Budakeszin talált cica gazdát keres

A Budakeszin talált kis cicalány, Katica, időközben teljesen kivirult, Bukfenc macskám még a lovardában lakó vicces kistestvérei is nagyon szépek a mellékelt képeken láthatóan – úgyhogy várom a lelkes gazdajelölteket! Néhány embertársunknak köszönhetően a lovardába került egy anyacica is két pici kölykével, úgyhogy nem mondom, hogy SOS a helyzet, de sajnos a lovarda eltartóképessége azért mégiscsak véges…

————————————

Vasárnap reggel Budakeszin, a templom körüli kis parkban találtam egy 2-3 hónapos kiscicát. Nagyon leromlott állapotban volt, valószínűleg már napok óta az utcán lehetett. Barnás-cirmos, fehér papucsokkal és mellénnyel, kislány. Nem hiányzik egészen véletlenül valakinek?

Különben nagyon szelíd, a szeme meggyógyult, kicsit már hízott is, sajnos nem eleget, mert ha választhat a hízelgés és az evés között, az előbbit választja és sokat játszik Bukfenc macskámmal, aki felnőtt ivartalanított lánymacska létére nem átall vele foglalkozni (innen is látszik, milyen jók a lovardai macskák, akik még mindig várnak a gazdájukra!). Állatorvos ma nézi meg, féreghajtót már kapott.

Ha eredeti gazdája nem jelentkezik, néhány hét múlva oda tudom adni annak, aki szívesen gondoskodna róla.

katica1_wp.jpg

katica2_wp.jpg

5 hozzászólás ehhez: “Budakeszin talált cica gazdát keres”

 1. Cicagazdikeresô Társaság írta:

  Még valami, cicáink egy részét itt megtalálja:
  http://localhost/archives/category/cicagazdikereso-tarsasag/

  De a társaság szinte naponta változik, ahogy gazdihoz kerülnek és jönnek be a helyükre az új rászorulók.

 2. Cicagazdikeresô Társaság írta:

  Kedves Szántó Edit,
  ez a hirdetés lassan egy éves, úgyhogy valószínűleg a cica már rég gazdis (remélem!).
  Nekünk van hasonló cicánk és egyébként is, rengeteg mentett gazdikereső cicusról tudunk, ha gondolja, keressen meg mélen (cicagazdikereso@gmail.com) és szívesen küldök fotókat elérhetőségekkel.

 3. szántó Edit írta:

  Krdves Ormai Rita!

  Kérem irja meg, hogy megvan-e még az az aranyos fehértappancsu cirmos talált cicus, mert sajnos az én kiscicámat el kellett altatni, mert menthetetlen beteg volt! Azóta lelkileg nem tudom kiheverni a hiányát, és keresem a nekem megfelelő cicust,és az első látásra „beleszerettem”
  az általad talált pici kis lénybe!

 4. talaltcica írta:

  javítottam a szövegben is.

 5. Ormai Rita írta:

  Elnézést, izgalmamban elírtam a saját telefonszámomat: 30/2805606!

Írj egy kommentet