Archívum: 2007. február

Elveszett cica a Nagyszalonta utcából

2007. február 25., vasárnap

2007.02.21-én a XX. kerület Nagyszalonta utcából eltűnt egy félperzsa fehér színű fiúcica.
Ismertetői kék nyakörv, feje tetején halvány fekete folt, hátán kis részen rövidebb a szőr mert műtve volt. A becsületes megtaláló jutalomban részesül.

Tel: 06-209-469-745

nagyszalonta_wp.jpg

Gazdát kereső fiatal cica

2007. február 25., vasárnap

Gazdára talált

(Gazdát keres egy lakótelepről mentett 1 év alatti lánycica. A lakótelepen valaki mérgezi a cicákat és összetiporja a helyüket, ezért oda nem mehet vissza. Nagyon kedves, dorombolós. Frissen van ivartalanítva, jelenleg csak néhány napig van hol laknia.)

tilda_cica_resize.jpg

Talált balesetes kutya sürgősen gazdit keres!!

2007. február 23., péntek

1,5-2 éves német juhász keverék, szuka kutya sűrgősen gazdit keres! Nagyon okos, barátságos, kedves, játékos kutya. Emellett hűséges, ragaszkodó és kiváló házőrző! Igény esetén megtekinthető! Kérlek benneteket, ha már befogadni nem tudjátok vagy nem tudtok neki olyan személyt, aki befogadná és gondos gazdája lenne, akkor küldjétek tovább ennek a bejegyzésnek a címét az ismerőseiteknek, hátha ott gazdára lel!

Nekem írjatok:
gyorgy(kukac)erdesz(pont)info vagy
talaltcica(kukac)freemail(pont)hu

kutyi2_wp.jpg

kutyi1.jpg kutyi2.jpg kutyi3.jpg

Pamacska macska gazdát keres

2007. február 23., péntek

Gazdára talált

(A képen látható cicát ősszel mentettük az utcáról. Az első oltását megkapta, március 1-jén megyünk orvoshoz ivartalanításra. Utána szeretném örökbeadni a cicát, aki Pamacska névre hallgat. Pamacska Budapesten, a XXI. kerületben van. Elég sürgős új gazdit találnia.)

pamacs1_wp.jpg

pam_wp.jpg

Fiatal kandúr gazdát keres

2007. február 21., szerda

Családi okok miatt új gazdit keresünk 10 hónapos kandúr cicánknak. A cica nem ivartalanított, a kötelező oltásait megkapta (kombinált és veszettség elleni). Nagyon játékos és szeretetigényes. Mindent megeszik, nem válogatós. Lakásban is elvan, de igényli, hogy kimehessen. Nálunk kertbe kijáró cica volt.

A cica Szigetszentmiklósról bármikor elvihető AJÁNDÉKBA!

Ha érdeklődnél írj a banki.orsolya@invitel.hu mail címre vagy keress telefonon a 30/930-3044-es mobil számon.

3 cica otthont keres

2007. február 18., vasárnap

Mindhárom cica gazdára talált!

(Gazdát vagy ideiglenes befogadót keres egy cirmos mamacica, egy 6 hónap körüli cirmos kandúr kölyök és egy előző alomból származó cirmos-fehér kandúr. A cicák egy XVII. kerületi házban laknak, de a gazdájuk szabadulni akar tőlük. Az altatás elől az orvos jóindulatából menekültek meg. Elég gyengén kapnak enni, és a szabad ég alatt alszanak összebújva.
cs_mama2.jpg

cs_elozo_kandur.jpg

cs_kicsi_kandur.jpg

Brit kék fehér cica elveszett

2007. február 16., péntek

XII. ker. Diana közből elveszett egy 7 hónapos brit kék fehér cica. A megtalálónak nagyon magas jutalmat ajánlok fel. Hasa kis részen borotválva műtét miatt. Nagyon várom haza kérem segitsenek.

Telefonszám : 06-30-9-422365 vagy 06-30-9-500-320

brit_wp.jpg

Grépi elveszett

2007. február 12., hétfő

Megtalálták

(2007. február 8-án elveszett nagytestű, barnás-cirmos, heges, „birkózófülű”, ivartalanított kandúr macskánk. Félénk természetű, bal füle alatt szőrkopás látható. Nem bőrbetegsége van, hanem a füle miatt áll jelenleg is orvosi kezelés alatt! Kérem, aki látta, vagy tud róla valamit, jelentkezzen az alábbi telefonszámok egyikén!)

kisgrepi3.jpg

picigrepi1.jpg

Oroszlán gazdát keres

2007. február 12., hétfő

Gazdára talált

(Karácsonykor befogadtuk a kb. 1 éves hatalmas, kb. 8 kg-os gyönyörű ivartalanított kandúrt: Oroszlánt. Nagyon aranyos fiú cicákkal, de az öreglány cicáimat állandóan kergeti, molesztálja. Így sajnos kénytelen vagyok Neki gazdit keresni. Nagyon aranyos cica, nem hangoskodik, nem válogatós, megérdemelne egy jó gazdit. Az utcára nem akarom visszarakni, és szívem sem lenne hozzá. Kérem, hogy egy jó gazdi jelentkezzen! Mi Budapesten lakunk, akár egy kinti-benti cicának is jó lenne, de inkább lakásba szeretném, hogy nehogy baja essen.)

oroszlan.JPG

Vörös cica gazdát keres

2007. február 11., vasárnap

(Kicsit reményvesztetten de mégis bizakodva írom ezeket a soroknak, melyek azokhoz szólnak akik szeretnék egy lelkileg betegecske, depressziós, szeretetre éhes 13 és fél éves cicus utolsó pár évét boldoggá tenni! Az előző gazdája sajnos nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna… elhanyagolta, nem foglalkozott vele. Így szegény cicus nem büszkélkedhet valami boldog előélettel. És természetes hogy ezek miatt kész vannak az idegei és elvesztette minden reményét, hogy végre boldog legyen.

(Egyébként egy nagyon kedves és szeretetreméltó cicus, minden egyes simogatást borzasztó nagy örömmel fogad. Félig perzsa, félig házi, ivartalanított kan.

Jelentkezzetek! SOS!)

macs_wp.jpg

macs1_wp.jpg

macs.jpg macs1.jpg

Virág gazdát keres

2007. február 05., hétfő

Összes kölykével együtt gazdára talált

(Virágot olyan 3 hónapja találtam meg a belső udvarunkban (VII.ker, képzelheted..), de befogadni nem tudtam az allergiám miatt. Átmenetileg Budán lakik. Virág eredetileg tuti nem volt kóborcica, hanem megszökött vagy kitették valahonnan, mert irtó éééédes, bújós, dorombol, az embereket imádja. Az oltásai mind-mind rendben vannak, es tegnapelőtt ivartalanították, így több Virág-utóddal sem kell bajlódni ezentúl. Még pár napig maradhat Budán az ideiglenes befogadójánál, amíg az ivartalanításból maradt varratokat kiszedik belőle, utána otthont, gazdit kell találnia…)

img_3051.jpg

Szürke cirmos gazdát keres

2007. február 01., csütörtök

Gazdára talált

(Pár napja Budapesten, a Városligetben sógorom mellé szegődött egy fiatal, talán pár hónapos, szürke cirmos cica. Nagyon barátságos, bújós, emberekhez szokott, látszik, hogy lakásban tartották. A kutyánktól sem fél nagyon.

Ha a gazdája nem kerül elő, szeretnénk elajándékozni, mert mi az udvaron tartanánk, de látszik, hogy unatkozik egyedül (a 3 másik macskánk nem üldözi el, de nem is foglalkozik vele).)

Pamacs elveszett!

2007. február 01., csütörtök

December 13-án eltűnt világosszürke cirmos kandúrom Nagymarosról, a Csillag utcából! A cica nagytermetű, 3 év körüli, és Pamacs névre hallgat. Ha valaki befogadta, vagy tud hollétéről, kérem, értesítsen, mert nagyon hiányoljuk! Előre is nagyon köszönöm!!!

Elérhetőségeim:
Mobil: 06 20 252 7551
Vezetékes: 06 27 355 534
E-mail: lindavalo666@gmail.com

pamacs1.jpg

pamacsold2_wp.jpg
pamacs2.jpg