Archívum: 2008. augusztus 19.

Elveszett papagáj

2008. augusztus 19., kedd

Megtalálták

Elveszett a kongó papagájom 2008. 08. 10-én. Kb. 28 cm nagyságú, piros a homloka és a lábán a tollak. Zöld színű a teste, hasa enyhén sárgás. Gyűrű van a lábán. A megtalálót jutalomban részesítjük.

Cicacsalád SOS gazdit keres!

2008. augusztus 19., kedd

Szomszéd bácsi halála miatt cicacsalád SOS gazdikat keres! 7 hetes kiscicák fekete-fehér, ezüst-cirmos színekben, 3-an vannak. Anyukájuk is gazdit keres, ő is fiatal egy év körüli fekete-fehér nőstény, ivartalanítását komoly érdeklődő esetén megoldjuk. Egy szomszéd. Szállítást környékre megoldható (Pilisvörösvár).

Telefon: 0670 3217675

f1-orig080819w.jpg

Törpe tacskó régi gazdáját keresi

2008. augusztus 19., kedd

Bp. VI. kerületben az Izabella utcában találtam egy kisméretű zsemleszínű szuka tacskót, augusztus 15-én pénteken. Kb. 7 éves, egészséges, kedves, barátságos, voltak már kiskutyái. Nagyon bújós, biztos siratja Valaki!!! A GAZDÁJÁT keressük!!! Örökbefogadója már lenne, de a viselkedésén látni, hogy családi kedvenc, biztos keresik.

Az orrán van egy kicsit ferde csík ami sötétebb.Hozzáértők szerint törpe tacskó.

Érdeklődni lehet: bakoagnes(kukac)freemail(pont)hu

Ments meg egy BEAGLE KUTYUST!!! NAGYON HÁLÁS LESZ ÉRTE!!

2008. augusztus 19., kedd

Gazdára találtak

1,5 éves kísérleti kutyusok várják leendő örökbefogadóik jelentkezését egy új élet reményében a Veszprémi Állatvédők jóvoltából.
A 13 szerencsés kutyus közül 3 kan és 10 szuka ivartalanítás után kerülhet új gazdijukhoz egyenesen a veszprémi laborból. Mindegyikük fajtatiszta, középméretű beagle, – a szukák 10 kg, a kanok 15 kg körüliek – és semmiféle tapasztalattal nem rendelkeznek a külvilágból.
FONTOS!!!!!

* A frissen kikerülő kis beagle-k nem rendelkeznek tapasztalatokkal, így nagyon kell rájuk vigyázni. Kezdetben mindenképpen a benti tartás ajánlatos, szépen, türelemmel együtt kell felfedezni az udvart, megismerni a tágabb környezetet. Mivel kíváncsiságuk könnyen felébred, ugyanakkor a kinti közlekedés teljesen ismeretlen számukra, a sétáikat hosszú-hosszú ideig pórázon kell megtenni és a kapura (zárás!) annál nagyobb gonddal kell odafigyelni, mint ahogy egy normál körülmények között felnőtt, normál nevelést kapott kutyánál megszoktuk.
* Etetésükre azért kell külön figyelmet szentelni és fokozatosan átállítani őket az általunk választott kosztra, mert az intézetben esetleg éveken át egyféle száraztápot ettek, napi meghatározott mennyiséget. Emésztőrendszerük erre állt rá. Merő szeretetből nagy bajt okozhatunk a hirtelen váltással, vagy az érkezés napján adott nagy adag főtt hússal is. Akármennyire szívesen fogyasztja is új barátunk a változatosabb eledelt, óvatosan kell ahhoz hozzászoktatni a szervezetét.
* Tudni kell róluk, hogy kísérletben vettek részt. Minden új gazda ennek tudatában kell, hogy legyen és az örökbefogadáskor ezt mérlegelnie kell. A kísérlet megviselhette kutyánk szervezetét, így fel kell készülnünk arra is, hogy élete esetleg rövidebb lesz, mint azon fajtatársaié.

INFORMÁCIÓ ÉS ÖRÖKBEFOGADÁS:
Veszprémi Állatvédők: 20 368 0744
KIZÁRÓLAG a kísérleti kutyusokkal kapcsolatban: 30 636 0617

Goldi bajban!!! Segítsetek!!!

2008. augusztus 19., kedd

DOMBÓVÁRON a menhelyen egy GOLDEN retriever kan kutyus gazdit keres! Ha nem lesz jelentkező elaltatják! Köszönöm!

Érd.: 0630/8693424

Cica gazdát keres!

2008. augusztus 19., kedd

Ajándékba elvihető, nagy cicus. Bedobták macskahordozóval egy kertes kisházba, ahol remegve a sarokba szaladt. Engedi magát simogatni, de nem tudjuk, honnan származik, mi baja van. Nem mertük felemelni, ezért a nemét és korát nem biztosra tudjuk! Szerető otthont keres!

Érdeklődni lehet: 06-30/30-94-28-7
Vagy: micicus(kukac)citromail(pont)hu
Vagy: kixike(kukac)citromail(pont)hu

7a-orig080819.jpg