Archívum: 2009. augusztus 10.

Fekete gazdikereső kiskandúr

2009. augusztus 10., hétfő

Gazdára talált

Miluka cica kb. 11-12 hetes kiskandúr, zöld a szeme, gyönyörű fényes a szőre. A kiscica allergia miatt került hozzánk ideiglenesbe. Nem válogat, nem hangoskodik, a többi állattal is barátságos, az embereket szereti, hízeleg, dorombol.
Lakásba szeretném örökbeadni, ivartalanítási kötelezettséggel.
Budapest, XXI. kerületéből vihető el.
Ha valaki ideiglenesbe tudná vállalni, az is megoldást jelentene.

Csilla gazdit keres

2009. augusztus 10., hétfő

Név: Csilla
Nem: ivartalanított nőstény
szín: vadas
Termet: kis-közepes
Kora: fiatal felnőtt
egészségi állapota: egészséges
Megtalálás körülményei: Egy csepeli állatbarát lány hívta fel rá a figyelmet. Ott kóborolt a lakótelepen.
Mikor megtaláltuk nagyon rossz állapotban volt , csont és bőr.
Arcából folyt a genny. meg kellett operálni.Tegnap megtörtént a varratszedés , a sebe szép!
Igaz, hogy kicsit tartózkodó, de nagyon barátságos cica. Első pillanattól kezdve nem mozdul a kertből. benn lenni viszont nem szeret. Pánikol tőle.
Ezért kertes házba szeretnénk adni!
Inkább egyedüli cicának.
Mivel felnőtt macska, feltehetően élete nagy részét utcán tölthette, gyerek mellé nem gondolnám.
Éppen ezért olyan gazdákat várunk, aki elsősorban kerti tartásra, egerésző macskát keres. Természetesen, kamra vagy egyéb hely kell neki ahova bemehet!

Kb. egy hónapja került gondozásunkba.
Adatbázisba vétel: 2009.08.08. Mivel eddig soványsága miatt és a műtét miatt nem volt gazdához adható, ezért csak most került be az adatbázisba.

Gyönyörű, különleges színű, és nagyon kedves macska, ha nem is ölbe ülős kedvenc! Bár szerintem jó gazdi mellett, türelemmel, tán az is lehet belőle.

Tel: 06705621032
Mail: macskamentok(kukac)t-online(pont)hu
Többi macska: www.macskamentok.hu honlapon

2 (már csak egy) gazdira váró kölyökcica

2009. augusztus 10., hétfő

Gazdára találtak

Egyik talált cicánk már gazdira talált, de a másik még mindig keresi örökbefogadóját.
Hamuszürke, szép, fehér „zoknis”, 3 hónapos tipikus lánycicusról van szó, aki nagyon ragaszkodó, emberhez kötődő. Játékos is, de amit mindennél jobban szeret, az (az evésen kívül 🙂 ebben a sorrendben – a cirógatás, a gazdi ölében dorombolás és a (például szitakötő-evéssel egybekötött) kerti bóklászás. Szobatiszta, átesett a kombinált oltáson és az első féreghajtáson is, már csak szerető gazdiját várja nagyon.

————————————————————————

Két, 3-4 hónapos lánycica várt otthon a kapuban egyik este, testvérek lehetnek. Egészségesek, barátságosak, nagyon szépek, játékosak és nálunk (albérletben lakunk a XII ker.ben) nem maradhatnak, ezért sürgősen gazdit keresünk nekik. Egyikük cirmos, a másik hamuszínű fehér mellénykével és zoknikkal. Megkapták a szükséges oltásokat és kérésre az új gazdihoz is elszállítjuk őket.




Most nagyobb a baj, mint múltkor

2009. augusztus 10., hétfő

A régi Finommechanikai Vállalat területére szinte naponta dobnak be, tesznek le lelketlen emberek kölyökmacskákat, négyesével, ötösével, ezeket természetesen a régi macskák elkergetik, megölik.
Ritkán kerülnek gazdához, kivétel én voltam, amikor egy kis szürke fehér kölyköt hazahoztam a napokban. A saját kandúrom ismét kiköltözött a szomszédba. 🙁

De ma 2009. aug. 7-én egy piros-bordó színű trikós nő és egy 17 év körüli fiú letettek 3 szobamacskát egy bútor polcaival – feltehetően ez volt a macskák kedvenc helye, tálakban étellel, vízzel, és egy sárga műanyag tálban alommal.
Mire kiszaladtunk az irodából, addigra elszeleltek a tulajdonosok.
A macskák sokkos állapotban kuporogtak. A szürke hamuárnyalattal tarkított macska úgy lépdelt, mint aki még életében nem volt kinn a lakásból. A teknőctarka gyönyörű tömött szőrű, fehér állú, hasú hatalmas másik macska szinte hang nélkül nyávogott, és remegett.
A harmadik egy cirmos összehúzta magát a földön, és hatalmasra tágult pupillákkal ült. Egyikük sem mert nagyon mozogni.

A sorsuk egyértelmű, a területüket féltő, igen keményen harcoló tősgyökeres kandúrok és anyamacskák el fogják a hét végén mindhárom (kettő fajmacskának látszik) állatot kergetni, és az Őrs vezér tér környéki autóforgalom végez velük.

Kérek mindenkit, adja tovább a hírt!

A Bp. X., Fehér út 10. szám alatti nagy területű Finommechanikai Vállalathoz berakott minden macska halálra van ítélve.
Senki ne hozzon több macskát, kölyköt, mert embertelenség.

Ezentúl figyelni fogjuk az autókat, és a rendszámuk alapján feljelentést teszünk a macskákat felelőtlenül kirakók ellen.

Nagyon dühös vagyok, de ennek a szövegnek egy részét biztosan tovább tudod küldeni, és fel is rakhatod, ahová csak tudod.
Én is megpróbálok különböző fórumokra írni, mert ivartalanítás helyett ez történik.

Köszönöm, ha továbbítod minél több helyre,

Júlia
zjulia(kukac)zjulia(pont)hu