Archívum: 2009. április 09.

Elveszett az Állatbarát Alapítvány egyik cicája!

2009. április 09., csütörtök

Április 5. óta nem jelentkezett az Állatbarát Alapítvány egyik „irodacicája”, még sosem volt távol ilyen sokáig! Hol vagy Dorina?

Dorina egy szürke cirmos, ivartalanított nőstény cica, 3-4 éves lehet. Sajnos a nyakörvét elhagyta, úgyhogy igazából ismertetőjelet nem tudunk írni, de itt a fényképe, hátha valaki megtalálta, látja valahol! Dorina minden reggel jelentkezett az ajtónál, egész nap az irodában aludt és evett, jó húsban van, reménykedünk, hogy nem történt baja!

Nyíregyházán, a Csatorna u. 2. szám alatt lakik, így a Westsik V. út, a sóstói erdő Nyírszőlős felőli része és Nyírszőlős jöhet szóba! Kérjük, amennyiben bárkinek bármilyen információja van, azonnal értesítsen bennünket:

Állatbarát Alapítvány
42-727-736
20-9605-402

Cicák gazdit keresnek S.O.S.

2009. április 09., csütörtök

Gazdára találtak

Édesapámék 3 napja találtak 5 db picike cicát egy dobozban, a pátyi erdő szélére kirakva.
jelenleg náluk laknak, de nekik már van 1 felnőtt macsekjuk – aki nem lelkesedik a jövevényekért egy cseppet sem – és 2 kutya is, ezért gazdik kerestetnek!

A cicák közül 2 már elkelt, azaz 3 gazdit keresünk!

A macskuszok jól vannak, ezek a képek az első pillanatokban készültek ahol még kis félénk manókák voltak, de mostanra szaladgálnak, élénkek, játszanak és esznek ezerrel !