Archívum: 2008. november 20.

Tükör

2008. november 20., csütörtök

Három játékos, kedves cica várja szerető gazdik jelentkezését

2008. november 20., csütörtök

Családi okok miatt sajnos nem tudjuk őket megtartani.
A cicák pár hónaposak, egyik fekete, másik fehér-szürke, a harmadik pedig világosbarna -fehér színű. A velük lakó kutyussal és más cicákkal is kiválóan kijönnek.
Nagyon szeretik a babusgatást, simogatást. A cicákról 2 fénykép is van.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén akár az új gazdihoz is tudjuk őket szállítani.

Érdeklődni lehet a következő telefonszámon: 06-70/ 423-8669

A Boxer Fajtamentő Csoport sürgősen segítségre szorul!!!

2008. november 20., csütörtök

Rengeteg bejelentést kapunk kidobott, gyepmesteri telepeken élő, vagy a gazda által leadni vágyó boxerekről. Mivel a kapacitásaink végesek és a mentésre váró kutyusok várólistán vannak, mielőbb mobilkennelekre lenne szükségünk, a karanténbeli elhelyezésük céljából.
Mivel ezek nem olcsóak, (min. 70000,-) sajnos a költségvetésünkből nem tudjuk kiszorítani, mert akkor az orvosi költségeket nem tudnánk fizetni. Az ideiglenes befogadóknál elhelyezett kutyáink közül sokan várnak műtétre, hisz ezeknek az elhagyott állatoknak a többsége, azért került ilyen helyzetbe, mert a saját gazdájuk az orvosi ellátásukat nem tudta/akarta fizetni.

Kérlek Benneteket segítsetek, hogy a kenneleket mielőbb meg tudjuk venni. Akár már 1000,- is nagy segítség lenne, ha ennyivel hozzájárulnátok a bankszámlánkhoz.

Az adományról természetesen adóigazolást küldünk, ha az utalásban megjelenítitek a neveteket, címeteket és adószámotokat.

Nagy szükségünk van az állatszerető közösségek támogatására!
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20084912 – „mobilkennel”
KÖSZÖNJÜK!
További információ rólunk: http://www.boxermentes.hu/