Kutyik gazdit keresnek! SOS!

Gazdára találtak

Július 7-én elhoztam a menhelyről egy 1,5 éves keverék (németjuhász-tacskó) szuka kutyát, akiről egy hónap múlva kiderült, hogy vemhes. Augusztus 22-én megszülettek a kiskutyák.

Most úgy áll a helyzet, hogy már 8 hetesek lesznek nemsokára, és igyekszem mindegyiknek gondos gazdát találni. Ha ez nem sikerül két héten belül, akkor el kell vinnem őket a menhelyre, amit nem igazán szeretnék. Addig viszont minden lehetséges fórumon hirdetem őket.

Mindegyik nagyon aranyos, gyerekekhez szokott, ha minden igaz, akkor 6 kan 2 szuka van közöttük. (De ezt majd az állatorvossal még átnézetem. 🙂

Nagyon megköszönném, ha mozgósítva az ismerősöket, családot, kollégákat, barátokat sikerülne a gazdára találásuk. Féregtelenítve vannak, és a jövő héten beadatom nekik a komplex oltást (ez nem a veszettség elleni, hanem kutyabetegségek ellen van).

Ha vidéki ismerősnek tetszik meg valamelyik, akár le is viszem őket szívesen 200 km-es körzetben.

Természetesen ingyen adom őket. Bízom benne, hogy sikerül a gazdikeresés.

Köszönöm szépen a segítséget.

Szép napot kívánok!
5 hozzászólás ehhez: “Kutyik gazdit keresnek! SOS!”

 1. Anita írta:

  ezek a kutyák nagyon cukik megőrülnék ezekért a kutyákért

 2. Brenda írta:

  A sor végén valaki mindig pórul jár, ha magunk szaporítjuk az állatokat, és adjuk gazdihoz, akkor a menhelyeken, utcákon lévőknek semmi esélyük. A macskakolónia-mentésbe kezdtem bele, az én fejemben az ivartalanítás elsősegély.

 3. djkaty írta:

  Szerintem azért ne legyünk ennyire negatívak – nagyon sok macska és kutya talált már itt gazdára, reméljük most is a legjobbakat. Én például továbbküldtem a linket olyan ismerőseimnek, akikről tudom, hogy kutyus tartásán gondolkodnak. Ha pedig sikerült gazdit találni nekik, jobban járt a világ, mint ha elvetették volna őket.

 4. Brenda írta:

  Csatlakozom az előttem szólóhoz. Amint valaki menhelyről (vagy bárhonnan) kihoz egy állatot, azt azonnal ivartalanítatni kellene. Vemhesen is lehet. Hisz a jelen helyzet most az, hogy 1 kutyus kikerült a menhelyről, de 8 kiskutyus be fog kerülni…

 5. mpara írta:

  Kiskutya-elhelyezéssel sajnos nem tudok segíteni, de fontos tudni, hogy ivartalanítással elkerülhető a nem kívánt szaporulat. Ivartalanítani vemhes szukát is lehet, kiskutyákat pedig akár hat hetes kortól. Kérlek, fontold meg. Üdv.

Írj egy kommentet