Archívum: 2007. szeptember 05.

Szentendrei Árvácska Menhely – Örökbefogadó nap 2007.09.08.

2007. szeptember 05., szerda

Kattints a képre a nagyobb mérethez!

arvacska_070908_wp.jpg

NAGYON S.O.S. !!! Erdőben levő 5 kutyakölyök ideiglenes befogadót/kat keres!

2007. szeptember 05., szerda

Bp., XVIII. kerületben, az I. sz. Etalonsport Ált. és Sportiskolával (Bp. 1186. Tövishát u. 8.) szembeni erdőben, a sorompótol befelé kb. 100-120m-re ( az ösvény jobb oldalán nejlonzacskó van egy fára kötve, annál a pontnál voltak legutóbb a kölykök, balra a bozótban) vannak a kölykök (legalább 8 hetesek lehetnek)!
5-öt láttunk, egyet meg tudtunk fogni, akit egy ismerősöm PÉNTEKIG tud tartani, – pénteken elutazik (ezt a picit megfürdettem, élősködő-mentesítettem)! A maradék 4 kölyök nem jött oda, de az ismerősöm azt mondta, hogy amikor a kutyájával volt ott, akkor az összes kölyök odament, tehát valószínűleg kutyával odacsalogathatók!
Enni vittünk nekik este, reggel is viszünk, de elhelyezni NEM TUDJUK ŐKET, az én lakásom is fullon tele van saját és mentett állatokkal!
Min. másfél hónapra keresünk számukra ideiglenes befogadót/kat, ameddig megkapják az első két oltást és védettek lesznek a betegségekkel szemben és amikorra így már mehetnek (jobb híjján) menhelyre.
Ha valaki elvállja őket erre az időre, befogjuk a maradék 4 kölyköt, oltásaik árát álljuk, és sürgősen elkezdünk nekik gazdit keresni!
KÉREM SEGÍTSEN, AKI TUD, az erdőben halálra vannak ítélve!

Elérhetőségem: 06-30/517-7925