Archívum: 2009. szeptember 01.

Tarka fiú kiscica gazdit keres

2009. szeptember 01., kedd

Gazdára talált

2009. július 16-án született édes kisfiú kiscica szerető és gondoskodó gazdit keres. A cicuska ajándékba elvihető, jelenleg Maglódon lakik, de a Budapestre szállítást meg tudjuk oldani. Önállóan eszik, és alomba lett szoktatva. Megszokta az emberi közelséget, és jelenleg egy közepes termetű kutyuska társaságában lakik, nem fél a kutyustól. 🙂


Dömike gazdit keres

2009. szeptember 01., kedd

2009. augusztus 21-én a dömösi kempingben találtunk egy kb 7-8 hetes koromfekete, zöld szemű kisfiú kiscicát. A cicuskát megmentettük és most szerető és gondoskodó gazdit keresünk Neki. Önállóan tud enni, jelenleg több kiscicával él együtt, folyamatosan szoktatjuk őt az alomhoz is. A megpróbáltatások miatt egy kicsit félős, de amint emberi kézbe kerül hangos dorombolással és nagy bújással hálálkodik. A cicuskát most Dömikének hívjuk mert Dömsödön találtuk 🙂

Érdeklődni lehet:
06-20-265-1743,
06-20-265-1878-as számon.


Gazdit vagy ideiglenest keres ez a kis cica

2009. szeptember 01., kedd

Bedobták egy kertbe, de nem tudják tartani a kutyák miatt.

Önállóan eszi a kissé összenyomott konzervet, alomra végzi a dolgát, nagyon kedves, játékos, eleven kis jószág.
Majd még megnézetem valakivel, hogy kisfiú, vagy kislány.
5 hetesnek tippelem, de a viselkedéséből ítélve talán idősebb is lehet, csak hát kicsit csoffadtka.
🙁


Szerető gazdit keresek!

2009. szeptember 01., kedd

Gazdára talált

Egy éve vagyok a világon, eddig nem sok jót kaptam az élettől, de hiszek benne, hogy egyszer családban élhetek.
A Pilisi erdőben csatangoltam, ahol egy forgatócsoportra leltem. A biztonsági őrrel egy nap alatt nagyon jó barátságba kerültem, látta, hogy éhezem, enni, inni adott… ezért nem rettegtem, mikor megsimizett. Mindenki mástól féltem, mert sokat bántottak, vertek az emberek. 2 nap múlva Tibor és Bori értem jöttek, adtak egy furcsa dolgot a nyakamra, és valami zsinórt, ami összeköt engem ezzel a barátságos fiúval. Betettek egy autóba és elvittek a városba, a kocsiutat élveztem, de kezdetben megijedtem a házaktól . Már pár napja lakásban lakom, tudom, hogy nem szabad a lakásba piszkítani, sokat alszom, szeretek sétálni, nem is kell rám kötni azt a zsinórt, mert mindenhova imádattal követem Tibort. Mióta Ő mellettem van, azóta nem félek a bicikliktől, autóktól, házaktól, emberektől, mert megtanította nekem, hogy nem bántanak engem. Mindig úgy fekszem le, hogy a fejem a gazdi fele legyen, így biztonságban érzem magam..
Azt mondták nekem, hogy nem Tibor lesz a gazdám, ő csak 2 hétig tud vigyázni rám, szeptember közepéig igazi családot szeretnének találni nekem. Szeretek kinn lenni, de benn sem csinálok semmi rosszat. Gyönyörű, selymes fekete szőröm van (de nem hullatom !! ) közepes testű lány vagyok.
Egyetlen dolog fontos nekem: szeressenek, hogy én is szerethessek!

Kormi

Keresem nőstény szürke cirmos cicámat Micit!

2009. szeptember 01., kedd

2009.08.29-én délután nem jött haza Budakalász Magyar utca 5-be az 5 db 2 hetes kiscicájához!
2 éves, szürke cirmos cica a hátán nagyon kicsi barna foltokkal és a farka vége barna! Nagyon hiányzik nekünk és a gyerekeinek!!!!!!! VÁRJUK HAZA!

A MEGTALÁLÓ JUTALOMBAN RÉSZESÜL!

tel: 06-20-299-30, 36/ 70-566-24-04
e-mail: tubicsakadrienn(kukac)freemail(pont)hu

4TAPPANCS HÍRLEVÉL 2009/6

2009. szeptember 01., kedd

szorolap09_bach