Archívum: 2009. szeptember 13.

Kutya gazdit keres SOS!!!

2009. szeptember 13., vasárnap

Sziasztok!
Találtam egy kutyust, aki a házunknál a kerítés és a sövény közé volt kikötve egy 1 m láncra. Meló után még mindig ott volt, kiderült, h a tetves féreg, aki odatette, a házunkba az elmebeteg barátnőjéhez jött látogatóba több napra, de a csaj nem engedi be a kutyát a lakásba. A mancsán egy nyílt seb volt, mikor mondtam neki, h orvosra van szüksége, közölte, h nem tudja elvinni, belelépett egy üvegbe, egyébként meg lefertőtlenítette. Mondtam neki, h be kell kötni, meg ellátni, amire az volt a válasza, h olvassak csak utána, h jó, ha nyalogatja, mert a nyáltól meggyógyul, különben meg azért van odakötve a tűző napra, mert pihenésre van szüksége, majd csütörtökön lehet elviszi onnan, aztán fogta magát és elhúzott a rákba. Este én meg fogtam magam és bevittem szegénykét a Lehel úti kórházba. Azt mondták több napos a sebe és valami leszakította a jobb hátsó mancsa egyik ujját; valószínű mozgólépcső. Kapott fájdalom csillapító szurit és ma megműtik, még pár napig ott fogják kezelni, aztán elviszik az Illatos útra. Elvileg rá fog tudni állni majd arra a lábára is, ha meggyógyul. Arra szeretnélek megkérni Benneteket, h gondolkodjatok picit, hátha van valaki, aki szívesen befogadná! Pár éves lehet, pofás kis kutya olyan, mint egy drótszőrű vizsla, csak teljesen fehér, szuka, és kis kajlán áll az egyik füle…cukor na! Barátságos, nyugodtnak látszik, annak ellenére, h nagy fájdalmai lehettek, az autózást, vizsgálatot teljesen nyugodtan viselte. Ma bemegyek megnézni, csinálok róla képet és holnap felteszem, hátha „rákacsint” valakire! 🙂 Ha valaki esetleg befogadná, de érte menni nem tud, szívesen elviszem bárhová!!!!

Ha valki be tudná fogadni a kutyust, vagy kiteszitek az üzim, kérlek írjátok bele a telószámom:
06 20 396 60 02 Judit

Talált cica

2009. szeptember 13., vasárnap

2009. szeptember 11-én este találtuk a képen látható 7-8 hetesnek tűnő (?), kandúr kiscicát. Szeretnénk neki mielőbb találni egy olyan gazdát, aki biztosítani tudja a megfelelő körülményeket, szeretetet, gondoskodást élete végéig.
A cica nagyon bújós, folyton dorombol, igényli az ember közelségét.
Állatorvos még nem látta, de teljesen egészségesnek tűnik. Eszik, alszik, sokat játszik…

revesz.fruzsina(kukac)gmail(pont)com

ELVESZETT EZ A CICA! – Debrecen

2009. szeptember 13., vasárnap

2009 AUGUSZTUS 06-án A HAJNALI ÓRÁKBAN ELTŰNT A DAMJANICH UTCA 25-BŐL DEBRECENBEN. ZSEPI NÉVRE HALLGAT, KICSIT FÉLŐS KB. 8 HÓNAPOS FÉLPERZSA HÓFEHÉR CICA. ISMERTETŐJE EGY DRAPP SZÍNŰ CSÖRGŐS NYAKÖRV ÉS MIND KÉT FÜLE SEBES EGY BETEGSÉG MIATT.

NAGYON VÁRJUK VISSZA A CICÁT, NAGYON HIÁNYZIK, KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY HA BEFOGADTA ESETLEG LÁTTA VALAHOL AZT JELEZZE TELEFONON.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
0630/939-6774 egésznap hívható még éjszakai is
valamint 0670/378-1101

MEGTALÁLÓNAK JUTALOM!!!

Catman 4

2009. szeptember 13., vasárnap