Archívum: 2008. szeptember 23.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Dorisz és a többiek

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára találtak

Kicsi cicák: Dorisz és a többiek – 2-4 hónapos kölyök cicák.
Szinte folyamatosan érkeznek szebbnél szebb és kedvesebb kiscicák, akik mind gondos családban szeretnének felnőni. Játékos, aranyos és dorombolós macskák mindannyian.


Nyíregyházi macskaházas cicák – Bagira

2008. szeptember 23., kedd

Bagira: 10 hónapos ivartalanított nőstény cica
Ivartalanított dorombológép, akit leginkább szobába családi kedvencnek ajánlunk, mivel egész nap képes ölben ülni és szerettetni magát. Mindenkit szeret és mindenkihez odabújik.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Lina

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Lina: sziámi ivartalanított nőstény cica
Linát kölykeivel együtt hozták be egy telekről, eleinte rémült volt az új helytől, de feloldódott, így igazi szobacica válhat belőle egy igazi gazdinál.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Amus

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Amus: 2 éves ivartalanított nőstény cica.

Ivartalanított fiatal, fekete cicahölgy, akit lakásba, nyugodt körülmények közé érdemes örökbe fogadni, más cicákkal nem jön ki túl jól.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Alma

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

4 éves nőstény cica.
Szeretetre vágyó, bújós nőstény cica, kölykeit már örökbe fogadták. Elsősorban lakásba ajánljuk, ahol igazi családtaggá válhat.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Dominika

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Dominika: 2 éves anyacica.
Igazán aranyos, dorombolós anyacica, kölykeit már örökbe fogadták. Most ő is várja az igazi gazdi jelentkezését, akinél napozhat és vadászhat is az udvaron.

Nyíregyházi macskaházas cicák – Cirmi

2008. szeptember 23., kedd

Gazdára talált

Cirmi: 10 éves nőstény cirmos.

Nagyon ragaszkodó, kedves cica, aki egy idegen háznál keresett menedéket. Most várja új gazdija jelentkezését, aki biztosítja számára a békés nyugdíjas éveket.

HELP – SOS gazdit keresünk…

2008. szeptember 23., kedd

Fiatal (max 2-3 éves) zsemleszínű, tacskólány vagyok. A gazdám, aki egy évvel ezelőtt a Mecseken talált rám, elhagyott, elutazott Németországba. Most egyedül élek egy családi ház kertjében láncra verve. Pedig én nagyon szeretek mozogni, játszani. Nagyon egyedül érzem magam, senki sem simogat, nem becézget, nem szeretget. Egész nap csak sírok és sírok, hátha végre valaki rám talál, megszeret és hazavisz, hogy egész életemen át hű társa lehessek. Kérlek leendő gazdim, siess értem, úgy tudom, hogy különben már nincs sok időm hátra. A házaspárnak, akik naponta megetetnek, már nagyon a terhére vagyok, így egy hetet adtak nekem, hogy gazdit találhassak, különben jön az a rossz szagú, rosszarcú ember, akit a kétlábúak sintérnek neveznek és elvisz magával, és akkor tudom, rossz dolog fog történni.

Kérlek, segítsetek, hogy örök gazdára, társra találhassak, aki vigyáz rám, szeret és SOHA el nem hagy!!!!

Arra szeretnék kérni Mindenkit, hogy továbbítsa ezt a hirdetést, hogy minél előbb gazdit találhassunk ennek a kedves kutyának. A kutyus Nagykozárban van, de az utaztatását meg tudjuk oldani. Bolhanyakörvvel elláttuk. Aki tud segíteni, hívjon.

Telefon: 20/999-5582


Elveszett vagyis elvitte egy piros autóból kiszálló hölgy

2008. szeptember 23., kedd

2008. szeptember 16-án 16:15 perc körűl a XXII.kerület Barackos udvarház előtt piros színű autóval felvett egy hölgy egy fehér másfél éves Westi kiskutyát. A kutyust visszavennénk vagy ha valaki tud róla kérem értesítsen! Három gyermek kedvence várja szerető családja!!

Értesítsen ezen a számon: 06-209-274-800, 06-20-985-9369

Köszönjük.

Kutya SOS befogadót keres

2008. szeptember 23., kedd

A kutya Csabai Állatvédők menhelyén van Békéscsabán, felgyógyulása után örökbe fogadható.

http://www.csabaiallatvedok.hu
Tel: 06/30/32-22-776
csabaiallatvedok(kukac)freemail(pont)hu

(Sziasztok nagyon sürgősen kellene a segítségetek, pénteken találtam Békéscsabán a Békési út mellet a zsilipnél a nádasban egy kiskutyát, sajnos haza nem tudtam hozni, mert az én kutyusaim megölnék, nem tűrnék meg maguk mellett. A kutyust megetettem, sőt azóta is etetem, abban biztos vagyok, hogy nincs gazdija. Ideglenes befogadót sem találtam, tegnap felhívtam a Békéscsabai állatvédőket, akik megígérték, hogy kijönnek a kutyusért, de előtte szolnak, mert a kutyus már megbarátkozott velem, de nem történt semmi. A kutyus jól elbújt, nem ázik meg, azóta is etetem, de még mindig bizalmatlan. Ő egy kb. fél éves kislány, imádni való kiskutya, segítsetek, hogy ideglenes gazdit vagy örökbefogadó gazdit találjak neki, addig is etetem, nem tudok jobbat. Mellékelek képeket a kutyusról.)

Sajnos a képek nem túl jók, de nem tudtam jobbat csinálni, nagyon fél a kiskutya.

kiscsilla2.JPG

kiscsillag.JPG kiscsillag1.JPG kiscsillag3.JPG