Archívum: 2007. december 04.

Kismacska gazdát keres

2007. december 04., kedd

A vidéki telkünkön találtuk a kapu előtt kb. 2 hete. Pici, (bár nem újszülött..) édes, cirmos, játékos, lány. Sajnos megtartani nem tudjuk, ezért ha van egy kedves ember, akinek kellene, szívesen odaadjuk.

E-mail címem: dinatarjan(kukac)yahoo(pont)fr

macsw_071204.jpg

Pöttöm Panka gazdát keres

2007. december 04., kedd

A zsámbéki lovarda gazdikereső cicái közül kiemelnék egyet, aki szerintem sürgős segítségre szorul. Pöttöm Panka esetében már ideiglenes befogadónak is nagyon örülnék, mert én sajnos a legjobb szándékom ellenére se tudom hazavinni…
A cica egészséges, csak éppen nem az az életrevaló típus, ezért kis pilinszka, meg sajnos a balsors is sújtja, mert ugyan ki más is pottyanna bele rajta kívül valami kulimászos lótápba… Viszont nagyon kedves, szelíd természete van, azonnal dorombol és tényleg egy rossz mozdulata nem volt, mikor lenyírtam a bundáját. Megfelelő körülmények között – törődés, szeretgetés, meleg kuckó, elég étel – gyönyörű cica lesz belőle, ez látszik is a kedves pofikáján!
Az almot természetesen nem ismeri, de ez tapasztalataim szerint egy-két nap alatt rendeződik. Parazitamentesítést kapott már és még kapni is fog tőlem.
Természetesen a többiek is várják a gazdijukat – különösen testvére, a fekete kiskandúr, most már tökéletesen összeforrt lábbal…

pottom_panka2_071204.jpg