SOS gazdát keres!!!! – 4 év körüli ivartalanított lánymacsek!

Gazdára talált

Az út szélén elfekve találták, egy állatorvosi rendelőbe vitték, ahol gondos kezelések hatására visszatért belé az élet, és másnap reggel 4 kismacsekkal ajándékozta meg megmentőit!

Mindenért dorombol, még a szurkálásokat is dorombolva tűri! Hihetetlenül kedves, jóindulatú macska, aki brutális dolgokon ment keresztül!
Fülei olyan szörnyű állapotban voltak, hogy amputálni kellett őket!
A kölykeit hatalmas odaadással és gyengédséggel neveli!

Most már jobb állapotban van, még mindig csontsovány szegény, de amennyit csak tud eszik, és naphosszat csak dorombol, és arra vár, hogy végre valaki Őt szeresse, és nyújtson neki egy zugot, ahova visszahúzódhat, és nyugalomban élheti le további életét, éhezés, kóborlás, és bántalmazás, nélkül, egy szerető gazdi mellett, akinek naphosszat dorombolhat már egy kedves pillantásáért is!

3 hozzászólás ehhez: “SOS gazdát keres!!!! – 4 év körüli ivartalanított lánymacsek!”

  1. Lakos György írta:

    Ha még nincs gazdija a hős mamacicának, végső menedékként hozzám jöhet. Lépések: szoktatóketrec, nagy kifutó, zárt kert, azután az egész kert, a ház, pince, padlás. (Csak ne akarjon egy idő után ő is az ágyban aludni velem, mert nincs hely, pontosabban a macskáknak van, nekem nincs)Lakos 06-309219393

  2. Komáromi Alexandra írta:

    Hogy van a mamacica? Ha hellyel nem is tudok most szolgálni azert ennivalót tudok küldeni a cicáknak. Meddig maradhatnak még ott ahol vannak?
    Szandra

  3. Nyitrai Ágnes írta:

    Hogy vannak a cicák, és egyáltalán merre vagytok? Legalább írjátok oda az ország (bár kicsi) nagyobb városát.
    Mi is cicamentők vagyunk, szegediek!
    ÁGI

Írj egy kommentet