Archívum: 2007. június 18.

S.O.S. CICA-VÉSZHELYZET AZ ILLATOS ÚTON

2007. június 18., hétfő

2007. júniús 18. – Ismét S.O.S. CICA-VÉSZHELYZET AZ ILLATOS ÚTON, aki tud, kérjük segítsen: most épp hat kedves, szép cica vár sürgősen megmentőjére, lehet, hogy már csak óráik vannak hátra az életből! Aki akárcsak ideiglenesen is biztonságos helyre be tudná őket fogadni, kérjük sürgősen menjen értük!
Kérjük SENKI NE VIGYEN CICÁT az Illatos útra, inkább próbálja legalább ideiglenesen biztonságba helyezni az esetleg talált cicá(ka)t, majd hívja gazdikereső segélyvonalunkat a 30-429-2923-on vagy írjon az allatvedo(kukac)freemail(pont)hu címre, megpróbálunk segíteni szerető gazdához juttatásukban!

Tanyasi kiscicák gazdát keresnek

2007. június 18., hétfő

A fekete és a teknőc gazdára találtak, a többi cica hirdetése itt olvasható:

http://localhost/archives/684

(Három életerős, egészséges tanyasi kiscicának keresek gazdát – egy lovardában születtek, emberhez, kutyához szokottak, kinti-benti macskának nálam mindig beváltak, akiket elhoztam innen korábban (pl. azonnal szobatiszták voltak…). A cicusok kb. 9 hetesek, a nemüket még nem tudom, de egy fekete, egy teknőctarka és egy fehér-hamuszürke cirmos foltos jószág van. Kb. így néznek ki, mint a képeken, csak sokkal szebbek, mert elég nehéz őket lencsevégre kapni játék közben…
Egy másik alomból, akik most négy hetesek, előjegyezhetők klasszikus cirmos-fehérek, egy fekete-fehér és egy fekete cicus is.
A cicák jelenleg Zsámbékon vannak, én Zsámbék-Páty-Budakeszi körzetben mobil vagyok, de szívesen behozom őket Budapestre is.)

cicak_070618_wp.jpg

cicak2_070618.jpg kiscica1_070618.jpg teknoccica_070618.jpg