Tüneményes aprómancs keresi igaz gazdiját!

Gazdára talált

Még enni sem tudott, mikor egy hónaposan halálra ítélték azzal, hogy kidobták az utcára a brit hosszúszőrű és európai rövidszőrű szülőktől származó kiskandúrt. A sok szeretet és gondoskodás által végül egy 3 hónapos, bújós, dorombolós tüneményzsák macskafiú vált belőle. Jelenleg ideiglenes gazdinál várja álomgazdiját. Szobatiszta, az összes oltását megkapta, élősködői sincsenek. Szereti a macskatársakat, de ha egyedül van, a gazdi ölében dorombozik, ha csak teheti.
Keressük azt az embert, akit végre teljes szívéből egy életen át szerethet!

7 hozzászólás ehhez: “Tüneményes aprómancs keresi igaz gazdiját!”

  1. djkaty írta:

    Na igen, biztosan tüneményes ő még most is, csak annak idején nekem az ígéret ellenére mégsem adták oda, merthogy elvitte más. Persze már nem bánom, hiszen így találtam rá Schrödingerre – de vajon Aprómancsot mégsem tartotta meg a jelentkező gazdijelölt?

  2. Gyuri írta:

    http://gallery.site.hu/u/floricsek_/Apromancs/

  3. ZzZ írta:

    Valószínűleg azóta nem talált gazdát, most újra hirdetik, csak nem figyeltek arra, hogy javítsák a szöveget… gondolom én…
    Egyébként érdekes, hogy ha keres valaki cicát, a friss hirdetések közül választ, pedig nagyon helyes macsekok állnak sorban a régiek között is…

  4. djkaty írta:

    Igen, úgy látszik, kapott valamit növekedés ellen szegény… Esetleg ha a beküldés tulajdonosa itt jár, árulja már el, miért került ki megint! Köszi!

  5. Anikó írta:

    Érdekes, hogy júniusban is 3 hónapos volt és novemberben is…

  6. Anikó írta:

    Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy őt már láttuk itt.

  7. djkaty írta:

    Nem ugyanez a cica volt kint totál ugyanezzel a szöveggel június 28-án is? A képek ugyen nem ugyanazok, de a macs annak tűnik:
    http://localhost/archives/8001

Írj egy kommentet