Archívum: 2008. február

Molli cicát elajándékoznánk – VECSÉS

2008. február 29., péntek

Gazdára talált!

A képen látható 2 éves cicának keresünk szerető gazdit. Kóbor cica volt, mi befogadtuk. Mára megerősödött, nagyon hálás macskalány. Féregtelenítve és bolha ellen cseppentve volt… Sajnos a mi cicánkkal nem jönnek ki jól, ezért egymástól elzárva kell Őket tartanunk. Ez így sokáig nem mehet, nálunk nem maradhat… Elajándékoznánk, mert menhelyre nagyon nem akarjuk vinni. Remélem akad más megoldás!! Köszönöm!!

molli080229.jpg

molli2080229.jpg

Folti szerető gazdit keres!

2008. február 29., péntek

Hajléktalanokkal Savoya parknál lévő sátorban élő egészséges, ivartalanított 6-7 hó körüli, dorombolós, kedves, barátságos, nagyon szép kislány cica gazdit keres. Tömött fehér-szürke bundácskája, itt-ott vörös foltokkal. nagyon okos kis pofija van! Vörös színű fiú testvére már gazdira talált.

Érdeklődni lehet:
06-30-2-115-951

folti1w080229.jpg

folti2080229.jpg folti3080229.jpg folti4080229.jpg

Találtcicák az év elején

2008. február 29., péntek

Nos, az új év újult erővel kezdődött, a decemberi punnyadás után januárban újabb csúcsot döntött a látogatószám. Az eddigi 5124-et sikerült 6273-ra feltornázni, ez 22,4%-os növekedés. Ha a február 31 napos lenne, akkor még ennél is jobb eredményt értünk volna el, de így meg kell elégednünk a 6000-es látogatószámmal.

Február 26-án a napi rekord is megdőlt, 369 látogató érkezett aznap, de ami ebben a legszebb, hogy közülük 338 teljesen egyedi volt.

Egyébként szép csendben átléptük az 50.000-es látogatószám-határt, most éppen 52.000-nél tartunk. Az új látogatók aránya az új évben is 50%-on felüli volt, pontosan 52%, ami azt jelenti számokban, hogy az idei két hónapban 1667-en ismerték meg újonnan a honlapot. Ez havi 800 olyan látogatót jelent, akik eddig még nem jártak a honlapon. Szeretettel köszöntjük őket! 🙂

Szóval ennyit a fejlődésről. Ezt a Google egyébként 4-es PageRank-kel honorálta. Eddig is volt, hogy a keresőkben előbb jöttünk valamilyen eseménnyel, mint maga az esemény szervezője, ezek szerint ez a jövőben még inkább így lesz. 🙂

Hogy ne csak a statisztikával untassak mindenkit újra és újra, írnék egy kicsit a filozófiánkról. Nem kérdés, hogy az állatvédelemhez, a macskák ellátásához pénz kell. A kérdés, ki hogyan szerzi ezt a pénzt, és mire használja.

Egyik lehetőség egy alapítvány létrehozása, a pénz összegyűjtése a nagyközönségtől, és törvények alapján történő felhasználása az alapítvány céljára, történetesen az állatvédelemre. A pénz jöhet közvetlen adomány formájában (adókedvezmény jár érte), vagy az szja 1%-ából. Ha valaki fizetett, onnantól kezdve más emberekre, az alapítványra van bízva, hogy a pénzt megfelelően használják fel. Ami rögtön felveti az ellenőrizhetőség kérdését is. Részletekbe itt most nem mennék bele…

Mi ezért úgy döntöttünk annak idején, hogy nem is szeretnénk soha ilyen pénzgyűjtéssel kísérletezni. Ehelyett lehetővé tesszük az embereknek, hogy közvetlenül segíthessék a cicákat. Ez ráadásul kevésbé személytelen, mint pénzt utalni egy szervezetnek, hiszen részesülhetünk nap mint nap a cica szeretetében, dorombolásában, „dagasztásában” (és ébresztőórának sem utolsó).

Egy cica átlagos tartása kijön évi kb. 100 ezer forintból. Ezt a pénzt nem mi gyűjtjük be az emberektől, hanem a cicát közvetítjük hozzájuk. Így biztosak lehetnek abban, hogy pénzüknek minden fillérje a cicájára fordítódik, és nem adminisztrációra, benzinre, alkalmazottak fizetésére stb.

Ha a nagyságrendekbe belegondolunk, a két módszer azonos eredménnyel járhat. A honlapon jelenleg 199 hirdetésben lévő cica került gazdához, az átlag 1,5 cicával számolva kb. 300 cica. Ezeknek az éves ellátása 300×100 ezer, azaz 30 millió forint. A honlap tehát évente 30 millióval járul hozzá a cicák fenntartásához. Ennek a hatásnak az eléréséhez pedig nagyságrendekkel kevesebb pénzre van szükség. Ha azt nézem, hogy a hirdetések felrakására szánt időmet bármilyen más hobbira el tudnám pazarolni, akkor ennek pénzben kifejezett értéke nincs. A honlap tárhelye pedig évente kb. 15 ezer forintba kerül.

Összefoglalva: más, állatszerető emberek pénzével a mi kis 15 ezer forintunk hatását meg tudjuk 2000-szerezni (!), biztosítva közben azt, hogy minden fillér a cicáknak menjen.

Nekünk ez nagyon jó érzés, ezért csináljuk! És nagyon jól tudjuk, hogy ebben a konstrukcióban a fontos láncszemek azok az emberek, akik hirdetik a honlapot saját oldalaikon, fórumokban, továbbadják a hírét, veszik a fáradságot, hogy feladják a hirdetést a talált cicájukról, aktívan, pénzt rááldozva is tesznek a cicák megmentéséért (Cicagazdikereső Társaság), begyűjtéséért, a cicákat ideiglenes befogadják, és a legfontosabbak, akik örökbe fogadják a cicákat, és egy hosszú, boldog kapcsolatban gondjukat viselik, felelősséget vállalnak értük.

Nélkülük semmi sem történne. Mindezeknek az embereknek nagyon szépen köszönjük!!!

SZAVAZÁS!

2008. február 29., péntek

A Kamera Hungária díjra benevezték az Illatos úti Ebrendészeti telepről készült kisfilmet. Nem az Oszkár, de egyfelől megérdemli hogy dobogós legyen, másfelől ráfér az Illatosra a nézettség!

Megnézheted és szavazhatsz is rá itt:
http://kamera.indavideo.hu/
A videó

EBUGATTA rendezvény – felhívás! – 2008. május 25.

2008. február 28., csütörtök

Ebugatta TV műsor
Az Erzsébetvárosi Napok (ERNA) rendezvénysorozat keretén belül megrendezésre kerül a Második Erzsébetvárosi Kutyás Nap az Ebugattával

Időpont:
2008. május 25. vasárnap 10. 00- 17. 00

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül az egész napos kutyás programsorozat!

Várjuk azon kutyások/baráti társaságok/állatvédő szervezetek/cégek, stb. jelentkezését, akik szeretnének a rendezvényen részt venni, és ezzel együtt a kultúrált és felelős állattartással, tapasztalataikkal megismertetni az érdeklődőket.

A tavalyihoz hasonlóan 3×3-as rögzített sátrakat tudunk biztosítani, paddal és asztallal. Ezeket tetszés szerint be lehet rendezni.

Feltételek: 9.30-tól 17.30-ig minimum két fő jelenléte sátranként.

Újdonság!

Lehetőséget kaptunk egész nap kutyás sport programok és bemutatók rendezésére, ezért várjuk kutyaiskolák, bemutató csoportok jelentkezését is!

A bemutatók mellett a színpadon is egész napos programokkal szeretnénk szórakoztatni a kilátogatóknak, várunk ötleteket, és segítséget, hogy minél több fellépőt tudjunk meghívni (énekesek, zenészek, neves közéleti személyiségek).

A nap végén természetesen ismételten megrendezésre kerül a “Kutya szépségverseny”, melynek díjazásához szponzoráló cégek jelentkezését várjuk.

A résztvevőknek jelentkezni:
2008. március 5-ig lehet az info(kukac)ebugatta(pont)hu e-mail címen.

Amire készülni kell: több ezer látogató, média megjelenés, színpadi szereplés.

Reméljük a 2007-es rendezvényen részt vevők ismételten megtisztelnek bennünket jelenlétükkel, és, hogy idén azok is eljönnek, akik tavaly nem tudtak.

A részletes programot március 10-e után fogjuk közölni!

Harcsás Márta és Petrus Krisztina

http://gallery.ebugatta.hu/main.php?g2_itemId=337

Elveszett cicák

2008. február 28., csütörtök

Nyíregyházán, a Derkovits utcából február 11-én elveszett két szépséges cicánk.

Egyikük Kormi névre hallgat, fekete kandúr cica. Különös ismertetőjele, hogy a bal szemének pupillája nem reagál a fényre. Korábban megmérgezték, felgyógyult, de csak pépesített ételt tud megenni. Sajnos ma, február 27-én a másik cicám, Samu (szintén kandúr) is eltűnt. Ő szürke, fehér tarka. Utcáról fogadtuk be, de nagyon barátságos. Samunak (a tarka cica) az orra nem egyszínű, Korminak pedig van egy pici fehér “mellénye”.

Kérem, ha valaki tud róluk, hívjon vagy üzenjen! Nagyon szomorú az egész családunk, mindkét cicánkat nagyon várjuk haza. Azért is aggódunk, mert lehet, hogy valaki módszeresen pusztítja a mi kis kedvenceinket.

20-463-6990
h.zsuzso(kukac)citromail(pont)hu

Nagyon hiányoznak!!!!!!!!!!!!!!!!

uuuu080228w.jpg

Lu gazdát keres

2008. február 27., szerda

Lu, szintén talált cica, 2 év körüli lehet.
Őt is ivartalaníttattuk, nagyon barátságos, mondhatnánk nyomulós cica.
Még idegenekhez is (csak az otthonában, utcán nem).
Két kis hátsó lábán fekete a szőre, olyan mintha kis csizmái lennének.
Előző gazdája nagyon mostohán bánhatott vele. Nagyon nyugodt cica és a gazdit minden percben kitartóan szereti.

Érdeklődj:
E-mail: patriciangy(kukac)hotmail(pont)com
Skype: patricia.nagy1
mobil: 705225564

lu037.jpg lu039.jpg

lu041.jpg lu043.jpg

Fifi gazdát keres

2008. február 27., szerda

Fifi, ivartalanított kb. 2 éves nőstény. Ő is egyszer csak besétált hozzánk, azóta velünk van.
Szeret nagyokat vándorolni, kedves és barátságos cicc. Általában a fiú cicák nagy kedvence:-))
Nem annyira játékos, inkább komoly cicc.

Érdeklődj:
E-mail: patriciangy(kukac)hotmail(pont)com
Skype: patricia.nagy1
mobil: 705225564

fifi032.jpg fifi033.jpg
fifi035.jpg

Steve gazdát keres

2008. február 27., szerda

Vörös-fehér, neve Pisti aka Steve, ő átpártolt hozzánk az utca túloldaláról.
Ivartalanított, kb. 2 éves, rendkívül nyugodt kandúr. Nagyon jó egerésző és vakond-űző.
Szeret ceruzákkal, tollakkal játszani! Kb. 1 hónapja volt fogkövetlenítésen is.

Érdeklődj:
E-mail: patriciangy(kukac)hotmail(pont)com
Skype: patricia.nagy1
mobil: 705225564

steve024.jpg steve026.jpg

steve028.jpg steve030.jpg

Pompadúr cica gazdára vár

2008. február 27., szerda

Gazdára talált

Szürke (a kockás pléden), neve Pompadúr, talált cica.
Kb. 2 éves, ivartalanított lány cicus. Nagyon dorombolós, és eszméletlen bújós cicc. (nagy fülei vannak)
Bent és kint egyaránt jól elvan, nagyon barátságos.

pompadur016.jpg pompadur018.jpg

pompadur020.jpg pompadur022.jpg

Bogáncs Kisállatotthon – Adó 1%, 1 és 2 Ft-osok gyűjtése, önkéntesek keresése

2008. február 26., kedd

Kérjük, segítse alapítványunk munkáját adója 1%-ának felajánlásával!
A Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány adószáma: 18614385-1-11

Aki az 1 és 2 Ft-osokat szeretné alapítványunknak felajánlani, természetesen szívesen fogadjuk. Kérjük juttassa 2008. szeptemberéig az Vörösmarty úti állateleségboltba, Esztergomba.

Keresünk önkéntesek a menhelyre könnyebb munkákra. Érdeklődni kizárólag telefonon lehet, a 06 30 294-5242-es telefonszámon.

További információk, továbbá adó 1%-os plakát és kisfilm a bogancs.uw.hu főoldaláról letölthető! Utóbbi a YouTube-on is megtekinthető: Kisfilm

Ha ideje engedi, nézze meg a gazdit kereső kutyáinkat, ugyanis jelenleg – weblapunkon képpel hirdetve – 70 kutya várja szerető gazdáját!

Köszönjük mindenkinek a segítséget!
Bogáncs Kisállatotthon

Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Kiemelten Közhasznú Alapítvány,
Cím: Esztergom, Csapási Dűlő
Számlaszámunk: 10201006-50222425
Adószámunk: 18614385-1-11

bogancs-esztergom.jpg

SOK KICSI SOKRA MEGY!

2008. február 26., kedd

Kedves Állatbarátok, Olvasók!

Még mindig gyűjtjük az 1 illetve 2 ft-osokat…

Már eddig is nagyon sok gyűlt össze, amit holnap viszünk beváltani. Természetesen még a későbbiekben is örülünk az összegyűjtött aprónak, amiből a kinti kutyajátszótereket szeretnénk lehetőleg még idén kialakítani.
Jelenleg 1 nagy terület áll védenceink rendelkezésére ami sajnos kevés, hiszen a menhely szinte állandó jelleggel teltházzal üzemel. Mivel nem minden kutyust lehet összeengedni a másikkal, így egész nap forgatásos rendszerben engedjük ki őket a kinti területre játszani.
Nagyon fontos lenne ezen kinti kifutók kialakítása, hogy a védenceinknek biztosítani tudjuk az optimális mozgási lehetőséget, játékot.

Ha Neked is vannak otthon befőttesüvegben, dobozban összegyűjtött 1 – 2 forintosaid, mielőtt beváltanád, gondolj ránk, a Tappancs Állatotthon Alapítvány menhelyén élő kutyákra!

Nekünk minden fillér számít!

Az Állatotthon önkéntesei összegyűjtik, beváltják, és a menhelyen élő árvákra költik majd az összegyűlt adományaitokat.

  • belső kennelek korszerűsítése
  • raktár épület vásárlása és ezáltal a jelenleg raktárként használt helyiségek felszabadulnának(pl. orvosi szoba, kennelek, mellékhelyiségek stb.)
  • kinti kutyajátszóterek építése
  • cicaház kialakítása
  • orvosi költségek fedezése

És még rengeteg más építeni, fejleszteni való van az Állatotthonban, ami ha elkészülne az itt élő “gyerekek” – mi csak így hívjuk őket – életkörülményeit javítanák.

Az akció végeztével honlapunkon közzétesszük a gyűjtés eredményét, és hogy mi mindent sikerült vásárolnunk belőlük.

Segíts, hogy segíthessünk!

Gyűjtőhelyek:

  • Tappancs Állatotthon Menhelye
  • Tatai Állatkórház(Bajcsi Zsilinszky u. 31.)
  • Tatabányai Állatorvosi Rendelő(Intersparral szemben)
  • Púder Szalon(Dózsakert – 70/772-5003)
  • Dózskerti Állateledel bolt(sétáló utca)- Tatabánya

Köszönjük, a Tappancs Állatotthon lakóinak nevében!

Bármi kérdésed van, keress meg minket bátran, akár telefonon, akár emailen!

tappancsalapitvany(kukac)gmail(pont)com

Burger Edina: 06-30/653-9108
Fuchs Valéria: 06-20/931-2808
Galánta Edit: 06-70/772-5003
Sólyom Andrea: 06-30/246-0418
Zsigáné Marosi Éva: 06-20/238-5044

Sissyke gazdit keres!

2008. február 26., kedd

Gazdára talált

Sissyke egy csodaszép sziámi hölgy. Gazdája egy öreg néni volt, aki meghalt. Ezért keres új gazdát. Kicsit meg van zakkanva: hetekig élt egyedül bezárva. Türelmes gazdinak CSAK IVARTALANÍTVA adjuk ki természetesen.

—————————-
Az orvosi vizsgálat során derült ki, hogy korábbi információnkhoz képest Sissyke nem 2 hanem kb. 10 éves.
Szóval kis öreglány, de nagyon jól tartja magát. 😀

pict0383w080203.jpg

pict0382080203.jpg pict0392080203.jpg pict0410080203.jpg

Macskamentők segítséget kérnek

2008. február 26., kedd

Kedves Állatbarátok!

Szeretnénk egy kis segítséget kérni a Macskamentők számára. Sajnos az idő vasfoga és a természet egy kicsit „megrongálta” a Mentett Cicák menedékhelyét. Szeretnénk egy kicsit helyrehozni, illetve biztonságossá tenni, hogy szerencsétlen Cicák legalább itt biztonságban lehessenek az ivartalanítás, és gazdi keresés idejére.

Ezért szeretnénk megkérni Mindenkit, hogy Aki tud segítsen.

A felújításhoz szükségünk lenne:
– 15-16 nm járólapra,
– 28-30 nm csempére,
– bontott tégla (kb) 2400 db (lehetőleg 12-es),

Évente nagyon sok Cicus megy át a kezeink között. Befogjuk Őket, ivartalanítjuk Őket és Mindegyikőjüknek keresünk olyan Álomgazdit ahol boldogan leélhetik életüket. Ehhez a tevékenységünkhöz szükségünk van erre az épületre.

Segítségeteket előre is köszönjük.

E-mail: macskamentok(kukac)t-online(pont)hu

Álom-Gazdit keres Bukfenc!

2008. február 26., kedd

Gazdára talált

Bukfenc utcáról mentett, 2 éves, tünemény, igazán főnyeremény nőstény cica! Nevét onnan kapta, hogy amikor simogatják,lehajol egészen, és “bukfencezik”; teszi-veszi magát örömében. 🙂
Mindazon hányattatások ellenére, amiken eddig keresztül mehetett odakint, egy nyitott, tündéri, nyálcsorgatva doromboló, nagyon hálás, alkalmazkodó, nyugodt, ember-centrikus cica, aki tipikusan hálásabb a simiért, mint a kajáért..
/Pillanatok alatt belopta magát a szívembe../

Ivartalanítva, oltva keresi álom-gazdiját.
Örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe, kizárólag lakásba!
(Saját kutya /ha az macska-barát/ – és cica nem akadály, kompatibilis velük.)

Képtára: http://gallery.site.hu/u/mentholx/bukfenc/

bukfenc_071229.JPG

bukf-ginoval_071229.JPG bukf-tenyerben_071229.JPG

Félperzsa ivartalanított leányzó gazdát keres

2008. február 25., hétfő

Gazdára talált

Csodaszép barack-fehér színű, borostyán szemű félperzsa cicus várja örökbefogadóját!

A cicus ivartalanítva van.

Hányatott sorsa volt, csontsoványan és kétségbeesetten került hozzám.
Kb. 3 -4 éves, mára sokat fejlődött, azonban igazából egyke szeretne lenni.
Rendkívül odaadó cicus, szereti gazdiját és folyton dorombol.

Kint is szeret lenni, de csak lakásban is kitűnően el lenne.
Rendkívül mókás, borzasztó bújós cicus.

Várja az örökbefogadó szerető, gondoskodó gazdi jelentkezését!

vori1080225.JPG vori2080225.JPG

Fekete kandúr gazdára vár

2008. február 25., hétfő

Csodaszép fekete kandúr, bundájában ében cirmokkal várja örökbefogadóját!
Sokat utazott már, egy sertéstelepre akarták kitenni és sorsára hagyni 3 testvérkéjével. Sikerült lehozatnom Tatabányáról és befogadnom mostanáig.
Két lánytestvére már szombaton elkelt!
Nagyon nyugodt, barátságos cicus.
Nyáron született, bent és kint is szeret lenni, szobatiszta.
Védőoltást megkapta és féregtelenítve van.
Jelentkezz ha egy békés szerető társra vágysz!

E-mail: patriciangy(kukac)hotmail(pont)com
Skype: patricia.nagy1
mobil: 705225564

kormoka2.JPG

kormoka1gif.JPG

7 hónapos kandúr örökbefogadóra vár

2008. február 25., hétfő

Gazdára talált

Lenny
Tündéri cicus keresi új gondoskodó és szerető gazdiját!
Szobatiszta, kint is szeret lenni!

Sokat utazott már, egy sertéstelepre akarták kitenni és sorsára hagyni 3 testvérkéjével. Sikerült lehozatnom Tatabányáról és befogadnom mostanáig.

A kicsi (nyári születésű) védőoltáson, féregtelenítésen túl van!
Fehér-cirmos, “kalapos” cicus – fején a színek olyanok mintha szürke kis kalapja lenne -, kandúr.
Nagyon szereti az embert, folyamatosan követi a gazdit mindenhová.:-))
Jelentkezz és szívesen küldök róla további fotót és leírást!

lenny.JPG

lenny4.JPG

Spuri cica gazdit keres!

2008. február 24., vasárnap

Gazdára talált

Gazdit keresek ennek a helyes cicának! Spuri maximum egy éves, ivartalanított lány cicó! Több társával együtt az utcán élt, így elég vad volt, mikor hozzám került ideiglenesbe! Most már sokkal oldottabb, játékos cica lett belőle! Más cicákkal jól kijön, illetve az én kis testű kutyám sem zavarja. Az emberektől még mindig tart, de szerintem idő kell csak neki, hisz ezelőtt nem, volt aki szocializálja, sosem látott játékokat, nem élt együtt emberekkel! Valamint Spuri teljesen szobatiszta! Nem verekszik, nem kötekszik!
Mivel megfogni még mindig nem lehet, mert tart az embertől, olyan gazdik jelentkezését várom, akik nagyon sokat tudnak vele foglalkozni és vállalják, hogy időbe telik, míg meg lehet majd fogni!!!
Örökbefogadási szerződéssel Kispestről elvihető!

s7009472__small_w080224.jpg

További képek

Nagytestű kutya gazdát keres

2008. február 24., vasárnap

Néhány hete valaki “letétbe helyezett” nálunk egy nagytestű keverék kutyát. Chip volt benne, de se a hozzá rendelt cím, sem pedig a telefonszám nem valós.
Sajnos az események úgy alakultak, hogy két hetet kaptunk a vezetőségtől, utána nem tudjuk mi lesz szegény állatal.
A kutyát Dolfinak hívják. Nagytestű, rajzos szinezetű – amolyan maci-forma eb. Jámbor, bár más kutyákat nem igazán kedvel.

Kérnék mindenkit, aki segíteni tud az örökbefogadás kapcsán, írjon két héten belül. Köszönöm!
kevin_p(kukac)freemail(pont)hu

S.O.S.! Aki tud, segítsen!

2008. február 22., péntek

Lehetetlen helyzetbe került a svájci fehér juhászkutyák fajtamentése!

Jelenleg két kutyánk panziózik és 81000 forint a tartozásunk, amelyet február végéig ki kell egyenlítenünk vagy kiteszik a kutyákat!
Eddig 17000 forintot tudtam összeszedni, de ha a fejem tetejére állok sem tudok többet összekaparni!
Akinek módjában áll, kérem támogassa a munkánkat!
Bármilyen kis összeg nagy segítség nekünk!

A számlaszámunk:

Svájci Fehér Juhászkutya Klub
64500041-10421307
Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet

A megjegyzés rovatba írja be, hogy fajtamentésre!

További információ: 06/30/9990445 számon, Dallos Júliától kapható.

GAZDÁT KERESÜNK!

2008. február 22., péntek

Gazdára találtak

KÖLTÖZÉS MIATT ÚJ GAZDÁT KERESÜNK MACSKÁINKNAK. (AJÁNDÉKOZNÁNK)

TAPPANCS ÉS POCAK MACSKÁKRÓL:
MINDKETTŐ SZÍNE CIRMOS. FAJTÁJA HÁZI.
SZELÍD, NÉHA TALÁN KICSIT FÉLÉNK IS, BARÁTSÁGOS, KISGYEREK TÁRSASÁGÁHOZ SZOKOTT, JÁTÉKOS.
MINDEN OLTÁST MEGKAPTAK, EGÉSZSÉGESEK.
MÉG SOHA SEM VOLTAK A SZABADBAN, LAKÁSBAN TARTOTT MACSKÁK.
IVARTALANÍTOTT NÉGY ÉVES KANDÚR MACSKA TESTVÉREK.
SZOBATISZTÁK, CSAK A KAPARÓFÁT KARMOLJÁK, NEM BÁNTANAK SENKIT.
CSALÁDI HÁZBAN ÉS LAKÁSBAN EGYARÁNT JÓL ÉREZNÉK MAGUKAT, KISGYEREKEK MELLETT IS KÖNNYEN TARTHATÓAK.
ÚJ GAZDÁJUKNAK AJÁNDÉKOZNÁNK A MACSKA HORDOZÓ KOSARUKAT, AZ ETETŐ TÁLAT, MACSKA BÚTORT ÉS A FEDETT ALMOS EDÉNYT IS!
ELŐNYÜK, HOGY ÚJ GAZDIJUKNEK NEM KELL A NEVELÉSÜKKEL BAJLÓDNI MINT KISCICÁK ESETÉBEN.

kep057080222w.jpg

img_0830080222w.jpg

SOS! Egy jó menhely megtelt!!!

2008. február 22., péntek

A menhelyen ma teltházat írtunk ki. Tehát nem tudunk befogadni bajba jutott kutyákat, hacsak nem jönnek örökbefogadók… ezért készítette szorgos önkéntesünk ezt a pps bemutatót gazdira váró kutyáinkról!

szentendre2008jan.pps

További árvácskások

Cicus gazdit keres

2008. február 22., péntek

Gazdára talált

Ezt az édes cicust egy ismerősöm mentette meg, vitte orvoshoz; de megtartani sajnos nem tudja! 3 hónapos, fiú, nem fajta tiszta, de hosszú szőrű és nagyon szép.

kociw080222.jpg

koci080222.jpg kocos080222.jpg abanda080222.jpg

Elveszett cicus

2008. február 21., csütörtök

Január 24.-én elveszett Vácon a Kőhíd utcai lakótelepről tűnt el a cicám.

4 éves, rövid, tömött szőrű, zsemle színű, barna szemű, kb. 4,5 kg-os lakásban tartott pélperzsa, nőstény cica ő. Nagyon hiányzik, ha tudsz róla valamit kérlek értesíts.

Telefon: 70/254-0635
f.boti(kukac)hotmail(pont)com

kohidw080221.jpg

Gyönyörű szép cicák gazdit keresnek!

2008. február 19., kedd

Hétfőn vittem hajléktalanok 3 cicáját ivartalanítani, akik a Savoya Park előtti részen (6-os út, Hunyadi J. út, Szerémi út, Leányka felüljáró találkozása) sátorban élnek.
Nagyon szép és egészségesnek tűnő cicák. Félő, ha a hajléktalanokat “kiköltöztetik”, a cicák árvák lesznek. Ezért gazdit keresnek!
Kettő 6 hónap körüli, foltos orrú lány, vörös fiú, egy 1 év körüli nőstény.
Kosarat életükben még nem láttak, kicsit féltek, de nem barátságtalanok, hagyták magukat simogatni.

Érdeklődni lehet: 06-30-2-115-951

Életben sokkal szebbek!

pict0210w080219.jpg

pict0208080219.JPG pict0209080219.JPG pict0215080219.JPG

2008. április 25. 19h – Fergeteges támogató koncert a kutyákért!!!!!

2008. február 19., kedd

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

wauudstockw.jpg

http://www.wauudstock.hu/

Puppy cica elveszett!!!

2008. február 18., hétfő

Megkerült

2008. február 17-én délután elveszett Puppy névre hallgató cicánk a XVII. kerület Újakadémia telepről… Sajnos még ma estére sem jött haza, és nagyon aggódunk érte, szeretnénk minél előbb megtalálni Őt… Ha valaki látta, esetleg befogadta, kérem jelezze minél előbb, többen is sírunk utána… 🙁
Szürke-fehér színű kandúr cica, különös ismertetőjele, hogy a farka vége el van törve (már így született)… Sötétbarna bolhanyakörvet visel…
Nagyon remélem, hogy hamarosan megtaláljuk Őt…

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

puppy040080218.jpg puppy077080218.jpg puppy197080218.jpg

Noé 1%

2008. február 18., hétfőKeresem elveszett cicánkat

2008. február 18., hétfő

Keresem “Bajusz” névre hallgató fekete-fehér ivartalanított nőstény cicánkat, aki Dunaharasztiban, a Határ út 52/C szám alól tűnt el 2008.02.13-án a délutáni órákban. Nagyon kedves, játékos, ugyanakkor eléggé vagány cica (reménykedem, hogy nem erre fizetett rá).
Kb. 12-16 hónapos, különös ismertetőjele az orrán lévő bajusz-szerű fekete folt, amiről a nevét is kapta. Eltűnésekor fekete bolhanyakörvet viselt.
Szeretnénk megtalálni, visszakapni, mert nagyon hiányzik.

Segítségüket előre is köszönöm!
eva_somogyi61(kukac)freemail(pont)hu

dsc00313w080218.jpg

bajusz_a4080219.jpg

Petike elveszett

2008. február 18., hétfő

2008. február 11-én Kispesten a Kisfaludy utcából elveszett egy 6 éves szürke-fehér ivartalanított kandúr. Peti kijárós szobacica, aki kerüli az idegeneket.

Aki bármit tud róla, látta (élve vagy halva) kérem hívja a 0620 576-4315 telefonszámot. Feltehetően a Kisfaludy-Báthori-Hunyadi utcákban fordulhatott meg, a szomszédos kerteken át. Sajnos nem volt rajta nyakörv.

petiw080218.jpg

Gazdám!

2008. február 17., vasárnap

Köszönöm neked, hogy szolgálhattalak. Köszönöm, hogy őrizhettelek és vigyázhattam rád. Hogy megugathattam az idegeneket a kapud előtt, hogy játszhattam a gyerekeiddel és megehettem a maradékodat. Köszönöm, hogy vetettél nekem egy rongyot, amin alhattam és volt egy kidőlt-bedőlt ólam, ahol meghúzhattam magam. Amikor beteg lettem, NEM gyógyíttattál. Gondosan beragasztottál egy akkora kartonba, hogy éppen elfértem. Hogy olyan jól körbetekerted a ragasztót. Hogy az út szélén kihajítottál, mint a szemetet. Hogy úgy gurult az a doboz, hogy kiszakadt a kövön és ki tudtam rágni magam. Hogy egy menhely közelében dobtál ki. (Vagy csak véletlen volt?) Hogy jött arra valaki, aki észrevett. Elment. Visszajött. Mert megszeretett. (Ismered ezt a szót, gazdám?) Egy perce ismert csak, de értem jött. Morogtam és haraptam, mert téged akartalak. (Te akartál engem valaha?) De nem ment el. Megfogott. Étellel, vízzel kínált. Simogatott. Orvoshoz vitt. Sírt. Méltóképpen kísért utolsó utamra. Pedig még csak a nevemet sem tudta.

Tegnap találták a Törökbálinti depónál egy dobozba kidobva. 8 év körüli tacsimama. Hatalmas daganata volt, dokihoz került, de áttétei és fájdalmai voltak, így elaltatták.

Forrás: netboard

Klikker-tréning állatoknak – alapfokú tanfolyam, 2007. április 20.

2008. február 17., vasárnap

!!! Először Magyarországon – macskáknak és lovaknak is !!!

szorolap08_klikker.pdf

A klikker-tréning, egy tudományosan megalapozott tanulási módszer, amelyet évek óta kitűnő eredménnyel használnak a különböző állatfajoknak az operatív kondicionáláson alapuló tanításánál.

A tanfolyam célja, hogy a kutyabarátok körében már egyre inkább terjedő tréningmódszert, az érdeklődő kutyatulajdonosok, valamint más állatfajokat tartó emberek is megismerhessék.

Klikkerrel a macskák is jobban nevelhetőek és taníthatóak !

A klikker segítségével könnyebbé tehető a macskák nevelése és néhány játékos trükk is megtanítható a doromboló házikedvenccel.

A lovaknál rendkívül kreatívan használható a klikker, a hasznos, játékos mozgás gyakorlatokhoz és a lovaglást megkönnyítő feladatokhoz egyaránt. A klikker-tréninggel oktatott lovaknál nagymértékben erősödik az ember és a ló kapcsolata, amely befolyásolja az állattal végzett munkát, a lovaglást és minden más közös tevékenységet.

Várunk minden érdeklődőt!

Bemutató videók megtekinthetőek: www.4tappancs.hu

Üdvözlettel:

4TAPPANCS – TEAM
www.4tappancs.hu
info(kukac)4tappancs(pont)hu

T: +36 (06) 49-424059
M: +36 (06) 30-2929995

Vili cica elveszett!

2008. február 16., szombat

Megkerült!

Figyelem!
Elveszett egy 9 hónapos, vörös csíkos, kandúr macska Békésszentandrásról, a Toldi utcából. A megtaláló jutalomban részesül!

viliw080216.jpg

Civil Rádió – Állati 3/4

2008. február 16., szombat

A Civil Rádióban kedden du., az Állati 3/4-ben készült felvételek és állatvédelmi kérdések 16-án, szombaton az RTL Fókuszban 19 órakor lesznek.

A keddi adás:
[audio:2008_02_12.mp3]

A műsorról

Adjunk egy esélyt neki!

2008. február 15., péntek

Otthonra talált

Ez a szerencsétlen vak macska, aki ráadásul egyelőre vad is, bekerült hozzánk terhesen. Azóta ivartalanítva lett. Viszont kell neki sos egy gazda. Mert nálunk nem maradhat örök időkre. Egyébként egészséges.

Sok türelem és megértés csodákra képes az ő esetében is. Segítsünk Neki is, élni akar! Nagyon!

pict0460w080215.jpg

Cica várja a gazdáját!

2008. február 14., csütörtök

A XI. kerületben az Ulászló u. – Fadrusz u. sarkán január közepe óta várja egy gyönyörű és hihetetlenül okos cica a gazdiját!!! Nagyon szelíd, barátságos, mindenkihez odamegy. Látszik, hogy szerető gazdája volt, simogatáshoz, kedvességhez szokott. Az utca állatbarát lakói etetik, és a belső kertekbe is beviszik, nehogy autó alá kerüljön. Szeretnénk megtalálni az eredeti gazdiját, vagy olyan ÚJ szerető gazdit, akinél békés, szeretetteli új otthonra találna.

Lengyel Mariann 209-1442, 30/973-1520, 20/251-6775.

Hír valakinek az elveszett cicájáról

2008. február 14., csütörtök

Kár, hogy csak ilyen szomorú hírrel tudok szolgálni:

2008. febr. 13-án este az Őrs vezér tér zuglói oldalán, a kereszteződésben egy elütött cica hevert. Nem tudtunk megállni, de sajnos már úgysem tudtunk volna segíteni… Fehér-antracit foltos, és gyanítom kandúr volt. Szegényt biztosan várja haza a gazdája… 🙁

Mi csak egyet kérünk! – 1% – Kérünk, segíts felépíteni új menhelyünket!

2008. február 13., szerda

Kérünk benneteket, segítsetek a 7 éve sikeresen működő Miskolci Állatsegítő Alapítványnak négylábú barátaink megmentése és örökbeadása érdekében. A földcsuszamlás miatt új helyre költöző menhely megépítéséhez szeretnénk kérni 1%-os felajánlásotokat.
Kérem tekintsétek meg az alábbi linkben megjelölt filmet, hogy rövid, átfogó képet kaphassatok az alapítvány tevékenységéről.

video1

Mindannyiuk nevében köszönjük!
MÁSA elnöksége

Árva Mici cica gazdát keres

2008. február 13., szerda

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

level2w080213.jpg

beolvasas0002w080213.jpg

Gazdit keres Roni!

2008. február 13., szerda

Ronit serült lábbal (valószínűleg rókacsapda roncsolta szét) találták. Szerencséjére aki megtalálta, elvitte állatorvoshoz és kifizette az orvosi kezelés és az amputációs műtet árát.
Ezek után ideiglenes gazdihoz került, ahol a műtet után lábadozott.
Most, hogy már teljesen jól van, várja álomgazdiját.
Roni kb. 8 hónapos ivartalanított kandúr. Nagyon játékos, dorombolós, ágyban alvós, Szobatiszta, a bótorokban nem tesz kárt.
Szereti a cicákat és kutyákat egyaránt.
Negativ FIP, LEUKÓZIS ÉS AIDS teszttel rendelkezik.
Örökbefogadási szerződéssel és csak lakásba vihető el.

Érdeklődni lehet: 20/ 4309597

roni7080213w.jpg

Teknőcke cica álomgazdit keres!

2008. február 13., szerda

Gazdára talált!

A törökbálinti outletben találtuk ezt a kedves, fiatal teknőctarka cicát december elején. Azóta ivartalaníttattuk, beoltattuk.
Keressük gondos, szerető “álom”-gazdiját!

teknoccicus_a4.jpg
teknoccicus_b4.jpg
teknoccicus_c4.jpg

Keres valaki egy FEKETE-FEHÉR színű nagytestű cicát?

2008. február 12., kedd

Két napja a házunk körül tartózkodik, elötte sosem járt a környéken. Bp. XVII.ker. Termete miatt talán kandúr lehet. Nemrég veszhetett el, még jó állapotban van, és mi etetjük is, de még nem tudtuk megfogni. Szerintem nagyon szép cica, de nem tudom mennyi idős lehet. Talán valakinek hiányzik, ha igen írjon emailt: csibeb(kukac)freemail(pont)hu
Jó lenne ha fotót is küldene, hogy tudjuk azonosítani!!!
Ha nem hiányzik senkinek, nem hagyjuk magára, ha hozzánk szokik megtartjuk, szeretjük a cicákat, nekünk is van saját cicánk.

Hófehér cica gazdát keres

2008. február 12., kedd

Hófehér, félperzsa, kb. 4 hónapos kislány cicának gondos, szerető gazdit keresünk!
Eleven, barátságos, szobatiszta. Nagyon szeret enni és cicatársakkal játszani.

Érdeklődni: 20-9664-696

Támogassa a debreceni „Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesületet adója 1 %-ával!

2008. február 11., hétfő

Aki teheti és akarja is, az támogathatja azokat a bajba jutott négylábúakat, akiket a debreceni ”Együtt Az Állatokért” Közhasznú Állatvédő Egyesület istápol. Nagyon hálásak tudnak lenni minden segítségért.

„Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület Debrecen
http://debrecen.zug.hu/
allatvedelem(kukac)gmail(pont)com
Számlaszámunk: 60900061-11019040
Adószám:18567623-1-09
Tel: 06-20/402-43-01, 06-20/402-43-62
Menhelycím: Hosszúpályi felé vezető úton a 2 km tábla után balra egy földúton az állatmenhely táblánál.
2007-TŐL MÁR TUDJUK FOGADNI AZ 1 %-OT!!

Ivartalanítási akció – Nyíregyháza

2008. február 11., hétfő

ivartalan080211.jpg

Az ivartalanítás népszerűsítésének, ösztönzésének fontosságát felismerve évek óta szervez az Állatbarát Alapítvány ivartalanítási akciót támogató partnerek segítségével.

A kampány ideje: 2008. február 15-31.

A kampány támogatói, közreműködői: A fő szervező és lebonyolító az Állatbarát Alapítvány. Támogatók, közreműködők: Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft., a Magyar Állatorvosi Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, megyei és helyi állatorvosok.

Bővebb információ itt, illetve a lapozás után:
Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Csatorna u. 2.
Telefon: 42/727-736, 20/9605-402
E-mail: allatbaratalapitvany(kukac)gmail(pont)com
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges.
Web: www.allatbarat.com

Olvasd el a további részeket »

Debrecenben elveszett cica!

2008. február 09., szombat

Debrecenben, a Markotányos utcáról elveszett febr. 2-án egy fehérlábú, szürke, másfél éves kandúr!
Aki látta, tud hollétéről hívja a 06209395397-es telefonszámot,
írjon e-mailt: dakudani(kukac)freemail(pont)hu

Köszönöm!

Bach-virágterápia állatoknak – alapfokú tanfolyam

2008. február 08., péntek

„Nem a betegséget kell kezelned, ha nem az állatot!”
Dr. Edward Bach

A macskát tartó embereknek is fontos valamit tenni, ha észreveszi, hogy kedvenc állata nincs jól, félelmet, agresszivitást mutat, ha szomorú, kimerült, legyengült vagy éppen egy testi betegség, baleset, orvosi beavatkozás utáni időszakot él át.

Ilyen esetekben egy kiválló alternatívát jelenthet a Bach-virágterápia alkalmazása az állaton.

Az oktatás témakörei:
A Bach-virág terápia története és hatásmechanizmusa
Alkalmazási területek, a kezelés stratégiája
A Bach-virág szerek formái, a kezelés módja, időtartama és az adagolás
Az állatok pszichikai diszharmóniáinak okai
Virágismeret
A szimptómák és a hozzájuk tartozó virágok

Elöadók:
Dr. Váhelyi Gábor – alternatív állatgyógyász – www.viragterapia.hu
Stefan Siman – állatterapeuta – www.4tappancs.hu

Várjuk érdeklődésüket !

Üdvözlettel:
4TAPPANCS – TEAM
www.4tappancs.hu
info(kukac)4tappancs(pont)hu

T: +36 (06) 49-424059
M: +36 (06) 30-2929995

jel_lap_tanf08.doc

szorolap08_bach.pdf

Fiatal cicák gazdát keresnek

2008. február 08., péntek

A képen látható cicáknak szeretnék jó gazdát keresni, találni, lehetőleg kertes házban.
Szépek, kedvesek, de összesen tízen vannak, ebből hat még nem felnőtt cica, legalább őket szeretném elajándékozni, ennyi macskát nem tudok tartani.

Érdeklődni lehet:
88-469-118
m2maria(kukac)freemail(pont)hu

cic002w080208.jpg

cic001080208.jpg cic003080208.jpg cic004080208.jpg

Mia cica eltűnt!

2008. február 08., péntek

Megtalálták

2008.02.05-én a VII. ker., Dob u. 82-ből elveszett a képen látható 8 éves, nőstény macska. Nyakában vékony, kék nyakörv volt, címmel, telefonszámmal.

Fehér, vörös-és szürke cirmos színű. Szeme zöld. Nincsenek fogai, a hasa kicsit nagyobb az átlagosnál.
Folyamatos gyógyszeres kezelésre szorul.

Szeretnénk őt visszakapni!

További képek: http://husky.hylea.net/?q=image/tid/20
Letölthető plakát: http://husky.hylea.net/files/ELTuntmia.doc

mia1w080208.jpg

Elveszett komondor

2008. február 06., szerda

Január közepén, Almádi – Fűzfő térségében eltűnt egy 1 éves kan kutyus.
Nem jelölt. Kb. 80 centi magas.
Aki netán tud róla, hogy a közelében találtak egy kölyökszőrben lévő komondort, az kérem értesítsen!

Mobiltelefon: 06-30-298-95-78

KERESEM A CICÁMAT!

2008. február 06., szerda

VECSÉSEN A 4-es főút temető felőli oldalán kóborol valahol majd hároméves ivartalanított trikolor nőstény cicám!
A lakótelepről tűnt el, s a kertes házak felé ment.. ennek már egy éve. Tudom, hogy él, volt, hogy látták, lehet, hogy hosszabb ideig tartózkodott egy helyen. A főúton nem ment át.

ISMERTETŐ JELE: a bal hátsó lábán egy kerek vörös foltban van egy kerek fekete folt.

NAGYON KÉREM, AKI LÁTTA, ESETLEG MAGÁHOZ VETTE, ÉRTESÍTSEN!!

MEGTALÁLÓNAK JUTALOM!!!

TEL.: 70/322 0990

cicukaw080206.jpg

edes-cicukamw080206.jpg

4TAPPANCS 2008 évi oktatási program

2008. február 05., kedd

Kedves állatbarátok !

Elkészült a 4TAPPANCS 2008 évi oktatási programja !
– gazdi-iskola
– Bach-virág terápia állatoknak
– klikker tréning macskáknak, kutyáknak, lovaknak
– KUTYATRÉNER képzés
További információk, árak, időpontok, jelentkezési lapok, stb. a honlapunkon: http://www.4tappancs.hu

Várjuk az érdeklődők jelentkezését !

Üdvözlettel: 4TAPPANCS TEAM

Támogassa a Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesületét adója 1 %-ával!

2008. február 04., hétfő

Egyesületünk immár több, mint egy éve menhelyként működteti a korábbi sintértelepet, ahol a befogott állatokat embertelen körülmények között tartották kiírtásukig.

Tevékenységünknek köszönhetően egyetlen állatot sem kellett elaltatni és a tartási körülmények is jelentősen javultak.

Legfontosabb célkitűzésünk a gazdira váró állatok számára még jobb életkörülmények kialakítása, valamint a férőhelyek bővítése. Szeretnénk elérni, hogy felelősségteljes, jó gazdája legyen minden állatnak. Hosszú távon ez csak úgy képzelhető el, ha ivartalanítással megakadályozzuk a túlszaporodást. Ezen célok azonban anyagi támogatás nélkül nem valósulhatnak meg.

Ezért kérjük támogassa a Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesületét adója 1 %-ával! Önnek nem kerül semmibe, a magukra hagyott állatoknak viszont az életet jelenti! Csupán a személyi jövedelemadó bevallását elkészítő személynek kell jeleznie szándékát, és megadni adatainkat:

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete
Adószám: 18995176-1-09

Köszönjük!

S.O.S. gazdit kereső ír szetter!

2008. február 04., hétfő

Családi okokból sürgősen szerető új gazdit keresünk talált, kb. 7-8 éves ír szetter kan kutyusunknak!
Két és fél éve szaladt be hozzánk itt Tárnokon.
Nagyon aktív, nagy a szeretetéhsége és a mozgásigénye.
Mégis úgy gondolom inkább lakásban lenne a helye, olyan gazdi társaságában, aki otthon van vele egész nap. Azért is lenne jobb neki a lakás, mert állandóan ugatja az autókat, ill. minden mozgást, ráadásul elég szökős is és a szomszéd tyúkjait dézsmálja.
Sajnos mióta megszületett a kislányunk már nem tudok a kutyussal annyit foglalkozni, mint szeretnék, a szüleim számára pedig csak egy megtűrt állat. Ezért is kell innen elvinnünk, mert a szüleim a szomszédok neheztelését már nem tűrik el!
Nagyon szeretnénk jó gazdit találni Neki, esetleg itt Tárnok közelében, hogy láthassuk néha.

Előre is köszönünk minden segítséget!

Érdeklődni lehet: w.s(kukac)fibermail(pont)hu

irszetter_a4080204.jpg

irszetter_b4080204.jpg irszetter_c4080204.jpg

Tocsni gazdát keres

2008. február 03., vasárnap

3-4 év körüli kandúr cica. A II. Ker. Furulya u-ban ütötte el egy autó. Orvosnál volt, fel fog gyógyulni. Barátságos, szeretetre méltó, gondozott, ápolt cica. Keressük a tulajdonosát vagy a befogadó gazdáját, aki szerető otthont biztosít neki.

Érdeklődni lehet a 06 20 357 6855 telefonszámon!

hpim3796_resize.JPG

További képek róla

Elveszett cica!

2008. február 03., vasárnap

Sajnálatos módon a cica január 28-án hétfőn este elment itthonról és azóta nem láttuk.

Ő egy kinti-benti nagyon barátságos és ragaszkodó cica, Cirmi névre hallgat. Gyakran elment este, de pár óra múlva mindíg hazajött. A XX. ker. Virág Benedektől (itt lakunk mi) általában a Wesselényi, az Akácfa az Eperjes és Orsolya utca felé mehetett a házakon keresztül. Három év körüli ivartalanított kandúr. Egészségügyi problémái nincsenek, bár a jobb szeme picit mindíg könnyezik (nem feltűnő!) amivel az állatorvos sem nagyon tudott mit kezdeni.Oltva van.

Nyakörv mindíg volt rajta névvel telefonszámmal ellátva, de pechünkre az eltűnése előtti napon valahol leesett róla.Ez talán annak lehet fontos, aki azelőtt mindíg nyakörvvel látta.

Cirmos házicica, különös ismertetője annyi, hogy elöl a nyakánál van egy kis fehér folt- mint egy kis mellényke. Nagyon jól tartott, nem kövér de jól megtermett és ápolt cica.

Mi úgy plakátoltuk ki itt a környéken, hogy aki bármit tud róla hívjon. Ezalatt azt értettem, ha esetleg rossz a hír akkor is szeretném tudni, mert nincs annál rosszabb, mikor fogalma sincs az embernek, hogy mi történhetett a kedvencével… Sokszor előfordul, hogy egy cicát elkap egy kutya, amiről a gazdája persze tud, de aztán mélyen hallgat róla. Én ezt szeretném elkerülni, de közben reménykedünk, hogy nem így történt.

Előre is köszönöm a segítségét!

Telefonszámom: 06/30-2224065

dsc_0017w080203.jpg dsc_0033w080203.jpg

Gazdit keresünk még mindig…

2008. február 03., vasárnap

Gazdára talált

Vöri Vera egy kórházból mentett. Ivartalanított, 2x oltott. Gyönyörű, és nagyon kedves. Halkan nyávogó, ámde hangosan doromboló. Kutyakompatibilis. Kb. 3 éves.

pict0248080128w.jpg

Gazdára talált!
Dagi Mami Népligetből mentett, ivartalanított egyszeroltott. Nagyon helyes, kedves, szinte egész nap alszik. Sok vizet nem zavar. Kb. 3 éves.

pict0242080128w.jpg

Gazdára talált!
(Péceli Piri péceli menhely kérésére átvett 2 hónap körüli cica. Gazdira vár. Nagyon kedves, dorombológép!)

pict0371080203w.jpg

JANE GOODALL BUDAPESTEN ! – 2008. február 11.

2008. február 02., szombat

Hamarosan Jane Goodall Magyarországra érkezik, és előadást tart az ELTE TTK C épületében. Az előadás időpontja február 11. 18 óra, helyszíne a Bolyai-terem. A részvétel ingyenes.

További részletek Lovas Éva cikkében:
http://allati.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=37894

Gazdit keres Mirmike

2008. február 02., szombat

Gazdit keres Mirmike, egy 3 éves, ivartalan, váci kandúr. Lakásban tartott, kedves cica! Gazdája külföldre utazik, és nagyon jó gazdit szeretne neki!

Érdeklődni lehet: 30 415 0997

mirmike3w080202.jpg

mirmike1080202.jpg mirmike2080202.jpg mirmike3080202.jpg