Archívum: 2009. január 07.

Paksi puli keverék keresi gazdáját

2009. január 07., szerda

Másfél-két év körüli kan kutya (nincs ivartalanítva), néhány hónapja a paksi menhely lakója.
A közeli erdőszélen csatangolt, az egész kutyát beborította a jelenleg csak a hátán húzódó vörös szőr, alig bírt tőle járni, de örömmel üdvözölte megtalálóját. A menhely dolgozói nyírták meg, viszont csak ennyit engedett: ragaszkodott a punk-os frizurához…

Rendkívül barátságos emberekkel, kutyákkal egyaránt. Szemével a látogatók tekintetét keresi, nem is érdekli a felkínált jutifali, csak hogy odabújhasson, simogassák, szeretgessék. Ugatni is tud: a gondozók elmondása szerint a reggeli kutyaüdvözléskor ő a leghangosabb. 🙂

Érdeklődni a menhely vezetőjénél, Erzsikénél lehet: 06/20/248-9282.
Kapcsolattartó: (06/30/428-4829)


Czirmos tesók gazdit keresnek

2009. január 07., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres – együtt és külön-külön is – 2 mentett, egymáshoz nagyon ragaszkodó tesó kisfiú, cirmos, 3-3,5 hónapos tüneményes, elképesztően emberfüggő, ragaszkodó csöppség.
A kicsik parazitamentesen, oltva, chipezve költözhetnek örökbefogadó leendő gazdájukhoz.
Jelenleg lakásban laknak, amit nagyon élveznek, és természetesen szobatiszták. Emellett macska-kompatibilisek, gyerek-kompatibilisek, és valószínűleg kutyával se lenne gondjuk, még kicsik, bármihez hozzászoktathatók.
Szerető gazdira vár ez a két, jobb sorsra érdemes kis kincs!

Képtáruk: http://gallery.site.hu/u/mentholx/cirmostesok/


Koromfekete cica gazdit keres

2009. január 07., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres egy tüneményes (!) kisfiú koromfekete, kb. 6 hónapos gyönyörűség. Lakásban tartott, szobatiszta, macska-kompatibilis (kutyára nincs tesztelve, bár mivel még kölyök, valószínűleg gond nélkül összeszoktathatók). Oltva, féreghajtva, chipezve, lehetőség szerint ivartalanítva keres szerető gazdit ez a nagyon kedves, jobb sorsra érdemes mentett cica.

Ezüst cirmosok gazdit keresnek

2009. január 07., szerda

Gazdára talált

Szerető gazdit keres 2 db ezüst cirmos (whiskas-jellegű, az átlagosnál valamivel hosszabb szőrű) és 1 db szürke cirmos cica, 2 fiú és 1 kislány. Kb. 6-8 hónaposak, helyesek, gyönyörűek, lakásban tartottak, szobatiszták, macska-kompatibilisek (kutyára nincsenek tesztelve, bár mivel még fiatalok, valószínűleg gond nélkül összeszoktathatók).
Féreghajtva, oltva, chipezve, ivartalanítva keresnek gazdit ezek a jobb sorsra érdemes, mentett cicák.

Bajban levő, s.o.s. gazdikereső kutya

2009. január 07., szerda

Szerető gazdit keres Zénó, a tricolor, simaszőrű foxi!
Zénót 2 évvel ezelőtt találták, sok-sok ember összefogása, segítése révén ivartalanítva, egészségesen, kiegyensúlyozottan kerülhetett gazdához. Nem volt zökkenőmentes az első időszak, de nem a kutya hibájából. Gazdája már akkor hol vissza akarta adni, hol nagyon dicsérte. Most nov. 21-én jelentette elvesztését, dec. 6-án hála a Pro Canibus Alapítványnak, Zénó meglett. Dec. 9-én pedig már leadta gazdája egy klinikán. Zénó sorsába beletörődve néz maga elé, követi az emberek utasítását, szépen tipeg láb mellett, szó nélkül beül a börtönnel felérő ketrecbe és várja a sors újabb csapásait.
Korát kb. 11-12 évre becsüljük. Jól bírja magát, kedves, hálás. Másik kan kutyával nem jön ki, lányokkal és macskákkal azonban nincs problémája. Lakásban élt, szobatiszta, nem hangos. Annyi a bűne, hogy még lenne hátra néhány éve, amit végre igazi szeretetben élhetne le és nem azt kellene hallania, hogy mennyi energiát és pénzt fordítottak rá. A foximentő csapat óriási gondban van, mert mielőbb szeretné őt kihozni a telepről, de jelenleg annyi kutya van gondozásunkban, hogy nem tudjuk megoldani az elhelyezését.
Nagyon várjuk örökbefogadó vagy ideiglenes gazdi jelentkezését, aki visszaadná bizalmát az emberek iránt, akit imádni, követni tudna, akitől sok szeretetet, simogatást kapna. Megérdemli!
(Megjegyzés: a naptáras képén (Füles-Béla-Zénó) található szöveget érdemes elolvasni..)

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/foxi/

Érdeklődni lehet:
Foxterrier SOS – Budapest
Telefon: 06302409167

Az év Kutyája 2008

2009. január 07., szerda