Archívum: 2010. február 07.

Elveszett cica!

2010. február 07., vasárnap

Megtalálták

Elveszett Baján vörös-cirmos 6-7 hónapos kandúr kiscicánk.

Cica az utcáról gazdit keres

2010. február 07., vasárnap

Szeretnék helyet találni egy felnőtt, szürke-fehér kandúrnak. A cica pasi létére is rendkívül barátságos, beszédes, bújós. Valahonnan meglépett vagy kitették, embertől nem fél (sajnos). Most az utcán él a kocsik alatt és néha bejön a lépcsőházba, de sajnos onnan a lakók inkább kizavarják, megkergetik. Jó lenne vagy lakásba helyet találni neki, vagy kertes házba, ahol elfér többedik cicának. Természetesen minden orvosi költséget megosztok a leendő gazdival. (oltás, féreghajtás, ivartalanítás, ha kell, szűrést is a betegségekre)

Képet nem tudok csatolni, de egy egészséges, felnőtt kandúrról van szó, aki beolvad a környezetébe, ugyanakkor egy nagyon bájos egyéniség. Hátha valaki befogadja jó helyre.

Érd: 06-20/3445-770

Misu elveszett

2010. február 07., vasárnap

Budapest, XIV. ker. Zuglóból, a Lőcsei utcából (ez többnyire kertes házas környék, közel van az Erzsébet királyné út és a Nagy Lajos király út kereszteződéséhez) febr. 3-án este a lakásunk elől tűnt el egy 10 hónapos maine coon kinézetű gyönyörű kandúr cica. A cica Misu névre hallgat és elég ragaszkodó, mindenhova követett minket ahova éppen sétáltunk, kertbe, szobába, ezért gondoljuk, hogy most 3-án este elvitték. Gazdája, a 11 éves kisfiam azóta rettenetesen hiányolja…

Kérjük, ha valaki tud róla, értesítsen ezen a telefonszámon:
0670-2477730