Archívum: 2006. szeptember 05.

Zsámbéki cicalány gazdát keres

2006. szeptember 05., kedd

Gazdára talált! 

(A két zsámbéki kis cirmos-fehér cica közül az egyik gazdára talált, a másik cicalány most éppen nálam vendégeskedik és ilyen szép… Nagyon örülnék, ha ő is szerető gazdához kerülne. Sokat kell szeretgetni, foglalkozni vele, de nagyon rendesen is viselkedik! Most kb. nyolc-kilenc hetes, kerthez és lakáshoz is szokott.)

SAJÁT CICÁK – két fehér – 2006.06.22.

2006. szeptember 05., kedd

Jelenleg két fehér bundájú bolhafészek élvezi a vendégszeretetemet, egy kandúr és egy nőstény, másfél hónap után (augusztus elején) ajándékba elvihetők – 2006.06.22.

Új helyen, új külsővel újra indulunk

2006. szeptember 05., kedd

Sajnos az ingyenes tárhelyek konfigurálásán össze-vissza változtatnak, ennek esett áldozatul az ExpressionEngine is az extra.hu-n. Egyszer csak képtelen volt valamiért pl. a kategóriába rendezést vagy régebbi bejegyzéseket megjeleníteni.

Most itt WordPressben folytatjuk, nem kevesebb lelkesedéssel. Ezzel is biztos meg fogok szenvedni, de annyi baj legyen. Az esély, hogy nyugodtan folydogálhatnak a dolgok, itt jóval nagyobb. Most még a kinézet nem valami csodás, de majd dolgozom rajta, megígérem. A lényeg a tartalom.

Nos, továbbra is kellemes használatot kívánok, mert a legnagyobb öröm, ha egy cica gazdához jut, és kellemes életet élhet!

Üdvözletem!