Archívum: 2009. szeptember 19.

Kis szünet

2009. szeptember 19., szombat

Sziasztok!
Legközelebb kedd (szeptember 22.) délután/este tudom felrakni a hirdetéseket, ezért ha valami sürgős lenne, inkább keressétek a honlap jobb oldali sávjában található együttműködőket, és a linkgyűjteményben szereplő állatmentőket.
Üdv: Gyuri

Miyuka gazdit keres

2009. szeptember 19., szombat

Gazdára talált

Miyuka cica kb. 3 hónapos, kedves, barátságos kiscica. Kistermetű, barna cirmos macsek. Lakáscicának és ágybamacskának szeretném adni, mert nagyon szereti este tv nézés közben a pocakunkon feküdni és hízelegni, dorombolni. Olyan gazdit szeretnék neki találni, aki beoltatná, gondoskodna róla, és ha eljön az idő, akkor ivartalaníttatná a macskuszt.


SOS új otthonra, vagy legalábbis egy másik ideiglenes befogadóra lenne szüksége ennek a kismacskának

2009. szeptember 19., szombat

Gazdára talált

Sürgősen új otthonra van szüksége egy 3-4 hónapos, korom fekete cicalánynak. Egészséges. Jelenleg ideiglenes befogadónál van (lakásban tarják), de ott sajnos nem maradhat.
Nagyon szeretetéhes – igényli az emberek társaságát, bújós, dorombolós.
Rendkívül játékos, nagy a mozgásigénye, pajkos kislány.
Olyan helyre ajánljuk őt, ahol kimehet hancúrozni a kertbe, de amikor otthon vannak a gazdik, akkor beengedik őt a lakásba, hogy élvezhesse a közelségüket.

Bodza elveszett!!

2009. szeptember 19., szombat

Tegnap késő este kiesett az ablakból a cicánk, Bodza. Azonnal eltűnt, sajnos nem találjuk. Akár sérült is lehet. Szeretnénk, ha felkerülne a honlapodra!
A baleset szept. 15.-én este 11 körül történt Budapesten a VII. ker. Huszár u. – Munkás u. sarkán.
5 éves nőstény, cirmos, világos barnás színű.
Neve Bodza.
Aranyos, de nagyon félénk cica. Mellékelek egy képet róla.

Az elérhetőségem:
vilagutazo(kukac)freemail(pont)hu
06-30/544-9843

Pöpike gazdit keres

2009. szeptember 19., szombat

A mamám beleszeretett a papámba, viszont a mamám gazdái ezt rangon alulinak tartották, ezért 4 hetesen bevittek valami rém orvosságszagú helyre. Ott viszont nem adtak nekem mérget, így élek és virulok. Igaz, már kétszer is oltottak, megfürdettek, meg ilyenek, de bármennyire is terrorizálom az itteni őslakókat (felmenekülnek előlem az ágyra), valahogy homályosan hiányérzetem van. Én olyan otthont szeretnék, ahol engem szeretnek, kényeztetnek, sok a kaja, és van légkondi is. Természetes elvárásom a velem való játék, változatos és hosszú kirándulások (erdőn-mezőn-barlangokban. Imádok pancsolni és hasig érő vízben rohangászni. A bundácskám gyönyörű selymes, és nagyon sűrű. Egyébként jóban vagyok minden ismerőssel, még vissza is ugatok Nekik!
Leszel a gazdim?

Ha szeretnél megismerni,kérlek hívd a
06-20/43-55-603 vagy
06-30/247-07-02 -es számot.


Bócic gazdát keres

2009. szeptember 19., szombat

A mamámat betegen találták az út szélén, velem és a tesóimmal együtt. Sajnos csak az első állatorvosi rendelőig vittek, hogy „ne szenvedjünk tovább”. Az ott dolgozók megmentettek minket, és a mamámat is beleértve találtak nekünk otthont. Mivel még kicsik voltunk, ezért csak a múlt héten vihettek el minket, de értem elfelejtettek jönni.
Most olyan gazdit keresek, aki felelősségteljesen gondoskodna rólam, és én ezért naaagyon szerethetném. Jelenleg körülbelül 10 hetes vagyok.

Ha szeretnél megismerni, kérlek hívd a
06-20/43-55-603 vagy
06-30/247-07-02 -es számot.


Bagica elveszett

2009. szeptember 19., szombat

XI. ker. Rétköz utca felső részéről szeptember 14-én, hétfőn elveszett, fekete, hosszú szőrű, sárga szemű cicánk, neve: BAGICA. Szelíd, mindig „beszélget”, hangosan snurrog.

Kérjük, aki tud róla, hívjon bennünket, vagy írjon:
telefon: 30/9 753 413, vagy 30/9 707 176
email: eszecsi(kukac)vipmail(pont)hu

Segítségüket előre is köszönjük!!