Archívum: 2010. június 20.

7 agárdi kiscica + mamacica gazdit keres – Nagyon sürgős!!!!!!

2010. június 20., vasárnap

Egy hölgy kér segítséget Agárdon (Fejér megye) cica ügyben.
Van 3-4 cicája, akiket már ivartalanított és etet, de ez a fekete cica mama valahogyan odakerült, s két hete csütörtökön odaellett. Ahogy a fotón látható, védett helyen tartja őket a kandúrok miatt is. Ahhoz képest, hogy két hetesek, szépen fejlettek, s kimondottan szépek! A cica mama napi 5-6-szor kér és kap enni. Nem is csoda, 7 kölyökkel! S csoda, hogy élnek, s olyan szépek! A hölgy elmondása szerint valakinél korábban a fekete cica mama bejárhatott a házba, mert mindig be akar menni, de van egy cicájuk bent, aki miatt nem mehet be, s hát a férje sem engedné, hogy mindegyik macsek bemenjen. A többi cicák mellett nem tudja vállalni a mamát és a 7 picit. Az nagyon sok lenne mindenhogyan.

Négy fekete cicus van, két érdekes szép szürke és egy szürkés (talán szürkés fehér lesz majd). A nemüket még nem tudtuk mindegyiknek megállapítani, talán kb. 2 hét múlva … .
Most 15 naposak. Kb. 3-4 hét múlva elvihetők már. A hölgy a szoptatás idejéig még ott tudja őket tartani. Majd az ivartalanítás költségeibe azt mondta, hogy besegítene, s ha kell, akkor a gazdihoz juttatásnál a fuvarban is segít.

Léderné
06 20 510 5650
(kicsit furán, akcentussal beszél magyarul)

andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com




GESZTENYE

2010. június 20., vasárnap

van nálam egy fekete kiskutya, inkább közepes, rövid szőrű, jópofa
dabas-sáribol mentették
fél évig csövezett egy kocsmánál
most hogy a kocsma bezárt már enni sem tud
a héten hozták , itt lehetne amíg nem lesz gazdája de nem szereti a macskákat és nekem 3 van ,amiből egy sulyos beteg
nem bántja őket csak nem engedi a macskabejáron bejönni őket
S.O.S !
a kutyus kulturált
szófogadó
imád játszani
nem szökik
nem ugat, amikor igen elég rászólni és abbahagyja
az unokám elvolt vele, játszottak
bár egyedül nem hagytam őket, nem jelezte hogy a gyerekeket nem szereti
nem bántotta a kerti nyulakat sem
sajnos cicaprobléma van !
egyébként még ami fontos,nem rombol sem a kertben sem a házban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm

tigris(kukac)barcsay(pont)com

Kutyus bajban van SOS segítség kérése

2010. június 20., vasárnap

A segítségedet szeretném kérni egy kis kutya sürgős elhelyezésében!
A kutyus a következő traumákon esett át ! Ő egy utcáról befogadott, és azóta ivartalanított kutyuska! Nagyon kedves és barátságos.Ahol él egy társát kellett elaltatni mert beteg volt.Mivel lakásban tartott, utána vele voltak e gyerekek, és valahogy ezt átvészelte volna, ha nem kerültek volna el a gyerekek is, és most ő teljesen egyedül magára maradt a lakásban! Nagyon rosszul érzi magát, és fájdalmában rongál most! ! A szívem szakad meg érte, mert ha haza jön a gazdi, semmi probléma vele! Nem bírja a magányt szegény! Egy olyan kis kutyus akinek olyan gazdi kéne aki nem kénytelen magára hagyni kora reggeltől késő estig, mert ez a kutyuska ezt nem tudja feldolgozni hogy magára hagyták! A gazdi kénytelen most sokat dolgozni, és bár fájó szívvel fordult hozzánk, kérve hogy keressünk neki sürgősen egy olyan gazdit akinek nem kell magára hagynia egész nap! Gyerekes család ilyesmi! Nagyok ki van készülve emiatt ,és most az anyagi helyzete sem engedi meg neki, hogy valami állati nyugtatót adjon neki! Mert kérdezte az orvostól hogy mit lehetne tenni érte!Amikor itthon van, minden probléma meg szűnik, mert nagyon vágyik ez a kiskutya arra hogy ne hagyják magára! Most úgy érzi cserben hagyták mert mindenki eltűnt az életéből, és egyedül van reggeltől estig!
Kérlek szépen , segítsél az elhelyezésében a továbbküldésében hogy minél hamarabb megszabaduljon a szenvedéstől! ,Hátha lesz olyan gazdi jelölt akinek pont ilyen ragaszkodó kutyuska kell! Be oltott ivartalanított, és egészséges kutyuska!

Tel.sz.: 06-20 / 961 6508
Tököli lakos

Cica nyugdíjas éveire gazdit keres

2010. június 20., vasárnap

Mazsika cicámnak szeretnék nyugdíjas éveire egy nyugodt zugot találni. Tavaly örökbe fogadták, egy öreg néni egyetlen társa volt az idősek otthonában. Nagyon szerette a nénit, mert egyedüli cica volt, ám a néni tavasszal meghalt.

Nem is ez a baj, hanem az, hogy most már sokan vagyunk és Mazsika utálja a többi cicát, világ életében egyedüli cica szeretett volna lenni. Ivartalanítva van, szép a mintája, ha egyedül van, akkor kedves, bújós cica, keveset eszik, ölben ülős, ágyban alvós, nagyon vágyik a nyugalomra. Egy ilyen otthont keresek neki: nyugodt zug, pár finom falat, simizés.

Aki szeretni tudna egy már nem túl fiatal, de fitt cicát az kérem jelentkezzen a
20/545-33-23-as számon vagy írjon a
cicaimado(kukac)citromail(pont)hu címre.