Archívum: 2010. május

Gazdikereső tündéri, fehér kislány cica

2010. május 30., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható Agárdról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes, fehér, felemás szemű kislány.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember. Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes helyes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható.


Gazdikereső tündéri, mentett ezüst kiskandúr

2010. május 30., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható utcáról, tesójával együtt mentett kb. 8 hetes, gyönyörű ezüst színű, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes kiskandúr.
Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbe fogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és bújik dorombolva, ha ránéz az ember Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba! Tesójával együtt is örökbe fogadható.


Gazdikereső tündéri, mentett kiskandúr

2010. május 30., vasárnap

Gazdára talált

Szerető gazdát keres a képen látható utcáról mentett kb. 8 hetes, oltott, chipes, parazitamentesített, (ivartalanítást is intézem), tüneményes kiskandúr. Bent van tartva, szobatiszta, kutya/macska/gyerek mellé is örökbefogadható drágaság, aki már attól olvadozik, és pörög körbe dorombolva, bújva, ha csak ránéz az ember. Méltó, szerető gazdáját várja ez a jobb sorsra érdemes tüneményes baba!


Gazdikereső fiatal, gyönyörű, kedves kandúr

2010. május 30., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keres a képen látható utcáról mentett fiatal, gyönyörű cirmos, zöld szemű, ivartalanított, oltott, chipes kandúr cica.
Bent van tartva, szobatiszta, nem problémás, nagyon hálás, bújós, ember-centrikus tünemény.
Várja jobb sorsát, szerető leendő gazdáját ez a nagyon szép és kedves, jobb sorsra érdemes cica.


Idős, helyes cica vár megmentőjére!

2010. május 30., vasárnap

Gazdára talált

Egy egykori örökbefogadónk szólt, hogy lakik egy idős, magára maradt cica az épületükben, akinek szintén idős gazdái elfekvőbe kerültek. A rokonság hellyel-közzel, pár naponta-hetente elment hozzá és elé vetett valamit – az is száraz táp volt, amit fogak híján szerencsétlen megrágni se tudott. Így került hozzánk a tizenpár éves, sovány, megtört, szomorú – valószínűleg ivartalanított – kislány cica. Napokig csak feküdt a boxban, amiben hoztuk, semmire nem reagálva, apatikusan, majd végre elkezdett enni, és ami a legnagyobb öröm volt számunkra: halkan, de határozottan érezhetően dorombolni. Öreg, gyenge, fogatlan, valószínűleg rossz a látása, hallása, szaglása, de ő még élni szeretne, valakinek a cicája lenni. Mi pedig szeretnénk Neki megmutatni, hogy még lehet boldog cica!
Most rehabilitáljuk, erősítjük, tehát egyelőre csak olyan gazda jelentkezését várjuk, aki így, ebben az állapotában is hajlandó befogadni Őt és megfelelően gondját viselni, nagyon szeretni.
Lehet, hogy 1-2 hónapja van hátra, az is lehet, hogy 1-2 éve, de ha visszakapja a hitét és érzi, hogy fontos valakinek, egészen biztos, hogy nagyon boldog és elmondhatatlanul hálás cica lesz belőle. Rémültsége és csalódottsága ellenére már a legkisebb törődésért nagyon hálás.
Megmentőjére vár ez a nagyon helyes, szomorú cica.

Elveszett cica

2010. május 30., vasárnap

Sajnos nem találták meg

“Tisztelt Állatbarátok!
Köszönettel vettük az Önök segítségét is, de sajnos nem találta meg senki a cicát. Sokan keresték, kerestük … 4 éven át volt beteg, hősiesen tűrt mindenféle kezelést. Az utolsó napokban feltűnően jól érezte magát, reggeli után “lelépett” és estig nem tért haza. Azelőtt soha nem csinált ilyet. Azt mondják, elment meghalni. Az orvosai is azt mondták, hős volt.
Mindig szeretettel és tisztelettel emlékszünk rá.”

————————————————–

Segítséget kérünk:
2010. május 27-én, csütörtökön reggel veszett el szürkés-vörös cirmos cicánk Jászszentandráson a Váci Mihály útról. Panni névre hallgat. 13 éves, vékony testalkatú. Beteg, 10 naponként orvosi kezelésre szorul, anélkül elpusztul.

Kiscicák

2010. május 30., vasárnap

7 kiscicának keresünk szerető gazdit és otthont, mert a 2 mamacicáról azután derült ki, hogy terhesek,miután örökbe fogadtuk őket. A cicák megkapják első oltásaikat, mire 8-9 hetesek lesznek, már szobatiszták és nagyon aranyosak, bújósak, ragaszkodóak. Jelenleg 5 illetve 6 hetesek, van köztük vegyesen fiú és lány, cirmos és fehér-cirmos. Sajnos nincs anyagi keretünk, hogy megtartsunk ennyi kiscicát, viszont állatmenhelyre sem szeretnénk őket adni. Kérem azon kedves emberek jelentkezését, akik szívében és otthonában van hely eme szeretetre méltó édes kis szőrcsomóknak.

A cicák ingyen elvihetők, Budapestről, a 17. kerületből.

Elérhetőségeink:
0036-30-428-89-34 illetve
0036-30-526-27-20.

Előre is köszönjük!Metró alagútban elveszett fekete-fehér cica!

2010. május 30., vasárnap

2010. 05. 28. – A “metrós” cicáról jobb hírek érkeztek:

25.-én éjjel a metróalagútban dolgozó villanyszerelők megtalálták és etetés, itatás után kirakták a Forgách utcai megálló templom felőli oldalán az utcára. Még látták elszaladni. Sajnos, ők nem tudtak arról, hogy keressük a cicát, így csak másnap jelentkeztek, mikor egyikük észrevette a gazdi által kitett papírkákat a környéken. Így csak 1 nappal később tudtuk meg, hogy kiszabadult a felszínre.
Természetesen nagyon köszönjük, ezeknek az embereknek a segítséget.

Így most egyik szemünk sír, másik nevet. Most már biztosan tudjuk, hogy túlélte az alagúti kalandot, de kérdés, hogy merre és meddig futott ezután. Tegnap folyamatosan az utcán kerestük felváltva, este fél 11-kor hagytuk abba a kutatást. Beszéltünk járókelőkkel, macskaetetőkkel, kutyasétáltatókkal, a környéken lakókkal, biztonsági őrökkel, üres telkeket néztünk át és közben láttunk jó pár hányatott sorsú őrkutyust és sok kóborcicát.

Ma folytatjuk a keresést és újabb cédulákat teszünk ki, hátha…

Drukkoljatok!
————————————————-
Megjegyzés a metróalagútba beszaladt cicához:

A cica szállítódobozból ugrott ki, igaz kölcsönből, mivel most fogadta be az utcáról a lány és még nem volt felszerelkezve semmivel. Az orvoshoz azért vitte, mert szerette volna beoltatni, féregteleníteni és ivartalanítani, mivel kandúrról volt szó. A lány egyetemista, szóval azért nem dúskál a jóban, csak éppen beleszeretett a pár hete utcán kóborló cicába. A cicát vagy kirakta valaki vagy elkódorgott valahonnan, mert nagyon szelíd volt és minden ember után nyávogva szaladt. Mi etetgettük, mint a többi kóborkát, de nagyon örültünk, amikor a lány úgy döntött, hogy befogadja.
Eléggé megviselte a dolog őt is, meg azt Nénit is, aki segített neki az orvoshoz szállítani és természetesen minket is a cica elvesztése. Azóta is járjuk a környéket, érdeklődünk az állomásokon és cédulákat raktunk ki mindenfele.

Mi még bízunk, ezért kérjük, ha valaki Budapesten a XIII. kerületi Forgách utca, Gyöngyösi út, Rákos patak környékén etet (vagy gyakorlatilag bárhol a 3-as metró vonalán) és feltűnik egy szokatlan hosszú lábú fekete-fehér kandúrka, akár éjjel is értesítsen minket, a már leírt mobilszámokon vagy a következő vezetékes számon: +36-1-349-9702 (délelőtt és este)

Előre is köszönjük minden cicabarát segítségét!

(2010. 05. 27.)

Eredeti segélykérés:
Keresek egy fekete-fehér színű kandúrkát!

Orvoshoz szállítás közben, 2010. május 21.-én 17 óra körül cicám kiugrott az M3 metró Árpád-hídi megállójában és leszaladt az alagútba. Utoljára a Forgách utcai megálló felé a fal mellett szaladva látták. Nagyon bízom abban, hogy a zaj és a nagy ijedtség ellenére sikerült kijutnia a metróalagútból.

A cicát nemrég fogadtam örökbe (2-3 hete bolyongott már a XIII. kerület Révész u. – Visegrádi u. – Véső u. – Váci út által határolt szakaszon). Valószínűleg előtte is gazdinál élt, mert rendkívül barátságos az emberekkel, főleg gyerekekkel, hangosan nyávogva szalad utánuk, törleszkedik, hagyja magát simogatni. A kutya sem ismeretlen számára, mert ugyan kicsit hátát púpozva, de barátkozott a környéken lakó kutyákkal. A macskákkal egyáltalán nem jön ki, összeverekszik velük. Elképzelhető, hogy a mostani sokk hatására már nem annyira barátságos.

A fent említett tulajdonságokon kívül az alábbi leírást tudom még adni róla: Színe fekete-fehér foltos, szeme körül fekete álarccal. Kb. 8-10 hónapos (kamasz) kandúr, teste nyúlánk, vékony és rendkívül hosszú lábai vannak. Nyakán verekedésből származó, de gyógyuló hegek láthatók. A hangos, beszélgetős nyávogás nagyon jellemző a cicára.

Kérem, hogy aki látta, esetleg hallott róla értesítsen a
+36-70-943-8740 (Rozsnyai) vagy
+36-30-425-4518 (Nagy) telefonszámon.

(2010. 05. 26.)

Cuki gazdit keres!

2010. május 30., vasárnap

Cuki 1,5 éves ivartalanított kandúr cica szerető gazdáját keresi. Nekünk sajnos el kell költöznünk jelenlegi albérletünkből és az újba legnagyobb bánatunkra nem vihetjük. Cuki játékos, okos és nagyon barátságos cica.
Legjobb tulajdonsága, hogy a karmait kicsit sem használja játék közben így az ember kedvére játszhat vele, így gyermek mellé is bátran ajánlom.
Ételekben nem válogat, szereti a macska konzervet és a házi kosztot is.
Csak alomba piszkít. Jelenleg Szegeden lakik, és ingyen elvihető.

Érdeklődni: tel: 70/207-1540
e-mail: rolandfarkas(kukac)tvnetwork(pont)huELVESZETT maine-coon cica Maglódon!

2010. május 29., szombat

ELVESZETT! 2010 05 17.-én Maglódon Gábor Áron utcából main-coon fajtájú ivartalanított kandúr cicánk! Nagyméretű, hosszúszőrű, a bundájában sötétebb csíkokkal, a füléből hosszú szőrök állnak ki, zöld szemű, hosszú, dús ,bozontos farka van, MÁJKI névre hallgat és nagyon várjuk haza!

Magas jutalmat adunk érte!
06 -70- 590- 46 -32Örökbe fogadó nap 2010.06. 12. szombat

2010. május 29., szombat

Macskamentők alapítvány örökbefogadó napot tart a szokott helyén:
Budapest 14. ker. Thököly-Dózsa György út sarok: Récsei centerben lévő Fressnapf áruház.
Időpont: 2010. június 12. 10-16 óráig

Sok kismacskánk lesz kinn. Szeretnénk konzerv adományt is gyűjteni gondozottjaink részére.
Állataink virtuálisan is örökbe fogadhatóak: ha valaki nem tud hazavinni cicát.
Várunk szeretettel minden gazdajelöltet, adományozót és érdeklődőt.

Bővebb infó: 06705621032
macskamentok(kukac)t-online(pont)hu

Elveszett a cicánk

2010. május 29., szombat

Tegnap, május 27-én este 7 körül eltűnt a cicánk Pilisvörösvárról a Görgey utcából. Cirmos, ivartalanított fiú, kék bolhanyakörv van rajta. Itt egy egész album van a képeivel tele, kérlek titeket, ha valaki látta, írjon az
egyszarvu(kukac)mailbox(pont)hu-ra, vagy hívjon a
072971687-es telefonszámon.

Előre is nagyon köszönöm!
Nagyon aggódunk érte!


Elveszett jákó papagáj

2010. május 29., szombat

Megtalálták

Szürke, galamb nagyságú, zárt gyűrűt viselő afrikai szürke, vagy jákó papagáj, emiatt nem értékesíthető, szigorúan védett madár CITES-II besorolású. Nekem Ő a gyermekem, kérem segítsenek! Ha látják, értesítsenek és próbálják zárt helyre csalni, hogy érte mehessek. Szereti az emberi ételt, a süteményt, csirkehúst … szalámit, de a csoki rá veszélyes, elpusztulhat!! Szeret értéktárgyakkal játszani, szereti a telefont, pénztárcát… Félő, hogy erős kötödése miatt másnál elpusztul. Nehezen kezelhető, nagyon hangos, hisztis.

Elveszett cica

2010. május 29., szombat

Május 12-én eltűnt egy hasán lábán fehér, hátán fején cirmos ivartalanított kandúr Zuglóból a Kaffka Margit utca környékéről.Pityu névre hallgat és barátságos cica. Fején mintha egy m betű ábrázolódna. Nagyon hiányzik.

Ha valaki látta vagy befogadta kérem jelezze a
06 30 611 2497-es számon.
Köszönöm!

9. kerületben elveszett macska

2010. május 29., szombat

A nyitott ablakon kiugrott kedd estéről szerda reggelre az 1 éves kandúr, ivartalanított macskám Manó Durkheim névre hallgat, 4 oltásából, az első 2 megvan neki. Félénk, nagyon kíváncsi, kifejezetten nem egy szociális macska, kell egy két nap míg megszokja az új embereket.

Kérem értesítsen telefonon ha bármi hír van róla, már nagyon várjuk haza, telefonszámom:
06308222071
06209991598.

Előre is köszönöm a segítségét.


Cirmoska és Foltoska

2010. május 29., szombat

Utcáról mentett kiscicák szerető gazdit keresnek. Különböző színben és nemben, ivartalanítási kötelezettséggel.

Érd.: 06/20 382-8785


FEKETE CICA

2010. május 29., szombat

Gazdára talált

Én egy picurka, 3-4 hetes kiscica vagyok, akit egy állatbarát szedett le egy garázstetőről, ahol két napig keservesen nyávogtam. Anyukám és több tesókám már nem élnek, egy tesómmal együtt próbáltunk életben maradni. Nagyon soványka voltam, minden bordám tapintható volt, de köszönhető a sok finom és négyszeri kajának, más kezdem növeszteni a pocakomat. Nagyon szépen használom az almot és imádok játszani. Még kicsit félek, de kezdek rájönni, hogy nem minden ember bánt, így hiszek abban, hogy rám is vár valahol egy szerető gazdi, aki belém szeret és magához vesz.


Gazdikereső félhosszú szőrű cicák Nyíregyháza

2010. május 29., szombat

Megbízható, felelős álomgazdit keresek ennek a gyönyörű, felemás szemű, hófehér mamicicának. Gazdái külföldre költöznek, ahová sajnos nem vihetik magukkal. 2 kiscicája van, a hófehérnek már van biztos gazdája, a cirmosnak még nem 100%. A kicsiket is csak felelős, ivartalanítást vállaló gazdinak adnám oda, mindketten kislányok. Ezért ha valaki még szeretné, lehet jelentkezni. 🙂 Június 18. körül lesznek leválasztva, utána a mamicica is át fog esni az ivartalanításon, hogy több ilyen baleset ne forduljon elő.

A mamicica kedves, játékos, még csak 1 éves. Lakásban tartott, de kijárhatott az udvarra, így legideálisabb ez lenne neki továbbra is. Szállításban is tudunk segíteni, ha szükséges.

Érdeklődni lehet:
Anita
info(kukac)kisherceg(pont)net


További képek 1
További képek 2

Elveszett kék perzsa cica

2010. május 29., szombat

2010. május 24-én hétfőn elveszett 8 éves ivartalanított kék perzsa cicánk Biatorbágyon. Kérlek, ha láttad őt, vagy bármi információd van, hívj minket!
Nagyon aggódunk! Cicánk kezelés alatt áll, gyógyszerre van szüksége.

Fufilla névre hallgat. Részben nyírt hosszú szőre van, és sárga szeme. Nyakörve leesett, nincs rajta.

Segíts kérlek!!

06 20 947 9030 vagy
06 30 530 1157

Elveszett skót lógófülű cica!

2010. május 29., szombat

2010. május 10.-én hétfőn reggel elkóborolt Kecskemét Ballószögön, a Helvéciai út mellet lévő Köcsögcsárda mögötti fenyőerdő környékén a skótlógófülű cicánk! Tutyinak hívjuk, ivartalanított, nagyon kedves cica, kb. 4 kg-os, kékes-szürke színű, sárga szemű!
2010. május 17.-én még látták!

Kérek mindenkit, aki látja, vagy hallott róla, vagy esetleg befogadta, kérem adjon hírt róla!
A MEGTALÁLÓNAK 50.000 Ft JUTALMAT AJÁNLOK FEL!
Nagyon várom a hívásokat vagy sms-eket! KÉREM SEGITSENEK!!! NAGYON VÁRJÜK HAZA!!!

KÖSZÖNÜNK MINDEN SEGITSÉGET:
+36-30-655-8585

Cicák

2010. május 26., szerda

Egy éhező cicát fogadtunk be, akinek hamarosan 4 kölyke született.
Ingyen elvihetőek Újfehértóról.

szabo.inom(kukac)gmail(pont)com

Segítséget szeretnék kérni

2010. május 26., szerda

Nógrád megyében a cégünknél él egy 3 éves nőstény cica, akinek most voltak 3 hetes babái.
Sajnos két napja, a hosszúhétvége alatt a kerítést szétszedte három nagyobb kutya, berontottak, a biztonsági őr hiába akarta kikergetni őket, de megölték a 4 kiscicáját.
Így most az emlői nagyon feldagadtak, ezért segítséget kérnék, ha lenne a környékben (Váctól 15 km-re, Rétság) elárvult 1-2 – esetleg 3 hetes kiscica, akit nevelhetne, akkor szívesen idehoznánk, akár egy próbára is.
Vagy esetleg tanácsot kérnék,hogyan lehet csökkenteni a duzzadtságot? (mivel kóbor cica, és nem engedi hogy felemeljük, ölbe vegyük, nem tudjuk orvoshoz vinni, csak féreghajtót szokott kapni)
Előre is köszönöm!

Adrienn
+36302665256

Ivartalanítási akció Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2010. június

2010. május 26., szerda

Itt olvass a részletekről!!!

Elveszett cica

2010. május 26., szerda

Május 22-én elveszett sziámi-burma, Kira nevű cicám, 11 hónapos.
Budaörsön a Mező utcából tűnt el. Lakában élő cica, a szomszédos udvarokon szeretett
mászkálni.

A megtalálónak jutalom, nagyon várjuk haza.

Telszám: 06/30/9190-581.

Köszönettel!

Tökike, a másfél éves, ivartalanított kandúr

2010. május 26., szerda

Jelenlegi gazdái 7 hónapos kislányuk miatt szeretnének megválni tőle (szőre sajnos gyakran kerül a gyerek játékaira, szájába… s a baba miatt Rá már kevés idő jut, pedig Ő változatlanul igényli és megérdemli a szeretetet).
Tökike nagyon szép, termetes macska. Különlegesen finom szőre van, olyan, mint a bársony. Egészséges és nagyon jó cica.

Ételekben nem válogatós, nem rongálós, szobatiszta.

Jelenleg lakásban tartják, de korábban kertesházban is élt már. (Ha kertesházba viszik, nagy körültekintéssel és türelemmel kell Őt odaszoktatni.)

Kutyával és macskával is élt már együtt, mindkettővel barátságos.

Kiskorában megverték (az egyik tesóját agyonütötték), ezért idegenekkel eleinte félénk, új helyen tartózkodó, de amint feloldódik, bújós társsá válik.

Érdeklődni lehet a jelenlegi gazdinál:
06-70-505-9002,
piritunde(kukac)freemail(pont)hu

SOS szerető gazdit keres két 6 hetes cicus

2010. május 26., szerda

Az egyikük Paca, egy bájos, teknőctarka kislány (fiatal kora miatt a foltjai még nem alakultak ki teljesen), a másikuk Oszi, egy eleven, koromfekete kisfiú.

Egy társasház pincéjében születtek és ott csak május végéig maradhatnak, így sürgősen szükségük lenne biztonságos otthonra és gondos gazdira.

Örökbefogadási szerződéssel, ingyen elvihetők.

Érd.: 06 30 456 2173 vagy
allatmentok(kukac)gmail(pont)com


Cicák gazdira várnak SOS!

2010. május 24., hétfő

Orfűn négy db 7-8 hónapos macskát pár hónapja utcára tettek, nem etetik őket. Nagyon barátságosak, mivel emberek közelében nőttek fel, de megunták őket és kirakták. Az egyik egy szürke lány, van két fekete, ők valószínűleg fiúk és van egy cirmos. Nagy törődést nem igényelnek, csak egy kis szeretetet, búvóhelyet és ennivalót. Nem igénylik, hogy lakásban legyenek. Sajnos már nem tudjuk őket befogadni, mert így is 9 macskánk van, nagy többsége az utcáról befogadott állat és kölykei. Elég sürgős lenne nekik új gazdát találni, mivel mindjárt itt a tavasz és a lány cica majd ide fog lekölykedzni, a kiscicái pedig éhen fognak halni.
Csak az egyiket tudtam lefotózni.

Itt lehet érdeklődni:
06-20/588-1229 ill.
szondizsofi(kukac)freemail(pont)hu

Ciro elveszett!

2010. május 24., hétfő

Tegnap elveszett a Kedvencem, Ciro, fél éves szürke csíkos nőstény brit whiskas macska. A megtalálónak 50 ezer forintot szeretnék felajánlani, ő a mindenem. A 2. Kerület Tömörkény utcából tűnt el.

A telefonszámom 06703798893, előre is nagyon köszönöm a segítséget.

A nyakában nyakörv volt.

Zakuszka tanyáért!

2010. május 24., hétfő

http://tobiastimea.blogspot.com/

Cherry Love Artur elveszett

2010. május 24., hétfő

Tegnap Május 21-én reggel 8 óra körül elveszett ARTUR cicánk II. Felső Zöldmáli úton. 11 éves kék perzsa, ápolt.

Előre is köszönöm!
06 30 33 909 33
06 70 50 40 150

Cicák Velencén gazdit keresnek

2010. május 24., hétfő

Nem túl jó fotók, a még igen pici cicukról, de ezek akik hamar betegségeket szednek össze a lakás körülmények miatt…

Engem lehet hívni,
+ 3630 3803755

Velencén vannak.Pamacska és Smirgli gazdit keres

2010. május 24., hétfő

Gazdit keres Pamacska és Smirgli a 9 hetes ezüst-cirmos testvérpár. Csak együtt fogadhatóak örökbe, örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, leellenőrizhető helyre, kizárólag szobacicának. Pamacska lány, ő a világosabb. Smirgli fiú, hosszabb szőrű, ő a sötétebb rajzolatú. Játékosak, dorombolósak, ölben ülősek. Imádnivaló ágymacskák. Féregtelenítettek, bolhamentesek.

Előzetes egyeztetéssel hétvégente Budapesten tartózkodnak.

macskavilag(kukac)gmail(pont)com

Eltűnt cica

2010. május 24., hétfő

Sziasztok! A 3. kerület Család u. 46.-ból szombaton (május 15. ) eltűnt kedvenc fekete kislány cicám, JOLIE. Ha valaki netán hallott róla valamit (akár rosszat is), vagy látta, kérem
szóljon! Sajna nagyon szeret kocsikázni, ezért lehet valahova betársult 🙂 Barátságos is, nagyon sokan szeretik. …Lehet, hogy a vihar elől bemenekült valahova és valaki befogadta, amiért hálás köszönet, de nagyon szeretném visszakapni őt!!!!

Jelentkezni nálam a
06/30 2389076 számon lehet!

köszönöm, megtalálónak jutalom!!!!

ELVESZETT CICA, HAZAVÁRJUK!

2010. május 24., hétfő

Megtalálták

Május 16-ról 17.-re virradóra eltűnt fekete, három év körüli, ivartalanított kandúr macskánk, a 13. kerület, Visegrádi utcából.
Szemei sárgák, bal szivárványhártyáján apró sérülés nyoma látható. Vékony, de nem sovány, rosszul hall.
Mivel szobacica, nyakörvet nem visel.
Idegenekkel szemben tartózkodó.
Hatunknak hiányzik…


Talált cica!

2010. május 24., hétfő

Találtunk egy kis cicát az Egér úton pár napja, szeretnénk örökbe adni, mert allergiás vagyok a szőrére sajnos. kb. 5 hetes lehet, nyugodt, barátságos, tündéri kislány cica! Szerető gazdit keresünk neki, ahol végre nyugodtan élhet!

Telefon: 0630-520-4535


Elveszett káposztásmegyeri cica

2010. május 17., hétfő

Otthon van!

(Elveszett szerda éjjel (2010. 05. 16. előtt) Káposztásmegyer1-ről egy fekete-fehér, hosszabb szőrű, 1 éves macska, Zizi. Gazdái várják haza: 20/9817-518, ill. Galopp u. 11. Trió Makett bolt)

Kutyus

2010. május 16., vasárnap

Az utcán találtunk egy gazdátlan (valószínűleg kitett) kiskutyát. Most átmenetileg a Tesóméknál lakik, de ott nem maradhat sokáig. Úgyhogy gazdát keresünk neki, ha tudsz valakit, akinek jól jönne egy kutya, akkor szólj (neki, nekem, a kutyának, stb).
Itten csatolódik két rendkívül rosszul sikerült fotó, mentségemre szolgáljon, hogy nem volt nálam szögbelövő, így a célszemélyt nem tudtam megfelelően rögzíteni. Amit az állatról tudni lehet:
valószínűleg lány (esetleg fiú, de ez nem sokat számít, egy olcsó brazil klinikán bármi megoldható), kb hat hónapos, és fajtáját tekintve középsnaucer. De ezek mind lényegtelen apróságok. A lényeg:
tündéri, nagyon okos, barátságos, minden érdekli, és már most látszik, hogy farokcsóválásban nem nagyon van párja.

Ha érdekel, hívj, vagy írj!
Kérlek továbbítsd a levelet ismerőseidnek, ha szeretnének kutyust:)

Köszi, üdv,
lajcsi
70-322-2222


Elveszett kedvenc cica

2010. május 16., vasárnap

Tegnap, május 15. szombat elveszett egy fekete kislány cica a 3. kerület Család utcából. Ha véletlenül, valaki talált egy fekete cicát, kérem szóljon!

30/2222-991 Nagyon köszönöm!
ritafono(kukac)t-online(pont)hu

Állatbarátoknak Ingyen elvihető gyönyörű kiscicák!

2010. május 16., vasárnap

Állatbarátoknak Ingyen elvihető gyönyörű kiscicák!
Sziasztok!
Most 5 hetes 3 gyönyörű kiscica keresi állatszerető gazdi szeretetteljes gondoskodását.

Ha valaki szeretne 1-et kérlek jelentkezzetek a
30/260-94-45 telefonszámon.

Ha esetleg nektek nem is, de tudomásotok lenne arról,hogy az egyik …tovább »ismerősötöknek szeretne kérlek jelentkezzetek.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
Sziasztok!

Képeket is tudok róluk küldeni.Sajnos ahol most vannak ott sokáig nem maradhatnak, mert nem tudnak róluk hosszú távon gondoskodni.
Lacinak /párom/ a barátjának, a nővére befogadott 1 kiscicát, akiről kiderült,hogy alul tápláltsága miatt nézett csak ki kicsinek, de közbe vemhes is volt. Nem volt szívük megölni a kicsiket de sajnos hosszú távon nem tudnak róluk gondoskodni, mert 5 cica nekik is sok lenne. Elméletileg a szürke kiscicának már tudtam szerezni gazdit, de sajnos a többieknek még nincs. Ebbe kérném segítségedet.
Van 1 tiszta fekete, 1 Fekete fehér folttal a mellényén meg van még 1 foltos. Mindenféle szín van benne, de ő a legkíváncsibb.

Gazdikereső cica

2010. május 16., vasárnap

Marci Újpesten az Aradi utcában él. Szép, kedves, bújós cica, eteti őt egy állatbarát, de veszélyben van a lakók és forgalom miatt. Nagyon várja új gazdiját.

lilamadar(kukac)gmail(pont)com
+36 20 470 17 43

Pöttyös Pocak ismét gazdit keres

2010. május 16., vasárnap

Előző örökbefogadója bioegérfogónak tekintette, még ahhoz sem vette a fáradságot, hogy rendszeresen vizet adjon neki.

1 éves, ivartalanított nőstény, chipezett, oltott, parazitamentes, nagyon jó egerésző, kedves, bújós, vagány, cica. Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével várja róla élete végéig felelősen gondoskodó gazdáját.

Tel: +36 20 470 17 43
lilamadar(kukac)gmail(pont)com


Kis cicák gazdit keresnek

2010. május 16., vasárnap

Megszülettek, mert anyukájukat nem sikerült időben befogni és ivartalanítani.
Szép egészséges cicák, kb. május 27-től – 8 hetes koruktól gazdit keresnek.
Anyukájuk szintén.
Mindegyikük parazitamentesítetten, ivartalanítva.
Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével adjuk őket ajándékba, kizárólag lelkiismeretes gazdinak.

Tel: +36 20 470 17 43
lilamadar(kukac)gmail(pont)com

Gazdikereső árva cica

2010. május 16., vasárnap

Pepi gazdája meghalt, az örökös meg semmibe veszi őt. 1 éves, nagyon barátságos, ivartalanított, parazitamentesített, oltott nőstény cica. Várja új gazdiját, aki róla élete végéig felelősen gondoskodik. Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével adjuk ajándékba.

Tel: +36 20 470 17 43
lilamadar(kukac)gmail(pont)com


Tomi és Polli

2010. május 16., vasárnap

Tomi(fehér-cirmos) és Polli (fekete-fehér) gyártelepről mentett cicák, tavaly októberben születhettek. Ivartalanítottak, oltottak, parazitamentesítettek. Együtt szeretnénk örökbeadni őket, mert Polli félénk, valószínűleg nagyon megviselné, ha elszakítanánk Tomitól, aki egy kedves, hízelgő, sok simogatást követelő bájos macskusz.

Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével várja róla élete végéig felelősen gondoskodó gazdáját.

Tel: +36 20 470 17 43
lilamadar(kukac)gmail(pont)com


Gazdikereső

2010. május 16., vasárnap

Egy Bródy Sándor utcai pince ablakában találtam a kis csont és szőr bolhafészket. Saci 6 hónap körüli trikolor ivartalanított oltott, parazitamentesített kedves, öntudatos kis cicalány. Örökbefogadási nyilatkozattal, a tartási körülmények ellenőrzésével várja róla élete végéig felelősen gondoskodó gazdáját.

Tel: +36 20 470 17 43
lilamadar(kukac)gmail(pont)com


MENHELYSEGÍTŐ VÁSÁR ÉS ÖRÖKBEFOGADÓ NAP ÓBUDÁN!

2010. május 16., vasárnap

2010. május 22-én szombaton, 10 órai kezdettel a Ziegler Állateledel Szaküzletben (1035 Budapest, Raktár u. 52.) A rendezvény 16 óráig tart!

Örökbefogadható kutyák és macskák (teljes orvosi ellátással) várják a látogatókat!

A rendezvény plakátja:
http://www.kephost.com/images3/nps1wsufwr1y8ydriw38.jpg

Tárgyi felajánlásokat és segítőket várunk! Jelentkezni az
ellancs(kukac)gmail(pont)com címen vagy a
20/9784-345 telefonszámon lehet.

A rendezvény támogatója az Elveszett Állatok Alapítvány (www.elveszettallatok.hu)

A hónap akciója! A Ziegler Állateledel Szaküzletekben bármely felszerelés (kutya, cica, rágcsáló, madár, díszhal) -20% kedvezménnyel kapható június 15-ig vagy a készlet erejéig! Várunk mindenkit boltjainkban! (Óbuda, Raktár u. 52., Budakeszi, Fő tér 3., Tempó üzletház, Coop közért mellett)


2010_05_22_menhelyvasar

ELLOPOTT NÉMET VIZSLA KÖLYÖK

2010. május 16., vasárnap

Kedves Címzettek/ Tisztelt Sporttársak!

Ellopott kölyök!!!

Ma, 2010. május 11-én kora délután, ellopták az egyik, kennelemben tenyésztett és Érdre eladott Rövidszőrű Német vizsla kan kiskutyát!! A kerítésen átmászva lopták el és egy sajnos azonosítatlan autóval hajtottak el a tolvajok, a család egy tagjának jelenlétében, aki sajnos nem érte nyomon őket. A kiskutya adatai röviden a következőek: Shiningsloe Apor, (Ciróházi Kökény X Usko vom Thüringer Zipfel), 2010.01.28-án született, kan, barna fehér spriccelt, feje egyszínű barna, hátán foltokkal, amit fénykép alapján tudunk igazolni!
Chip száma: 3480 9810 0210 836
A kiskutya még az én (tenyésztő) nevemen van! Mellékelek képeket is a kiskutyáról és mindenkit nagyon szeretnék arra megkérni, ha találkozik eladó kölyökkel, vagy meglát kiállításon, vadász kollégánál, esetleg az utcán rá hasonlító kölyköt, kérem feltétlenül jelezze nekem! A család feljelentést tett a rendőrségen is. Kérek mindenkit, juttassátok el azt az információt minél több helyre, minél több embernek (ismerős, állatorvos, vadász, stb)
A kennelem honlapján is olvashattok arről a szégyenletes esetről, valamint több képet láthattok ott. www.shiningsloe.eoldal.hu
Mindenkinek köszönöm a segítséget, remélem visszakerülhet a kiskutya jogos és szerető gazdáihoz!
Amennyiben rendelkeztek információról jelezzétek nekem:
0036-30-372-8959
0036-21-252-7042

esther.strausz(kukac)gmail(pont)com
shiningsloe(kukac)gmail(pont)com

Talált cica

2010. május 16., vasárnap

gazdára talált

Május 12.-én reggel találtunk egy kiscicát. Nálunk nem maradhat, felelősségteljes gazdit keres mihamarabb. Kislány, egészséges, barátságos, játékos.


SOS Mátészalka gyepmesteri telep!!!!

2010. május 16., vasárnap

Mátészalkán van egy gyepmesteri telep. Azonban mivel városon belül van, költöznie kell, és az új helyre nem mehet ennyi kutya. MOST KB 50 KUTYA VAN OTT! SOS!!!!

A mátészalkai gyepmesteri telep Mátészalkán a Rózsa u. 53. számban egy magánlakás telkén és melléképületeiben üzemel. A telep a MOM-al szemben található. Naponta 10-18 óráig várja az érdeklődőket.

A gyepmesternek email címe van, ill a nyíregyházi menhely a telefonszámát tudom megadni elérhetőség gyanánt, aki közvetíteni tud.
Tel.: 42/727-736, 20/9605-402
E-mail: medve577(kukac)t-online(pont)hu

A kutyusok és képeik:
http://gallery.site.hu/u/nyhgyepmester/mateszalkaSOS/

Megkezdődik az országos ivartalanítási akció a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán

2010. május 16., vasárnap

Tisztelt Állatbarát!

Megkezdődik az országos ivartalanítási akció a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

A Kecskeméten – néhány hete a helyi állatvédelmi szervezet által – meghirdetett ivartalanítási akció sikerére való tekintettel országos akciót kezdeményezett Tőzsér Judit, a Gong rádió ügyvezetője.

Az országos akció részleteit 2010. április 8-án a Gong rádióban, egy stúdióbeszélgetés keretén belül ismertették, amelyen részt vett dr. Lorászkó Gábor, az Állatorvosok az Állatvédelemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Birgit Lewe a Mentsvár német testvérszervezetének, a Photenhilfe-Europa Egyesület elnöke, Izsák Gábor, az egyesület magyarországi képviselője és Tőzsér Judit, a Gong rádió ügyvezető igazgatója.

Az akció lebonyolításában a Magyar Állatorvosi Kamara nyújt segítséget úgy, hogy először 100 kutya ivartalanít&aac ute;sát végzik el Budapesten, a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

Dr. Lorászkó Gábor tájékoztatása szerint az első 5 kutya 2010. április 26-án, hétfőn már meg is érkezik az egyetemre, ahol a hallgatók bevonásával elvégzik a kutyák számára szükséges vizsgálatokat, kezeléseket, beleértve az ivartalanító műtétet is.

Az elnök azt kéri az ivartalanítási akcióban részt venni kívánó menhelyek képviselőitől, hogy az egyetemre szállított kutyákat:

– a menhely állatorvosa a kutyákat előzetesen vizsgálja meg, és erről adjon egy kötetlen formájú igazolást is, melyet a műtét előtt be kell mutatni az állatorvosoknak. Erre azért van szükség, hogy az ivartalanítást végző szakemberek biztosítva legyenek arról, hogy a menhely állatorvosa már tud a beavatkozásról, és el tudja vállalni a szükséges utókezelést, varratszedést.
– szükséges tov& aacute;bbá, hogy a kutyák legalább két héttel korábban, de maximum egy éven belül oltva legyenek veszettség ellen és “kombinált oltással” is.

Az Egyetem Állatorvosi Karán az ivartalanításon túl a kutyákon elvégzik a száj- és fülüregi vizsgálatokat és a daganatos megbetegedések gyógyításában is segítséget nyújtanak.
Varratszedésre 9 nappal a műtét után, a beküldő menhelyen kerül sor, a kutyák az egyetemen a műtét, esetleg műtétek utáni első napokat töltik.

Az állatvédőknek kizárólag az oda- és a vis szaszállításról kell gondoskodni!

Folyamatosan várjuk a menhelyek jelentkezését, az első 5 kutya műtétje után a következő 10 állatot a paksi, majd a következő héten a karcagi menhelyről szállítják majd az egyetemre, a továbbiakban pedig heti váltásban újabb menhelyeknek lesz lehetőségük az akcióban részt venniük – mondta el Tőzsér Judit, az országos akció koordinátora.

Bízom benne, hogy ez egy magas színvonalú, értékes, hosszú távú együttműködés lesz az állatvédelmi civil mozgalom és az állatorvosok között, amelynek fő célja, hogy szervezetten segít sük az állatokat és kialakítsuk a felelős állattartási szemléletet, mert ez az egyik legfontosabb alapja a tudatos állattartásnak – mondta dr. Lorászkó Gábor.

Az egyetemen készült riportfilm itt megtekinthető:
http://gongradio.hu/?r=32&c=101026

Az ingyenes ivartalanításra jelentkezni Tőzsér Juditnál lehet az alábbi e-mail címen: menhely(kukac)menhely(pont)eu

Sok sikert kívánunk minden állatmenhelynek!

SOS cicabarátok!!

2010. május 16., vasárnap

Nagyon sürgősen gazdit keresek 2 kiscicának.4 hetesek lehetnek. A mamájuk magukra hagyta őket nálunk.Keservesen sírtak, így lementettük őket a sötét padlásról. Átmenetileg egy hete én nevelem őket,de van egy cicát nem tűrő kutya a háznál, így nálunk sajnos nem maradhatnak. Sajnos az egyik cicát még napi 5ször cumiból kell etetnem. Ha minden igaz ő fiú és ő a cirmos. A fekete-fehér nőstény, igaz lassan és ügyetlenül,de eszik egyedül. Mire gazdihoz kerülnek biztos mindketten önállóak lesznek. A cirmos nagyon kötődik az emberhez, állandóan az ölemben ülne, és egész végig dorombol. Nagyon igényli az ember közelségét. Őt mindenképp olyan helyre szeretném adni, ahol hű társa lenne valakinek, és nagyon sok időt tudna vele tölteni. A fekete-fehér pedig kicsit önállóbb, érdeklődőbb, nagyon vidám cica. Ő elég játékos, aktív cicus.

Gazdik jelentkezését várom az alábbi számon: 0620-363-26-83GAZDIJÁT KERESI

2010. május 16., vasárnap

2010. május 8-án este 19:00 óra körül a Ferenciek tere és az Erzsébet híd pesti hídfője között, a kétszer 3 sávos út közepén találtunk egy kb. 1,5-2 hónapos, fekete-fehér cicát, aki a kocsik kerekei között rettegett az életéért. Mivel van ott egy felújítás alatt álló ház, lehet, hogy ő is onnan jött és lehet, hogy vannak még ott testvérei.

Mi őt, Picurt megmentettük az elütéstől és emlékszünk milyen volt, amikor a mieink eltűntek, így szeretnénk mást is megóvni a lelki sérülésektől és megkeresni a gazdáját.

Ha Te vagy a gazdája, kérlek, jelentkezz érte:

06/20 472 3172

Talált cica

2010. május 16., vasárnap

Május 10.-én találtuk Békásmegyeren a mellékelt fotón
látható cicát. Kb.1 éves, kislány. A tulajdonosa, vagy aki örökbe
fogadná a mellékelt gmail címen írjon. Sürgős!

ildiko.dalos(kukac)gmail(pont)com


Elveszett main coon cicánk!

2010. május 16., vasárnap

2010.05.08-án elveszett Budafokon, a Lőcsei utcából (BMTE Sportpálya közelében) Main Coon cicánk! Nagyméretű, kb. 10 kilós, hosszú szőrű, a füle a hiúzokra hasonlít. A farka dús, bozontos, hosszú.

Buffy névre hallgat, és nagyon várjuk haza!

Chip száma: 939000001034560

Kérem, ha valaki bármilyen információval rendelkezik a cicáról, jelezze nekem a
06 30 591 33 93-as telefonszámon! Nagyon várjuk haza! Magas jutalmat adunk érte!

Buksi gazdát keres SOS!

2010. május 13., csütörtök

Buksi a másik bajba került kutya, itt él Ózd közelében, utcáról fogadták be még a tavasz elején, azóta hirdetem Őt, de még soha, senki nem jelentkezett érte. Pedig kedves, jóravaló, becsületes kutya. Ideiglenes befogadói tovább mégsem engedik őt biztonságban élni, ha ezen a héten nem jelentkezik érte valaki, sintértelepre kerül, altatásra. Pedig Buksi megtanult újra hinni az emberekben, vidámkodik, kedveskedik, talán csak érzékeny kutyalelke érzi: a halál leselkedik már… Apró testű, beilleszkedő kutya, aki kiváló jelző és barát, mégsem kell senkinek.

Kérlek, ha csak átmenetileg helyet tudnál biztosítani ennek az apró legénynek, keress engem
(0670/5978277, dikuszka(kukac)gmail(pont)com)
vagy a befogadót: 0620/226-7011

Két kutya megmentőt keres

2010. május 13., csütörtök

Dédestapolcsányban két kutya hetek óta az egyik buszmegállóban árválkodik, éhesek, áznak, és bár bántják, fenyegetik őket, Ők mégis ott ülnek …tovább »ketten, ahol valószínűleg kitehették őket, és várják a csodát, ami nem érkezik… Egy kedves hölgy ma látta meg őket, vitt nekik ennivalót, és bár szinte már az éhhalál szélén álltak, mégis az volt nekik a fontosabb, hogy farokcsóválva, alázatosan megköszönjék jótevőjüknek a falatokat. Két közepestestű, kedves, megalázkodó, sok rosszon keresztül ment kutya, akiknek már csak napjaik vannak, ugyanis a falu nem tűri meg tovább őket. Extra gyorsan befogadóra lenne szükség!!! Fotó még nincs, holnapra ígért a hölgy. Ez a két kutya nagyon sokat szenvedett már, és mégis, még mindig hisznek az emberi jóságban, nem szabadna hagynunk, hogy ez a bizalom elvesszen a kegyetlen kezek közt….

Ha segítenél:
0670/597-8277,
dikuszka(kukac)gmail(pont)com

Újra bajban a demecseri kutyák

2010. május 13., csütörtök

Elpusztulhatnak a befogott kóbor ebek, ha nem sikerül kiüríteni a telepet.

A demecseri Önkormányzat együttműködésével az Állatbarát Alapítvány 2010. május 16.-án vasárnap 10 órára újra Örökbefogadó napot szervez a demecseri szeméttelepre.

Az ott összegyűjtött 40 kutya élete vagy halála múlik azon, hogy gazdára találnak-e, a határidő végéig, amely a jövő hét közepén lejár.

Az eddig nem működő szeméttelep ugyanis újra engedélyt kapott a megnyitásra, azonban a hatósági előírások miatt meg kell szüntetni a telepen a befogott, kóbor ebek ideiglenes elhelyezését.. Mivel az Önkormányzat nem rendelkezik olyan ingatlannal, ahol tovább tarthatóak lennének a kutyák, de nem szeretnék őket elaltatni, megkeresték az Állatbarát Alapítványt, hogy segítsenek ezeknek az állatoknak az elhelyezésében. Az Alapítvány a szűkös befogadóképessége és az Állatotthonban tapasztalható zsúfoltság miatt csak néhány kutyusnak tud helyet biztosítani, ezért a megye állatszerető lakosságához fordul.

Kérik, hogy bárki, aki kutyust szeretne, válaszon ezek közül az ebek közül, megmentve őket a haláltól. A kutyusok veszettség ellen oltva és féreghajtva, díjmentesen kerülnek a gazdik tulajdonába. Az állatok kezelésének költségét az Állatbarát Alapítvány állja.

Macskamentők alapítvány szervezésében örökbefogadó nap

2010. május 09., vasárnap

2010. május 15-én szombaton örökbefogadó napot tartunk. Remélhetőleg lesznek kiscicáink is kinn.

Helyszín: 14. ker. Fressnapf-Récsei center Thököly-Dózsa György út sarok.

Mindenkit szeretettel várunk.
Bővebb info: 06705621032
www.macskamentok.hu

ELVESZETT!!!

2010. május 09., vasárnap

2010. május 6-án délután láttuk utoljára a 16. kerület Péterke utcában Lucky névre hallgató, fekete fehér cicánkat.
4 éves ivartalanított nőstény, magas hangon nyávog, idegenekkel félénk, ismertető jele: fehér fején „sapka szerű” fekete mintázat, sárga szemek (lsd. képek).

Kijárós cica, soha nem kóborol el, csak a szomszédos kerteket látogatja, ezért feltételezzük, valami baleset érhette.

Kérünk mindenkit, aki látta valahol, esetleg saját kertjében/helyiségeiben valahol meghúzódott vagy elbújt, kérjük jelezze a
06 20 253 13 93-as számon.

Rozi elveszett!

2010. május 09., vasárnap

Megtalálták

Május 4.-én este elveszett a képen látható, Rozi névre hallgató cica Sátoraljaújhely Losárdi utcából. A cica 1 éves, ivartalanított nőstény, nyakában bilétával, melyen telefonszám található. Soha nem marad kinn éjszakára, ezért gondoljuk, hogy történhetett vele valami. A környéken senki sem látta sehol. Reménykedünk benne, hogy még életben van és megkerül. Nagyon szelíd, kedves cica.

Előre is köszönjük!