Archívum: 2009. augusztus 08.

Két 11-12 hetes kiscica keres sürgősen gazdit

2009. augusztus 08., szombat

A fehér kiscica talán negyed perzsa kislány lehet. Kb. 11-12 hetes, egy kedves ember a testvéreivel együtt gondosan leragasztott dobozban kitette a lakótelepünkön. Hárman voltak testvérek a cicák, kettőnek már sikerült gazdit találnunk. A cica borzasztó kedves, ölbeülős, dorombolós, hízelgős, egy igazi kis szeretetbomba. Minden állattal és emberekkel is nagyon kedves. Barátnője a kis cirmos cica szintén dorombolós, ölben ülős kis tündér. Mivel nagyon szeretik egymást, együtt szeretnénk őket örökbe adni.

Budapest, XXI. kerületéből vihetőek el a kiscicák.

Telefon: 06/70-620-70-88


Mazsa elveszett!

2009. augusztus 08., szombat

2009.08.07.-én 17:00-óra tájékában eltűnt egy német törpe pinscher a IX.kerületben fekete színű barna foltokkal a mellkasánál, Mazsa vagy az Ari szóra hallgat!! Aki megtalálta vagy látta kérem hívjon vagy írjon!
06-20-523-11-50
e-mail: mstimberlake(kukac)freemail(pont)hu

Nagyon várja haza egy szerető család!!!!!!!!!

Köszönöm!

Szombat délelőtti fuvar kerestetik SOS!

2009. augusztus 08., szombat

Egy kisméretű, gyepiről mentett kutyusnak keresünk (augusztus 8. szombat) délelőttre fuvart.
Dunavecséről elhozza valaki Szigetszentmiklósig, onnan kellene a Noé-ra juttatni szegényt.

Érdeklődni Ginánál a 20/313-46-80-as telefonszámon!
Köszi mindenkinek!

2 kiscica otthont keres

2009. augusztus 08., szombat

2 igazán szép kiscica gazdit keres: 3 hónaposak, feltehetően nőstények, cirmos mintázatúak s egyikőjük jobb szeme állatorvosi kezelésre szorul. Félénk természetűek, de játékosak. Még nem estek át oltáson, ivartalanításon és féreghajtáson. Olyan gazdira van szükségük, aki szerető, biztonságos otthont tud biztosítani számukra és kész vállalni állatorvosi költségeiket. A legjobban annak örülnének, ha egy helyre kerülnének. Jelenlegi helyzetük: nem kívánt szaporulatként születtek és csak macskabarátok közbenjárásának köszönhetően maradtak életben. Mindebből kiderül, hogy felelősségteljes örökbefogadók mihamarabbi segítségére szorulnak.

Most Pécsett vannak, de a Pécs-Budapest vonalon a szállítás megoldható.

Érdeklődni lehet: moka.kacagas(kukac)gmail(pont)com

Cirmos cica sürgősen gazdit keres!!!

2009. augusztus 08., szombat

SOS gazdit vagy ideiglenes befogadót keres egy kb. 10 hetes (?) fehér alapon cirmos kislány cica, gyönyörű nagy szemekkel!
A cica (szomszédok elmondása alapján) július végén jelent meg Sződ Neveleken a Nyár utcában és jelenleg is az utcában él, de végleges, lehetőleg gazdis megoldást szeretnék neki találni.
Elég soványka és egy már begyógyult sebe is van a nyakán. Mivel nekünk van egy saját benti cicánk és hirtelenjében lett két kinti is, (akik közül a fiút még ivartalanítani kell), valamint aug. 9-én elutazunk egy hétre, nem tudom vállalni, illetve megtartani őt!

Kérem akinek bármilyen mentőötlete van hívjon, számom:
20/ 481-9710!!


Elveszett cica

2009. augusztus 08., szombat

A Budagyöngye környékén Aug. 5.-én elveszett egy nagyon öreg, nagyon beteg, kis termetű, csont és bőr szürke cirmos cica.

Aki tud róla, kérem,értesítsen: 06 20 9461825

Vizslák gazdát keresnek

2009. augusztus 08., szombat

Édes kis vizslák keresik majdani gazdijukat… Mamijuk meghalt, jelenleg cumisüvegből etetik őket. Aki szeretne vizslát, bátran jelentkezzen. Aki nincs abban a helyzetben (sajnos ebből vagyunk többen) azt arra kérem, reklámozza, küldje tovább, mert azzal is segíthetnénk.

Telefon: 06-20-9870-414