Archívum: 2010. október

ELTŰNT BETEG YORKI KOMÁROMBAN!

2010. október 31., vasárnap

2010.10.30.-ÁN,SZOMBAT DÉLUTÁN ELVESZETT EGY KB 2 KILÓS IVAROS YORKI KAN KOMÁROMBAN A VASÚTÁLLOMÁS ÉS A RAKPART KÖZÖTT!!!!!

KÜLÖNÖS ISMERTETŐJEGYE,HOGY PIGMENTHIÁNYOS,VAGYIS AZ ORRA HEGYE ÉS A KARMAI BARNÁK!
ILLETVE AZ EGYIK MELLSŐ LÁBA EGY TÖRÉS MIATT FERDE!

A MEGTALÁLÓNAK MAGAS PÉNZJUTALOM!!!!

A KUTYUS LELKI BETEG,HÉTFŐN HALT MEG A GAZDÁJA,SZOMBAT DÉLUTÁNIG EGYEDÜL VOLT AZ ÜRES LAKÁSBAN!

Tel.:30/943-75-69
30/532-82-45
30/631-96-94

Halloween

2010. október 31., vasárnap

Kedves Mindenki! Nemrég értesítettek, hogy Halloweenre sok-sok fekete
cicát keresnek ÁLDOZATRA! Kérlek benneteket ismeretlennek senki sem
adjatok fekete macskát, mivel feláldozzák Halloween-re!! Sokan keresnek
mostanában kizárólag fekete cicákat.
Sajnos több ismerősöm megerősítette a fentieket.
Köszönettel: Szabó Erzsi

Cirmi

2010. október 31., vasárnap

Október 23-án találtunk a kertünkben egy cicát, akinek gazdát keresünk.
A cica emberhez szokott és láthatóan eddig gondozott körülmények között élt.

Amennyiben valaki ráismer elkóborolt cicájára, vagy egyébként magához venné e fehér-szürke foltos szép állatot, kérem jelentkezzen a következő telefonszámon:

06-20-424-55-56

Nagyon szomorú! Aki tud, segítsen!

2010. október 31., vasárnap

HAMAROSAN ÚJRA KUTYABEGYŰJTÉS LESZ NYÍREGYHÁZÁN, CSAK REMÉLHETJÜK, HOGY NEM TÖRTÉNIK MEG AZ, AMI A LEGUTÓBB BEFOGOTT 16 KIS SZERENCSÉTLENNEL, DE A GYEPMESTERIN LÉVŐ KUTYUSOK ÉLETÉRE – AKIK MÁR MOST IS NAGYON ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, SOVÁNYAN, RESZKETVE A HIDEG KENNELEKBEN ÉLNEK – MINDENKÉPPEN HATÁSSAL LESZ. VALAKIKNEK MEG KELL HALNIA…, HA ÖRÖKÖSFÖLDRŐL IS ÖSSZESZEDIK AZ ÁLLATOKAT…
HA CSAK 1-1 KUTYUS BEFOGADÁSÁVAL SEGÍTENÉNEK A MENHELYEK, MINDENKI MEGMENEKÜLHETNE.
TUDOM, HOGY NAGYON SOKAN VÁRNAK SEGÍTSÉGRE, DE ILÉN, INEZ, ŐK MÁR OLYAN RÉGÓTA KÉRIK, HOGY VALAKI KÖNYÖRÜLJÖN RAJTUK. KIS TESTÜK, LELKÜK, MÁR BELETÖRŐDÖTT A LÁTSZÓLAG MEGVÁLTOZTATHATATLANBA, DE BIZTOS, HOGY ENNEK ÍGY KELL LENNIE?

SEGÍTSETEK, KÉRÜNK TITEKET!
70-410-3505

Képek

Nyíregyházán elveszett egy félénk sziámi ivartalanított kandúr

2010. október 31., vasárnap

2010. október 25-én, hétfőn Nyíregyházán, a volt Damjanich Laktanya környékéről elveszett egy ápolt, fején, a végtagjain és a farkán sötétbarna, a teste többi táján világosbarna középszőrű, kékszemű ivartalanított sziámi kandúr, aki Vircsike névre hallgatna, ha nem lenne annyira félénk. Nagyon várjuk haza, mert már nem fiatal, (10 éves) és nagyon fázós. Különös ismertetőjele, hogy rengeteget nyávog.

telefonszám: 20/368-66-59

1 éves spániel

2010. október 31., vasárnap

A képen látható spániel ebecske gazdit keres.
Érdeklődni
mkrisztinaeva(kukac)gmail(pont)com címen tessenek!


ELVESZETT!

2010. október 31., vasárnap

ELVESZETT! A 11.kerületben gazdagréten a képen látható kb. most már 5 hónapos lánycica! Tegnapelőtt veszett el, gazdagrét közepén kb.! Az alábbi telefonszámon, kérem értesítsenek ha van valami hír róla!
06306010560 vagy a
krisszti(kukac)freemail(pont)hu-n!

Előre is köszönöm!

ELVESZETT KUTYUS!

2010. október 31., vasárnap

Keressük Gildát, aki szombaton (2010. október 23-án) a
Hegyeshalom-Nickelsdorf határátkelőnél veszet…t el. Épp az új
osztrák gazdihoz utazott, amikor meglógott a kocsiból. Kis-közepes
testű, félénk szuka. Bizalmatlan, kapkodós, de barátságos, közeledésre
megnyugszik és meg lehet fogni. Chipje van, még nem regisztrált:
968000005664678 ez a chipszám. Leendő gazdija 100 Eurot ajánlott fel a
nyomravezetőnek. Gilda valószínűleg a határ mentén mozog. Nevét a
menhelyen kapta, nem hallgat rá.

Tel.: 06 309 360 650
Köszönjük a segítségeteket!

Nyíregyháza Gyepmesteri telep november

2010. október 31., vasárnap

A kutyák egyre soványabbak, fáznak…. AKI TUD, KÉRJÜK VÁLLALJA BE IDEIGLENESEN A KUTYÁT!!!!
06704103505

A kutyáknak SOS Befogadó helyet keresünk!
06704103505
martonkarolina(kukac)gmail(pont)com

cikk

topic

MACSKAMENTŐK TANYÁKAT/LOVARDÁKAT KERESNEK MENTETT ELVADULT, ÖRÖKBEADHATATLAN IVARTALAN CICÁK SZÁMÁRA!

2010. október 31., vasárnap

Macskamentő magánemberekként hatalmas szükségünk lenne olyan helyekre, ahova a kóbor, befogás után ivartalanított elvadult, félősebb, tehát gazdára esélytelen cicákat el
tudjuk helyezni.

Egy lovarda, tanya az életre való esélyt jelentené ezeknek a cicáknak, tekintve, hogy
az utcán életveszélyben vannak (nagyon gyakoriak a mérgezések és egyéb irtási módok), örökbefogadó gazdájuk pedig nem lesz, így nem tudjuk őket megmenteni a biztos halál
elől.

Nem kéne számukra más, mint egy viszonylag nyugodt, nagyobb autó-forgalomtól és veszélyt jelentő kutyáktól/emberektől mentes hely, ahol van hova behúzódniuk, és ahol adott esetben etetve és valamilyen szinten felügyelve vannak.

Ami talán növelheti a befogadási kedvet: biztosan segítenének a rágcsálók elleni harcban.

A cicákat minden esetben ivartalanítva és füljelölve (= nemzetközileg elismert jele az ivartalanításnak) vinnénk el leendő lakhelyeikre.

Cica-életek megmenekülésének reményében nagyon várjuk lovardák, tanyák jelentkezését!

Érdeklődni:
06305177925 (Budapest)
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentő

MACSKAMENTŐK ÉLETMENTŐ TÁROLÓHELYISÉGET KERESNEK MENTETT CICÁK RÉSZÉRE!

2010. október 31., vasárnap

Macskamentő magánemberekként – menhely híjján – hatalmas szükségünk lenne egy olyan helyiségre, ahol kultúrált módon a mentett cicákat végleges elhelyezésig ideiglenesen tartani tudjuk.

Sajnos özönlenek a bajbajutott, életveszélyben lévő macskák hírei, és mi – leginkább a hely híjján – csak töredéküknek tudunk segíteni.

Olyan budapesti elhelyezési lehetőségre lenne szükségünk, ahol/vagy ami közelében lehetőleg van ablak, vízhasználati lehetőség, áram (de ezek sem életbevágóan fontosak), és ahol nem fenyeget embertársaink részéről incidens-veszély a macskázás miatt.

Ha esetleg valakinek van olyan erre a nemes célra alkalmas tárolóhelyisége, amit éppen nem használ, vagy nélkülözni tud és esetleg térítésmentesen rendelkezésre bocsátaná/vagy baráti áron kiadná, annak nagyon várjuk jelentkezését!
Köszönettel!

Érdeklődni:
06305177925 (Budapest)
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Bp.) Macskamentő

Gazdikereső mentett, nagyon kedves kislány cica

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett ivartalanított, oltott, chipes nagyon kedves kislány cica. Az emberekbe vetett hite az őt ért hányattatások ellenére is töretlen: nagyon barátságos, simulékony természetű, problémamentes. Kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható. Vágyik a saját gazdira, akiben nem kell többé csalódnia és akivel kölcsönösen nagyon szerethetik egymást.Bent van tartva, szobatiszta. Várja méltó gazdiját!


Gazdikereső mentett, tündéri kiskandúr

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 10 hetes, gyönyörű (különleges zöld szemű) és nagyon kedves, tesójával együtt az utcáról mentett kiskandúr. Az elmondások alapján mamájuk kóbor cica volt, akit megmérgeztek, így ők magukra maradtak – így kerültek a gondozásunkba. Nagyon tündéri baba, bent van tartva, szobatiszta, játékos, más cica mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve adjuk örökbe leendő szerető gazdijának. Időpontegyeztetés után megtekinthető. Nagyon várja sorsa jobbra fordulását!


Gazdikereső mentett, 15 éves tüneményes vak cica

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Sacika, a képen látható sintértelepről mentett nagyon hányatott sorsú, 15 éves (ivartalanított), oltott, parazitamentesített, csodaszép, egészséges, kedves VAK lány cica.
Nagyon szomorú a története: gazdája meghalt, a rokonoknak pedig nem kellett, leadták hát a sintértelepre, ahol altatás várt volna rá. Szeme állítólag fejlődési rendellenesség miatt hiányzik; orvos látta, nem kell vele semmit csinálni. Vakságától eltekintve korát meghazudtolóan remek állapotban van, gyönyörű fényes a szőre, és egészséges (valaki nagyon jól tarthatta, szerethette…) A hendikepje ellenére prímán feltalálja magát, megtalálja az almot, edényt, boldogan tudja élni megszokott kis életét. Ami már-már hihetetlen: a bizalma, töretlen hite. Kivételesen ember-centrikus cica, állandóan jön, bújik, belesimul az ember tenyerébe, és egészen kifordul – így vakartatja magát. Neki egy a lényeg: hogy az ember érintse, az ember közelében lehessen. Igy teljes a boldogsága, a mennyekben érzi magát.
Nagyon vár szerető, leendő gazdijára, megmentőjére, akiben nem csalódhat, és aki hátralevő életében sok boldogságot adna neki – ennek a szomorú sorsú, mégis bizakodó, és nagyon hálás, rengeteg szeretet adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgynek.


Szomorú sorsú cica vár szerető gazdijára!

2010. október 31., vasárnap

Gazdára talált

Ancsikát az utcáról mentettük, ahova az őt etető emberek elmondása szerint azért került, mert gazdája meghalt, a rokonok pedig így oldották meg a macska elhelyezési kérdését…Szerencsére még épp időben érkezett a segítség, így ez a kedves és nem mellesleg gyönyörű cica megmenekülhetett.
Ancsika idősebb, nyugodt, problémamentes, szobatiszta, más macska mellé is befogadható drágaság. A kezdeti ijedtsége elillant, most már biztonságban érzi magát, és egy bújós, dorombolós tündér…
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve fogadható örökbe ez a nagyon szomorú sorsú, sok szeretetet kapni és adni tudó, jobb sorsra érdemes cicahölgy! Idősebb, nyugodtabb életvitelű embernek is remek társa lenne.