Archívum: 2009. augusztus 11.

Fekete cicák gazdát keresnek

2009. augusztus 11., kedd

Három napja reggel a Bp.XII. Győri úti Sportkórház kertjében három egészséges, kb. 2 hónapos fekete cica szaladgált. Most még jól érzik magukat, de a Győri út és az Alkotás út közelsége, a vezetőség hozzáállása miatt a jövőjük kétséges. Még kicsit vadak, de ha valaki kedvet érez a megszelidítésükhöz, remélem ők is gazdira találnak.


Csupafekete Pemete szerető gazdáját keresi!

2009. augusztus 11., kedd

Gazdára talált

A napokban került hozzánk egy csupafekete kiscica akit Pemetének neveztünk el. A kis fekete haramia nagyon sokat alszik és játszik, csakúgy mint minden rendes kiskandúr általában. Körülbelül 6 hetes, junior cicaeledelt jó étvággyal eszik. Szobatiszta és egészséges kisállat.

Eddig a háztömb udvarán élte az életét, amely igen barátságtalan és nélkülözésekkel terhes élet volt egy ilyen kis állat számára.

Ideiglenesen fogadtuk be, ugyanis 3 héten belül utazunk vissza külföldre és nagyon szeretnénk neki addig gazdit (esetleg másik ideiglenes befogadót) találni!

Kérem ha tudnak segítsenek!



Két öt éves házicica keres gazdit Nyíregyházán!

2009. augusztus 11., kedd

Hamu (szürke teknőc-tarka) és Zokni (fekete teknőc-tarka), testvérek. Teljesen szobatiszták, születésük óta lakásban élnek. Mindketten ivartalanított nőstények. Fontos nekik az ember közelsége, de a gyerekektől kicsit félnek. Zokni csak száraz eledelt eszik. Ha egy mód van rá, szeretnénk, ha együtt kerülnének új helyre. Sajnos saját anyjukat megtámadják, terrorizálják, ezért keresünk nekik új családot.
Nagyon köszönjük.

06-30-680-1130
illyaki(kukac)gmail(pont)com