Archívum: 2009. augusztus 16.

Tibi szerető gazdit keres!

2009. augusztus 16., vasárnap

Szerető gazdit keresünk a macskánknak, akit sajnos nem tudunk vinni magunkkal. 🙁 Tyomka (Tibi) névre hallgat, cirmos, szobatiszta, ivartalanított, igazi egyéniség- 2 éves fiú cica. Nagyon sürgős lenne, még max. 1 hónapig maradhat nálunk.

Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni.
tel.: 06 20 218 15 08, 06 20 530 00 96
mail: xenia.volovik(kukac)gmail(pont)com


Sissy még gazdiját keresi!

2009. augusztus 16., vasárnap

6 év körüli, ivartalanított, egészséges, nyugodt lánycica gazdiját keresi. Minden megvan benne ami kell: szép is, okos is, ragaszkodó is…

Szegény már nagyon vágyik egy törődő,rendes gazdira, aki örülne egy kis dorombolásnak, és cserébe ezért Sissy nem kér mást csak néhány jó szót, kedvességet, és némi ételt. Nincsenek nagy igényei. Kutyával, cicával, emberekkel (gyerekekkel is) jó kijön!

Ha tényleg Ő az, akire vágysz, akkor írj!
galkrisztina(kukac)citromail(pont)hu

Akik nyugodtabb cicát keresnek, azoknak telitalálat!

További képek: http://gallery.site.hu/u/koliscica

Hajdúszoboszló
30km távon belül szállítani tudom, hosszabb távon költségtérítéssel!


Gazdira váró cicusok

2009. augusztus 16., vasárnap

Egy anyacica a társasházunk pincéjét választotta otthonául, ami sajnos a lakók egy részének nem tetszett, így amikor megszületett az egyetlen kiscicája, kénytelen voltam lépni, és átmeneti megoldásként a munkahelyemre menekítettem őket. Sajnos ez nem a legjobb megoldás, és mivel a munkahelyem is a gazdasági világválság áldozata lett, nem tudjuk nekik biztosítani azt a mennyiségű figyelmet, amit megérdemelnének.
Csupi, az anyacica a Kis Hercegből oly jól ismert megszelidítésen esett át: bár nem volt barátságtalan soha sem, de látszott rajta, hogy kicsit bizalmatlan az emberekkel kapcsolatban. Nyilvánvalóan a társasházból nem mindenki bánt vele barátságosan. Mára viszont átlendült a ló túlsó oldalára, kimondottan igényli a figyelmet és a szeretetet, és nagyon örül, ha a közelében vagyunk. Megható, ahogy gondoskodik a kicsi Alfonzról, nagyon jó anya!
Szeretnénk nekik egy végleges otthont találni, ahol megkapják hosszútávon azt a szeretet és figyelmet, amit megérdemelnek.
A jövőbeni ivartalanítás és oltások költségeit vállaljuk!

Telefonszámom: 30-2178173.
Email: kismartonb(kukac)tec-kft(pont)hu


Elveszett cica, Szolnok

2009. augusztus 16., vasárnap

Augusztus 13-án hajnalban eltűnt egy cirmos, kb. 3 hónapos fiú cica, Szolnokon a Malom utcában.Gazdái nagyon várják vissza.

brigilou(kukac)citromail(pont)hu

Talált cicák

2009. augusztus 16., vasárnap

Találtunk egy iskola udvarán egy cicacsaládot és szeretnénk nekik gazdikat találni. Elég soványak, bár etetgetjük őket de sokáig mi sem tudjuk csinálni. 5 kiscica és az ő anyukájuk volt, egy kicsinek már találtunk gazdit, és lehet, hogy még egynek sikerült, de a többinek nem tudtunk eddig gazdit találni.

dodezoltan(kukac)vipmail(pont)hu