Archívum: 2009. november 18.

Két teknőc tarka kislány cica gazdit keres

2009. november 18., szerda

Kb. 12 hetesek ideiglenes befogadónál várják, hogy otthont és szerető gazdát találjanak. Kedves barátságos, kézhez szokott cicák.

Érdeklődni
06308623040 vagy
06204628611, illetve
aniko.bacsa(kukac)freemail(pont)hu email címen lehet róluk.



Kutyafekhely és kutyaruha anyag kerestetik a menhelysegítő vásárra!

2009. november 18., szerda

Kedves Mindenki!

Kedves új önkéntesünk, Enikő jóvoltából az idei karácsonyi vásárra szuper kis fekhelyek (meg persze nagyok is 🙂 ) készülnek majd, és kis kabátkákat is varr nekünk – akarom mondani, a kutyiknak. Ehhez azonban, bár ő adja bele a munkáját, idejét és tudását, arra nincs pénze, hogy az anyagot maga vegye meg, ezért arra kérünk minden kedves állatbarátot és segítőkész embert, hogy az alább felsorolt anyagokkal járuljon hozzá Enikő felajánlásához, hogy így sok szép holmit árulhassunk majd a vásáron, amelynek bevételében tovább tudunk segíteni rászoruló menhelyeknek. Természetesen bárki rendelhet is tőle saját részre, de szeretettel várunk mindenkit a vásáron is, amelynek időpontját egyelőre még helyszín híján nem tudjuk (aki tud erre megfelelő helyet művházban, iskolában, akárhol, az kérem, szóljon! Sajnos maximum 10 ezer Ft-ot tudunk bérlet gyanánt odaadni, hiszen a filléres vásárainkon a bevétel távolról sem akkora, mint egy igazi forprofit vállalkozás esetében, ráadásul itt minden forint jótékony célra megy, nem saját zsebbe – mi maguk is ingyen dolgozunk ott egész nap.)

Tehát a kért anyagok listája:

Kutya-cica fekhelyhez:

Bélésnek: takarók vagy paplanok (mindegy, milyen, csak tiszta legyen)

Borításnak: mutatósabb és tartós anyag, hisz az fog látszódni a párnákból a legjobban, és tartósnak kéne lennie, hogy a kutyák ne szedjék szét hamar 😉 A legbeváltabb eddig a színes, virágmintás és mesefigurás anyag volt xD Ezek mindenkinek tetszenek…
+ kellene még pár tekercsnyi/gurigányi gépi nylon varró cérna (színe mindegy),

Díszítéshez: ha akad valakinek otthon bármilyen díszítésre vagy játékra alkalmas vastagabb madzagja vagy anyagból készült akár használt „tököző” masnija, vagy bármi más amivel még játszhatnak a kutyák, hozhatjátok azt is, nagyon mutatós és a kutyáknak macskáknak jó játékszer készíthető a párnákra belőlük. Akár még cicacsengő vagy madzagra aggatott kis labdák, játékegerek is jöhetnek, bármi!
Domi (Enikő saját kutyája) máig imádja a párnáját. Jó meleg, tartós és kényelmes.

Kendőcskékhez: lehetőleg egyszínű fehér pamut anyag kellene, nem tiritarka, hogy lehessen rájuk nyomtatni majd.

+ Kellene még pár méter vastagabb gumiszalag, hogy legyen mivel az állatokra adni a ruhácskát. Itt is ha akad valakinek otthon bármilyen díszítő eszköz ami nem kell, hozhatja nyugodtan.
+ Ha van valakinek esetleg nyomtatható, rávasaláshoz alkalmas papírja, küldhetne pár darabot a Gazdit keresek szöveghez.

A nyomatos cuccok 40 fokon moshatóak lesznek és jó tartósak.

Előre is köszönünk mindenkinek minden segítséget!
Ez a levél továbbküldhető, és még csak le sem jár, mert remélhetőleg a jövőben folyamatosan fogunk tudni ilyeneket csinálni – vagyis Enikő 🙂

A felajánlott holmit vagy egyből Enikőnek lehet vinni (Budapest, XI. kerület) vagy nekem (VI. kerület), pontos címet egyeztetünk a felajánlóval az alábbi elérhetőségeken:

Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
www.ivartalanitas.hu
kardosszilvi(kukac)gmail(pont)com
20/582-63-84

Keresem a cicámat

2009. november 18., szerda

Keressük szeretett cicánkat, aki Picurex és Pityusz becenévre hallgat. Érdligeten veszett el a Széchenyi iskola közelében. Másfél éves ivartalanított nagyon érzékeny és rendkívül barátságos kislány cicus.Nagyon szeret fésülködni. Kijárós cicus, aki sokszor kint éjszakázott. November 14-én késő este ment ki, de November 15-én reggel már nem nem került elő.

Kérjük aki megtalálta vagy befogadta, szíveskedjék értesíteni a
06-30-356-0511 telefonszámon.

Az egész család nagyon várja haza imádott cicánkat.

Gazdikereső cica

2009. november 18., szerda

Péntek 13-án találtam egy kb 4-6 hetes cicát. Kandúr, jelenleg a 747 névre hallgat(na). Teljesen nevén Boeing 747, merthogy a reptéren sírt egy bokor alatt 2 napig. Az éhség kihozta, én pedig haza, megetettem, megitattam, megmelengettem. Voltunk orvosnál, a szeme egy kicsit váladékozik (tetran kenőccsel kezeljük), de ránézésre nincs baja. (Nem folyik az orra, nincs hasmenése). Kicsit félős, de nagyon kedves cica. Élénk, érdeklődő, játékos, remekül el tudja szórakoztatni magát. Az almos ládát elsőre sikerült rendeltetésszerűen használnia. Én sajnos nem tudom vállalni, mert a család fele (mint most kiderült) allergiás a macskákra, továbbá sosem volt még macskám. Jelenleg egy felújítás alatt lévő lakásban tartózkodik, ahol hétfő-kedd-ig maradhat, utána nem tenne jót sem az egészségének, sem az idegrendszerének ha maradna. Remélem valaki beleszeret, és gyorsan otthonra talál ez a csöppség.

Telefon:
20/5588195 vagy
20/5000704



Zsuzsi cicus Budapesten

2009. november 18., szerda

Kb. fél éves lány kiscica gazdit keres! Nagyon szelíd, barátságos, családra vágyó, vidám és bújós kis kedvenc. Orvos látta! Egészséges, a szükséges oltásokat megkapta. Szép fényes, puha szőre van. Szexepilje: a farka vége picit görbe (lehet, hogy egy rosszul összeforrt törés miatt).

Érdeklődni napközben a
06-1-421-3045 vagy
06-1-421-3046-os telefonszámon lehet vagy a
k.vasari(kukac)scansign(pont)eu címen.

További képek

Teknőc tarka cica SOS gazdit keres!!!!!!!!!!!

2009. november 18., szerda

Gazdára talált

SOS gazdit keres a képeken látható gyönyörűséges teknőc tarka cica, költözés miatt!
Fél éves múlt, ivartalanított, féregtelenített, nagyon aranyos, kicsit félénk de szelíd cicus és igazán nagyon szép kislány! Oltásai úgy tudom még nincsenek.
Először esőben találták egyedül, szomorúan, jótevője befogadta ideiglenesen, ezután megint csak pár hónapig volt megint egy másik gazdája. A cica nagyon szeretne végre jó helyre kerülni, és örökre szerető gazdára találni!
A cica Kecskeméten van, de gondolom ez nem lesz akadály (minden megoldható), ha valakinek megtetszik.
Kérlek Titeket, jelezzetek vissza, ha tudtok valakit, akit érdekelne a cicus és szívesen befogadná.
A konyhás képek régebbiek, amikor még fiatalabb volt, a többi mostanában készült.