Archívum: 2008. szeptember 25.

Holnapig (26. PÉNTEK) valami megoldás, hely kell S.O.S.!!

2008. szeptember 25., csütörtök

Reggel hívott a volt főnököm, hogy egy papírdobozban a szakadó esőben találtak 2 pici kutyust! Olyan 3-4 hetesek lehetnek!
Segítsetek légyszi helyet vagy pótmamát találni!
Kidobni nem fogják őket, de nem maradhatnak sokáig, mert mindketten sokat dolgoznak! Ráadásul hétvégén elutaznak, így PÉNTEKEN legkésőbb helyet kell nekik találni! A picikkel meg foglalkozni kellene.
A megtaláló a szállítást megtudja oldani, ha kell!!

A kutyusok Szigethalmon vannak!

A megtaláló száma: 06205631517

8 HETES GYÖNYÖRŰ, EGÉSZSÉGES CICÓK GAZDIT KERESNEK!

2008. szeptember 25., csütörtök

4 szürke-cirmos fiú-lány, 1 vörös cirmos kandúr, 1 fekete teknőc lány tarka cica szerető gazdit keres. Egészségesek, szépen esznek és várják a szerető gazdikat Budapesten!

Érd: 20/383-75-80 , 30/214-13-22

KÜLÖNLEGES SZŐRŰ ÉS SZÍNŰ CICA GAZDIT KERES!

2008. szeptember 25., csütörtök

2-3 hónapos feltűnően selymes szőrű, szürke-fekete cirmos mentett lány cica szerető gazdit keres Budapesten!!!!

Telefon: 30/218-2521

Gazdikereső cica – Pilla

2008. szeptember 25., csütörtök

A Pro Canibus Alapítvánnyal és a Szent Bernát Kisállat-ambulanciával ismét mentettünk egy gazdátlan, beteg cicát.
A neve Pilla. Kb. 3 hónapos, cirmos kislány cicus.
Nagyon bújós, dorombolós, ragaszkodó. Szobatiszta. Rendkívül jó a természete, gyorsan alkalmazkodik a környezetéhez, jól viseli az egésznapos egyedüllétet is (nem sírdogál, nem rongál meg semmit a lakásban).
A szemei voltak betegek – az egyik már teljesen helyre jött, a másikat még kb. 2 hétig kezeljük. Igény szerint a teljes felépüléséig nálam maradhat a cica, az új gazdi ráér akkor elvinni.
Féreghajtva és bolhátlanítva van, oltást kb. 2 hét múlva kap.
Ingyen elvihető!

Érdeklődni a bigagi(kukac)gmail(pont)com címen,
vagy a 06 30 456 2173-as telefonszámon lehet.

Vessünk véget a cirkuszi állatok kínzásának

2008. szeptember 25., csütörtök

http://www.vier-pfoten.campaignbox.de/stop-it/kampagne_hu.php

Cicacsalád a békéscsabai vasútállomáson…

2008. szeptember 25., csütörtök

Most nem „saját” macska ügyében írok, valahogy mégsem tudom megállni…
Tegnap délután vonattal utaztam át Békéscsabán és a vonatról a következőkre lettem figyelmes: komplett macskacsalád – szoptatós anyuka és három-négy pár hetes ugri-bugri kiscicája lakik a vasútállomáson, egy használaton kívüli raktárban, kb. két méterre a sínektől. Biztos nem egyedi eset, sajnos tenni sem tudok értük többet, mint hogy ezt leírom – hátha van olyan helybeli állatbarát, aki tudna rajtuk segíteni… A cicák szelídnek tűntek, emberek jöttek-mentek mellettük, nem féltek, gondolom, nem bántják őket, talán még enni is kapnak, de a jövőjükre nézve, hát, cseppet sem megnyugtató a helyzet. Nagyon sajnálnám őket, még akkor is, ha valószínűleg soha nem is tudnám meg, mi lett velük…

Sajnos nemigen tudom, kinek is írhatnék ebben az ügyben – van-e olyan szervezet egyáltalán, aki ezt „ügynek” veszi – tapasztalataim szerint szinte minden állatvédő szervezet jócskán a lehetőségeinek határán túl mozog. Azért mégis remélem, olyan is akad, aki ebben az ügyben tenni is tud valamit, nem csak siránkozni levélben, mint én…

Köszönöm!

2 kiscica gazdit keres

2008. szeptember 25., csütörtök

Gazdit keres 2 cica. A világ legszebb masnis kandúrja, kiváló kondícióban, meseszép. Ő az.

A másik pedig a keresztbenszületett macska kislány, a Sensei, a szeme bebarnult, de legalább fehér szőrök állnak ki a füléből, egy kicsit gülü, de a rosszindulat teljesen hiányzik belőle, a légynek sem tudna ártani, egy továbbfejlesztett verzió, szellemi magasságokba emelkedett lény, és nem mellesleg groteszk, kicsi és csúnya is, tekintve, hogy a fehér szőrök végigsorjáznak fekete bundáján, valódi különlegesség.

Érdeklődni: feketeleves(kukac)gmail(pont)com

Szepi és Szende 1 éve gazdit keres

2008. szeptember 25., csütörtök

Sziasztok!

Páran már biztos találkoztatok a videóval Szepiről és Szendéről. Nos, lassan egy éve pátyolgatom őket, rengeteget változtak, a kezdeti hihetetlen félénkség már jóval alább hagyott, de még mindig nincs gazdijuk, és a férjem és én konyha nélkül élünk, és rejtegetjük őket a szomszédok elől. És hát sajnos ők is napról napra jobban szeretnek minket, minél tovább maradnak nálunk, annál rosszabb lesz nekik is.
Egyébként hihetetlen, hogy tényleg mennyit változtak, ma már CSÓVÁLJÁK a farkukat, ha meglátnak! Erre is majd’ egy évet kellett várni!

Íme a történetük:

Ha tovább tudjátok küldeni, nagyon megköszönöm!
Vagy ha bárkit tudtok, aki türelmes, kerttel rendelkező állatbarát, akkor kérlek szóljatok!

Köszönettel,
Noémi Virág és Szepi & Szende
06 20 241 2971

Kutyák SOS gazdát keresnek

2008. szeptember 25., csütörtök

A helyzet a következő!

A kislány (15éves) egy tanyán lakik a szüleivel és 11 kutyával!
Ivartalanítva nincsenek-szerintem oltva sem-és belső szaporulattal lett ennyi kutya! Vannak kedves szomszédok is. Egy kecske átszökött és nem élte túl…
A szomszédok feljelentették őket,már megvan a határozat is! 6 kutyát tarthatna meg a többinek mennie kell. Ha nem talál gazdit nekik altatva lesznek az önkormányzat határozata által!!!!! Valószínű a napokban.

2 kis kölyök(2-3 hónap körüliek) és 3 felnőtt van. A kölyköket a kislány kiviszi a piacra és megpróbál ott gazdit keresni nekik, ám ha nem sikerül, nekik is kellene hely.
Felnőttek: 2 szuka(1 évesek) 1 kan(2-3 éves) kistestű keverékek.

Cím: Ráckeve, Újhegy 3/c

Telefonszám: 06204729603

A kislány suliba jár még!
Leírom mikor vannak szünetek.
11:30-11:40
12:25-12:45
13:30-13:40
stb….

Ha bárki tudna segíteni elhelyezni a 3 vagy 5 kutyust hívja a kislányt!!! Ne kelljen altatni!!!!!!!!!!!!!!!

Illetve, ha valaki tudna esetleg legalább az ottmaradt szukák ivartalanításában segíteni nekik szerintem az is jól jönne a későbbi szaporulat megakadályozásában.

Köszönöm előre is!

S.O.S. dajkakutyát keresünk!

2008. szeptember 25., csütörtök

Egy 4 napos shi-tzu kiskutya anya nélkül maradt Nyíregyházán! Aki tud segíteni, szóljon gyorsan:
42-727-736 (09.23.)

Hátha valahol tudtok segíteni…

2008. szeptember 25., csütörtök

Bp Határ út – Lobbanó u. kereszteződésnél van egy földút. Azon elindulva egy tanyán kb 5o cica éhezik (nagyon vadak), plusz most van egy új, nagyon sovány, nagyon bolhás, szelíd fekete cica is, akinek a gerince mentén már szőr sincs.
A feketének befogadó kéne s.o.s-ben, a többinek rendszeres élelem, mert bejelentő hetente egyszer tud egy keveset vinni nekik. Régen valamelyik iskola moslékot küldött nekik, de már az is megszünt!!!
Tovább haladva egy másik tanya mellett egy sovány puli van nagyon régen kikötve, kölykével. A tanyán öt nagytestű kutya van, akik szintén éheznek, de „gazdájuk” nem mond le róluk, mivel a tanyát őrizni kell.
További információk a bejelentőnél: 06 30 364 6221
……………………………………………….
Budapest, Lehel u. 30 alatt több felnőtt cica (köztük egy teljesen vak mamacica) van, akit a lakók ki akarnak irtani.
Bejelentő befogná őket, de az elhelyezésben kér segítséget, mert ő az eddig befogott két fiatal cicát is csak egy pincében tudta „eldugni”, mivel a szomszédja kijelentette, hogy minden állatot, amit hazavisz, megöl. És ezt már az eddigi állataival
me is tette
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221 Ildikó
…………………………………………………….
S.O.S.! Kőbányai hajléktalanok (Kozma utca) 3 maradék kutyájából az egyik két napja meghalt, fertőzött kullancs csípte meg. Azon a részen nagyon sok a kullancs és a kutyusok nincsenek védve ellenük. Nem tud valaki segíteni cseppekkel rajtuk??
Bejelentő telefonszáma: 06 30 364 6221

Elveszett westi Nyíregyháza

2008. szeptember 25., csütörtök

Eltűnt a kiskutyám Nyíregyháza, Malomkertből szombat reggelre.

Maci névre hallgat, fiú, 3 és fél hónapos westie kutyus. Piros nyakörvet viselt eltűnésekor. Nagyon várjuk haza, kérem, ha valaki tud róla valamit, értesítsen! A megtaláló jutalomban részesül! A kép régebbi, a füle azóta már feláll.

Telefon: 70-9466-410

Nyíregyházi macskaházas cicák – Quinni

2008. szeptember 25., csütörtök

Gazdára talált

Kb. 3 éves ivartalanított nőstény cica.

Gyönyörű sötétszürke nőstény cica, aki kölykével együtt került be a macskaházba. Igazán aranyos, bájos cica, elsősorban lakásba ajánljuk.

Befogadó menhelyek, S.O.S

2008. szeptember 25., csütörtök

Kérlek segíts!

Segítségkérés!
Mint bizonyára tudjátok, Győr mellett, Bőnyön működik egy állatmenhely. A bőnyi állatmenhely vezetője, Eva Rodes néhány nappal ezelőtt, valószínűleg bűncselekmény áldozata lett és hollétéről jelenleg sincs információ. A helyszínre érkező rendőrök olyan nyomokat találtak, melyek egyértelműen arra utalnak, hogy Eva nem jószántából hagyta el a menhelyet. Így az állatok, mintegy 50-60 kutya, illetve 70 macska, magukra maradtak. Hétvégén a Tököli Elek-Ágh, a Szentendrei Árvácska, valamint egyesületünk, az Állat és ember önkéntesei, 500 kg kutya- és macskatápot, gyógyszereket vittek az árván maradt menhelylakóknak, illetve a helyszínen segédkeztek. A Szentendreiek 1 anyakutyát is befogadtak 5 kölykével, illetve a Tököli Elek-Ágh további 1 kutya elhelyezését oldotta meg. Az élelemkészlet már csak kb. két hétre elegendő a menhelyen gondozott állatok táplálására, vannak beteg állatok, akiket gyógykezelni kéne, illetve szükség lenne befogadókra is. Arra kérünk minden szervezetet és magánszemélyt, akiknek módjában áll bármilyen módon segíteni ezeken az állatokon, hogy vegye fel a kapcsolatot a környékbeli (Győri) menhely vezetőjével, Nagy Péterrel a 30/373-34-06 számon! Köszönjük!

„Állat és Ember” Állatvédő Egyesület
http://gallery.site.hu/u/kasznakati/gazdit_kereso_kutyusok

A számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004
IBAN: HU68 1201 0453 0100 6150 0010 0004

Pilisi kutyanap Pomázon! – 2008. szeptember 28.

2008. szeptember 25., csütörtök

Kedves Barátaink!

Mindenkit szeretettel várunk szeptember 28-án a Pilisi kutyanapon, melynek keretén belül fehérjuhász tenyészszemle, kiállítás, viselkedés teszt, keverék kutyák szépségversenye és ÖRÖKBEFOGADÓ NAP lesz!

Üdvözlettel:
SFJK Fajtamentő csoport
info.sfjk.fmcs(kukac)gmail(pont)com
06/30/9990445