Archívum: 2010. augusztus 01.

Elveszett!

2010. augusztus 01., vasárnap

A XVII. KERÜLETBŐL TÜNT EL, A MADÁRTELEPRŐL!
07.27-én eltűnt a képen látható cica. Ismertetőjelei: sárga nyakörv volt a nyakában, fajtája keverék, de hosszú szőre van, főleg a farkán, ivartalanított. Szőre színe: világos vörös. Szeme színe: sárga. Marci névre hallgat. Nagyon barátságos.

Kérem, aki látta, vagy tud róla valamit, legyen szíves az alábbi telefonszámon értesíteni:
0620-965-00-45.

Nagyon várjuk haza a cicát.


Raszti

2010. augusztus 01., vasárnap

Ezúton szeretnek segítséget kerni!
Már két hónapja keresem a cicámat. Két éves kandúr, nincs kiherélve. Félperzsa, vörös és krémszínű tigrismintás, hosszú szőrű, sárga szemű. Jelenleg a két oldalán le van nyírva a szőre , mert tele tapadt szúrókával. Így nem volt más megoldás.
Kérem segítsenek megtalálni.
Szlovákiában lakom Rimaszombatban. Voltam jósnál és azt mondta, hogy a lakhelyünktől kb 50 km – re van délre. Így Magyarországon lehet Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó, Gyöngyös, Hatvan és Jászberény környékén.
Bárhol van elmegyek érte.

Rimaszombat, Szlovákia
tel: 0915 / 345 020
mail : betka.haluskova(kukac)centrum(pont)sk


Kunkori cica

2010. augusztus 01., vasárnap

Állat faja, fajtája, neve:
Kora: 3 éves.
Neme: Ivartalanított kandúr
E-mail: segits.a.cican(kukac)gmail(pont)com
Jellemzés: Nagyon szeretnénk ennek a felnőtt, ivartalanított cicának gazdit találni !
-Bérházba és kertes házba is jól élhetne.
-Mindent megeszik.
Különlegessége a kunkori farkincája !


PATRIK cica

2010. augusztus 01., vasárnap

Állat faja, fajtája, : házi cica
Kora: 3 éves.
Neme: Ivartalanított kandúr
E-mail: segits.a.cican(kukac)gmail(pont)com
Jellemzés: Sokat szenvedett, többször visszahozták.
Csak olyan vigye magával aki komolyan gondolja a cicatartást.
Kedves barátságos természetű, ivartalanított kandúrka, kb. 2-3 éves lehet, állatorvos által ellenőrzött.


PUSZI cica

2010. augusztus 01., vasárnap

Állat faja, fajtája, : házi cica
Kora: 2 éves.
Neme: Ivartalanított lány
E-mail: segits.a.cican(kukac)gmail(pont)com
Jellemzés: Szeretnénk ennek a kiscicának gazdit találni !
Aranyos, dorombolós, ivartalanított, beoltott lány cica.


Gombási úti kutyi és cic SOS

2010. augusztus 01., vasárnap

„Gazdáit” kb 3 hete lakoltatták ki a házból ennek a kb 1 éves, kedves, játékos kutyusnak. Neki, illetve a szintén fiatal, gyönyörű dorombolós cicalánynak már nem volt hely az új otthonban.Ők azóta hűségesen őrzik a „házat”.
A legnagyobb baj az, hogy az épületet hamarosan ledózerolják, mert utat építenek a helyén. Ezért mindkettőnek s.o.s. befogadóra, vagy inkább szerető gazdira lenne szüksége.
Mindenkivel barátságosak, IMÁDJÁK egymást.
Holnap beoltatjuk, parazitamentesítjük mindkettőt. Egyenlőre etetjük, itatjuk is, de nem tudjuk, meddig áll még a házuk, és félő, hogy esetleg az országútra is kimennek, ami néhány méterre van tőlük.

Telefon: 70 585 2660 /Vác/

További képek és videók

Brútusz

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdit keres Brútusz. 1,5 év körüli belgajuhász-leonbergi keverék. Félhosszú szőrű. Oltott, ivartalanított kan. Pórázon kiválóan sétál. Szukákkal nagyon barátságos. MACSKABARÁT! Tapasztalt gazdára van szüksége, aki ért nagy kutyákhoz. Gyerekekhez nagyon barátságos. Nem ugatós, nem házőrzőnek való. Kb. 30 kg. Nagyon okos, de még némi nevelés ráfér. Most ideiglenes befogadónál van, aki már nem akarja tartani, ezért mihamarabb szeretné odaadni jó helyre. Horányban, a Szentendrei-szigeten él.

Érd: 06-30-415-9034.


Elveszett!

2010. augusztus 01., vasárnap

2010. július 24.-én eltűnt Sződről, a Dózsa György útról a képen látható 7 éves szürke, hosszúszőrű, ivartalanított kandúr cicánk!
Imre névre hallgat ,nagyon jámbor, kezes és játékos. Nagyon várjuk őt haza!!!
Kérem, hogy aki látta, vagy valamit tud róla értesítsen az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 06/20-982-9845 vagy 06/27-388-967
e-mail: doncika9209(kukac)gmail(pont)com


Stella gazdit keres!

2010. augusztus 01., vasárnap

Családi okok miatt új gazdit keresek szeretett cicámnak. 2 éves,ivartalanított kandúr. Lakásban tartott, teljesen szobatiszta. Hám, póráz, cica WC, cica bútor is van, természetesen ingyen.
Szeretném őt jó helyen tudni és mindenképpen olyan gazdit keresek, aki hatalmas szeretettel viseli gondját.

Érd.:
Tel.: 30/303 88 57
e-mail: poradam88(kukac)gmail(pont)com

Gazdikereső mentett, 8 hetes tündéri tesók (2 fiú(cirmos és fekete), 2 lány (cirmos-fehér, cirmos)

2010. augusztus 01., vasárnap

Szerető gazdit keresnek a képen látható mentett, tündéri dorombológép, kb. 8-10 hetes tesókák együtt és külön-külön is (fekete kisfiú, cirmos-fehér kislány, cirmos fiú (elől), cirmos lány (hátul). Chipezve, ivartalanítva várják örökbefogadó gondos gazdijukat! Nagyon ember-centrikusak, játékosak, problémamentesek, bent vannak tartva, szobatiszták. Kutyával, macskával, kisgyerekkel is gond nélkül összeszoknának. Nagyon várják gazdijukat ezek a jobb sorsra érdemes drága babák! Budapestre való felhozataluk megoldható.

Gazdikereső mentett, tündéri vörös kandúr gyerek

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Erik, a viking! Sintértelepről altatás elől mentettük 2 tesójával együtt Eriket, ezt a nagyon szép és helyes kb. 8 hetes kiskandúrt. Ivartalanítva, chipezve keres gazdit, bent van tartva, szobatiszta, kutya-macska-kisgyerek mellé is befogadható drágaság. Előélete „jóvoltából” még picit félénk, de ez hipp-hopp elmúlik, amint egy szerető gazdinál biztonságban érzi magát. Hihetetlen nagy játékgép, amit a képek is tanúsítanak. Valakinek nagyon sok örömet fog okozni ez a baba!

Gazdikereső mentett, tündéri cirmos kislány baba

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről, altatás elől mentett kb. 8-10 hetes kicsi lány! Hányatott előélete ellenére is egy tündér bűbáj virágszál, mennydörgésszerűen dorombol, bújik, ölelget, nagyon hálás a megmentésért és törődésért! Szobatiszta, problémamentes, mác cica mellé is befogadható drágaság. Chipezve, ivartalanítva, parazitamentesítve adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes kicsi lány! (Ugyanilyen kandúr tesója is gazdira vár még, együtt is befogadhatók!)


Gazdikereső mentett, tündéri kandúr baba

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható sintértelepről, altatás elől mentett kb. 8-10 hetes kiskandúr! Hányatott előélete ellenére egy tündér bűbáj virágszál, mennydörgésszerűen dorombol, bújik, ölelget, nagyon hálás a megmentésért és törődésért. Szobatiszta, problémamentes, más cica mellé is befogadható drágaság. Chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes kincs! (Ugyanilyen kislány tesója is gazdira vár még és együtt is befogadhatók!)


Gazdikereső mentett, gyönyörű, hatalmas ezüst kandúr cica

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres Berci, a képen látható mentett, gyönyörű és hatalmas, fiatal, ezüst kandúr cica!
Előélete nem ismeretes, az utcán találtuk, de valószínűleg egykor gazdás cica lehetett. Sok mindenen mehetett keresztül, amire utal kezdeti félénksége. Az őt ért hányattatások ellenére mégis bízik az emberben: bújik, dorombol, égnek álló farkincával dörgölőzik, de türelemre van szüksége. Amint szerető gazdija odaadó gondoskodását megérzi, elillan majd a még megmaradt félénkség is, és remek, hűséges, nagyon hálás cicája lesz valakinek! Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve adjuk örökbe. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség!

Gazdikereső mentett, fiatal, tündéri és gyönyörű kislány cica!

2010. augusztus 01., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett, ivartalanított, chipes, fiatal, tüneményes kislány cica! Lakásban van tartva, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, hányatott előélete ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; dorombol, bújik, hálás minden jó szóért – tudatában van annak, hogy megmentették, és ő nagyon jó cica, nagyon szeretne mindenben megfelelni.Várja szerető befogadó gazdiját ez a bűbáj cicahölgy!