Archívum: 2007. december 18.

Macskarácsony :)) – Évzáró a Cicagazdikereső Társaságnál

2007. december 18., kedd

karilapw_071218.jpg

Szilveszter felé közeledve többségünk számot vet az elmúlt évvel, mi sem vagyunk ezzel másképp. 2007 elég eseménydús volt, és ha már kivételesen számvetés, nézzük a számokat: örökbeadott cicáink száma erősen közelít a 150-hez, 64 cic ivartalanításában közreműködtünk.
Mentettünk többek közt szelektív hulladékgyűjtő mellől, öregek otthonából, parókia kertjéből, lovardából, áruház parkolójából és utcáról rengeteg-rengeteg kidobott vagy már ott született cicát. És számtalan vagy vemhesen, vagy alommal kirakott anyamacskát, mert az emberek általában későn kapnak észbe, hogy ivartalaníttatni kellene és ilyenkor ezt gondolják a legjobb megoldásnak. Az igazi tragédia pedig az, amikor az anyjuk nélkül hajítják ki a pár napos kölyköket…
Jártunk befogni lebontásra ítélt ház udvarába, ahol több patkány volt mint macska, és üres telekre, lakótelepre, pincébe és padlásra, eleinte megsültünk majd fagyoskodtunk, hisz’ az nem úgy van, hogy a cica csak úgy besétál a hordozóba. 🙂 Az állatorvosnál törzsvendégek lettünk, mentünk ivartalaníttatni, oltatni, féregteleníttetni, hasmenést-gombát-fülrühöt -macskanáthát-stb. kezeltetni. És nagy örömükre az Illatos úti ebrendészeti teleppel nyár eleje óta sikerült olyan kapcsolatot kialakítanunk, hogy a bekerült cicákról azonnal értesítenek, így 36 Illatos úti cicát sikerült kihoznunk és örökbeadnunk, ők ma már szerető új gazdijukkal élnek.
Szeretjük ezt csinálni, na. Minden bánatával, örömével együtt. De persze főleg az örömével. 🙂 Az visz minket előre, az tölt fel energiával, amikor egy macska sorsa megnyugtatóan rendeződik. Szeretnénk ezt most megosztani Önökkel/Veletek, kedves segítőink, kedves örökbefogadóink, egy csokorra (karácsonyfa alá) való, boldog, gazdis cicával: Alízkával, Bobekkel, Bonbonnal, Findusszal, Lizával, Nyafkával, Picurral, Börkével, Sicuval, Drazséval, Ciceróval és Tikkával.

Külön szeretnénk köszönetett mondani:
talaltcica.org
– Alapítvány a Macskákért
– Illatos úti Ebrendészeti Telep
– A netboard cicás közösségének
– Az iwiw-es ismerőseinknek
– Ideiglenes befogadóinknak és a szállításban segítôknek, virtuális örökbefogadóinknak, támogatóinknak
www.kisherceg.net
negytappancs.g-portal.hu
– Belphegor és Maci Állatmenhely Alapítvány
– A plakát team-ünknek

És mindenkinek, aki akár csak annyit tett, hogy egyszer továbbított egy hirdetésünket, nagyon hálásak vagyunk a segítségért.

Ja, hogy mit várunk 2008-tól? Ivartalanítás, ivartalanítás, ivartalanítás, ivartalanítás, ivartalanítás… :)))))))

Cicagazdikereső Társaság
Tóth Tilda
Oláh Gáborné Márti
Szatai Szilvi
Tóth Judit
Brugoviczky Enikő