Archívum: 2009. május 13.

ELTŰNT EGY FEHÉR-SZÜRKE CICA!!!

2009. május 13., szerda

Megtalálták

Elveszett egy Márta névre hallgató fehér szürke cica!!! Viszonylag nagy termetű, tiszta fehér-szürke bundájú, ivartalanított nőstény macska! Nagyon ragaszkodik a testvéréhez és a gazdájához!

Átlagos szomorú sztori – kölyökkutya – talán valaki épp rá vágyik!

2009. május 13., szerda

Gazdára talált

Tegnapi tekerésünk során megmentettünk egy kiskutyát a haláltól és felkaroltuk. Az enyhén ittas gazdája a biciklihez spárgával odakötve húzta (szó szerint) az aszfalton úgy, hogy a kutyus már nem kapott levegőt, már alig élt. Visszafordultunk, elvettük a kutyát a részegtől, levágtuk a bringáról, a nyakáról levágtuk a spárgát, adtunk neki vizet és kicsit megpróbáltunk életet lehelni a már alig elő kutyusba. Nagyon sok sebe lett, az aszfalt leszedte sok helyen a szőrét, véresek a lábai is. De nagyon hálás érte, hogy megmentettük, egy nagyon barátságos, nagyon szeretnivaló kislány – és még kölyök!
Amit tudunk róla:
– morzsa színű, a pofája sötétbarna
– kislány, a fajtáját sajnos nem tudom megállapítani
– kb. 4-5 hónapos lehet, annál biztosan nem több
– nagyon barátságos, játékos és jól nevelt (a kocsiban hazafelé nagyon fegyelmezett volt, csak feküdt, nézelődött)
– nagyon éber és figyelmes
– nagyon, nagyon, nagyon hálás
Sajnos nincs olyan helyzetünk, hogy megtarthatnánk, így most gazdát keresünk neki. Este felhoztuk Budapestre, jelenleg „albérletben” van egy ismerősünk telepén, de ott csak 2 napig maradhat, utána el kell hoznunk.
Mi Dinnyének neveztük el, de még fiatal, bármilyen név adható neki! J Szerintem nagyon könnyen beilleszkedne, szerető kutyus válna belőle. Igazi kis házőrző.
Ha tudtok olyat, aki befogadná, kérlek, segítsetek! Az is segítség, ha körbekülditek az e-mailem több ismerősötöknek, hátha valakinek megtetszik és befogadja. Nagyon szép kutyus, első látásra bele lehet szeretni (a fotókon nem jön át ennyire, de tényleg az).

Dinnye szerencsecsillaga tegnap felragyogott, reméljük, tudunk neki segíteni szerető családot találni!

GAZDÁJÁT VAGY BEFOGADÓJÁT KERESSÜK!!!

2009. május 13., szerda

Hetek óta a XVI. Menyhért utca és Ákos utca kereszteződésében vert tanyát ez a középkorú, németjuhász keverék, kan kutyus. Egy idős bácsi állítólag kereste már a környéken de nem találtak egymásra.
Kérem, aki ismeri a gazdáját, az értesítse mihamarabb mert sem ételt sem folyadékot nem akar magához venni már ez a kimerült kis jószág.

Ha valaki ideiglenesen befogadná, kérem vegye magához.
Tel: 20/9380-484

S.O.S. gazdikereső felnőtt, belga juhász (?) -keverék kedves kan kutya!

2009. május 13., szerda

S.O.S.! Gazdát keres egy 5 éves, belga juhász (?) -keverék kan kutyus, aki lassan kifut az időből. Előző tulajdonosa 2 hónapja hunyt el, most az édesanyja gondoskodik róla. A kutyus már túl van a történteken vidám, játékos, mozgékony (régen egy erdő melletti kis településen lakott). Most az idős néninél él, (Budapest, X.kerület) de ez csak átmeneti megoldás, mert az idős hölgy nem tud róla hosszabb távon felelősséget vállalni. Beoltatta és féregteleníttette, azonban ennél több költséget nem tud magára vállalni. A kutyus mostanáig kapott haladékot, a néni már az (amúgy illegális!) elaltatást tervezi. Jó lenne, ha kaphatna még egy esélyt, -annyira megérdemelné ez a nagyon kedves, jobb sorsra érdemes kutya!

Érdeklődni:
06305177925 v. 264-3783 ill. 06-20-256-6457



Mirr-Murr elveszett!

2009. május 13., szerda

Május 7-én elveszett egy Mirr-Murr névre hallgató ivartalanított fekete macska Budapest, II. Kisgazda utcából. Szeme sárga, fülei kicsit elállnak. Nagyon barátságos, és várjuk haza mielőbb, aki látja, kérem hívjon!

Telefon: 06 20 463-5206


Békés, szenior tündérspániel gazdát keres

2009. május 13., szerda

Gazdára talált

Békés spánielt április közepén mentette a Futrinka utca Kutyavédő Egyesület a békési gyepmesteri telepről. Noha Békés a szenior korcsoportot képviseli, vicces mozgásával, dundi formáival, vaskos lábacskáival inkább kölyökkutyára emlékeztet. Békést a többi kutya nem nagyon érdekli, viszont alapból nagyon szereti az embereket, mindig vevő egy kis simire, dögönyözésre. Derűs, nyugodt, süketsége és meggyengült látása ellenére is könnyen kezelhető kutya, aki gyerekek vagy idősebb ember mellett is megállná a helyét. Szépen sétál pórázon és utazik autóban. A szobatisztasághoz jelenleg napi négy sétát igényel. Békésnek ugyan áldott jó szíve van, de egy kis gyógyszerrel ezt meg is kell támogatni. Chipezve, ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, csinos nyári frizurával keresi örökbefogadóját.

Gazdikereső cirmos, fiatal ivartalanított kislány cica

2009. május 13., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves, szürke cirmos színű, kedves ivartalanított kislány cica!

Lakásban lakik, szobatiszta, más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható.

Várja szerető gazdáját ez a jobb sorsra érdemes kedves cica.

Gazdikereső teknőctarka, fiatal ivartalanított kislány cica

2009. május 13., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves, teknőctarka színű, kedves ivartalanított kislány cica!

Lakásban lakik, szobatiszta, más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható.

Várja szerető gazdáját ez a jobb sorsra érdemes kedves cica.