Archívum: 2008. április 23.

Első Boxer majális 2008. május 18-án!

2008. április 23., szerda

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

majalis_kicsiw080423.jpg

Hatalmas kutyás show-ra vár téged a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány! – 2008. április 27.

2008. április 23., szerda

Hatalmas kutyás show-ra vár téged a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány! Hogy megtaláld álmaid kutyáját, abban most kedvenc sztárjaid is segítenek! Április 27-én 13 órától a Happy Dog Kutyaiskolában (Budapest X. Hangár u. 2) nyolc szervezet kutyái várják, hogy gazdira találhassanak, miközben koncerteket is hallgathatsz és kutyás bemutatókban gyönyörködhetsz. Német juhászkutyák, boxerek, vizslák, spitzek, keverékkutyusok, rottweilerek, spanielek várják, hogy rájuk találjál! Örökbefogadott kutyáddal pedig akár be is nevezhetsz a mentett kutyák szépségversenyére, amelyet szintén a sztárokból álló zsüri bírál el.
Ha már nem tudsz kutyát örökbefogadni, akkor is köztünk van a helyed, hiszen Groovehouse, Falusi Mariann, Janicsák Veronika, Kovácsovics Fruzsina és más meglepetés koncertek, pazar kutyás bemutatók várnak!
Akikkel a rendezvényen már biztosan találkozhatsz: Falusi Mariann, Sváby András, Vujity Tvrtko, a Groovehouse, Beszeda Gábor, Janicsák Veronika, Kovácsovics Fruzsina.
És a lista napról napra bővül! Gyertek Ti is, bulizzunk egy jót a kutyákért!
Műsorvezető: Vujity Tvrtko.
Tehát ne feledd, április 27-én várnak kedvenc sztárjaid és a kutyák! (Eső esetén a rendezvényt május 11-én 13 órától tarjuk meg)

http://www.nemetjuhaszkutyamentes.eu/

Carlos örökbefogadót keres gazdája súlyos betegsége miatt!

2008. április 23., szerda

Nézd meg videón a kutyust!

Egy igazán rendkívül nyugodt, barátságos állat. Pici gyerekek lovagoltak rajta, ill. a gyerekekkel játszott hanyatt fekve, önfeledten.

Nagyon szépen kérlek, ha tudnál valakit, segíts gazdát találni neki, mert sajnos hiába volt az országos televízióban, nem igazán volt olyan jelentkező, aki tényleg jó lett volna (sokan harcoltatni akarják az ilyen különleges harci fajtákat), néhány helyen pedig más háziállatok mellett akarták volna tartani, pl. cica, más nagyobb testű kutyus stb., pedig jó kezekben kitűnő házőrző, személyi/családi védelemre ideális és családi kedvencnek is jó lenne, mert nagyon okos, hálás.

Nagyon sokat éheznek! János alig tudja fenntartani magát, a kutyussal együtt pedig elérkeztek a holtpontra. Ez a kutyus nagyon sokat eszik ám… sürgősen kellene neki egy otthon, szerető gazdával, aki rendesen eteti, gondozza, és akit cserébe ő is megszeretne, védelmezne. Előre is köszönöm, ha segítenél ez ügyben!

Aki szeretne és tudna is érdemben segíteni, vegye fel a kapcsolatot velünk itt:
amstaff.rescue(kukac)gmail(pont)com