Archívum: 2008. szeptember 12.

Állatvédő klub indul gyakorló és kezdő állatvédőknek!

2008. szeptember 12., péntek

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

cerbi_klubw080802.jpg

A szervező kutyaiskola címe: www.cerberoskutyaiskola.hu
Cél: információ megosztás, oktatás, az összefogás elősegítése, az állatvédelem hatékonyabbá tétele.
Meghívott előadók! További információk a honlapon és a plakáton!
Várják aktív állatvédők és érdeklődő állatbarátok jelentkezését!
INGYENES!!!!

cerbi_klub4080802.pdf

3 HETES kiscicókra már várjuk a gazdijelölteket!

2008. szeptember 12., péntek

4 HETES kiscicókra már várjuk a gazdijelölteket!
Nagyon szépek vagyunk, CIRMOS, FEKETE, VÖRÖS, a mama büszkeségei, még szopcsizunk, de nemsokára örökbe lehet fogadni minket! Most Debrecenben lakunk.

Érd.: 30/501-51-64

Képgaléria

ÁLLATVÉDŐ KLUB INDUL!!! – 2008. szeptember 13.

2008. szeptember 12., péntek

A nagysikerű állatvédő tanfolyam folytatásaként a Cerberos Kutyaiskola megszervezi az ÁLLATVÉDŐ KLUBOT, melynek célja, hogy a különféle állatvédő szervezetek és egyéni állatmentők, egyszerű állatbarátok megtalálják a közös hangot, információkat és tapasztalatot cseréljenek, kisegítsék egymás munkáját…

ELSŐ ALKALOM: 2008. szeptember 13. 15 óra
Helyszín: Cerberos Kutyaiskola (X.ker, Prohászka Ottokár utca 41.-Pesti határút sarka)

A részvétel ingyenes, MINDENKIT SOK SZERETETTEL VÁRUNK!

Egyéb info:
mezes.dorottya(kukac)cerberoskutyaiskola(pont)hu
(06)-20-562-8202
http://www.cerberoskutyaiskola.hu/

Utcára kidobott kölyökcicák

2008. szeptember 12., péntek

Mátyásföldön (XVI. ker.) valaki kitett az utcára 3 db fekete, kb. 4 hetes kiscicát. Ez már vagy egy hete volt, azóta járkálnak az Ajak utcában fel-alá, néha ad nekik valaki egy kicsit enni.
Ha valaki be tudja őket gyűjteni gazdira találásig, akkor az Ajak u. 2 szám alatt esetleg ha becsönget, segítenek megkeresni őket, hogy éppen merre mászkálnak. Nem tudom, mennyi esélyük van az életben maradásra, nyilván nem sok. Meg azt is tudom, hogy mindenki dugig van mentett kiscicákkal meg kiskutyákkal… De ha esetleg mégis van esélyük, talán megmenekülhetnek még…

Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
20/582-63-84

Fekete párducok gazdit keresnek

2008. szeptember 12., péntek

Gazdára találtak

Három apró házi fekete párduc gondos gazdit, megbízható otthont keres Budapesten, Pest megyében és környékén!
Szeptember 2-án születtek, két kandúrka, egy kislány. Ha betöltik a 6-7 hetes kort (október 15-20 körül), odaköltözhetnek az új anyuhoz/apuhoz, aki gondoskodik róluk életük végéig. 🙂 Képet kérésre szívesen küldök!
Előjegyezni és érdeklődni telefonon vagy emailben. 😉

Dorkacica gazdit keres

2008. szeptember 12., péntek

Dorkacica nem bírja feldolgozni, hogy mióta megjött a Luca, nem ő a góré. Teknőctarka, manökenalkatú, csaj, és csak macskakaját hajlandó enni. Hétéves. Szeretnénk, ha jó helyre kerülne.

Érdeklődni lehet: csak.zsolt(kukac)rubicom(pont)hu

Talált cica Dunakeszin

2008. szeptember 12., péntek

Harmadikán éjjel bemenekült a kertembe egy kétségbeesett szürke kisfiú cica, akinek egy nyakörv szorult a nyaka és a bal első lába köré, olyannyira, hogy szinte teljesen levágta a lábát! legalább 1 hónapja lehet ebben az állapotban, már szaga volt az elrohadt húsnak a nyakörv körül…az állatorvos meg tudja menteni a bal lábát, de kicsit sántítani fog valószínűleg egész kis életében. Szerdán jöhet ki a kórházból, ahol minden vizsgálat azt mutatja, hogy teljesen egészséges, nincs semmilyen betegsége (kivizsgáltuk), csak ki van éhezve és hát a lábacskája fáj. Sajnos nem vihetem haza, mert nekem van 1 saját és 1 befogadott cicám, akik nem szívesen látnak új „bandatagot”. Ha tudtok valakit, akinek van helye egy szép, klasszikus cirmos ex-kandúr számára, aki kb 4-5 hónapos, kérlek, gondoljatok ránk!
A cica nagyon félt és nagy fájdalmai voltak, mikor rátaláltam, ezért nem tudom, mennyire barátságos az emberekkel, vagy mennyire kezes, előfordulhat, hogy türelem kell a kézhez szoktatásához, de aztán biztos, hogy nagyooon hálás lesz!

Egyébként zöld nyakörv volt a nyakában egy csengővel, ha esetleg felismerné valaki…próbálkozom még dunakeszis fórumokra feltenni, de ha tudjátok, kérlek, dobjátok fel ti is pár helyre!

Köszönöm!
georginas(kukac)freemail(pont)hu

Cirmos gazdit keres!

2008. szeptember 12., péntek

Családi okok miatt sajnos meg kell válnom 8 éves ivartalanított nőstény cicámtól. Nagyon kedves, szeretnivaló cica, teljesen egészséges, lakásban élő. Minden szükséges felszerelését vinné magával. Leendő új gazdijával szívesen tartanám a kapcsolatot és segítenék, amiben csak tudok.

A cica Budapesten, a 9. kerületben lakik. A szállításban szívesen segítek, így legalább látnám, hogy hová kerülne Peti. Petinek hívják a cicát, de kislány.
8 éves, és kb. 5 éve lett teljesen ivartalanítva.
Általában barátságos és bújós cica, de vannak olyan emberek, akiket valamilyen oknál fogva sajnos nem szeret, és nem hagyja magát megsimogatni.
Nagyon igényli a törődést és a simogatást. Szobatiszta, annyira rossz cica, mint általában a macskák. Szeret a teraszon levegőzni, napozni, de kertben sosem volt még, igazi szobacica.

Igazság szerint tényleg jobb lenne neki egy másik szerető gazdinál, mert több törődést igényelne, mint amit mi adni tudunk neki (sajnos sokáig dolgozunk és ennyi egyedüllét nem tesz jó neki), de most, hogy ezt a levelet írom, tudom, hogy meg fog szakadni a szívem miatta. Gondolom, hogy így is nehéz megfelelő gazdit keresni felnőtt cicáknak, de csak tényleg olyan helyre merném adni, ahol a megszokott körülményeket tudnák biztosítani számára.

Érdeklődni lehet: anital(kukac)max(pont)hu

Puppy cica elveszett

2008. szeptember 12., péntek

Pár napja elveszett Puppy névre hallgató cicánk a XVII. kerületből… Sajnos ez már nem az első alkalom, hogy nyoma veszett, egyszer előfordult már, hogy eltűnt, és aztán pár hónap múlva úgy tért haza, hogy meg volt lőve, illetve addigra már teljesen jól volt, csak két hét múlva találtam meg egy szőrcsomóban a golyót… 🙁 Nagyon-nagyon aggódunk érte, fogalmunk sincs, hol lehet, mi lehet Vele… 🙁

Az előző eltűnése után kapott egy kicsavarható bilétát, amiben benne van a cica neve, és az én telefonszámom… Ezt a nyakában viseli… Elméletileg ha megtalálja valaki, akkor haza tudja juttatni hozzám, legalábbis nagyon remélem, hogy nem szándékosan vitték el, és hamarosan visszatalál hozzánk… 🙁
Különös ismertetőjele, hogy a farka vége el van törve (már így született), azt hiszem erről könnyen felismerhető…

Előre is köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni, úgy érzem, belehalok, ha nem kerül elő, NAGYON HIÁNYZIK! :(((((

Értesítéshez: pniki81(kukac)gmail(pont)com


Dorombológép

2008. szeptember 12., péntek

Vacak vagyok, 1 éves ivartalanított kandúr cica.
Új gazdit keresek, mert a jelenlegi gazdáimnál sajnos nem maradhatok.
Oltásaimat megkaptam, egészséges vagyok és játékos.
Szeretek sokat beszélni és dorombolni. Jó lenne, ha kertes házban tudnék lakni, de a legfontosabb, hogy szeressenek!

Érdeklődni lehet a gazdinál:
06-30/904-6676