Archívum: 2010. szeptember 17.

Gazdikereső cica

2010. szeptember 17., péntek

Gazdára talált

Gondos gazdát keres egy 1-2 év körüli lány cica. Rendkívül kedves, barátságos. A kutyákat egyenesen imádja, szinte magáról is azt gondolja, hogy kutya. Más macskákkal is elvan, de az ételét nagyon védi, mert olyan helyről lett kimentve, ahol majdnem éhen halt. Mivel nagyon bizalmas a kutyákkal, ezért lakásban kéne tartani, mert ha idegen kertbe betéved, nem menekül el a kutya elől.


Fekete kiscica

2010. szeptember 17., péntek

3 hónap körüli lány kismacska szerető gazdit keres. Tegnap találtuk a Duna-parton kirakva. Az embereket nagyon szereti, de más macskákat egyáltalán nem. Szobatiszta, teljesen egészséges. Pici sziámi is van benne.
Teljesen fekete.
A Szentendrei-szigeten, Horányban él ideiglenes befogadónál (nálam).

Érd: 06-20-9766-883.


Örökbefogadó nap Óbudán, okt. 2.

2010. szeptember 17., péntek

2010. október 2-án újabb örökbefogadó nap lesz Óbudán, a Máltai Szeretetszolgálat Kerék utcai játszóterén.
Szervező: Önkéntes, független állatvédők, -mentők csapata
Fővédnök: Máltai Szeretetszolgálat
Társszervező: Budapesti Állatmentők
Meghívott szervezetek: Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület, Pro Canibus Alapítvány

Segítők jelentkezését várjuk!

Érdeklődni: ellancs(kukac)gmail(pont)com,
20/9784-345

Elveszett cica

2010. szeptember 17., péntek

Múlt hét kedden (7-én) a 14. ker Nagy Lajos kir. útja-Szugló u. sarkán levő házból eltűnt a 2 éves ivartalanított cicám. Szürke-fehér cirmos (a hasa fehér) Mici névre hallgat. Azóta kiplakátoztam a környéket, de sajnos a múlt heti eső a legtöbbet elmosta.

Kérlek ha valamit tudtok róla, jutalom ellenében értesítsetek a köv.e-mail címen:
onlygeorg(kukac)freemail(pont)hu vagy a
köv. tel. számon: 06709311092

GAZDIKERESŐ CICA

2010. szeptember 17., péntek

Gazdára talált!

Kedves Cicakeresők!
Egy 2 és fél hónapos trikolór színű kiscica szerető otthont és gondos gazdit keres. Neme nőstény. Játékos, de emellett egy igazi lustaság.
Nyugodt természetű, elmélkedős cica lesz majd, ha felnő. Bundája mintázata fekete, fehér, és vörös színekből áll, szőre csillogó, bajusza-szemöldöke fehér. Az orra környékén pici fekete foltok vannak.
Szép, olyan igazi cicalányos szeme van. Parazitamentesített, de oltásokat még nem kapott. Most lakásban lakik Budapesten a 21.
Kerületben (Csepel), de kertes házban cseperedett, szóval a kint-lét sem idegen számára. Teljesen szobatiszta, és a kajáját sem túrja szé.t 🙂
Előzetes egyeztetés szerint szinte bármikor ingyen elvihető.
További képeket szívesen küldök róla.


Kicsi Palkó gazdit keres!

2010. szeptember 17., péntek

Palkó körülbelül 6 hetes kandúrka. Egy XVI. kerületi katonai telep mellett találtuk éjszaka kihűlt állapotban. Reggelre magához tért, mintha mi sem történt volna, azóta hangoskodik, eszik-iszik, alszik, játszik. Egészséges, talpra esett és túlélő cica, kedves és jól alkalmazkodik más cicákhoz, kutyához. Egyedül eszik és alomra szokott gyorsan. Már csak a gazdira vár, aki az igazi az ő számára. Oltási programját elkezdte, ivartalanítási kötelezettséggel örökbe fogadható.

Érdeklődni Palkóról a +36 30 853 9063-as telefonon lehet.