14 napos kiscicák gazdit keresnek

Tegnap egy kegyetlen állat a saját cégének telepén, az anyjukkal együtt kirakta őket, ahol az őr maximum reggelig őrizgette volna őket, másnap kirakta volna őket egy faluszélen, vagy réten. Képzelhetjük meddig éltek volna ott, az esetleges kóbor kutyáktól, más macskáktól.
Aki kiscicát visz, ingyen beoltva, féregtelenítve adom!!!!

Kötöttség nélkül meg lehet vizslatni a kiscicákat, megpróbálok bármikor rendelkezésre állni. Egy koromfekete, két fekete-fehér foltos, és egy ezüst-fehér foltos van. Egyelőre úgy néznek ki, két lány, két fiú, de ezt még nehéz megállapítani, annyira kicsik. Válogatni a nemek miatt nem érdemes, mert ahogy fiú, úgy egy lány cicát is lehet ivartalanítani. Általában áprilisban fél áron lehet kiműttetni őket.

Aki kiscicát szeretne, az most szóljon, nézze meg őket, mert nagyon kicsik, és mindenki kiscica kortól szeretne macskát. Ne legyen az, mint tavaly is, hogy szomszédaink mentettek meg ugyanígy 3 kölyköt, csak egyet vittek el belőle, amikor meg már nagyobbak lettek, meg a szívükhöz nőttek, akkor nyígott nekem sok ember kiscicáért, hogy „ó, kellett volna mégis”.

Ezt akkor kell eldönteni, amikor aktuális, és amikor segíteni lehet. Nekem van 5 felnőtt macskám, mind befogadott. Én nem szeretem a kiscicákat, másokkal ellentétben, én a felnőtteket szeretem. Lehet vinni a kiscicákat, a felnőtt kóbor macskákat, akik meg senkinek nem kellenek, azokat szívesebben fogadom be.

A videót hanggal ajánljuk, hosszú, de érdemes végigmosolyogni!!!:
http://www.macsok.creartmd.hu

Nagyon jó fejek, játékosak. Aki nevetésben gazdag cicatartást szeretne, az vigyen két testvért, elmondhatom, kő kövön nem marad a nagy hancúrozásban, és egészségesebb felnőtt cicák lesznek, ha egy társsal nőnek fel.

Csak jó helyre adom oda őket!!! Ahol csak kivágják a kertbe, vagy csak egérfogónak akarnak macskát a pincébe, nulla szeretet nélkül, azok inkább gondolják meg.

Elérhetőségem:
fantasyart(kukac)chello(pont)hu 30/911-94-54

Írj egy kommentet