete volt. Nagyon szomorú, hogy már csak a cicáiban tudott megbízni feltétel nélkül.
Mindig el volt keseredve és mindig azt mondogatta magának, hogy csak egy dolog miatt aggódik, ha vele bármi is történik, hogy mi lesz a kedves cicáival.

Ezért is akarok mindenképpen segíteni új szerető gazdit találni a képeken látható, tündéri cicáknak
Én már nem tudok örökbe fogadni senkit, mert Nekem is már vannak.

T +36 1 374 3040
M +36 30 874 8631
edina.gitye(kukac)cbre(pont)com

1. Fáncsi ivartalanított nőstény, 5 éves, barátságos, ugra-bugra cica. Hízelkedő, igényli a simogatást. A pofiján van egy szív alakú szürke folt, ezért Andrea, a gazdija szerint szerencsét hoz.

2. Picike 4 éves cirmos nőstény. Nagyon kedves, fürge cica. Magának való, lehet simogatni, de csak ha ő akarja, különben hipp-hopp elszalad.

3. Sipike 5 éves szürke nőstény. Nagyon visszahúzódó, félénk tekintetű cicus. Korábban bánthatták, mert nagyon félénk, mindentől fél, főleg, ha magasabb nála. De nagyon kedves cica. Nagyon hálás a szertetért.

SOS – Dunavecsei mezőőr ki fogja nyírni őket!

2010. október 20., szerda

DUNAVECSÉN NAGY A BAJ! OKTÓBER 12-E VOLT A HATÁRIDŐ ARRA, HOGY AZ OTT LÉVŐ KUTYÁKAT ELHELYEZZÉK AZ ÖNKÉNTESEK, MERT BEZÁRJÁK A TELEPET. MA 16-A VAN, A KUTYÁK MÉG ÉLNEK, DE MIVEL MEGTÖRTÉNT A MEZŐŐR ELLEN A FELJELENTÉS, AKI AZ ÁLLATOKAT BEFOGJA, ILLETVE VALÓSZÍNŰLEG LE FOGJA LŐNI, AZ ÁLLATOK TARTÁSA, ÉS A TELEP ILLEGALÍTÁSA MIATT, A MAI NAPTÓL NEM ENGED BE SENKIT A TERÜLETRE. EDDIG CSAK AZ ÖNKÉNTESEK GONDOZTÁK AZ ÁLLATOKAT, ŐK ETETTÉK, TAKARÍTOTTÁK A KUTYÁKAT, HÉTVÉGÉN SÉTÁLTATTÁK ŐKET. EZ MOST MEGSZŰNT, HA BEMÁSZNAK, AKKOR SEM TUDNAK SEGÍTENI, MERT EGYENKÉNT LE LAKATOLTA A KENNELEKET A MEZŐŐR.
ÁLLÍTÓLAG FOLYAMATBAN VAN A TELEP ENGEDÉLYEZTETÉSE, MERT EDDIG AZ SEM VOLT, ÉS AMINT EZ MEGSZÜLETIK, MINDENKINEK MEG KELL OTT HALNIA.
A TELEP KÖRÜLMÉNYEI NAGYON BALKÁNIAK, JELENLEG 7 KUTYÁT KELLENE ONNAN KIMENTENI, AZ MÁR A KÖVETKEZŐ LÉPÉS LENNE, HOGY MEG KELL AKADÁLYOZNI, HOGY NE KAPJON ENGEDÉLYT EZ AZ EMBER SEMMIRE, MERT MÉG EGY GYEPMESTERI TELEP FELTÉTELEIT SEM BIZTOSÍTJA AZ ÁLLATOK SZÁMÁRA. EZ EGY KUTYABEFOGÓ TELEP, SEMMI MÁS, AHOVA PÉNZÉRT ÖSSZEGYŰJTI AZ ÁLLATOKAT.

AKI TUDNA SEGÍTENI A KUTYÁK BIZTONSÁGBA HELYEZÉSÉBEN, SZEGEDI GÁBOR MEZŐŐR JOBB BELÁTÁSRA TÉRÍTÉSÉBEN, AZ HÍVJA A
30-474-5482, VAGY A
30-427-0149-ES SZÁMOT.

További infók a kutyikhoz

Debreceni kóbor cica

2010. október 19., kedd

Debrecenben található kóbor cica várja, hogy valaki megmentse a hideg téli időjárástól.
Még nincs 1 éves, kedves dorombolós, evés közben dagasztós, sok szeretetet igénylő kandúr.
Minden nap megetetem, de sajnos nem tudom befogadni, mert már van egy öreg kandúrom.

Érdeklődni lehet:
filo.szilvi(kukac)gmail(pont)com


ketrecek kellenének!

2010. október 19., kedd

Nov. 6-i örökbefogadó napunkra szükségünk lenne ketrecekre – nagy méretű rágcsáló ketrec is jó! -, a szállítást oda-vissza megoldjuk és természetesen tisztán adjuk vissza!

Jelentkezni:
ellancs(kukac)gmail(pont)com,
20/9784-345

Szigetszentmiklósi kutyák SOS – TOVÁBBITSÁTOK!!!

2010. október 19., kedd

Kedves Állatvédők, állatbarátok!

A tegnapi napon egy dunaharaszti állatbarát hölgy segítségkérése alapján
Szigetszentmiklóson meglátogattam egy idős, riasztó körülmények között (havi
50.000 Ft-ból) élő házaspárt, akiknek telkén 11 kutya él. A helyzetük
reménytelen, mindkét oldalukon gázos szomszédokkal, az egyik több kutyájukat
is megölte már, ill. bántalmazza őket, ha tudja. A 11 kutyából 7 db 2
hónapos pici, felpuffadtak, férgesek, oltatlanok; bár a házaspár száraztápot
ad nekik, nemigen eszik meg, az általunk vitt 2 kg konzervet 10 mp alatt
eltüntették. Van ezen kívül 2-3 egy másik, idősebb alomból, másik anyától
származó kutya is. Az almokat szülő 2 anyakutya egyik sem él már, mindkettőt
megölte a szomszéd. (A 2 hónapos kicsiket a pár cumisüveggel nevelte fel
emiatt, azt mondták, nem volt szívük agyonütni őket…)

Az egyik zsemleszínű keverék kutyus is rendszeresen sebekkel megy haza, most
is látható rajta egy kerek folt, ahol nincs szőre.

Ezenkívül vannak felnőtt kutyák is, (egy schnauzer-keverék ill. 2 nőstény
terrierkeverék), szelídek, barátságosak, bár a 2 terrier-keverék láncon van,
a szőrzetük állapota iszonyat. Én ilyet még nem is láttam. :-((

A helyzet tragikus, orvosi ellátást a pár nem tud fedezni, sem pedig
ivartalanítást. Abba bele sem merek gondolni, mit ennének egyáltalán a
kicsik, ha idősebbek lennének.

Kérnék szépen segítséget a számukra. Én a kicsiket féregtelenítem, de
szükség lenne mielőbbi biztonságok elhelyezésükre, ezenkívül
gazdajelöltekre, ivartalanításra, stb, stb. mielőbb. Az egyik picit elvittük
orvoshoz, az orvos azt mondta, nincs oltható állapotban, annyira
alultáplált. Őt az ismerős hölgy ideiglenesen magához vette.

A szállításban próbálnánk segíteni. A látottaktól teljesen el vagyunk
keseredve, kérem, aki tud, jelentkezzen.

Az én számom: 20/913-4306
Az állatbarát hölgy: Judit, 30/4577-616


Ellopott macska

2010. október 19., kedd

Október 14-én eltűnt a 4 hónapos Mandula névre hallgató, leány macskám. A jelek szerint megtetszett egy turistának és elvitte magával… Ragadozó állat nem vihette el, mert átfésültünk több hektárnyi területet és nyomát sem találtuk.
Mivel elvitték, valószínűleg nem fognak jelentkezni, hogy visszaadják, de azért megpróbálkoznék a lehetetlennel.
Kérem, hogy rakja fel a mellékelt képe(ke)t és az elérhetőségeimet az oldalára.
Különös ismertetőjele, hogy egy ciromfolt található a nyakán bal oldalon, az álla alatt. Nagyon emberszerető, valószínűleg ezért tetszett meg azoknak, akiknek nincs fogalmuk arról, hogy ami másé, azt nem szabad önkényesen elvenni.

(20)2643346
9725 Cák, Petőfi Sándor utca 13.


SOS segítségkérés ismerősöm elveszett kutyusáról!

2010. október 19., kedd

Megtalálták

2010.10.16. 20:00 körül a XV. kerületi Sárfű utcai CBA környékéről elveszett a képen látható, Lili nevű, fehér színű, nagy felálló fülű sivatagi rókára hasonlító, rövid lábú kiskutya (jack russel terrier keverék). Sajnos mikrochip nincs. 🙁
Nagyon várják haza!

Mázli gazdit keres

2010. október 19., kedd

Van két cicánk, akiktől -szomorúan- de meg kell válnunk, mert nemrég megszületett a gyermekünk, aki úgy néz ki, hogy allergiás a macskaszőrre 🙁 Ezért keresünk új, szerető gazdit nekik. Az egyiket a Rex befogadja, mert 8 éve még tőlük hoztuk el és ők visszafogadják a “saját” állataikat. De a másiknak még nem találtunk, még csak átmeneti otthont sem, őt az utcán találtuk és befogadtuk.
Természetesen, jobban örülnénk, ha családhoz, rokonhoz vagy barátokhoz kerültek volna, de senki nem tudja vállalni vagy anyagiak miatt vagy mert idejük nincs rá vagy mert kutyáik vannak.

A cica adatai:
Mázli – ivartalanított nőstény
3 éves, tarka szürke házimacska

Szobatiszta, lakásban tartott, de szerintem nagyon örülne, ha többet lehetne a szabadban. Játékos, barátságos cica. Egészséges, rendszeresen volt oltatva, féreghajtva, oltási könyve is van, az összes állatorvosi papírja megvan, illetve egy csomó felszerelést is tudunk adni (kaparó, macskaház, játékok és legalább 2 macska wc).

Telefon:
06 70/514-56-14


S.O.S. helyzet, segítséget kérek!!!!!!

2010. október 19., kedd

Egy magyar vizsla (és a többi kutya) megmentésében és a brutális “gazda” leállításában is!
Ózd, 2010. október 10. Ma kaptam a bejelentést, hogy mai napon, kb. délután 4-5 óra körül az egyik szennai lakos, miután magyar vizslája állítólag lopott a tyúkjai közül, a szerencsétlen kutyát öss zeverte, majd egy tápos zsákba tette, a csomagtartóba dobta, és ismeretlen helyre távozott vele, padlógázzal. A kutya hollétéről semmit sem lehet tudni… Ez a “gazda” a többi kutyáját is rendszeresen bántja, valamelyik nap lapátnyéllel verte a bernáthegyijét… Abszolút alkalmatlan állattartásra, méteres láncon, étel és víz nélkül tengődik állítólag nem egy kutyája. Kérek segítséget ehhez az egészhez!!! Ha bárki vizslát lát kóborolni Ózdon, vagy gyanúsan mozgó zsákot lát (annak idején Miami is egy ilyen zsákból szabadult ki, emberi segítséggel…) kérem, legyen irgalommal, mentse meg Őt, és jelezze felém. Ki tudja, mi van szegénnyel most, mit élhet át, és egyáltalán, él-e még…A többi kutya sem maradhat ennél a fazonnál, valamit lépni kell! Az emberek félnek tőle, senki nem fog tanúskodni, sajnos. A történet, végülis, a szokásos. De nem mehetünk el ezek mellett, egyszerűen nem. Ötlet? Segítség? Bármi? Ózdiak, ha látja valaki ezt a szegény vizslát, jelezzen, iszonyúan aggódom Érte.

Keresek sürgősen valakit, aki kijön velem a helyszínre mielőbb, megnézni, mi a helyzet, és rákérdezni: HOL A VIZSLA??? Ehhez segítőt, segítőket keresek.

dikuszka(kukac)gmail(pont)com Ildikó, Ózd

Macskablog.net

2010. október 19., kedd

Egy honlapot indítottam a http://macskablog.net címen.
Azt vállaltam magamra, hogy rendszeresen figyelemmel kísérem a külföldi eseményeket, és tájékoztatom a hazai macskatulajdonosokat a legújabb fejleményekről. Sajnos jelenleg nemcsak a legújabb, hanem az elmúlt évtizedek kutatási tapasztalatai sem találhatóak meg a magyar szakmai honlapokon.

A tartalom folyamatosan bővül, remélhetőleg mások által is.

Kellemes olvasást!

CICA ELVESZETT!

2010. október 17., vasárnap

2010. okt. 7-én elveszett a képen látható csodaszép, brit-perzsa keverék, hamuszürke csíkos, 1,5 éves, ivartalanított, Cirmi névre hallgató lánycica.
Különös ismertetőjegye az átlagnál vastagabb, markáns csíkozású farok.
A szeme borostyánsárga, nagy, kerek, az orra szürke, a hasa pöttyös.

Kérem az oldalt olvasó pécsieket, különösen a Ledinán élőket, ha bármilyen információjuk van hasonló cicáról, haladéktalanul értesítsenek!


Mia cica

2010. október 17., vasárnap

Megtalálták

2010.10.15.-én eltűnt Fót Kossuth utcából Mia cica a család szeme fénye. Kis testű (2-3kg) cirmos cicánk.
Különös ismertető jele, hogy a farka végéből hiányzik egy 2 cm-es darab, és van egy pigment folt a talpán.
Mia egy állatkínzótól menekült hozzánk, de mára már annyira legyőzte félelmét, hogy nem fél senkitől, és nagyon barátságos.
Nagyon várjuk haza a családja, és a kutyabarátja is.


Dorka-kuvasz gazdit keres

2010. október 17., vasárnap

Kuvasz-szerű keverék másfél éves ivartalanított szuka
gazdája betegsége miatt sürgősen új szerető gazdit keres. Az alap
parancsszavakat ismeri, kedves, játékos, jó házőrző tulajdonságokkal
rendelkezik, a petárdáktól sem fél.

Érd: 06-30-996-2415


2010. október 17., vasárnap

Gazdit keres a képen látható elhagyatott kutyus. Erdélyi kopóhoz hasonlít, fiatal szuka. Horányban, a Dunakeszi kompnál tűnt fel egy ideje. Barátságos, de kicsit félős. Kell egy kis idő, amíg magához enged. A képek magukért beszélnek …

Akinek megesett a szíve rajta, jelentkezzen:
06-20-9766-883
ici-pici(kukac)gmx(pont)de


Gazdát kereső cica!

2010. október 17., vasárnap

Bodzi áprilisban született, 6 hónapos cicus. Tesóit mind elvitték már tőlünk, de neki nem sikerült gazdát találnunk.
Nagyon játékos, életrevaló cica, mindent megeszik és levadászik ami bogár.
Szeret dorombolni és a paplan alatt aludni!
Szerető családhoz szeretnénk adni, gyerek mellé is kiváló cica lenne.
Oltási könyvvel és egy kombinált oltással rendelkezik.
Gyönyörű mandulavágású szemeit anyjától örökölte, szoprán hangjával együtt.
Nagyon puha többnyire fehér tömött bundája van!
A cicus a 17. kerületből vihető el!

Elérhetőségeink:
Mobil: 06(30) 9253359
Mobil: 06(30)5262720
Otthoni: 06(1)2566695

Talált kiscica gazdát keres!

2010. október 16., szombat

Ő kiscicaságát a tizenhetedik kerületben találtam, körülbelül 2-3 hónapos lehet és fiú. Az elején elég rosszul volt, mert csontsovány volt és ment a hasa is. Azóta elvittük állatorvoshoz és az antibiotikum meg az étrendkiegészítők hatására szépen meggyógyult. Hátsó tappancsai is szőrösödnek már vissza.
Szerető gazdit keresünk neki, nálunk nem maradhat mert már sok cicánk van.
Gyönyörű sötétbarna szőre és zöld szemei vannak. Nagyon játékos, folyamatosan dorombol és szépen fejlődik!

Elérhetőségeink:
Mobil: 06(30)9253359
Mobil 2. : 06(30)5232720
Otthoni: 06(1)2566695

pécsi cica

2010. október 16., szombat

Pécsen, a Kereskedők Házánál találtuk ezt a 6-7 hónapos fiú cicát 2010.október 14-én. Piros nyakörve is van, várja a régi vagy új gazdiját.

Érdeklődni lehet az
annamarye(kukac)hotmail(pont)com címen.

S.O.S.! Be akarják záratni a budaörsi menhelyet!

2010. október 16., szombat

2009 telén Hamburger Tamástól Egyesületünk feljelentése miatt a rendőrség elkobozta a képen látható megkínzott lovat a Virág tanya közeléből. Az ügy jelenleg a budaörsi ügyészségen van vádemelésen állatkínzás bűncselekmény gyanújával. Ezért Hamburger Tamás ellenünk rágalom hadjáratot indított. Azt terjeszti a menhelyről, hogy kísérletekre küldjük ki Németországba a kutyákat, amelyekért sok pénzt kap a menhely. Mindez hazugság és nem fedi a valóságot. Feljelentette a menhelyet Hamburger Tamás mindenféle hatóságnál, melynek következtében fokozott ellenőrzéseket kapunk, ezért a kutyák létszámát két héten belül 80 db-ra kell redukálni. Hamburger Tamás kijelentette, hogy addig nem nyugszik, míg a menhelyet be nem záratja.

Kérünk minden állatszerető embert és állatvédő szervezetet, hogy akár ideiglenesen is segítsenek a kutyák megmentésében. 2001 óta minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több kutyát és macskát menthessünk meg. Évente több mint 800 kutyát adunk örökbe. A kistérségből, a gyepmesterek által befogott kutyák is a menhelyünkön landolnak. A menhely bezárása megpecsételné ezeknek az állatoknak a sorsát. A hatóságok rövid időn belül elrendelhetik a menhelyen élő kutyák elaltatását.

A Menhely Vezetősége

A menhely honlapja

SEGÍTENI AKARÓKNAK

2010. október 16., szombat

MINDENKINEK ÜZENEM!!!!!

a DEVECSERI ÖNKORMÁNYZATTÓL BEKEMÉNYÍTETT EGY NŐ, SZINTE LEFOGLALT TEGNAP REGGELRE MINDEN ADOMÁNYT, MINDENT, ÉS NEM AKARJA KIADNI, MIVEL NINCS TÉTELESEN SEM FELSOROLVA, ILL. AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁNAK TEKINTI. ÉN VOLTAM LENT KEDDEN, UTÓLAG FELÍROM ÉS KÜLDÖM MARIANNAK A PAPÍRT, TÉTELESEN FELSOROLVA AZ ITOLSÓ BUGYIIG MINDENT, NEM LEHET, HOGY AZ ÖNKORMÁNYZAT LENYÚLJON BÁRMIT IS. AKI MEGY, 2 PÉLDÁNYOS PAPÍRON, ÁTVÉTELI ELISMERVÉNY ELLENÉBEN SZÁLLÍTSON MINDENT, MERT AZ ÁLLATOK SÍNYLIK MEG!!!!!! KAJA EGYÉBKÉNT VAN, NAGY SEGÍTSÉG MÁR NEM KELL MOSTANÁBAN, GYÓGYSZEREK IS VANNAK, BESZÉLJETEK MARIANNAL, MIELŐTT MENTEK, MERT MÁR NEM TUDJA HOVÁ TENNI AZ ADOMÁNYOKAT, RÁADÁSUL AZ ÖNKORMÁNYZAT IS BASZAKODIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(EZT TEGNAP A TÁRSAMTÓL HALLOTTAM, AKI TEGNAP IS BESZÉLT MARIANNAL)

BARTÓK BOGI VAGYOK ÉS ENGEM IS HÍVHATTOK INFÓÉRT, CSAK EZT KÜLDJÉTEK KÖRBE!!!!

AMIT IGAZÁN ODA SZÁNTOK, AZT SZERINTEM MÁSHOGY KELL MEGOLDANI, PL. AZOKRA A TELEPEKRE ELVINNI, MEG MENHELYEKRE, AHOVÁ KERÜLTEK SÉRÜLT ÁLLATOK!

Noé videó-állatok az iszapkatasztrófa után

2010. október 13., szerda

Egyetlen napnyi esélyt sem kaptak a befogott kutyák Nyíregyházán

2010. október 13., szerda

Egyetlen napnyi esélyt sem kaptak a befogott kutyák Nyíregyházán

talált macska – sos gazdira vár

2010. október 13., szerda

Gazdára talált

Nemrég (hétfőn, 2010. október 11-én reggel) valószínűleg bedobtak a kertünkbe egy pici cicát. Kisgyermekeink találták meg. Mi most nem tudunk felnevelni egy ilyen pici cicát. Még szopni szeretne… sokszor… és nagyon hiányzik neki az anyukája, vagy legalábbis egy szeretetteljes családi környezet.
Nem szeretnénk ugyanúgy a sorsára hagyni, mint korábban valaki más…
Szeretnénk valakinek ajándékba adni!!!!!!!


Hajdúszoboszlói gyepin altatás várja Brúnót… :( – nagyon SOS!!!!!!

2010. október 13., szerda

Név: Brúnó
Kor: 4 év
Nem: kan
Fajta: keverék
Méret: nagy
Telepre kerülés helye, ideje: Kaba, 2010. 09.27.

Jellemzők: Nagyon rendes, szelíd kutya, viszont ha kaját lát, akkor a többiekkel agresszív. Házőrzőnek, családhoz nagyon beválna, már a megjelenése alapján is, igazán tekintélyt parancsoló.

Érdeklődni lehet: 30/223-25-95
Email : vgrt.gyepmester(kukac)gmail(pont)com


Venike elveszett

2010. október 13., szerda

Okt.-1-én pénteken, Veni kiskutyám. eltűnt FŰZFŐGYÁRTELEPRŐL , elvitte valaki , még nem jött haza, eddig mindig haza talált. Ha valaki tudja hol van, kérem értesítsen! Kék hám van rajta.

Tel: 70/232-70-91 Köszönöm!!

Három tojás

2010. október 13., szerda

Három gyönyörű, „klasszik” szürke cirmos cica keresi gazdáját. Sorsuk elég kalandos: befogadójuk sérülések árán befogta az anyukájukat a kölykökkel együtt (a sebészeten varrták össze a kezét), ezért ők már a fürdőszobában nőttek fel. Bár anyukájuk továbbra is igazi vadmacska, a kicsik kézhez szokott, kedves kiscicák, akik nagyon szeretnének gazdára lelni. Két kisfiú és egy kislány, olyan hasonlóak, mint három tojás.

Érdeklődni telefonon lehet, a
+36302182521-es telefonszámon.

velencei cicák

2010. október 13., szerda

Velencén, igen késői születésű kis cicák keresik gondos gazdijukat. Csak olyan helyre lehet vinni őket, ahol télen lakásban lehetnek, mert még nagyon fiatalok Ahol most vannak, nem egy megbízható hely, jó volna rajtuk segíteni…2 cirmos, 1 fekete, 1 teknőc csikos.

Tel +36 30 3803755

Eltűnt cica!

2010. október 11., hétfő

A képen látható cica 2010. október 8-án késő délután eltűnt a IX.Ker. Aszódi lakótelepről, közel a ferencvárosi vonatpályaudvarhoz.
Moné névre hallgat, erős vörös színű, kandúr cica. Nem barátkozó.

Kérem, ha valaki hallott róla valamit az eltűnése óta, vagy látta őt valamerre, akkor jelezze a következő telefonszámon:
061-378-2247 vagy
06-70-248-1663


Elveszett cica a XVII. kerület Kálnok utca környékéről!

2010. október 11., hétfő

2010.10.09. reggel fél6-6 körül láttuk utoljára hófehér házi cicánkat,aki a Niko névre hallgat. 2,5 éves,ivartalanított kandúr. Nem jellemző rá,hogy ilyen sokáig kimarad, ezért aggódunk érte. A nyomravezetőnek jutalmat ajánlunk! Aki tud róla valamit, kérem keressen meg a következő elérhetőségen:

70/340-75-04
nemeth.vera88(kukac)gmail(pont)com


Macskamentők alapítvány gondozásában gazdát kereső cicák

2010. október 10., vasárnap

2010. okt. 9 -én kerültek be.
Egy állatbarát kertjébe dobták be : mindannyian betegek.
Úgyhogy elsősorban orvosi ellátásra van szükségük.
Ha meggyógyultak: akkor oltás, illetve az anya ivartalanítása után elvihetők.
Az anya macska vad: így kertbe kinti tartásra vagy tanyára, lovardába egerésző macskának adjuk.

Virtuálisan örökbe fogadhatók: ” mama és a babák” névvel támogatható az orvosi ellátásuk és tartási költségeik.
Bankszámlaszám:
12012307-01195906-00100004 macskamentők alapítvány Raiffeisen bank

Telefon: 06705621032


DEVECSER…Mentett állatok adatbázisba kerülése!!!! Felhívás állatvédőknek és szervezeteknek!

2010. október 10., vasárnap

Készítenek egy adatbázist( Szilágyi Mariann és 4Mancs), amiben összegyűjtik az összes kimentett állat adatlapját. Így bárki, aki keresi az állatát, megtalálhatja annál a szervezetnél, aki magához vette!!!!

A cím, ahova be kellene küldeni a szervezeteknek a mentett állatok adatait, megtalálhatóságát:
eszterbarany(kukac)negy-mancs(pont)hu