Csögi elveszett!

Július 9-én Érd és a Balaton között az M7-es mentén kiszabadult a ketrecből és megszökött a teherautóról Csögi, a 7 éves MAINE COON herélt kandúr cicánk. Reménykedek benne, hogy ezt nem menet közben tette, hanem amikor tankoltunk, ill. megálltunk… A cica 4-5 kg, közepesen hosszú szőrű, barna cirmos, nagy lompos farokkal és hiúzra emlékeztető szőrős fülei vannak. Ha valaki visszajuttatja hozzám, annak 100.000 Ft-al köszönöm meg a segítségét.

Tel:
30/5550100
70/3175260

csogi


2 hozzászólás ehhez: “Csögi elveszett!”

  1. Pyt írta:

    Amikor költöztünk éjszaka indultunk, tankoltunk Érden az M7 Shell kúton. A „költöztető” hiába kértem többször is, nem volt hajlandó kényelmetlenül utazni az utas fülkében a macskák miatt. Először közös nagyhordiban voltak egy másik cicával, de összevesztek, ezért indulás előtt az elveszett cicát át kellett tenni egy kisebb hordiba. Mindketten a platón utaztak. Amikor hajnalban megérkeztünk Balatonszárszóra, akkor a hordi nyitva, a rácson pedíg szőrcsomó volt. Sehol nem álltunk meg

    „Lehet, hogy jobb lesz neki, ha talál egy gondosabb, jobb gazdát…”
    lehet, csak ne legyen semmi baja….

    Pyt

  2. Cat írta:

    Szegény Cica!!!!! Hogy lehet teherautóóón, ketrecben költöztetni egy cicát??? Halálra rémülhetett szegény!!!

    Lehet, hogy jobb lesz neki, ha talál egy gondosabb, jobb gazdát…

    Ha mégis vissza szeretnéd szerezni, akkor célszerű lenne megírnod, hogy pontosan hol tankoltatok, álltatok meg útközben?! De egy-két jobb fénykép sem ártott volna!

Írj egy kommentet