Archívum: 2010. szeptember 06.

Gazdit kereső kiscicák

2010. szeptember 06., hétfő

Gazdit keres 4 „db” mentett, május 4-i születésű kismacsek. 2 kandúrka (a vörös és a tiszta fekete) és két lányka (fekete-fehér és trikolór). Eleven, érdeklődő nagyon játékos kis doromboló gépek. Jelenleg lakásban élnek, de kinti-, benti- cicának egyaránt ajánlom Őket. Ha egy mód van rá szeretném ha párban kerülnének új helyükre mivel nagyon ragaszkodnak egymáshoz és talán így könnyebben megbirkóznak az újabb környezetváltozással, de természetesen külön-külön is elvihetők.
Szobatiszták, bolhátlanítva, féreghajtva lettek.
Felelősségteljes gazdik jelentkezését várják akik oltatják, és/de legfőképp ivartalanítják Őket amihez ha szükséges anyagilag is hozzájárulok. A cicák a Pest megyei Sződön élnek.

Érdeklődni: 70/943-78-04
További képek: http://gallery.site.hu/u/afonya95/negy_teso

Kiscicák várják gazdáikat

2010. szeptember 06., hétfő

Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:

Telefonszám: 06-70-241-1397 ( mobil esélyesebb de azért a házit is megadom)
06-52-951-404
E-mail: zsuzsi_cz(kukac)citromail(pont)hu

Gyönyörű mintázatú kidobott cica gazdit keres

2010. szeptember 06., hétfő

Gazdára talált

Lakásból kidobott gyönyörű mintázatú cica gazdit keres! A cica a XIII. kerületben, a Lehel tér környékén van és abból a házból, ahonnan kidobták, eteti az egyik lakó. Albérlő elköltözött, a macskát meg szélnek eresztette. Nagyon látszik rajta, mennyire gazdihoz szeretne tartozni, kissé
elveszett a szabadban, de érthető… is, hiszen eddig lakáscica volt.
Nőstény, kb. 2-3 éves lehet, nem tudni, hogy ivartalanítva van-e.

Ha mégis kellene ivartalanítani, abban tudunk segíteni.

Az okt. 2-i óbudai örökbefogadó napunkra én kiviszem, aki érdeklődne utána, ott személyesen is megnézheti!

Gazdikereső fiatal, csupaszív kislány cica!

2010. szeptember 06., hétfő

Gazdára talált

Lovardából mentettem a képen látható fiatal (1 év alatti), nagyon különleges mintázatú kislány cicát. Amikor meglátott, odarohant hozzám, és azt se tudta, hogyan tegye-vegye magát örömében. Hihetetlen nyugalommal tűrte a „becsomagolást” és a hazautat, pedig soha ilyesmit nem láthatott még életében – feltétel nélkül bízik az emberben. Problémamentes, nagyon hálás, embercentrikus bűbáj, akinek elég annyi a teljes boldogsághoz, ha hozzá szólnak, megsimogatják – ekkor hanyatt vágja magát, és dorombolva ölelget. Szobatiszta, bent van tartva, más cica, kutya, kisgyerek mellé is befogadható. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja méltó gazdiját ez a nagyon kedves, jobb


Gazdikereső tündéri, gazdi-függő gyerek kiskandúr!

2010. szeptember 06., hétfő

FIP-ben meghalt

Szerető gazdit keres Pepi, a képen látható utcáról mentett, kb. 12 hetes, gyönyörűséges és tüneményes kiskandúr!.
Tündéri baba, az első pillanattól kezdve bújik, dorombol. Nagyon alkalmazkodó, problémamentes, játékos, szobatiszta kiskandúr, akinek legfőbb vágya, hogy a gazdi ölében ülhessen, őt mindenhova követhesse! Kisgyerek, más cica, kutya mellé is nyugodtan befogadható. Parazitamentesítve, 2x oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe.
Várja szerető, méltó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes drága kincs!