Archívum: 2007. október 05.

Elveszett cicámat keresem!

2007. október 05., péntek

2007. október 4-én, csütörtökön este elveszett a cicám a Budapest, XVI. kerület Árpádföld, Felsőmalom utcai lakóparkból. Ivartalanított, 2 éves sziámi kislány. Fóka színű (krém, sötétbarna jegyekkel), világoskék nyakörv van rajta, és nagyon szelíd, barátságos.

Ha valaki látta, vagy tud róla valamit, nagyon kérem, hogy értesítsen az alábbi mobilszámon: 06 70 376 2490. Nagyon hiányzik!

p3160032_wp_071005.jpg

p3160026_071005_wp.jpg p4090087_071005_wp.jpg

Cirmos-fehér féléves gyorsan gazdát keres

2007. október 05., péntek

Gazdára talált!

(Cirmos-fehér féléves kandúr cica keresi nagyon szeretni tudó gazdáját. A jószág nagyon helyes, bújós és borzasztóan szeretetéhes! 🙂 Szobatiszta, nyugodt, lakásbarát a cicus, aki naphosszat csak az ölben fekszik és dorombol. Ideiglenes gazdájánál már csak két hétig maradhat, így sürgős lenne, hogy rátaláljon végleges gazdijára. Szép fényes szőrű, állatorvos látta, beoltotta és féregtelenítette.)

img_1898_wp_071005.jpg

img_1880vv_071005.JPG img_1891vv_071005.JPG

Állatok Világnapja a veresegyházi medve- és farkasotthonban – 2007. október 6-7.

2007. október 05., péntek

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

veresegyhaz_071005_wp.jpg

http://www.feherkeresztliga.hu

http://www.medveotthon.hu/

Helyzetjelentés

2007. október 05., péntek

Néhány új változásról szeretnék beszámolni kedves Olvasóinknak.

Elsősorban arra tettem erőfeszítéseket, hogy a látogatószámot megnöveljem, ami nagyobb esélyt ad a honlapon megjelenő cicáknak a gazdis életre.

Ennek érdekében elkészítettem néhány új bannert az új dizájn szerint, az oldalsáv alján megtalálhatjátok őket. Ezekkel a bannerekkel részt veszünk csereprogramokban, ezért más honlapok hirdetései is megjelentek a Találtcicán, remélem, nem túl zavaró (és nem is lassítja le túlzottan az oldal betöltését). Természetesen megköszönöm mindenkinek, ha saját honlapjára kirakja a bannereink egyikét, vagy akár csak a http://localhost linket.

Másik „akcióm” a Találtcicák beregisztrálása az iwiw-re. Ha szereted a cicákat, nyugodtan jelölj be! Remélem, így minél több, az állatoknak segíteni akaró emberhez juthat el az üzenőfalra feltett információ.

Harmadikként pedig most egy hónapig a Netboard-on is megjelenünk, elég jó feltételekkel! Meglátjuk, meglátjuk…

További gondolatom az volt, hogy hátha hirdetésekből lehetne egy kis pénzt összeszedni, amit fel lehetne ajánlani menhelyeknek, állatvédőknek. Nos, a pénz valóban elég „kicsire” sikeredett, másfél hónap alatt 26 forint gyűlt össze. Ebből minden bizonnyal nem túl sok cica fog meghízni… 🙁 De azért majd még meglátjuk…

Egyéb fejleményként a honlapra felkerült egy google pagerank számláló (hoppá, nem is egy, mert alulra is jutott), valamint egy, a látogatók adatait kivéve nyilvános statgép statisztika, ami most szeptembertől számol. A Creative Commons feltételeket is felraktam, ami annyit tesz, hogy ha véletlenül írni találnék valami komolyabbat a Macskablog vagy Hírek kategória alá, akkor azt bárki szabadon terjesztheti, átalakíthatja stb., csak írja oda, hogy a Találtcicákról szedte, és pénzt ne kérjen érte. Nem nagy ügy, de azért mégis…

És akkor jöjjenek az elmaradhatatlan számok.
Az utóbbi három hónapban 11 ezer látogatónk volt, 30 ezer megtekintéssel. Napi átlagban tehát 117-en látogatták a honlapot. A látogatók 45%-a új látogató volt, ami egy gazdikereső oldalnál elég fontos, és szerintem nem is rossz. Látogatóink átlagban 3 percet töltöttek az oldalon. A legtöbben továbbra is a macska.lap.hu-ról jöttek, második a cukiság.blog.hu (remélem, tetszenek az oldalsávon megjelenő véletlenszerű macskaképek!!!), és további fontos hivatkozók az iwiw, a netboard, és partnerünk, a kisherceg.net. Örvendetes, hogy egyre többen rakták ki a blogjukra a linkünket, köszönet érte! Egyébként a hivatkozók a forgalom 52%-át adták (!), keresőkről 25%-nyian jöttek, a látogatók 22,5%-ának pedig feltehetőleg be van állítva a honlap a Kedvencekben (ezért is köszönet!). Fél százaléknyian „bizonytalanok”…

Ennyi lenne akkor mára, Mindenkinek kellemes őszi macskamentést kívánok!
Gyuri